#Λίνα Κλείτου

Παρεμβάσεις 20.2.2024

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Λίνα Κλείτου Σχολιάζουν οι: Δημήτρης Στούμπος Χρήστος Κώνστας Καλεσμένοι: Βασίλης Οικονόμου Βουλευτής ΝΔ Νικόλας Φαραντούρης υπεύθυνο ευρωπαϊκών υποθέσεων ΣυΡιζΑ-ΠΣ Παύλος Χρηστίδης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σπύρος Τσιρώνης Βουλευτής Νίκης Παρεμβάσεις 20.2.2024 on BLUE SKY.
09:46 21/02/2024

Παρεμβάσεις 19.2.2024

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Λίνα Κλείτου Σχολιάζουν οι: Δημήτρης Στούμπος Χρήστος Κώνστας Καλεσμένοι: Βασίλης Σπανάκης Υφυπουργός Εργασίας Γιώτα Πούλου Βουλευτή ΣυΡιζΑ-ΠΣ Παναγιώτης Βλάχος μέλος κεντρικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πάνος Σκουρλέτης Στέλεχος Νέας Αριστεράς – πρώην Υπουργός ΣυΡιζΑ-ΠΣ Παρεμβάσεις 19.2.2024 on BLUE SKY.
09:46 20/02/2024

Δημοσιογράφος που έγινε στόχος του Ρουβίκωνα: «Με κουκούλες δίκαιο δεν επιβάλλεται», vid

el.gr
Τι δήλωσε η Λίνα Κλείτου: Το άρθρο Δημοσιογράφος που έγινε στόχος του Ρουβίκωνα: «Με κουκούλες δίκαιο δεν επιβάλλεται», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:09 16/02/2024

Η αποστομωτική απάντηση του Γιάννη Μάγγου στη Λίνα Κλείτου

in.gr
«Σφάζει» με το βαμβάκι ο πατέρας του αδικοχαμένου Βασίλη Μάγγου την έμπειρο δημοσιογράφο για την προκλητική της ανάρτηση.
19:00 10/02/2024

Παρεμβάσεις 20.12.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Δημήτρης Στούμπος Λίνα Κλείτου  Χρήστος Κώνστας Καλεσμένος: Δημήτρης Μαρκόπουλος  βουλευτής ΝΔ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Γλαβίνας εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ       Παρεμβάσεις 20.12.2023 on BLUE SKY.
08:46 21/12/2023

Μ. Βορίδης στο Blue Sky: Ο κ. Κασσελάκης είναι προϊόν της στρατηγικής ήττας της Αριστεράς

blueskytv.gr
Για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που βρίσκεται σε διαβούλευση στην Ολομέλεια της Βουλής και τις αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, εκτός των άλλων, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky και στην Λίνα Κλείτου. Ο κ. Βόριδης αναφέρθηκε […] Μ. Βορίδης στο Blue Sky: Ο κ. Κασσελάκης είναι προϊόν της στρατηγικής ήττας της Αριστεράς on BLUE SKY.
10:46 22/09/2023

Μ. Βορίδης στο Blue Sky: Θετικοί οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα για το ν/σ του υπ. Εργασίας

blueskytv.gr
Για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που βρίσκεται σε διαβούλευση στην Ολομέλεια της Βουλής και τις αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης μίλησε, εκτός των άλλων, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky και στην Λίνα Κλείτου. Ο κ. Βόριδης αναφέρθηκε και στις απεργιακές κινητοποιήσεις, λέγοντας ότι πρόκειται για […] Μ. Βορίδης στο Blue Sky: Θετικοί οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα για το ν/σ του υπ. Εργασίας on BLUE SKY.
01:46 22/09/2023

Κυνική Λίνα Κλείτου για 16χρονο Ρομά: Αν στα 16 κλέβεις 20 ευρώ, στα 20 γίνεσαι δολοφόνο

eretikos.gr
«Θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια, κάποιο Φλεβάρη, δύο Ρομά έλιωσαν κυριολεκτικά μια γυναίκα»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
12:20 07/12/2022

Άστοχη δήλωση της Λίνας Κλείτου στον ΣΚΑΪ: «Όποιος κλέβει για λίγα στα 16, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα» (vid)

Gazzetta
Σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου σχολιάζοντας την υπόθεση με τον πυροβολισμού του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.
11:10 07/12/2022

Επιμένουν Πορτοσάλτε και Κλείτου για τον Στρατάκη: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι του παππού σου» (vid)

Gazzetta
Τι και αν ο Ιωάννης Στρατάκης εξήγησε, ο Άρης Πορτοσάλτε και η Λίνα Κλείτουν επιμένουν πως ο καταξιωμένος μουσικός δεν έπρεπε να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και βερμούδα στο Πρ. Μέγαρο.
08:02 26/07/2022

Κλείτου: «Φρενίτιδα» στο Twitter με την «αδιάγνωστη σαλάτα μάνγκο-καλαμάρι»!

sportime.gr
Η... έμπνευση της δημοσιογράφου Λίνα Κλείτου να ασκήσει κριτική για μια σαλάτα που δεν της άρεσε προκάλεσε «φρενίτιδα» στο Twitter. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
16:22 10/07/2022

Ν. Παπαθανάσης στο Blue Sky: Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρξουν λουκέτα

blueskytv.gr
Η οικονομία έχει δεχθεί μεγάλη στήριξη από την κυβέρνηση, ύψους 41 δις ευρώ, ανάφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky και στην Λίνα Κλείτου. Τόνισε ότι από τα χρήματα που έπεσαν στην αγορά οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν και βλέπουμε ότι υπάρχει ξαφνικά μια βελτίωση του κλίματος. Ανάφερε […] Ν. Παπαθανάσης στο Blue Sky: Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρξουν λουκέτα on BLUE SKY.
00:02 20/07/2021

