#Λας Βέγκας

Η «τρομακτική» 12άδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Κλείδωσε και επίσημα η δωδεκάδα της Εθνικής ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Σε Λας Βέγκας, Άμπου Ντάμπι και Λονδίνο τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η Team USA, Η Αμερικανική Ομοσπονδία Μπάσκετ ανακοίνωσε το ρόστερ της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 (26 Ιουλίου με 11 Αυγούστου) το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4), επιβεβαιώνοντας τα δώδεκα […] The post Η «τρομακτική» 12άδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
18:37 17/04/2024

Margot Robbie: Η νέα της ταινία βασισμένη στη «Monopoly»

instyle.gr
Η Margot Robbie πρόκειται να συνεργαστεί με τη Hasbro Entertainment για μια νέα ταινία βασισμένη στο επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly». Η πρωταγωνίστρια της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Barbie» πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή μέσω της LuckyChap σε συνεργασία με την Lionsgate. Η είδηση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού CinemaCon, στο Λας Βέγκας. Σε ανακοίνωσή της, […] The post Margot Robbie: Η νέα της ταινία βασισμένη στη «Monopoly» appeared first on InStyle.
08:46 12/04/2024

Keanu Reeves: Έσπασε την επιγονατίδα του σε ατύχημα στα γυρίσματα

instyle.gr
Λύθηκε το μυστήριο για τον λόγο που ο Keanu Reeves στηριζόταν σε πατερίτσες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ο Aziz Ansari ήταν αυτός που έλυσε τις απορίες που προκάλεσαν οι εικόνες του Reeves με πατερίτσες στο τέλος Ιανουαρίου. Μιλώντας στο CinemaCon 2024 στο Λας Βέγκας, ο 41χρονος Ansari αποκάλυψε ότι ο συνάδελφός του, 59 […] The post Keanu Reeves: Έσπασε την επιγονατίδα του σε ατύχημα στα γυρίσματα appeared first on InStyle.
14:46 11/04/2024

Halle Berry: Είμαι εθισμένη στην αδρεναλίνη

instyle.gr
Η Halle Berry απολαμβάνει την αδρεναλίνη και δεν διστάζει να το ομολογήσει, ενόψει της κυκλοφορίας της νέας της ταινίας, Never Let Go. Μιλώντας στο Extra στο 2024 CinemaCon στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, η 57χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι “πρεζόνι της αδρεναλίνης”. Halle Berry and Henry Cavill arriving at […] The post Halle Berry: Είμαι εθισμένη στην αδρεναλίνη appeared first on InStyle.
09:46 11/04/2024

Λας Βέγκας: Πυροβολισμοί σε κτίριο με γραφεία στη Νεβάδα -Αναφορές για θύματα

el.gr
Περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα σε επιχείρηση στο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, πριν από λίγο, ενώ υπάρχουν αναφορές και για θύματα σύμφωνα με τοπικά μέσα Το άρθρο Λας Βέγκας: Πυροβολισμοί σε κτίριο με γραφεία στη Νεβάδα -Αναφορές για θύματα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
22:09 08/04/2024

Tropicana: Το καταφύγιο της μαφίας και των Rat Pack στο Λας Βέγκας κλείνει έπειτα από 67 χρόνια

in.gr
Το θρυλικό καζίνο και ξενοδοχείο πρόκειται να κατεδαφιστεί ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου μπέιζμπολ.
07:00 05/04/2024

Τα εξωπραγματικά νούμερα του GP Λας Βέγκας: Ρεκόρ εσόδων, αλλά και πολλά προβλήματα

caranddriver.gr
Το Λας Βέγκας φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα F1 μετά από τέσσερις δεκαετίες με σαφή κέρδη για την περιοχή, αλλά και σημαντικά προβλήματα για τους κατοίκους του.
10:09 03/04/2024

Προβολή ταινίας "Ματωμένος Δεσμός" στo Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΠέμπτη, 21 Μάρ 2024 19:30«ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ»Καταλληλότητα:Κ18Διάρκεια:104 λεπτάΚατηγορία:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΗμερομηνία κυκλοφορίας:14/03/2024Σκηνοθεσία:ΡόουζΓκλαςΗθοποιοί:Κρίστεν Στιούαρτ, Κέιτι Ο’ Μπράιαν, ΤζέναΜαλόουν, ΆναΜπαρίσνικοβ, Ντέιβ Φράνκο και Εντ ΧάριςΣενάριο:ΡόουζΓκλας, Βερόνικα ΤοφίλσκαΧρονολογία Παραγωγής:2023Χώρα Παραγωγής:ΗΠΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣτη δεκαετία του 1980 μία μοναχική διευθύντρια ενός γυμναστηρίου, η Λου, ερωτεύεται πάρα πολύ την Τζάκι, μία φιλόδοξη bodybuilder. Πηγαίνει στο Λας Βέγκας για να κυνηγήσει το όνειρό της αλλά η αγάπη τους προκαλεί β...
17:53 19/03/2024

Céline Dion: Νέα δημόσια εμφάνιση ενώ δίνει μάχη με το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου

instyle.gr
Η Céline Dion έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας, ενώ δίνει μάχη της με το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου. Λίγο μετά την εμφάνιση έκπληξη στα Grammy τον Φεβρουάριο, η 55χρονη θρυλική καλλιτέχνις παρακολούθησε τον αγώνα των Edmonton Oilers και πέρασε χρόνο με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Δείτε αυτή τη […] The post Céline Dion: Νέα δημόσια εμφάνιση ενώ δίνει μάχη με το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου appeared first on InStyle.
12:46 12/03/2024

