#Λίβερπουλ

Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsit
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον και έχασε νέους πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League της Αγγλίας. Με δύο γκολ από τον Μπρέθγουειτ και τον Κλάβερτ – Λεβίν, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Έβερτον πήρε μία σπουδαία νίκη γοήτρου, αλλά και για τη βαθμολογία ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Ονείρωξη για τα "ζαχαρωτά", στερούν το πρωτάθλημα από τη συντοπίτισσα

Παραπολιτικά
Η Έβερτον νίκησε τη Λίβερπουλ στο "Γκούντισον Παρκ", σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Premier League και της αφαίρεσε πολλές πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου
01:01 25/04/2024

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)

fosonline.gr
Η Έβερτον νίκησε την Λίβερπουλ με 2-0 και της στέρησε κι άλλες πιθανότητες για τον τίτλο.
00:48 25/04/2024

H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά!

pressaris.gr
Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου! Έβαψε μπλε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και… τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο η Έβερτον! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάστηκε […] The post H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά! appeared first on pressaris.gr.
00:10 25/04/2024

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Μπαίνει... φρένο στα όνειρα τίτλου

Gazzetta
Η Έβερτον... σόκαρε τη Λίβερπουλ, επικράτησε 2-0 και άφησε τους Reds στο -3 από την κορυφή της Premier League, ενώ έχει και δυο ματς περισσότερα από τη Σίτι.
00:02 25/04/2024

LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ

in.gr
LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
22:03 24/04/2024

Επιμένει για Σλοτ η Λίβερπουλ

fosonline.gr
Η Φέγενορντ απέρριψε πρόταση 9 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άρνε Σλοτ, αλλά η Λίβερπουλ θα επιμεινει. 
16:48 24/04/2024

“Όχι” της Φέγενορντ στα 9 εκατομμύρια της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

aek1924.gr
Αρνητική ήταν η απάντηση της Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για την απόκτηση του προπονητή της Άρνε Σλοτ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα κάνει τον Ολλανδό τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ. Στο πρόσωπο του Άρνε Σλοτ έχει βρει η Λίβερπουλ τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος […] The post “Όχι” της Φέγενορντ στα 9 εκατομμύρια της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις appeared first on AEK1924.gr.
15:38 24/04/2024

Στην Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα

filathlos.gr
Στην Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα 24/04/2024 Η διαμάχη για το γκολ-φάντασμα του Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια του Clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή, με το σκορ ισόπαλο (1-1), δεν δείχνει να υποχωρεί. Τελικά, στο τελευταίο σφύριγμα η νίκη πήγε στους «Μπλάνκος» του Κάρλο Αντσελότι (3-2), που πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κατάκτηση της La Liga. Όπως μετέδωσε το ισπανικό ραδιόφωνο RAC1, η «Μπάρτσα», αφού πληροφορήθηκε ότι η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για την αποστολή των εικόνων και του ήχου VAR σχετικά με το επίμαχο επεισόδιο (η τεχνολογία Goal Line δεν υπάρχει στη La Liga), απ
14:48 24/04/2024

Ανοιχτό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ισχυρό αουτσάιντερ στη Βαρκελώνη

e-ptolemeos.gr
Απ’ όλα έχει ο στοιχηματικός…μπαξές της Τετάρτης. Αθηναϊκό ντέρμπι που μπορεί να κρίνει μέχρι και τον τίτλο, παραδοσιακό ντέρμπι του Λίβερπουλ με βαθμολογικό κίνητρο, ανοιχτή ρεβάνς για το Κύπελλο στην Ιταλία. Εκεί όπου πιθανολογούμε, ότι θα έχουμε μάχη μέχρι τέλους είναι στη Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να δείξει τα… δόντια του στην Μπαρτσελόνα, […]
12:54 24/04/2024

Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι

pressaris.gr
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Άρσεναλ το εξ αναβολής ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι (29η αγωνιστική), κάνοντας… φύλλο και φτερό τους «μπλε» με το εκκωφαντικό 5-0 κι έπιασε ξανά μόνη της το ρετιρέ της βαθμολογίας της Premier League, με έναν αγώνα περισσότερο απ’ τη Λίβερπουλ και δύο απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι […] The post Η Άρσεναλ έκανε… φύλλο και φτερό την Τσέλσι appeared first on pressaris.gr.
01:10 24/04/2024

