#Μάκης Βορίδης

Βορίδης: Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη είναι μια υποψηφιότητα υψηλού συμβολισμού

Παραπολιτικά
"Ο φυλακισμένος εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, εκπρόσωπος της ελληνικής μειονότητας, αυτός είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, θέλουμε να υπερψηφιστεί γιατί ακριβώς θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς την Αλβανία", είπε ο Μάκης Βορίδης
18:00 19/04/2024

Βορίδης για Μητσοτάκη… είναι παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο (Video)

documentonews.gr
Σε δηλώσεις που προκαλούν τον κοινού νου, προχώρησε ο Μάκης Βορίδης, καθώς σε ερώτηση για τα ζητήματα που υπάρχουν με… Το άρθρο Βορίδης για Μητσοτάκη… είναι παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ευρώπη και τον κόσμο (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
17:09 18/04/2024

Μάκης Βορίδης: Κανένα κεκτημένο δεν δημιουργείται εξαιτίας των τουρκικών ανακοινώσεων

paraskhnio.gr
Σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων (εξωτερική και κοινωνική πολιτική, πολιτικό κλίμα) πήρε θέση ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής του στον "Real FM". Για την εξωτερική πολιτική εν πρώτοις, και σε συνέχεια της αντίδρασης του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο, ο Μ. Το άρθρο Μάκης Βορίδης: Κανένα κεκτημένο δεν δημιουργείται εξαιτίας των τουρκικών ανακοινώσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:28 10/04/2024

Βορίδης: Δεν υπάρχει χώρος σοβαρής Δεξιάς που να μην εκφράζεται από αυτά τα οποία υπηρετεί η ΝΔ

el.gr
Με αφορμή το εν εξελίξει 15ο Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι Το άρθρο Βορίδης: Δεν υπάρχει χώρος σοβαρής Δεξιάς που να μην εκφράζεται από αυτά τα οποία υπηρετεί η ΝΔ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:09 06/04/2024

Βορίδης για Ακρίτα: Συζητάμε για το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη που έχει ελεγχθεί 25 φορές και όχι του Κασσελάκη

lykavitos.gr
Στη διένεξη μεταξύ των κυριών Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και Έλενας Ακρίτα πήρε θέση ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
14:17 02/04/2024

Βορίδης για Τέμπη: Υπάρχει η δικαιοσύνη για να τα διερευνήσει όλα

paraskhnio.gr
Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη παραίτηση των δύο υπουργών της κυβέρνησης, την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα και την τραγωδία των Τεμπών Για την παραίτηση των δύο υπουργών «που συμμετείχαν σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έγινε σε λάθος χρόνο και έστειλε το λάθος μήνυμα». Για το δημοσίευμα του ομίλου Το άρθρο Βορίδης για Τέμπη: Υπάρχει η δικαιοσύνη για να τα διερευνήσει όλα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 02/04/2024

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του Μεγάρου Μαξίμου

tilegrafimanews.gr
Αναδιάταξη αρμοδιοτήτων στο Μέγαρο Μαξίμου έφερε η παραίτηση των δύο εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού, του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου κα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκου. Η λύση που προκρίθηκε ως προς την αναπλήρωση των χαρτοφυλακίου τους είναι η διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη και ο ορισμός του Στέλιου Κουτνατζή ως γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ειδικότερα, ο Μάκης Βορίδης αναλαμβάνει επιπλέον τη ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων, και θα συμμετέχει στον πρ
20:46 01/04/2024

Βορίδης και Κουτνατζής αντικαθιστούν Παπασταύρο και Μπρατάκο

agrinionews.gr
Αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη σκιά των αποχωρήσεων του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου που άφησαν κρίσιμα κενά στο κυβερνητικό στρατηγείο. Όπως είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών «ο Στέλιος Κουτνατζής αναλαμβάνει με απόφαση του πρωθυπουργού νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού». Ο Μάκης Βορίδης θα έχει τον ρόλο του Σταύρου Παπασταύρου και την υψηλή επιστασία του νομοθετικού έργου.
13:46 01/04/2024

Το νέο Μαξίμου: Ποιοι αντικαθιστούν τoυς παραιτηθέντες υπουργούς – Ο νέος ρόλος Βορίδη

myvolos.net
Τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τις αρμοδιότητες του Σταύρου Παπασταύρου αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης και του Γιάννη Μπρατάκου ο Στέλιος Κουτνατζής. Τελικώς επελέγη η εσωτερική αναδιάταξη με ανάληψη των αρμοδιοτήτων από στελέχη που βρίσκονται ήδη στον «στενό πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου. Έτσι, […]
13:46 01/04/2024

Μ. Βορίδης: Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι μπορεί, από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να μη συγκαλυφθεί τίποτε

tilegrafimanews.gr
Βορίδης: Στην πρόβλεψη ότι «η κυβέρνηση θα βγει, όχι απλώς συμπαγής, ενδεχομένως και ενισχυμένη σε κοινοβουλευτικό επίπεδο», προχώρησε ο Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι». Ταυτοχρόνως, μέσω της ίδιας συνέντευξης, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στο αίτημα της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμμαχία, Βούλας Κεχαγιά για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ενώ επανέλαβε την επίθεσή του κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου. Παραθέτοντας, αναλυτικώς, τα πολιτικά κέρδη που, όπως υποστήριξε, αποκόμισε η Νέα Δημοκρατία από την τριήμερη κοινοβουλευτική συζήτηση, ο κ. Βορίδης σημείωσε, μετά την εκτίμηση για αριθμητική ενίσχυση, ότι «ένα επι
17:46 28/03/2024