Ν. Κεραμέως στο Blue Sky: Θα ισχύσει από φέτος η ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

blueskytv.gr
Η υπουργός Παιδείας σε συνέντευξη της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky με την Λίνα Κλείτου μίλησε για τις αλλαγές στα σχολεία από την επόμενη περίοδο. Πως θα λειτουργήσουν με τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού, ενώ ανέφερε ότι από φέτος θα ισχύσει η ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Δείτε […] Ν. Κεραμέως στο Blue Sky: Θα ισχύσει από φέτος η ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια on BLUE SKY.
00:34 03/07/2021

Ν. Παπαθανάσης στο Blue Sky: Ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης για γυμναστήρια & παιδότοπους

blueskytv.gr
Δεν υπήρξε πρόβλημα στην προμήθειααυτοδιαγνωστικών ελέγχων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς επεσήμανε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky και στη Λίνα Κλείτου, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης. Ο Νίκος Παπαθανάσης επεσήμανε πως τα αυτοδιαγνωστικά κυτία εξέτασης για Covid-19, είναι μια μεγάλη και σοβαρή άσκηση, και τα οποία προβλήματα, θα τακτοποιηθούν εντός του Μαΐου. Αναφορικά με […] Ν. Παπαθανάσης στο Blue Sky: Ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης για γυμναστήρια & παιδότοπους on BLUE SKY.
23:00 10/05/2021

Άδ. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Όπως και πέρυσι το Μάϊο έτσι και φέτος θα ανοίξει η εστίαση

blueskytv.gr
Για την ενίσχυση της εστιάσης αλλά και για τον εμβολιασμό των νέων μίλησε, εκτός των άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky με την Λίνα Κλείτου. Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης ανάφερε ότι οι νέοι έβαλαν τα γυαλιά στους ηλικιωμένους, σχετικά με τα πρώτα πολύ θετικά μηνύματα από […] Άδ. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Όπως και πέρυσι το Μάϊο έτσι και φέτος θα ανοίξει η εστίαση on BLUE SKY.
23:58 27/04/2021

Άδ. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Προσδοκία όλων μας να κάνουμε Πάσχα πιο ανθρώπινα

blueskytv.gr
Την κυβερνητική επιθυμία να κάνουμε τις γιορτές του Πάσχα φέτος πιο ανθρώπινα εξέφρασε, εκτός των άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky με την Λίνα Κλείτου. Προυπόθεση είναι βεβαίως η ευρεία χρήση των εξετάσεων και η αύξηση των εμβολίων, τόνισε χαρακτηριστικά. Ανάφερε επίσης ότι εδώ μας καθοδηγεί σε πολύ […] Άδ. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Προσδοκία όλων μας να κάνουμε Πάσχα πιο ανθρώπινα on BLUE SKY.
11:02 07/04/2021

Μ. Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις έκνομες ενέργειες της άκρας αριστεράς

blueskytv.gr
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο χώρος της εξτρεμιστικής αριστεράς έχει προβεί σε ενέργειες που προσπαθούν να επαναφέρουν την πολιτική βία, ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky και στην Λίνα Κλείτου, αναφερόμενος στην πρόσφατη έξαρση της βίας με επιθέσεις κατά αστυνομικών, κατά Τραπεζών, κατά βουλευτών της ΝΔ, αλλά και με τα […] Μ. Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις έκνομες ενέργειες της άκρας αριστεράς on BLUE SKY.
01:11 09/03/2021

Η Ν. Κεραμέως στο Blue Sky για τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

blueskytv.gr
Το σχέδιο της κυβέρνησης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ανέλυσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky με τη Λίνα Κλείτου, η υπουργός Παιδείας. Η Νίκη Κεραμέως εμφανίστηκε βεβαιη ότι η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει και θα δώσει οριστικό τέλος σε παθογένειες ετών στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η Ν. Κεραμέως στο Blue Sky για τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση on BLUE SKY.
23:12 26/01/2021

Χρ. Σταϊκούρας στο Blue Sky: Θα είμαστε κοντά στους πολίτες για όσο χρειαστεί

blueskytv.gr
To άνοιγμα της αγοράς οδήγησε την προηγούμενη εβδομάδα σε αύξηση του λιανεμπορίου κατά 57,3% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινο διάστημα επεσήμανε ο υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Blue Sky με τη Λίνα Κλείτου. Ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα είναι κοντά στους πολίτες για όσο χρειαστεί, σημειώνοντας […] Χρ. Σταϊκούρας στο Blue Sky: Θα είμαστε κοντά στους πολίτες για όσο χρειαστεί on BLUE SKY.
22:45 25/01/2021

Ά. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για πιθανό άνοιγμα της αγοράς

blueskytv.gr
Την εκτίμηση ότι μέχρι μεθαύριο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις στην εκκλησία εξέφρασε μιλώντας στο Blue Sky και στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ με τη Λίνα Κλείτου ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, να λειτουργήσουν με πιστούς την ημέρα των Θεοφανείων. Παράλληλα σημείωσε ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους. Σχολιάζοντας τον αιφνιδιαστικό […] Ά. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για πιθανό άνοιγμα της αγοράς on BLUE SKY.
00:01 05/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load