#Μαλλιά

Aveda: Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

thetoc.gr
Η AVEDA παρουσιάζει τη νέα θεραπεία Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment για δυνατά και λεία μαλλιά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.
13:09 28/03/2024

5 Χρώματα για Μακριά Μαλλιά: Οδηγός για Ανοιξιάτικα Looks

koolnews.gr
Η άνοιξη έφτασε και φέρνει μαζί της μια αίσθηση ανανέωσης και ζωντάνιας. Τα μακριά μαλλιά αποτελούν καμβά για εντυπωσιακές δημιουργίες, και η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείτε με χρώματα και στιλ. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε 5 χρώματα που θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε στιλάτα ανοιξιάτικα looks σε μακριά μαλλιά. Αφήστε […] The post 5 Χρώματα για Μακριά Μαλλιά: Οδηγός για Ανοιξιάτικα Looks appeared first on Koolnews.gr.
13:58 18/03/2024

Λιπαρά Μαλλιά: Αυτή είναι η κατάλληλη φροντίδα για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση

instyle.gr
Τα αίτια και οι λύσεις που βελτιώνουν θεαματικά το θέμα της υπερβολικής λιπαρότητας στα μαλλιά. Η λιπαρότητα των μαλλιών είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες και μπορεί να προκαλέσει δυσφορία μιας και κάνει τη συνολική εικόνα μας να δείχνει απεριποίητη και όχι καθαρή. Πολλοί είναι οι παράγοντες, από γενετικούς μέχρι περιβαλλοντικούς και διατροφικούς, […] The post Λιπαρά Μαλλιά: Αυτή είναι η κατάλληλη φροντίδα για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση appeared first on InStyle.
23:46 15/03/2024

Η Γη της Ελιάς – Μαλλιά κουβάρια: «Εσύ δεν είσαι ο γιος μου»

youfly.com
Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μεταξύ Μάνου και Ισίδωρου, μιας και η σχέση τους φτάνει στα άκρα.  The post Η Γη της Ελιάς – Μαλλιά κουβάρια: «Εσύ δεν είσαι ο γιος μου» appeared first on Youfly.
06:58 07/03/2024

«Μαλλιά-κουβάρια» στον ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη!

paraskhnio.gr
«Άδειασμα» από Γεροβασίλη, Σπίρτζη, Ρήγα! Για… αρχηγίσκους μιλά η Τζάκρη! Πυρ ομαδόν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη στο iSYRIZA που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι και για αλλαγή ονόματος και λογοτύπου του κόμματος λίγα 24ωρα πριν το συνέδριο. Την αρχή έκανε η Όλγα Γεροβασίλη η οποία εκφράζει την έκπληξή της Το άρθρο «Μαλλιά-κουβάρια» στον ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 18/02/2024

Survivor – Μαλλιά κουβάρια έγιναν με τον Αλέξη Παππά: «Είναι σαν τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα»

zappit.gr
Στον στίβο μάχης του Survivor βρέθηκαν ξανά, το βράδυ της Τετάρτης, οι Μαχητές και οι Διάσημοι λίγο πριν μετρήσουν μια ακόμα […] The post Survivor – Μαλλιά κουβάρια έγιναν με τον Αλέξη Παππά: «Είναι σαν τους άθλους του Ηρακλή και την Λερναία Ύδρα» appeared first on Zappit.
22:00 14/02/2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Μάρκος χαστουκίζει την Μεταξία: «Βρωμοθήλυκο»

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ  Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα Μάρκος και Μεταξία, με αφορμή φυσικά την σχέση της δεύτερης με τον Τζανή. Αρχικά, ο Μάρκος, με ψυχρό βλέμμα της λέει: «Ο Αντρέι επιβεβαιώνει όσα είπε η Κερασίνα. Πόσο καιρό βγάζετε […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Μάρκος χαστουκίζει την Μεταξία: «Βρωμοθήλυκο» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 10/02/2024

Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο συμβούλιο και τον πέταξαν στον τάκο

zappit.gr
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε το πρώτο συμβούλιο του νησιού για τη νέα εβδομάδα στο Survivor, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής […] The post Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο συμβούλιο και τον πέταξαν στον τάκο appeared first on Zappit.
02:00 22/01/2024

Σασμός: «Ο Νικηφόρος πήγαινε γυρεύοντας Βασιλική»

youfly.com
Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού Βασιλική και Αργυρώ και θα μπει ένα οριστικό τέλος στην φιλία τους. The post Σασμός: «Ο Νικηφόρος πήγαινε γυρεύοντας Βασιλική» appeared first on Youfly.
22:58 13/12/2023

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαλλιά κουβάρια τους κάνει η…

youfly.com
Οι κόντρες και οι παρεξηγήσεις συνεχίζονται στη "Γη της Ελιάς" και στο σπίτι των Βρετάκων. The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μαλλιά κουβάρια τους κάνει η… appeared first on Youfly.
06:58 08/12/2023

Μαλλιά: Η ‘θεωρία’ που σβήνει χρόνια από την όψη σας

instyle.gr
Οι σύγχρονες κουπ και τα χτενίσματα που κάποτε αποτελούσαν ταμπού για τις μεγαλύτερες γυναίκες, δεν έχουν ηλικία. Παρακάτω οι αποδείξεις. Έχετε μόλις επιλέξει την ιδανική κουπ και δεν μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Αντίστοιχα, μία άστοχη επιλογή μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση και την καλή σας διάθεση, κάνοντάς σας πιο […] The post Μαλλιά: Η ‘θεωρία’ που σβήνει χρόνια από την όψη σας appeared first on InStyle.
10:46 10/11/2023

