#Μαρία Αλιφέρη

Μαρία Αλιφέρη: «Όταν ήρθα “απέναντι” με το θάνατο, δεν είπα “γιατί σε εμένα;”»

thecaller.gr
Συνέντευξή έδωσε η Μαρία Αλιφέρη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού.Συνέντευξή έδωσε η Μαρία Αλιφέρη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού.Μάλιστα, μίλησε για τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και πως το διαχειρίστηκε. -Ένας άνθρωπος που δεν φοβάται το θάνατο, τι μπορεί να φοβηθεί; Όταν ήρθα «απέναντι» με το θάνατο, το διαχειρίστηκα συνετά, δεν τρελάθηκα, δεν φώναξα, δεν είπα «γιατί σε […]
09:00 02/04/2024

O Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Μαρία Αλιφέρη και άλλες «άγνωστες» συγγένειες διάσημων προσώπων

queen.gr
«Έκανα προετοιμασία μαζί της τα κομμάτια μου για να δώσω στις εξετάσεις για να μπω στη σχολή», δήλωσε ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος μιλώντας για τη θεία του Μαρία Αλιφέρη.Περισσότερα...
17:09 13/03/2024

Σάλος με όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζης στον Νίκο Χατζηνικολαου για την κορυφαία ηθοποιο και παρουσιάστρια Μαρια Αλιφέρη

olympia.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε ο πετυχημένος ερμηνευτής και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της ζωής του ενώ αποκάλυψε με ποια κυρία του θεάτρου είχε σχέση και δεν το γνώριζε κανείς. «Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά […] Σάλος με όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζης στον Νίκο Χατζηνικολαου για την κορυφαία ηθοποιο και παρουσιάστρια Μαρια Αλιφέρη - olympia
11:28 26/01/2024

Μαρία Αλιφέρη: Είμαι 73 κλεισμένα, από ποιον να κρυφτώ;

Newsit
Στην ηλικία της αλλά και στους έρωτες για τους οποίους δεν μίλησε ποτέ αναφέρθηκε η Μαρία Αλιφέρη. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν κρύβει την ηλικία της. «Είμαι 73 κλεισμένα. Από ποιον να κρυφτώ; Από τον εαυτό μου; Εγώ τα ξέρω τα χρόνια μου, είμαι απολύτως συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Και δεν έχω παρέμβει, το ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αλιφέρη: Είμαι 73 κλεισμένα, από ποιον να κρυφτώ; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 22/11/2023

Η Μαρία Αλιφέρη στο ΟΚ!: «Είμαι 73 κλεισμένα. Από ποιον να κρυφτώ;»

okmag.gr
Η Μαρία Αλιφέρη φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλά για τη ζωή της, την ηλικία της που δε την κρύβει, αλλά και για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη. Ο μαύρος γάτος Πίτσις και ο λευκός σκύλος Μπόμπας –«είναι αλητάκι αλλά το παίζει ντίβα»– χαλάνε την ηρεμία της πολυκατοικίας. «Πάντα έχω ζωντανά μαζί μου. Δεν […] The post Η Μαρία Αλιφέρη στο ΟΚ!: «Είμαι 73 κλεισμένα. Από ποιον να κρυφτώ;» appeared first on OK! Magazine.
07:58 20/11/2023

Μαρία Αλιφέρη για Νίκο Φώσκολο: «Σε μια σκηνή με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά»

govastileto.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε η  Μαρία Αλιφέρη η οποία με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Πανθέοι, γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Φώσκολο. Αναφέροντας τον Χρήστο Πολίτη, ο ίδιος πέρσι μίλησε για τις κάκιστες σχέσεις του με τον Νίκο […]
23:00 18/11/2023

Η Μαρία Αλιφέρη στο ΟΚ!: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

okmag.gr
Μια εξομολόγηση από καρδιάς από τη Μαρία Αλιφέρη στο περιοδικό ΟΚ! Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την καριέρα της, τη ζωή της και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχεις πει «ήμουν ο καημός της Αλίκης». Μόνο τα εισιτήρια σας έκαναν ανταγωνίστριες ή και η εικόνα σου; Ωραία ερώτηση, αλλά δεν ξέρω την απάντηση. […] The post Η Μαρία Αλιφέρη στο ΟΚ!: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on OK! Magazine.
07:58 18/11/2023

Οι Πανθέοι: Ο ρόλος της Μαρίας Αλιφέρη στη σειρά

thebest.gr
«Οι Πανθέοι» έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, με εξελίξεις. Στα νέα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν μια νέα ηρωίδα, την οποία θα υποδύεται η Μαρία Αλιφέρη.
10:00 11/10/2023

Πανθέοι: Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

zappit.gr
Ύστερα από μακρόχρονη τηλεοπτική απουσία, η Μαρία Αλιφέρη είπε το μεγάλο «ναι» προκειμένου να επιστρέψει λίαν συντόμως και εκτάκτως στη […] The post Πανθέοι: Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση appeared first on Zappit.
20:00 05/10/2023

