#Λίτσα Πατέρα

Λίτσα Πατέρα: «Έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1»

zappit.gr
Η Λίτσα Πατέρα συνάντησε τη Σίσσυ Χριστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. […] The post Λίτσα Πατέρα: «Έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1» appeared first on Zappit.
18:00 16/03/2024

Λίτσα Πατέρα: «Το 2024 είναι πονηρή χρονιά, διπρόσωπη, θα κάνει πολλές κινήσεις»

zappit.gr
Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για το 2024 στην τελευταία εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για αυτήν τη […] The post Λίτσα Πατέρα: «Το 2024 είναι πονηρή χρονιά, διπρόσωπη, θα κάνει πολλές κινήσεις» appeared first on Zappit.
12:00 30/12/2023

Ένα «Αντίο» στον Τσάντλερ, η Λίτσα Πατέρα, ο Λιάγκας, και ο Κονδυλάτος

youfly.com
Αποχαιρετισμός στον Μάθιου Πέρυ (Τσάντλερ), η Λίτσα Πατέρα, ο Λιάγκας και το Πρωινό, οι δηλώσεις του Κονδυλάτου, τα γραφικά του Ευαγγελάτου και πολλά ακόμη! The post Ένα «Αντίο» στον Τσάντλερ, η Λίτσα Πατέρα, ο Λιάγκας, και ο Κονδυλάτος appeared first on Youfly.
06:58 01/11/2023

Λίτσα Πατέρα για Λιάγκα: «Δεν είμαστε φίλοι, η σχέση μας είναι επαγγελματική»

thecaller.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Λίτσα Πατέρα.Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Λίτσα Πατέρα.Μάλιστα, η γνωστή αστρολόγος απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως η σχέση τους είναι επαγγελματική και όχι φιλική. «Είναι μία επαγγελματική σχέση, όπως είχα με όλους όλον αυτόν τον καιρό. Εγώ όπως είδατε, έρχομαι, κάνω τη δουλειά μου και φεύγω. Δεν μπαίνω σε συσκέψεις και […]
15:00 30/10/2023

ANT1: Με διπλό ρόλο η Λίτσα Πατέρα – Πρωινό ΑΝΤ1 αλλά και…

youfly.com
Η Λίτσα Πατέρα, από φέτος θα βρίσκεται με διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1. Που θα την βλέπουμε εκτός από το Πρωινό ΑΝΤ1; The post ANT1: Με διπλό ρόλο η Λίτσα Πατέρα – Πρωινό ΑΝΤ1 αλλά και… appeared first on Youfly.
12:58 11/09/2023

Αύγουστος με… «Άγιο Βασίλη» για 4 ζώδια από την Λίτσα Πατέρα

pagenews.gr
Ζυγοί, Σκορπιοί κι άλλα 2 ζώδια θα γεμίσουν χρήματα με την «σέσουλα»
13:46 01/08/2023

Λίτσα Πατέρα: «Αποχώρησε η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό, η ζωή συνεχίζεται»

govastileto.gr
Για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» λίγες ημέρες πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν μίλησε η Λίτσα Πατέρα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». H γνωστή αστρολόγος τόνισε πως η ίδια δεν είχε αντιληφθεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά όπως είπε, η ζωή συνεχίζεται ακόμα και μετά την αποχώρηση της […]
20:00 20/06/2023

Γιώργος Λιάγκας: «Ντροπή να βάζετε ένα μαρκούτσι στη Λίτσα Πατέρα για το αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή»

tlife.gr
Μία… αιφνίδια αναφορά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας πριν ξεκινήσει η στήλη των ζωδίων της η Λίτσα To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Ντροπή να βάζετε ένα μαρκούτσι στη Λίτσα Πατέρα για το αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 20/06/2023

Λίτσα Πατέρα: «Καταλαβαίνω ότι κάτι έγινε και αποχώρησε η Μαρία»

zappit.gr
Για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό απάντησε η Λίτσα Πατέρα. Η αστρολόγος ξεκαθάρισε επίσης πως δεν έχουν […] The post Λίτσα Πατέρα: «Καταλαβαίνω ότι κάτι έγινε και αποχώρησε η Μαρία» appeared first on Zappit.
10:00 20/06/2023

«Βόμβα» από Λίτσα Πατέρα: «Δεν ξέρω εάν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό»

thecaller.gr
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα τηλεοπτικά σχέδιά της.Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα τηλεοπτικά σχέδιά της.«Θα κάνουμε αστρολογική πρόβλεψη στη δεύτερη φάση των εκλογών. Είναι δύσκολο το Σαββατοκύριακο δεν θέλει συζητήσεις, δεν θέλει εντάσεις», ανέφερε αρχικά η Λίτσα Πατέρα. Για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό είπε: «Σαφώς αποχωρεί η Μαρία Κορινθίου, αλλά δεν ξέρω τι […]
13:48 20/05/2023

Λίτσα Πατέρα: Στην τηλεόραση είμαστε σε έναν σεισμό, σε μια αναταραχή αυτή την περίοδο

Newsit
«Το επόμενο σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό», λέει η Λίτσα Πατέρα. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Λίτσα Πατέρα, η οποία προειδοποίησε πως το επόμενο σαββατοκύριακο δεν θα είναι καθόλου καλό. «Αυτόν τον καιρό δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο τηλεοπτικά, δεν έχει σχεδιαστεί τίποτα για το άμεσο μέλλον. Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν ... Περισσότερα To άρθρο Λίτσα Πατέρα: Στην τηλεόραση είμαστε σε έναν σεισμό, σε μια αναταραχή αυτή την περίοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 15/05/2023

