#Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου: «Ήταν ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ»

zappit.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στα πλαίσια φωτογράφισής της στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για το νέο βήμα στη […] The post Μαντώ Γαστεράτου: «Ήταν ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ» appeared first on Zappit.
10:00 24/11/2023

H Μαντώ Γαστεράτου έγινε η φωνή όλων των γυναικών απαντώντας σε σχόλιο για το αν είναι «καλή μητέρα»

queen.gr
«Ο αγώνας με τα στερεότυπα είναι δύσκολος, σκληρός και συχνά άνισος. Αλλά θα αξίζει πάντα τον κόπο» έγραψε η Ράνια Θρασκιά για το σχόλιο που δέχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου.Περισσότερα...
23:17 23/11/2023

Μαντώ Γαστεράτου: «Έφτασε η στιγμή που άκουσα την ατάκα “αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της…”»

okmag.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται συχνά την καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μια ατάκα που άκουσε για την ηλικία της. «Έφτασε και για μένα η στιγμή που άκουσα τα αφτιά μου την ατάκα: “αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της…” και έτσι σήμερα το πρωί όπως […] The post Μαντώ Γαστεράτου: «Έφτασε η στιγμή που άκουσα την ατάκα “αυτή θα ήταν ωραία στα νιάτα της…”» appeared first on OK! Magazine.
21:58 25/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Το απίστευτο σχόλιο που άκουσε για την ηλικία της

tlife.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσα από αυτά επιλέγει να μοιράζεται To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: Το απίστευτο σχόλιο που άκουσε για την ηλικία της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 25/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε το πριγκιπικό δωμάτιο της ενός έτους κόρης της

okmag.gr
Σαν βγαλμένο από παραμύθι είναι το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Μαντώς Γαστεράτου. Η μικρή Κυβέλη που μέσα στο καλοκαίρι έγινε ενός έτους και οι γονείς της έχουν ετοιμάσει ένα πριγκιπικό δωμάτιο για εκείνη. Το χρώμα που επικρατει σε αυτό είναι φυσικά το ροζ, ενώ για τον ύπνο της μικρής επέλεξαν ένα μοντεσοριανό κρεβάτι. Η […] The post Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε το πριγκιπικό δωμάτιο της ενός έτους κόρης της appeared first on OK! Magazine.
13:58 25/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Η Halloween διακόσμηση του μπαλκονιού της

queen.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου στόλισε για το Halloween και τα παιδιά της ενθουσιάστηκαν.Περισσότερα...
16:17 18/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: «Όλα μπερδεμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου, το φορτίο έμοιαζε ασήκωτο»

tlife.gr
Το δικό της ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10/10) στέλνει μέσα από τη To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: «Όλα μπερδεμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου, το φορτίο έμοιαζε ασήκωτο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 10/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Ο λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία πριν από 6 χρόνια κι η νέα της ιδιότητα

queen.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα που την οδήγησαν να ξεκινήσει πριν από 6 χρόνια ψυχοθεραπεία και το πώς βιώνει τα ίδια συναισθήματα σήμερα.Περισσότερα...
20:09 10/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Η φώτο του άνδρα της με την κόρη τους

queen.gr
Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου.Περισσότερα...
16:17 15/09/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Η Κυβέλη έχει αδυναμία στον μπαμπά της

mothersblog.gr
Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου.Περισσότερα...
10:37 15/09/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Κολύμπησε στον Ατλαντικό Ωκεανό – Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Πορτογαλία

okmag.gr
Στην Πορτογαλία βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της. Μετά τις οικογενειακές διακοπές η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Πορτογαλία, όπου και βρίσκεται ακόμη, κάνοντας ένα αναζωογονητικό ταξίδι. Οι φωτογραφίες από τις Αζόρες Πήγε σε αρκετές πόλεις, η τελευταία της στάση προς το παρόν […] The post Μαντώ Γαστεράτου: Κολύμπησε στον Ατλαντικό Ωκεανό – Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Πορτογαλία appeared first on OK! Magazine.
18:58 28/08/2023

Η Μαντώ Γαστεράτου εξερευνά τις Αζόρες και οι φωτό που ανεβάζει είναι απλά μαγικές!

