#Μαλού Κυριακοπούλου

Πλήθος επωνύμων στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Μηλιού – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

govastileto.gr
Η Χριστίνα Μηλιού είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι σε γνωστό κλαμπ στην Αθήνα. Φέτος, η Χριστίνα Μηλιού συμμετέχει στο J2US με παρτενέρ την ηθοποιό Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στο πάρτι γενεθλίων όπως ήταν αναμενόμενο παρευρέθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες στο φαντασμαγορικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων η Μαλού Κυριακοπούλου, η Μαρία Καρλάκη, ο Κωνσταντίνος […]
18:00 12/04/2024

Μαλού Κυριακοπούλου – Χουάν Ροντρίγκεζ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

tlife.gr
Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση συνάντησε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τη Μαλού Κυριακοπούλου και τον αγαπημένο To άρθρο Μαλού Κυριακοπούλου – Χουάν Ροντρίγκεζ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/12/2023

Μαλού: Η επική ατάκα του συντρόφου της που «έσπασε» τον πάγο

thebest.gr
Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Νίκος Απέργης ήταν ένα από τα ζευγάρια που βρέθηκαν στο εορταστικό «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να διεκδικήσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.
15:00 12/12/2023

Μαλού Κυριακοπούλου – Juan Rodriguez: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

tlife.gr
Μπορεί η Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύντροφός της Juan Rodriguez να είναι μαζί εδώ και αρκετά To άρθρο Μαλού Κυριακοπούλου – Juan Rodriguez: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 11/10/2023

Η Μαλού στο TLIFE: «Το παιδί μου δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην καριέρα μου, αντιθέτως με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερη»

tlife.gr
Στην οικογένεια της Heaven εντάχθηκε και επίσημα πλέον η Μαλού Κυριακοπούλου. H τραγουδίστρια, η οποία αυτήν To άρθρο Η Μαλού στο TLIFE: «Το παιδί μου δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην καριέρα μου, αντιθέτως με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 08/11/2022

Μαλού Κυριακοπούλου: Ολοκλήρωσε μετά από χρόνια τις σπουδές της και έστειλε το δικό της μήνυμα

okmag.gr
Μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media έκανε το βράδυ της Τετάρτης (1/6) η Μαλού Κυριακοπούλου. Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, και αυτό γιατί εκπλήρωσε έναν στόχο και ένα όνειρό της, που είχε αφήσει αρκετά χρόνια πίσω της να κάθεται. Η Μαλού ολοκλήρωσε τις σπουδές της και εκτός από τις […] The post Μαλού Κυριακοπούλου: Ολοκλήρωσε μετά από χρόνια τις σπουδές της και έστειλε το δικό της μήνυμα appeared first on OK.
22:42 02/06/2022

Η Μαλού Κυριακοπούλου πήρε το πτυχίο της στην Φιλολογία - Οι φωτογραφίες από την ορκομωσία της

Παραπολιτικά
Η τραγουδιστρία που συστήθηκε στο κοινό το 2011 μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol στο οποίο κατάφερε να τερματίσει δεύτερη, αποφάσισε έπειτα από αρκετά χρόνια να ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της.
19:56 02/06/2022

Μαλού Κυριακοπούλου: «Οι συνάδελφοί μου θυμούνται αυτές τις σκηνές, πέρασα πολύ άσχημα»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Οδηγός Καλής Ζωής, η Μαλού Κυριακοπούλου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με […] The post Μαλού Κυριακοπούλου: «Οι συνάδελφοί μου θυμούνται αυτές τις σκηνές, πέρασα πολύ άσχημα» appeared first on Zappit.
11:02 05/06/2021

Η COSMOTE TV αναλαμβάνει την παραγωγή animated ταινιών για την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τον κορωνοϊό  

topontiki.gr
Advertorial  Η COSMOTE TV, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για σωστή ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τον κορωνοϊό και την προστασία της υγείας τους, ανέλαβε -αφιλοκερδώς- την παραγωγή animated ταινιών μικρού μήκους, που βασίζονται στο παραμύθι «Η γατούλα η Μυρτώ μαθαίνει πώς να προστατεύεται από τον κορωνοϊό». Στο παραμύθι, που δημιούργησαν η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής και το Εργαστήριο Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), η νοσηλεύτρια «Βάγια Κουκουβάγια», εξηγεί στην μικρή «γάτα Μυρτώ» τί είναι ο κορωνοϊός και πώς μπορεί να προστατευτεί εκείνη και η οικογένειά της προκειμένου να παραμείνουν υγιεί
15:52 05/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load