#Μαλδίβες

Κίνα – Ινδία 1-0 στις… Μαλδίβες: Το φιλοκινεζικό κόμμα συνέτριψε το φιλοϊνδικό στις εκλογές

protagon.gr
Οι ψηφοφόροι στήριξαν την στροφή προς το Πεκίνο που επιχειρεί ο Μοχάμεντ Μουίζου, πρόεδρος της χώρας από τον Σεπτέμβριο, ο οποίος υπέγραψε συμβάσεις μεγάλων έργων με κινεζικές κρατικές εταιρείες The post Κίνα – Ινδία 1-0 στις… Μαλδίβες: Το φιλοκινεζικό κόμμα συνέτριψε το φιλοϊνδικό στις εκλογές appeared first on Protagon.gr.
11:11 22/04/2024

Πεταλιοί: Τα νησάκια που λάτρεψαν διάσημοι και ισχυροί

Newsauto.gr
Από την Μαρία Κάλλας, τον Παζολίνι και την Παλόμα Πικάσο, μέχρι την οικογένεια Δαυίδ και εφοπλιστικές δυναστείες έζησαν ξένοιαστες στιγμές στις «Μαλδίβες της Ελλάδας». Εκείνο το Σάββατο στις 15 Αυγούστου του 1970, η Μαρία Κάλλας ξύπνησε με καλή διάθεση, στην κατοικία του εφοπλιστή Πέρρυ (από το Περικλής) Εμπειρίκου. Το σπίτι βρισκόταν στο Τραγονήσι, ένα νησάκι […]
21:00 13/03/2024

Η αμύθητη περιουσία της οικογένειας Καρνέση - Η κόντρα για τους Πεταλιούς και οι αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσα στα αδέρφια

thetoc.gr
Οι ελληνικές Μαλδίβες των Καρνέσηδων, η κόντρα με την οικογένεια Εμπειρίκου και η δικαστική διαμάχη μεταξύ των αδερφών.
18:10 13/02/2024

Μ.Εμπειρίκος VS Σ. Καρνέσης: Η άγνωστη «ναυμαχία» των εφοπλιστών για τις ελληνικές Μαλδίβες

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Δικαιωμένος αισθάνεται ο εφοπλιστής Μαρής Εμπειρίκος από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να κάνει δεκτή εν μέρει την αγωγή των περίπου 200 σελίδων που είχε καταθέσει τον Ιούνιο του 2020 εναντίον του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση και της εταιρίας «Κτήμα Πεταλιοί Α.Ε.» στην οποία ανήκει το σύμπλεγμα 10 νησίδων, γνωστό και ως οι «Ελληνικές Μαλδίβες», […] Το άρθρο Μ.Εμπειρίκος VS Σ. Καρνέσης: Η άγνωστη «ναυμαχία» των εφοπλιστών για τις ελληνικές Μαλδίβες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 12/02/2024

Ashley Park: H σταρ του Emily in Paris επέστρεψε σπίτι μετά το σηπτικό σοκ στις διακοπές της

instyle.gr
Η Ashley Park αναρρώνει στο σπίτι της στο Παρίσι, αφού έλαβε ιατρική άδεια να επιστρέψει μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της. Η ηθοποιός ήταν σε ρομαντική απόδραση στις Μαλδίβες όταν έπαθε “κρίσιμο σηπτικό σοκ”, τον περασμένο μήνα. “Ήθελα απλώς να ενημερώσω ότι μου δόθηκε ιατρική άδεια να πετάξω αφού ανταποκρίθηκα στις θεραπείες και τώρα αναρρώνω […] The post Ashley Park: H σταρ του Emily in Paris επέστρεψε σπίτι μετά το σηπτικό σοκ στις διακοπές της appeared first on InStyle.
22:46 30/01/2024

Georgina Rodriguez: Τα γενέθλιά της στις Μαλδίβες και η έκπληξη του Ronaldo

instyle.gr
Η απόσταση δεν έχει καμία σημασία όταν είσαι ο Christiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αν και προετοιμάζεται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια αυτής της σεζόν, είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του. Η σύντροφός του Georgina Rodriguez γιορτάζει τα 30ά της γενέθλια. Βρίσκεται στις Μαλδίβες, όπου γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με φίλους και […] The post Georgina Rodriguez: Τα γενέθλιά της στις Μαλδίβες και η έκπληξη του Ronaldo appeared first on InStyle.
21:46 28/01/2024

Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα

filathlos.gr
Πότε κλείνουν τα μεταγραφικά παράθυρα σε κάθε χώρα 26/01/2024 Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της για αρκετές χώρες, αλλά όχι για όλες. Η Ελλάδα ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ενώ τα top-5 πρωταθλήματα θα κρατήσουν τις μεταγραφές για ακόμα μία ημέρα, με το παράθυρο να κλείνει την 1η Φεβρουαρίου. Οι χώρες που κλείνουν το παράθυρο στο τέλος του μήνα είναι περισσότερες από αυτές που το κλείνουν στην αρχή του επόμενου, όμως υπάρχουν και δεκάδες χώρες που... παρακούν αυτόν τον κανόνα. Η Πορτογαλία ολοκληρώνει τις μεταγραφές στις 2 Φεβρουαρίου, η Αυστρία και η Αυστραλία στις 6, η Τουρκία στις 9 και η Ρουμανία στις 12. Το πρωτάθλημ
22:46 26/01/2024