Λίτσα Πατέρα: «Το επόμενο σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε η Λίτσα Πατέρα, η οποία προειδοποίησε πως το επόμενο σαββατοκύριακο δεν […] The post Λίτσα Πατέρα: «Το επόμενο σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό» appeared first on Zappit.
12:40 15/05/2023

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Τα 4 Ζώδια που πρέπει να προσέχουν, τα δυσάρεστα έρχονται μετά τις 20 Απριλίου

koolnews.gr
Λίτσα Πατέρα: Η έκλειψη θα δημιουργήσει μπελάδες Η Λίτσα Πατέρα μοιράστηκε τις αστρολογικές της προβλέψεις με του τηλεθεατές του “Πρωινού” και προειδοποιήσε για τις εντάσεις που θα έρθουν με την έκλειψη Ηλίου. Όπως ανέφερε η αστρολόγος, η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να ευνοεί τις επαφές, ωστόσο, η Σελήνη είναι στον Κριό και στις 20 του […]
19:34 26/04/2023

Λίτσα Πατέρα: Όταν είναι ανάδρομος ο Ερμής δεν λέμε για μελλοντικά σχέδια, όταν έρθει σε ορθή πορεία θα μιλήσω

Newsbeast.gr
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις αλλαγές που ετοιμάζουν στην πρωινή εκπομπή που συμμετέχει, ενώ η αστρολόγος αναφέρθηκε και στη θέση των άστρων αναφορά με τα επαγγελματικά σχέδια και την υλοποίησή τους. «Όταν είναι ανάδρομος ο Ερμής δεν λέμε για μελλοντικά σχέδια, όταν έρθει σε ορθή πορεία θα μιλήσω», σχολίασε αρχικά η Λίτσα Πατέρα. Η Ρούλα Κορομηλά έφτιαξε την πρωινή ζώνη, πρέπει να την ευγνωμονούμε. Δεν υπάρχει παρουσιαστής με φωτοστέφανο. Όλοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δεν είμαι κουμπί για να «κουμπώσω» με κάποιον παρουσιαστή, όλους τους αγαπάω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τη Φαίη Σκορδά είπε: «Μου λείπει η Φαίη, τη μαλώνουμε που έφυγε. Μιλάμε με τη Φαίη
10:18 26/04/2023

Λίτσα Πατέρα για Φαίη Σκορδά: «Λείπει, την μαλώνουμε που έφυγε»

zappit.gr
Με αφορμή  τη συνέχιση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η Λίτσα Πατέρα μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωί […] The post Λίτσα Πατέρα για Φαίη Σκορδά: «Λείπει, την μαλώνουμε που έφυγε» appeared first on Zappit.
09:54 26/04/2023

«Καταιγίδα» χρημάτων από την Λίτσα Πατέρα

thebest.gr
Ευχάριστα νέα για… έξι ζώδια έχει σήμερα η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τις αστρολογικ...
09:56 31/03/2023

Λίτσα Πατέρα: Λύγισε στον αέρα – «Τα εγγόνια μου είναι πολύ καλά παιδάκια, τα αγαπάω πάρα πολύ»

okmag.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Είμαστε μαζί ήταν η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος μάλιστα αποκάλυψε μια άγνωστη πλευρά του εαυτού της αυτόν της γιαγιάς. Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε με τα εγγόνια της, η ίδια συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής. «Ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει για εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγαπάμε πολύ, […] The post Λίτσα Πατέρα: Λύγισε στον αέρα – «Τα εγγόνια μου είναι πολύ καλά παιδάκια, τα αγαπάω πάρα πολύ» appeared first on OK! Magazine.
09:06 27/03/2023

Λίτσα Πατέρα: Η έκπληξη από τα εγγόνια της και η συγκίνηση on air

tlife.gr
Την πρώτη της καλεσμένη υποδέχτηκε η Ελίνα Παπίλα στην δεύτερη εκπομπή του «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1. To άρθρο Λίτσα Πατέρα: Η έκπληξη από τα εγγόνια της και η συγκίνηση on air δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:00 25/03/2023

Συγκίνηση ανάμεσα σε Ρούλα Κορομηλά και Λίτσα Πατέρα! «Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά»

thecaller.gr
Μία συγκινητική τηλεοπτική συνύπαρξη, μετά από αρκετά χρόνια, υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου (18/03) στο «Σπίτι με το Mega» ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και στην Λίτσα Πατέρα.Μία συγκινητική τηλεοπτική συνύπαρξη, μετά από αρκετά χρόνια, υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου (18/03) στο «Σπίτι με το Mega» ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και στην Λίτσα Πατέρα.Ειδικότερα, η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έδωσε το «παρών» στην εκπομπή, με αφορμή την φιλοξενία της Πίτσας Παπαδοπούλου και την αναδρομή σε μεγάλες επιτυχίες της. Όπως ήταν φυσικό, η […]
13:44 19/03/2023

Ρούλα Κορομηλά και Λίτσα Πατέρα συγκινήθηκαν στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια

tlife.gr
Μετά από αρκετά χρόνια, η Λίτσα Πατέρα και η Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά και η To άρθρο Ρούλα Κορομηλά και Λίτσα Πατέρα συγκινήθηκαν στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:56 19/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load