gossip-tv.gr
Ακριβώς το πώς σκέφτονται οι ταξιδευτές του κόσμου όπως είναι και η ίδια, εξηγεί η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο ταξίδι της στις μαγικές Αζόρες. Περισσότερα...
09:37 27/08/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το μαγικό ταξίδι της στην Πορτογαλία

tlife.gr
Μια διαφορετική νότα θέλησε να δώσει στο φετινό καλοκαίρι της η Μαντώ Γαστεράτου και ενώ οι To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το μαγικό ταξίδι της στην Πορτογαλία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 27/08/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Με το σορτσάκι στο παράθυρο έδειξε τη θέα

koolnews.gr
Όταν μιλάμε για ταξίδια, πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε τις πολυσύχναστες παραλίες, τα γραφικά σοκάκια, τα εξωτικά φαγητά. Αλλά η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου έδωσε μία νέα προοπτική στο ταξίδι της στη Λισαβόνα, την καρδιά της Πορτογαλίας. Σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε στα social media, η Μαντώ φαίνεται καθισμένη στο παράθυρο του δωματίου της, με ένα κοντό […] The post Μαντώ Γαστεράτου: Με το σορτσάκι στο παράθυρο έδειξε τη θέα appeared first on Koolnews.gr.
13:58 20/08/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ευχή για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της – «θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου!»

instyle.gr
Η Μαντώ Γαρτεράτου είναι μια μητέρα δυο παιδιών που υπεραγαπά και φροντίζει όσο τίποτα στον κόσμο. Στις 8 Αυγούστου η μονάκριβη κόρη της Κυβέλη συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, δε θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής. Η 35χρονη μοιράστηκε στιγμές από τα γενέθλια της μικρής στα social media, συνοδεύοντας τις […] The post Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ευχή για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της – «θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου!» appeared first on InStyle.
15:46 09/08/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από την βάπτιση της κόρης της, Κυβέλης

tlife.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου βάπτισαν την κόρη τους, Κυβέλη To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από την βάπτιση της κόρης της, Κυβέλης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 23/07/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Βάπτισε την κόρη της – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ημέρα χαράς για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη καθώς βάπτισαν την ενός έτους κόρη τους. Η μικρούλα πήρε το όνομα Κυβέλη, ενώ νονά της ήταν η φίλη της ραδιοφωνικής παραγωγού, Ζωή Κρονάκη. Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο δημοσιεύτηκαν από τον σύζυγο της Ζωής Κρονάκη, Τάσο Παναγιώταρη και την επίσης φίλης […] The post Μαντώ Γαστεράτου: Βάπτισε την κόρη της – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
15:46 23/07/2023

H Mαντώ Γαστεράτου στη νέα της φωτογραφία αποδεικνύει ότι και οι μαμάδες μπορούν να έχουν «six pack»

queen.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου άλλαξε τις συνήθειες της και είναι περήφανη που μετά από δύο εγκυμοσύνες έχει τόσο γραμμωμένους κοιλιακούς.Περισσότερα...
23:17 20/07/2023

Μαντώ Γαστεράτου: «Θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή με συμπαρουσιάστρια τη Φαίη»

okmag.gr
Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για τη ζωή της σήμερα αλλά και την ιδανική εκπομπή που θα ήθελε στην τηλεόραση. Μιλώντας στο Breakfast@Star, ανέφερε: «Σίγουρα μένει ελεύθερος χρόνος με τα παιδιά. Όταν γέννησαν τον Γιώργο μου μπήκε η ιδέα να γίνω φοιτήτρια ξανά. Η κολώνα μου είναι ο σύζυγός μου. Άλλαξε δεκάδες πάνες. Η τηλεόραση δεν μου λείπει […] The post Μαντώ Γαστεράτου: «Θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή με συμπαρουσιάστρια τη Φαίη» appeared first on OK! Magazine.
15:58 05/07/2023

Τo καθιερωμένο party της SEPHORA κήρυξε το καλοκαίρι του 2023!

Newsbeast.gr
Η SEPHORA Greece το απόλυτο love brand όλων μας, καλωσόρισε ακόμη ένα καλοκαίρι με ένα λαμπερό “SUMMER VIBES” party, δίνοντας το έναυσμα για το επίσημο countdown της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Πλήθος celebrities, influencers, make up artists αλλά και εκπρόσωποι των media – μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά, η Μυρτώ Κάζη, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Νικολέτα Ράλλη, η Μαντώ Γαστεράτου,η Ελένη Βουλγαράκη, η Xριστίνα Κοντοβά, ο Φίλιππος Ιωάννου, η Άννα Πρέλεβιτς, η Άλκηστις Giraud, η Γιώτα Δρέβελη και πολλοί ακόμη – έδωσαν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το καθιερωμένο καλοκαιρινό τους «ραντεβού» στο Ploes floating venue, ανακαλύπτοντας όλα τα νέα beauty λανσαρίσματα κα
15:34 22/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load