Πρίγκιπας Χάρι: Πρώην στρίπερ και «αφέντρα» του OnlyFans απειλεί ότι θα ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες του

eretikos.gr
Μια πρώην στρίπερ έσπρωξε τον πρίγκιπα Χάρι ξανά στο προσκήνιο με ισχυρισμούς για προσωπικές επαφές κατά τη διάρκεια των διαβόητων αποδράσεών του στο Λας Βέγκας το 2012. Η γυναίκα απείλησε να διαρρεύσει φωτογραφίες του «γυμνού» πρίγκιπα στην πλατφόρμα OnlyFans για να εκδικηθεί επειδή «κουκούλωσε» την ιστορία τους στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο «Spare». Η 52χρονη […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 06/03/2024

O άτακτος πρίγκιπας Χάρι στο Λας Βέγκας – Στρίπερ απειλεί να διαρρεύσει ολόγυμνες φωτογραφίες του στο OnlyFans

in.gr
Η Κάρι Ρουαγιάλ Θέλει να τον εκδικηθεί επειδή δεν έκανε καμία αναφορά στην ιστορία τους στο βιβλίο του «Spare»
13:00 06/03/2024

Pierce Brosnan: Η φωτογραφία που θύμισε Thomas Crown – “Μην κλέψεις τον πίνακα”

instyle.gr
O Pierce Brosnan απόλαυσε τη διαμονή του στο Λας Βέγκας όπου βρέθηκε μαζί με τη σύζυγο του. Ο σταρ που πλέον έχει στραφεί και στη ζωγραφική, παρουσιάζοντας την πρώτη του ατομική έκθεση πέρυσι τον Μάιο, πόζαρε μπροστά σε πίνακες. Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, ήταν ένα στιγμιότυπο που προκάλεσε […] The post Pierce Brosnan: Η φωτογραφία που θύμισε Thomas Crown – “Μην κλέψεις τον πίνακα” appeared first on InStyle.
11:46 06/03/2024

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ – Στην «δημοσιότητα» γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Χαμός….και περισσότερα «μαύρα» σύννεφα προμηνύονται ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, και αυτή την φορά αιτία του σκανδάλου είναι μία πρώην στρίπερ απειλεί να διαρρεύσει φωτογραφίες του στο OnlyFans Μία πρώην στρίπερ, η οποία ισχυρίζεται ότι «φίλησε» τον πρίγκιπα Χάρι σε μια από τις βραδινές εξόδους του στο Λας Βέγκας, την εποχή που […] Το άρθρο Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ – Στην «δημοσιότητα» γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 06/03/2024

Αγνώριστη η 65χρονη Madonna στη σκηνή του Λας Βέγκας

instyle.gr
Η Madonna έδειχνε σχεδόν αγνώριστη -και αγέραστη- στη σκηνή του Λας Βέγκας, ενώ συνεχίζει την περιοδεία της, Celebration. Η 65χρονη σουπερστάρ επέδειξε τη νεανική όψη και τη λεία επιδερμίδα της σε ένα νέο στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τη συναυλία της στο Λας Βέγκας στην αρένα T-Mobile. Η βασίλισσα της pop εντυπωσίασε με το μαύρο κορμάκι […] The post Αγνώριστη η 65χρονη Madonna στη σκηνή του Λας Βέγκας appeared first on InStyle.
14:46 04/03/2024

Ανησυχία για την Adele – Αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας

instyle.gr
Ανησυχία προκάλεσε η Adele με την ανακοίνωση της αναβολής των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας. Σε μήνυμα που ανέβασε στο Instagram εξήγησε τους λόγους της απόφασής της. Όπως έγραψε η Adele, διακόπτει τις εμφανίσεις της για να ξεκουράσει τη φωνή της. “Δυστυχώς, πρέπει να πάρω μια ανάσα και να διακόψω τις εμφανίσεις μου στο Λας […] The post Ανησυχία για την Adele – Αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας appeared first on InStyle.
11:46 28/02/2024

Τι είναι και πως λειτουργούν τα «αόρατα» ταμπλό;

Newsauto.gr
Για όσους παραπονιούνται ότι τα αυτοκίνητα γέμισαν από οθόνες, κάποιες εταιρίες επεξεργάζονται νέες τεχνικές ώστε να παραμένουν «αόρατες» όταν δεν είναι σε χρήση. Στη μεγάλη έκθεση CES 2024 στο Λας Βέγκας, τα φώτα της δημοσιότητας επικεντρώθηκαν σε δύο σημαντικές τάσεις στην τεχνολογία των οθονών των αυτοκινήτων: την αυξημένη ανάλυση και στην εμφάνιση των «αόρατων» οθονών, […]
13:00 19/02/2024

Βαρώσια: Σχέδια για κατοχικό «Λας Βέγκας» – Η εμπλοκή του Βασιλιά Καρόλου

tovima
Το τεράστιο ζήτημα της εκμετάλλευσης των Βαρωσίων από τους Τουρκοκύπριους ανακινεί η Daily Express που επικεντρώνεται στην εμπλοκή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο θέμα.
22:00 17/02/2024

Καλομοίρα: Στο Λας Βέγκας με την οικογένειά της - Φανταστικές φώτο

queen.gr
Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε βίντεο με φωτογραφίες και στιγμές που πέρασε η οικογένειά της.Περισσότερα...
16:17 15/02/2024

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο σταρ της r&b Usher

matrix24.gr
Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, Usher παντρεύτηκε τη σύντροφό του Jennifer Goicoechea στο Λας Βέγκας, την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε και στο ημίχρονο του Super Bowl, όπως επιβεβαίωσε το PEOPLE. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο Terrace Gazebo του Vegas Weddings, [...]
12:46 14/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load