Οξύτατη αντιπαράθεση Βορίδη, Ανδρουλάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου

real.gr
Ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε συμμάχους εκδοτικούς και οικονομικούς, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, πριν λίγο στη Βουλή. Εξίσου σφοδρή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
23:09 27/03/2024

Σφοδρή επίθεση Βορίδη σε Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκη

eleftherostypos.gr
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης κατά των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της Πλεύσης Ελευθερίας, Νίκου Ανδρουλάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Βορίδης επιστρέφοντας το γάντι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία νωρίτερα υποστήριξε ότι τα χέρια των κυβερνητικών μελών είναι βουτηγμένα στο αίμα, αποκάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου «επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας». […] Το άρθρο Σφοδρή επίθεση Βορίδη σε Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 27/03/2024

Διαρκές σόου Κωνσταντοπούλου πριν και μετά την ομιλία Καραμανλή στη Βουλή

Newsit
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβασε πολλές φορές τους τόνους το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24) στη Βουλή και στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, τόσο πριν όσο και μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή. Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή όταν ανέβηκε στο βήμα ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος ... Περισσότερα To άρθρο Διαρκές σόου Κωνσταντοπούλου πριν και μετά την ομιλία Καραμανλή στη Βουλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 27/03/2024

Βορίδης: “Είδα εισηγητή σε μία πρόταση δυσπιστίας που αφορά το Κράτος Δικαίου τον κ. Παππά” (video)

el.gr
Τι ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των εισηγητών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Το άρθρο Βορίδης: “Είδα εισηγητή σε μία πρόταση δυσπιστίας που αφορά το Κράτος Δικαίου τον κ. Παππά” (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
23:09 26/03/2024

Πρόταση δυσπιστίας: Ένταση στη Βουλή με Βορίδη - Κωνσταντοπούλου - "Εκμεταλλεύεστε τον ανθρώπινο πόνο" - "Να απολογηθεί ο πρωθυπουργός"

thetoc.gr
"Αρπάχτηκαν" στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Αιχμές και για ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παππά - Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διέκοπτε συνεχώς τη συζήτηση χωρίς να έχει τον λόγο
23:09 26/03/2024

Μ. Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν αμφισβητεί τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

blueskytv.gr
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει ξεκάθαρα να απαντήσει αν αμφισβητεί τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση που εξελίσσεται στην Ολομέλεια, αναφέρθηκε στη δήλωση του προέδρου του κόμματός του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εκλογών με την παρουσία διεθνών παρατηρητών. Σύσσωμη η […] Μ. Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν αμφισβητεί τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών on BLUE SKY.
18:46 26/03/2024

Μάκης Βορίδης ο μόνος υπουργός που άκουσε μπράβο την 25η Μαρτίου …στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου!

militaire.gr
Οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέφυγαν τις εμφανίσεις σε παρελάσεις για την 25η Μαρτίου. Το ίδιο και οι βουλευτές. Όσοι το επιχείρησαν τα άκουσαν για τα καλά, κυρίως για τα όσα απίστευτα αποκαλύπτονται για το έγκλημα των Τεμπών. Γι΄ αυτό και ο Μάκης Βορίδης με την οικογένεια του πήγαν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου! Κι όχι μόνο δεν άκουσαν αποδοκιμασίες και γιούχα αλλά ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε τον υπουργό για τη στάση που τήρησε στο νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφύλων! Που να το είχε καταψηφίσει ο κ.Βορίδης κιόλας... The post Μάκης Βορίδης ο μόνος υπουργός που άκουσε μπράβο την 25η Μαρτίου …στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου! appeared first on Militaire.gr.
23:00 25/03/2024

Αυτεπίστροφος ποινικός λαϊκισμός

myvolos.net
Πάσχος Μανδραβέλης 24.03.2024 • 20:54 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Εχει δίκιο να «βλογάει τα δικηγορικά του γένια» ο κ. Μάκης Βορίδης. Είναι πράγματι καλός συνήγορος –όπως ο ίδιος καμάρωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του («Το Βήμα», 14.1.2024)– και τα πάει περίφημα όταν υπερασπίζεται πρώην και νυν υπουργούς ή ευρωβουλευτές. Το απέδειξε την περασμένη Τετάρτη (20.3.2024) στη Βουλή, […]
22:46 24/03/2024

Μάκης Βορίδης: «Η σοβαρή Δεξιά εκφράζεται μέσα στη Νέα Δημοκρατία»

paraskhnio.gr
Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στην αλλοδαπή, αφήνει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Επαναλαμβάνει, παραλλήλως, ότι «η σοβαρή Δεξιά εκφράζεται μέσα στη Νέα Δημοκρατία», ενώ καταθέτει την άποψή του για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις Το άρθρο Μάκης Βορίδης: «Η σοβαρή Δεξιά εκφράζεται μέσα στη Νέα Δημοκρατία» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:28 23/03/2024

Μ. Βορίδης: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον υπεράσπισης της ελευθερίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας

naftemporiki.gr
Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 203η επέτειο της απελευθέρωσης των Καλαβρύτων από τουρκικό ζυγό. Τι ανέφερε Όπως επισημαίνει ο υπουργός… Μ. Βορίδης: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον υπεράσπισης της ελευθερίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
00:00 22/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load