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Ashley Park από το «Emily In Paris» – Η ανάρτησή της

monopoli.gr
Υπέστη σηπτικό σοκ ενώ ήταν διακοπές στις Μαλδίβες και κινδύνευσε η ζωή της.
18:53 22/01/2024

Ποιες Μαλδίβες και ποιο Μπαλί; Στην Αίγινα πήγε ο γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

koolnews.gr
Εκπλήρωσε το τάμα που κατάφερε και πήρε τέτοια γυναίκα! Μπορεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να περίμενε Ντουμπάι Μπαλί Μαλδίβες κλπ για ταξίδι του μέλιτος μετά το γάμο της, με τον γιατρό παθολόγο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νεκτάριο Λεμονίδη όμως βρέθηκε στην Αίγινα και στον Άγιο Νεκτάριο για ανάψει λαμπάδα. Ο Νεκτάριος Λεμονίδης είναι ο αγαπημένος μας celebrity […] The post Ποιες Μαλδίβες και ποιο Μπαλί; Στην Αίγινα πήγε ο γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης την Ελίζαμπεθ Ελέτσι appeared first on Koolnews.gr.
16:58 16/12/2023

ΠΟΥ: Eπεκτείνεται σε όλο τον κόσμο το σκάνδαλο με τα μολυσμένα φαρμακευτικά σιρόπια

lamianow.gr
Δυνητικά μολυσμένα φαρμακευτικά σιρόπια και εναιωρήματα που παράγονται στο Πακιστάν για μια ποικιλία παθήσεων βρέθηκαν σε περισσότερες χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τον Δυτικό Ειρηνικό, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για δηλητηριάσεις. Η ανακοίνωση του ΠΟΥ έρχεται να προστεθεί σε σειρά προηγούμενων προειδοποιήσεων για αντιβηχικά και άλλα σιρόπια προέλευσης που παράγονταν σε Ινδία και Ινδονησία και συνδέθηκαν με 300 θανάτους παιδιών σε όλο τον κόσμο το 2022. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι αρχές των Μαλδίβων εντόπισαν αιθυλενογλυκόλη στο σιρόπι Alegro για την αλλεργική ρινίτιδα Η νέα προειδοποίη
20:37 08/12/2023

Πώς ένα νησί στις Μαλδίβες απαλλάχθηκε από τα κουνούπια με οικολογικό τρόπο

Cnn.gr
Το Soneva Fushi, ένα θέρετρο στο ιδιωτικό νησί Kunfunadhoo στις Μαλδίβες, πειραματίζεται εδώ και χρόνια με την εξάλειψη των κουνουπιών, και η λύση που βρήκε όχι μόνο οδήγησε σε δραματική…Περισσότερα...
07:37 02/12/2023

Η Μπαντόσα ποζάρει στο φακό του αγαπημένου της Στέφανου Τσιτσιπά στις Μαλδίβες

in.gr
Η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκαν στις Μαλδίβες για ταξίδι αναψυχής.
00:00 02/12/2023

Ερωτική εξομολόγηση της Μπαντόσα σε Τσιτσιπά από Μαλδίβες: «Ο Στέφανος είναι όμορφος, τρυφερός»

onsports.gr
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πρόσφατα πως είναι φουλ ερωτευμένος!
04:17 26/11/2023

Ιωάννα Τούνη: Οι νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τις Μαλδίβες – «Θα ανεβάζω μέχρι τα βαθιά γεράματα»

okmag.gr
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται για τη βάφτιση του 9 μηνών γιου τους, που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο γνωστή influencer και επιχειρηματίας αναπολεί τις διακοπές της στις Μαλδίβες. Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της στις 10 Αυγούστου, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Συγκεκριμένα, ταξίδεψε στις Μαλδίβες μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της. Μάλιστα, όπως […] The post Ιωάννα Τούνη: Οι νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τις Μαλδίβες – «Θα ανεβάζω μέχρι τα βαθιά γεράματα» appeared first on OK! Magazine.
21:58 19/09/2023

Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στις Μαλδίβες

tlife.gr
 Τις τελευταίες ετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου τους ετοιμάζουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στις Μαλδίβες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:10 19/09/2023

Αλεξανδράκη: O λόγος που δεν πήγε στις Μαλδίβες με την Τούνη

onsports.gr
Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της στο…
10:17 14/09/2023

Ελένη Χατζίδου: Υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με throwback φωτογραφία από τις μαγικές Μαλδίβες

okmag.gr
Η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της με την κόρη τους πήγαν διακοπές στις Μαλδίβες και μας χάρισαν μοναδικές εξωτικές φωτογραφίες. Έτσι υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο Με μια τέτοια φωτογραφία επέλεξε […] The post Ελένη Χατζίδου: Υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με throwback φωτογραφία από τις μαγικές Μαλδίβες appeared first on OK! Magazine.
20:58 01/09/2023

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες

tlife.gr
Στις Μαλδίβες βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη To άρθρο Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 27/08/2023

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Τι έκαναν με τη Μελίτα στο σπίτι των παπούδων

okmag.gr
Τις καλοκαιρινές διακοπές τους συνεχίζουν παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι μετά το ταξίδι στις Μαλδίβες, βρίσκεται στη θεσσαλονίκη μαζί με τους γονείς της γνωστής ερμηνεύτριας και παρουσιάστριας. Λίγο πριν από την επιστροφή στην Αθήνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με το Breakfast@Star, το ζευγάρι βρέθηκε […] The post Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Τι έκαναν με τη Μελίτα στο σπίτι των παπούδων appeared first on OK! Magazine.
08:58 19/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load