Μαρία Αλιφέρη: «Ήθελα πάντα πολλά παιδιά και τα έχω, όχι δικά μου»

zappit.gr
Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Ήθελα πάντα πολλά παιδιά και τα έχω, όχι δικά μου» appeared first on Zappit.
23:00 11/06/2023

Μαρία Αλιφέρη: «Ήρθα αντιμέτωπη με τον θάνατο», λέει και συγκλονίζει

tromaktiko.gr
Συγκλονίζει η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη για το σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν. Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη μίλησε για το σοβαρό τροχαίο, επισημαίνοντας πως «πήγε και ήρθε». Είχατε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο παλιότερα. Φοβηθήκατε για τη ζωή σας τότε; «Πήγα και ήρθα στην κυριολεξία. Για τρεις μέρες παιζότανε αν θα ζήσω ή όχι. Είχα […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Ήρθα αντιμέτωπη με τον θάνατο», λέει και συγκλονίζει appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 09/06/2023

Επίσημη πρεμιέρα για το “Έγκλημα στο Κατσικονήσι” του Ούγκο Μπέττι στο Διάχρονο Θέατρο με τη Μαίρη Βιδάλη

irafina.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το έργο Έγκλημα στο Κατσικονήσι του Ούγκο Μπέττι στο Διάχρονο Θέατρο με τη Μαίρη Βιδάλη και τον Μιχάλη Αλικάκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσα στους σημαντικούς καλεσμένους οι Γιώργος Πατούλης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Λόλα Νταιφά, Μαρία Αλιφέρη, Γιάννης Μόρτζος, Γωγώ Ατζολετάκη, Ηρώ Μουκίου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλμπέρτο και Σάρα Εσκενάζυ, […]
01:02 18/03/2023

Μαρία Αλιφέρη: «Βίωσα όλα αυτά τα χρόνια και ακραίες συμπεριφορές»

okmag.gr
H Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo. «Βίωσα όλα αυτά τα χρόνια και ακραίες συμπεριφορές. Απλώς επειδή είμαι λίγο έως πολύ Σπαρτιάτισσα δεν καταλάβαινα Θεό σε αυτά. Έφευγα επί τόπου. Έχω φύγει από ανάγνωση θεατρικού, έχω φύγει από ξεκίνημα παράστασης, […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Βίωσα όλα αυτά τα χρόνια και ακραίες συμπεριφορές» appeared first on OK! Magazine.
22:46 05/02/2023

Μαρία Αλιφέρη: «Ήταν ακραίες συμπεριφορές αλλά σαν Σπαριάτισσα δεν καταλάβαινα Θεό»

zappit.gr
Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» το μεσημέρι […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Ήταν ακραίες συμπεριφορές αλλά σαν Σπαριάτισσα δεν καταλάβαινα Θεό» appeared first on Zappit.
18:46 05/02/2023

Μαρία Αλιφέρη: Ήταν αιφνίδια η απόφαση κι η εισαγωγή μου στην δουλειά

Newsit
“Ήμουν έγκυος χωρίς να το γνωρίζω. Συνειδητά καθόλου αλλά φαίνεται το κυοφορούσα στο υποσυνείδητο μου” ανέφερε η Μαρία Αλιφέρη. Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά για την εισαγωγή της στην υποκριτική και πως της δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνει ηθοποιός. Θα ήθελα να μου πείτε πώς είναι αυτή η περίοδος στη ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αλιφέρη: Ήταν αιφνίδια η απόφαση κι η εισαγωγή μου στην δουλειά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:34 10/01/2023

Μαρία Αλιφέρη: «Δεν το ήξερα συνειδητά, το κυοφορούσα χωρίς να το ξέρω»

zappit.gr
Η Μαρία Αλιφέρη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή της με […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Δεν το ήξερα συνειδητά, το κυοφορούσα χωρίς να το ξέρω» appeared first on Zappit.
20:42 09/01/2023

Μαρία Αλιφέρη: «Έβγαλα γρήγορα το κεφάλι μου έξω από το βούρκο»

zappit.gr
Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Έβγαλα γρήγορα το κεφάλι μου έξω από το βούρκο» appeared first on Zappit.
22:16 07/01/2023

Μαρία Αλιφέρη: Είναι κάτι που δεν έκανα στη ζωή μου από επιλογή

Newsit
“Αισθάνομαι άσχημα να απασχολώ τον κόσμο με αυτά τα πράγματα” εξομολογήθηκε η Μαρία Αλιφέρη. Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Αλιφέρη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη. Μέσα σε όλα, δε, η ηθοποιός ανέφερε το πως βλέπει την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Πώς σχολιάζετε την ελληνική τηλεόραση σήμερα;  Δεν μου αρέσει ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αλιφέρη: Είναι κάτι που δεν έκανα στη ζωή μου από επιλογή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:30 16/08/2022

Μαρία Αλιφέρη: «Αισθάνομαι άσχημα να απασχολώ τον κόσμο με αυτά τα πράγματα»

zappit.gr
Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη για το πως βλέπει την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Πώς σχολιάζετε […] The post Μαρία Αλιφέρη: «Αισθάνομαι άσχημα να απασχολώ τον κόσμο με αυτά τα πράγματα» appeared first on Zappit.
15:14 16/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load