#Λίζα Δουκακάρου

Συγκλονίζει η Λίζα Δουκακάρου για το πρόβλημα υγείας της αδελφής της: «Δεν φανέρωνα τα συναισθήματα μου ούτε στον καθρέφτη»

zappit.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Λίζα Δουκακάρου, το απόγευμα της Παρασκευής, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Συγκλονίζει η Λίζα Δουκακάρου για το πρόβλημα υγείας της αδελφής της: «Δεν φανέρωνα τα συναισθήματα μου ούτε στον καθρέφτη» appeared first on Zappit.
19:00 15/03/2024

Βαρύ πένθος για τη Λίζα Δουκακάρου: «Αντίο κοριτσάκι μου, πάλεψες τόσο σκληρά, με χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά…»

thecaller.gr
Από τις πλέον δύσκολες ψυχολογικά στιγμές της ζωής της βιώνει τις τελευταίες ώρες η Λίζα Δουκακάρου. Η γνωστή δημοσιογράφος και επί χρόνια anchorwoman στα δελτία ειδήσεων του MEGA έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «έχασε» την αδελφή της, Εύα. Από τις πλέον δύσκολες ψυχολογικά στιγμές της ζωής της βιώνει τις τελευταίες ώρες η Λίζα Δουκακάρου. Η γνωστή δημοσιογράφος και επί χρόνια anchorwoman στα δελτία ειδήσεων του MEGA έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «έχασε» την αδελφή της, Εύα. Μάλιστα, η Λίζα Δουκακάρου ανάρτησε μία νοσταλγική φωτογραφία και έγραψε ένα […]
17:00 01/10/2023

Λίζα Δουκακάρου: Θρήνος για την δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της

tlife.gr
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Λίζα Δουκακάρου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια έφυγε από τη ζωή To άρθρο Λίζα Δουκακάρου: Θρήνος για την δημοσιογράφο – Πέθανε η αδερφή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 01/10/2023

Λίζα Δουκακάρου: Σαγηνεύει με την εμφάνισή της στα 58 – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Λίζα Δουκακάρου είναι μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες. Επί 17 χρόνια ήταν η κύρια παρουσιάστρια του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega, ωστόσο από αυτή την θέση είχε περάσει και από το Star Channel. Επικοινωνιακή, εύστοχη και πάντα προσεγμένη, παρόλο που έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα […] The post Λίζα Δουκακάρου: Σαγηνεύει με την εμφάνισή της στα 58 – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
20:46 12/08/2023

Παιχνιδιάρικο – Η Λίζα Δουκακάρου topless στην παραλία

empisteutiko.gr
Σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς μία σοβαρή και έγκριτη παρουσιάστρια ειδήσεων να κυκλοφορεί με το στήθος έξω στην παραλία. Η Λίζα Δουκακάρου, η τηλεπαρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του Mega, απαθανατίστηκε σε αποκαλυπτικές topless φωτογραφίες στην αμμουδιά. Δείτε τη πατώντας εδώ The post Παιχνιδιάρικο – Η Λίζα Δουκακάρου topless στην παραλία appeared first on Empisteutiko.gr.
17:32 20/01/2023

Λίζα Δουκακάρου: Βγήκε να καθαρίσει μόνη της το χιόνι στη γειτονιά της

okmag.gr
Η Λίζα Δουκακάρου είναι μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους – παρουσιάστριες και σπάνια κάνει δημοσιεύσεις. Όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία της από τα χιόνια. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία τη βλέπουμε να έχει βγει μόνη της στη γειτονιά της ώστε να καθαρίσει το χιόνι. […] The post Λίζα Δουκακάρου: Βγήκε να καθαρίσει μόνη της το χιόνι στη γειτονιά της appeared first on OK.
00:00 27/01/2022

Το χρονικό της μεγάλης απώλειας της Λίζας Δουκακάρου – Η τραγωδία και ο θάνατος που την έκανε να αποσυρθεί

spoilers
Θυμάστε τη Λίζα Δουκακάρου, η οποία παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Mega μεταξύ άλλων; Η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το χρονικό της μεγάλης απώλειας της Λίζας Δουκακάρου – Η τραγωδία και ο θάνατος που την έκανε να αποσυρθεί
11:28 26/08/2021

Λίζα Δουκακάρου: Ξαναπαντρεύτηκε 6 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της

thecaller.gr
Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή σε όλους μέσα από το Mega,  η Λίζα Δουκακάρου. The post Λίζα Δουκακάρου: Ξαναπαντρεύτηκε 6 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της appeared first on TheCaller.Gr.
11:18 14/09/2020

Λίζα Δουκακάρου: Η σπάνια εξομολόγηση - το μαύρο στο MEGA και οι μικρόψυχοι...

thetoc.gr
Η Λίζα Δουκακάρου σε μια σπάνια συνέντευξη: "Ξαφνικά αισθάνεσαι πως μεγαλώνεις, είναι μικρόψυχο να πεις ότι..."
09:15 14/09/2020

Η Λίζα Δουκακάρου εξομολογείται – «Είναι πολύ μικρόψυχο να μη χαρείς που άνοιξε ξανά το MEGA»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Λίζα Δουκακάρου, το μεσημέρι της Κυριακής, στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Η γνωστή […] The post Η Λίζα Δουκακάρου εξομολογείται – «Είναι πολύ μικρόψυχο να μη χαρείς που άνοιξε ξανά το MEGA» appeared first on Zappit.
17:03 13/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load