#Μαρία Γιαννακάκη

Luxembourg Art Fair 2024: Έλληνες εικαστικοί στην καρδιά της Ευρώπης

monopoli.gr
Έξι σύγχρονοι έλληνες και ελληνίδες καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες, η Χρύσα Βέργη, η Μαρία Γιαννακάκη, ο Βασίλης Καρακατσάνης, ο Χρήστος Κεχαγιόγλου, ο Σπύρος Λύτρας και ο Πέτρος Ματζάκος, συμμετέχουν με έργα τους στη Luxembourg Art Fair 2024 στο Λουξεμβούργο.
09:53 15/04/2024

Summer Blue, από την εικαστικό Μαρία Γιαννακάκη στη Λήμνο

monopoli.gr
Στο μοναδικό μπλε του ελληνικού καλοκαιριού μάς καλεί να αφεθούμε η ζωγράφος Μαρία Γιαννακάκη, μέσα από τον τίτλο της νέας της ατομικής έκθεσης «Summer Blue», που εγκαινιάζεται στις 27 Ιουλίου στην Poseidon Art Gallery στην Μύρινα της Λήμνου.
14:54 27/07/2021

Χαμός με τη Μαρία Γιαννακάκη- Την υπέκλεψαν το μήνυμα που ακύρωνε τη συμμετοχή της σε πάνελ με "Τούρκους της Δυτικής Θράκης"

thetoc.gr
Στο ηλεκτρονικό έγκλημα προσφύγει η Μαρία Γιαννακάκη ύστερα από την υποκλοπή της ηλεκτρονικής της αλληλογραφίας
17:26 03/06/2021

Μαρία Γιαννακάκη: Μας λείπει η αγκαλιά και το άγγιγμα – Η εικαστικός μιλάει στον Ε.Τ την «Άνοιξη τον Χειμώνα»

eleftherostypos.gr
Ενώ τα σύννεφα πάνω από την πόλη πυκνώνουν τις τελευταίες ημέρες, για να μας θυμίσουν ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι του χειμώνα, η εικαστικός Μαρία Γιαννακάκη έρχεται με μια νέα σειρά απόλυτα ερωτικών έργων που είναι γεμάτα χρώμα και κίνηση, να φέρει, όπως λέει μέσα και από τον εύγλωττο τίτλο της... The post Μαρία Γιαννακάκη: Μας λείπει η αγκαλιά και το άγγιγμα – Η εικαστικός μιλάει στον Ε.Τ την «Άνοιξη τον Χειμώνα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
12:39 24/10/2020

Το πάθος μόνο του έξω από τον χρόνο

efsyn.gr
Η Μαρία Γιαννακάκη σχεδόν πάντα επιλέγει τον υπαινιγμό έναντι της αφήγησης. Δεν ξεχνά ποτέ τη δυναμική σχέση κενού/ μη κενού.
12:24 15/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load