Μαλλιά: 3 ιδέες για αλλαγή χρώματος

okmag.gr
Η στροφή προς τα φυσικά beauty look είναι πλέον δεδομένη και έχει καθιερωθεί. Αυτό φυσικά, δεν θα άφηνε ανεπηρέαστο και το χρώμα των μαλλιών μας. Πιο φυσικοί τόνοι για τα μαλλιά του 2023 κάνοντας μία αλλαγή χρώματος που θα ανεβάσει τον πήχη της κομψότητας. Ανανέωση στα μαλλιά μας με μία αλλαγή χρώματος Φέτος, περισσότερο από […] The post Μαλλιά: 3 ιδέες για αλλαγή χρώματος appeared first on OK! Magazine.
17:58 24/10/2023

«Μαλλιά κουβάρια» στον ΣΥΡΙΖΑ

eleftherostypos.gr
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει το διχαστικό κλίμα που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η πρόταση του νέου προέδρου, Στ. Κασσελάκη, για Συνέδριο τον Φεβρουάριο υπερψηφίστηκε οριακά λόγω της απουσίας τριών μελών του οργάνου, καθώς η εσωκομματική αντιπολίτευση ήθελε Συνέδριο τον Νοέμβριο. Και βέβαια το θέμα δεν είναι διαδικαστικό, […] Το άρθρο «Μαλλιά κουβάρια» στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 20/10/2023

Fame Story – Μαλλιά κουβάρια με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Μου όρμηξε, μου επιτέθηκε στο καμαρίνι»

zappit.gr
Με το τρίτο στη σειρά Live ήρθε το Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς […] The post Fame Story – Μαλλιά κουβάρια με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Μου όρμηξε, μου επιτέθηκε στο καμαρίνι» appeared first on Zappit.
22:00 13/10/2023

Hair Care! Mύθοι και αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για το conditioner

queen.gr
Το ήξερες, ότι μπορείς να εφαρμόζεις πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Μαλλιά γεμάτα όγκο και υγεία! Περισσότερα...
00:17 28/09/2023

Χριστίνα Σαββίδου: Κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Αλλού κοιμάμαι πια»

happytv.gr
Η Χριστίνα Σαββίδου κάνει το ντεμπούτο της στην δισκογραφία και μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο «Αλλού κοιμάμαι πια». Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά, ενώ την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Χρήστος Σαντικάι. Το «Αλλού κοιμάμαι πια» κυκλοφορεί από την Vox Music […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Χριστίνα Σαββίδου: Κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Αλλού κοιμάμαι πια»
14:37 19/09/2023

Η συνάντηση των Αθηνών, η Ουκρανία και η απούσα Αλβανία

myvolos.net
Αλέξανδρος Μαλλιάς 27.08.2023 • 20:43 Κοινοποίηση Δεν πρωτοτυπώ αξιολογώντας ότι η συμμετοχή του προέδρου της Ουκρανίας κ. Ζελένσκι στην άτυπη συνάντηση κορυφής των Βαλκάνιων ηγετών της προσέδωσε υπεραξία. Πολλαπλώς αποδοτική η πρωτοβουλία του κ. πρωθυπουργού. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνέβαλε καταλυτικά στην αναδιάταξη των προτεραιοτήτων των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενωσης στα Βαλκάνια δίνοντας […]
01:46 28/08/2023

Δέσμιοι της επιχειρησιακής αδυναμίας και αναποτελεσματικότητας

myvolos.net
Αλέξανδρος Μαλλιάς 20.08.2023 • 20:47 Κοινοποίηση Αρχίζω µε το αυτονόητο. Η λέξη κράτος σημαίνει ισχύς, δύναμη. «Το ρηχό κράτος» είχε ως τίτλο εκτενές άρθρο μου που δημοσιεύθηκε στις 30 Μαρτίου, στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών. Προτείνω σήμερα παραλλαγές του: ελλειμματικό, υπνωτισμένο ή απονευρωμένο. Χαρακτηριστικό του, η αδιαφορία ή η ανικανότητα πολλών κρατικών «υπευθύνων» και […]
23:46 20/08/2023

ΕΡΤ: Μαλλιά κουβάρια για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας

youfly.com
H μη τηλεοπτική μετάδοση της Θείας Λειτουργίας, από την ΕΡΤ, τόσο από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, όσο και από το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελάς στην Τραπεζούντα, άναψε φωτιές εντός της Δημόσιας Τηλεόρασης. The post ΕΡΤ: Μαλλιά κουβάρια για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας appeared first on Youfly.
21:58 14/08/2023

Εγκαίνια Έκθεσης "Οι Δρόμοι της Θάλασσας" στο Beach Bar "Ελέφαντας"

patrasevents.gr
Καστελοκάμπου 3, ΠάτραΠέμπτη, 03 Αύγ 2023 20:15Θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία σας για να τιμήσουμε όλοι μαζί με πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις το μοναδικό και ονειρικό ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού με Ποίηση, Ζωγραφική και Μουσική στα πλαίσια των εβδομαδιαίων Πολιτιστικών εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Ανάπτυξης με θέμα:«Οι Δρόμοι της Θάλασσας-Ανατολή-Δύση»Θα απαγγείλουν ποίηση αποκλειστικά για το ηλιοβασίλεμα από την ποιητική συλλογή του συγγραφέα Μαλλιά Θεόδωρου οι: Άννη Λιβαθινού-Έφη Αναλυτή-Ζωή Ηλιοπούλου-Λάκης Βανταράκης-Γεωργία Λυμπεροπούλου...
14:53 01/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load