Άρσεναλ - Τσέλσι 5-0: Τη συνέτριψε, ανέβηκε στο +3 και... περιμένει

Gazzetta
Η Άρσεναλ διέσυρε το «φάντασμα» της Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και συνεχίζει στην κορυφή της Premier League με 77 βαθμούς, στο +3 από τη 2η Λίβερπουλ που έχει ματς λιγότερο και στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει δυο ματς λιγότερα.
00:02 24/04/2024

Λίβερπουλ: Επιστρέφει σε… γερμανική φροντίδα προσεχώς!

thessports.gr
Αλλάζει εταιρία ένδυσης μετά το τέλος της σεζόν 2024-2025 η Λίβερπουλ! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «SportBusiness», οι «Reds» δεν πρόκειται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τη Nike μετά την ολοκλήρωση της επόμενης σεζόν, με το εν λόγω ρεπορτάζ να αποκαλύπτει ότι έxουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την Adidas, για την περίοδο 2025-2030. Οι […]
22:55 23/04/2024

Λίβερπουλ: Νέος υποψήφιος για τον «αντι-Κλοπ»

thessports.gr
Μπορεί η Λίβερπουλ να παραμένει στο κυνήγι του τίτλου της Premier League, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας ψάχνει από τώρα τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «Reds», μετά από 9 χρόνια. Όπως αναφέρει το «SkySports», πρώτο φαβορί την δεδομένη στιγμή είναι ο Άρνε Σλοτ […]
22:55 23/04/2024

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην Λίβερπουλ

pressaris.gr
Μπορεί η Λίβερπουλ να παραμένει στο κυνήγι του τίτλου της Premier League, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας ψάχνει από τώρα τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «Reds», μετά από 9 χρόνια. Όπως αναφέρει το «SkySports», πρώτο φαβορί την δεδομένη στιγμή είναι ο Άρνε Σλοτ της Φέγερνοντ. Ο Ολλανδός […] The post Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην Λίβερπουλ appeared first on pressaris.gr.
22:10 23/04/2024

«Βλέπει» τον Φρανκ για τον πάγκο η Λίβερπουλ, αν δεν προχωρήσει του Αμορίμ

pressaris.gr
Καθώς ο Ρούμπεν Αμορίμ φέρεται να συζητά και με τη Γουέστ Χαμ, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ εξετάζουν και άλλες πιθανές λύσεις για τον πάγκο της ομάδας. Ανατροπή στο θέμα του Αμορίμ, καθώς ο πορτογαλικός Τύπος αποκάλυψε πως χθες ο 39χρονος τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ στο Λονδίνο για να μιλήσει με τη […] The post «Βλέπει» τον Φρανκ για τον πάγκο η Λίβερπουλ, αν δεν προχωρήσει του Αμορίμ appeared first on pressaris.gr.
20:10 23/04/2024

Ολλανδός ο.. αντί Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ολλανδός ο.. αντί Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ) 23/04/2024 Μπορεί η Λίβερπουλ να παραμένει στο κυνήγι του τίτλου της Premier League, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας ψάχνει από τώρα τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «Reds», μετά από 9 χρόνια. Όπως αναφέρει το «SkySports», πρώτο φαβορί την δεδομένη στιγμή είναι ο Άρνε Σλοτ της Φέγερνοντ. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια στην Eredivisie, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν με την ομάδα του Ρότερνταμ, ενώ φέτος πανηγύρισε και το Κύπελλο. Τη σεζόν 2019-2020 μάλιστα έφτα
19:48 23/04/2024

Τσιμίκας: Έσκασε η βόμβα! Αυτός θα είναι ο νέος του προπονητής;

sportime.gr
Ο Κώστας Τσιμίκας και οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ περιμένουν την απόφαση για το νέο προπονητή! Και φαίνεται πως βρέθηκε Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
18:47 23/04/2024

Λίβερπουλ: Ξανά τραυματίας ο Ζότα

fosonline.gr
Ο Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ θα μείνει ξανά εκτός για δύο εβδομάδες όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ. 
16:49 23/04/2024

Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports

paraskhnio.gr
Καταιγισμός ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη και περισσότεροι από 60 LIVE συναρπαστικοί αγώνες έρχονται αυτή την εβδομάδα στο «γήπεδο» του Novasports! Με Άρης – Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για τα Playoffs της Stoiximan Super League, με Άρσεναλ -Τσέλσι, Έβερτον – Λίβερπουλ, Τότεναμ – Άρσεναλ για την Premier League, με τις ρεβάνς των ημιτελικών του Το άρθρο Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:31 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load