#Μαριάννα Τουμασάτου

Το μπουφάν της Χάρλεϋ: Νέες ημέρες και ώρες παραστάσεων στο Coronet

youfly.com
«Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη, με την Μαριάννα Τουμασάτου έρχεται σε νέες ημέρες και ώρες παραστάσεων. The post Το μπουφάν της Χάρλεϋ: Νέες ημέρες και ώρες παραστάσεων στο Coronet appeared first on Youfly.
21:58 05/04/2024

Βέρα στο δεξί: Ηρώ Λούπη, Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου ξανά μαζί - ΦΩΤΟ

thebest.gr
Η Ηρώ Λούπη σήμερα (21/3) έκανε ένα νέο post στο Instagram προφίλ της και αναβίωσε μία φωτογραφία από την σειρά, «Βέρα στο δεξί», μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου.
06:00 23/03/2024

Λούπη, Σταύρου, Τουμασάτου 20 χρόνια μετά αναβίωσαν το «ερωτικό τρίγωνο» της Βέρας στο Δεξί

queen.gr
Η Υρώ Λούπη, ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου πόζαραν σαν Δώρα, Στράτος και Ρεγγίνα λίγο διάστημα, αφότου είχαμε δει κι άλλο ένα reunion από τις πρωταγωνίστριες της Βέρας στο Δεξί.Περισσότερα...
13:09 21/03/2024

Μαριάννα Τουμασάτου: “Μου στέλνουν μηνύματα με υβριστικές διαθέσεις”

thecaller.gr
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη ζωή της τα επαγγελματικά της και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί. Για την κόρη της: «Είμαι πολύ φλύαρη τα λέω όλα στην κόρη μου, με ακούει υπομονετικά ακόμη. Έχει κοινά ο ρόλος μου με την ζωή μου αλλά είναι διαφορετικό μία […]
15:00 17/03/2024

Μαριάννα Τουμασάτου: «Βγήκα βόλτα με την 12χρονη κόρη μου και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων πάνω της»

tlife.gr
H Mαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 17/2 καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: «Βγήκα βόλτα με την 12χρονη κόρη μου και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων πάνω της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 17/03/2024

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Οι εκπομπές κάθε χρόνο το καλοκαίρι μας χωρίζουν»

tlife.gr
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Fipster μαζί με τον Stan και την Χρύσα To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Οι εκπομπές κάθε χρόνο το καλοκαίρι μας χωρίζουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 13/03/2024

"Το Μπουφάν της Χάρλευ" στο Θέατρο Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΣάββατο, 24 Φεβ 2024 21:15«ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΫ» του Βασίλη Κατσικονούρη με την Μαριάννα Τουμασάτου Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Σταύρου   ΠΑΤΡΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου   «Μια γυναίκα, νύχτα, έξω από το κουβούκλιο του φρουρού στον Άγνωστο Στρατιώτη, στην Πλατεία του Συντάγματος…» Μια Ελληνίδα μάνα, γνώριμη και συγκινητική… Μια νέα γενιά που πάντα θα επαναστατεί και πάντα πρέπει να ακούμε… Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και την θερμή ανταπόκριση του κοινού σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα, το αριστουργηματικό κείμεν...
18:53 14/02/2024

«Ο δικός μου αγωνιστής» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στη νέα ανάρτηση με τον μπαμπά της

queen.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια αποκάλυψη για τον μπαμπά της και τη δική του μάχη με την ασθένεια.Περισσότερα...
12:09 05/02/2024

Η σπάνια οικογενειακή photo της Μαριάννας Τουμασάτου αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη για τον αδερφό της

queen.gr
Η Μαριάννα Τουμασάτου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και οι ωραιότερες εικόνες της ηθοποιού με τον αδερφό της.Περισσότερα...
23:09 26/01/2024

Μαριάννα Τουμασάτου: «Το να θρέψω ένα σκουλήκι δεν είναι πιο σημαντικό από το να μάθει κάποιος να κόβει στο σώμα μου»

zappit.gr
Την Μαριάννα Τουμασάτου φιλοξένησε η Αθηναϊς Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με αφορμή τον θεατρικό της […] The post Μαριάννα Τουμασάτου: «Το να θρέψω ένα σκουλήκι δεν είναι πιο σημαντικό από το να μάθει κάποιος να κόβει στο σώμα μου» appeared first on Zappit.
19:00 18/01/2024

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Μαριάννας Τουμασάτου φανέρωσε τη στυλιστική της εμμονή

queen.gr
Η Μαριάννα Τουμασάτου ένωσε τις δυνάμεις της με το Ίδρυμα «Τζένη Καρέζη» για ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Το κομψό look και τα fashion items που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.Περισσότερα...
18:09 11/01/2024

Μαριάννα Τουμασάτου: Ένιωσα απέραντη ευτυχία όταν έγινα δωρήτρια σώματος και οργάνων

Newsbeast.gr
Σε μία ιδιαίτερα προσωπική και ευαίσθητη εξομολόγηση προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η δημοφιλής ηθοποιός, φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την ενσυναίσθηση και τη γενναία της απόφαση να γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων ως μία κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς προς την επιστήμη. «Το να μπαίνουμε στη θέση του άλλου νομίζω ότι στις μέρες μας είναι η μόνη οδός για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο. Είναι όμως επικίνδυνο, γιατί η κοινωνία μας έχει γυρίσει τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω. Θεωρώ ότι η ενσυναίσθηση θα πρέπει να είναι αντανακλαστική, δεν χρειάζεται να κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου», δηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου στην κάμερα του MEGA.
01:00 18/12/2023

Η Μαριάννα Τουμασάτου εντυπωσίασε με το μαύρο pyjama look της στο I Love ΣΚ

queen.gr
Με ανανεωμένη εμφάνιση η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά νωρίτερα είχε κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.Περισσότερα...
00:09 18/12/2023

Μαριάννα Τουμασάτου: «Εχω γίνει δωρήτρια οργάνων και σώματος»

tlife.gr
Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: «Εχω γίνει δωρήτρια οργάνων και σώματος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 17/12/2023

Το μπουφάν της Χάρλεϋ: Είδαμε την παράσταση – Οι εντυπώσεις μας

youfly.com
Στο Θέατρο Coronet παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη ο μονόλογος «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» με την Μαριάννα Τουμασάτου. The post Το μπουφάν της Χάρλεϋ: Είδαμε την παράσταση – Οι εντυπώσεις μας appeared first on Youfly.
18:58 16/12/2023

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο λόγος που μπορεί να με απορρίψουν από δουλειά είναι το ότι είμαι καθημερινατζού»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρατσισμό που υπάρχει στην τηλεόραση αλλά και τον λόγο που ενδεχομένως να την απορρίπτουν από δουλειές. Αρχικά, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Υπάρχει τρόπος να πεις κάτι ευθέως στην περίπτωση που διαφωνείς. Όταν διαφωνώ με κάτι, προσπαθώ να το λέω με […]
20:00 15/12/2023

Μαριάννα Τουμασάτου – “Είχα φάει πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη”

empisteutiko.gr
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με ένα βίαιο περιστατικό που είχε βιώσει στο παρελθόν προχώρησε η ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου.Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και περιέγραψε μια άγρια επίθεση που είχε δεχθεί από άγνωστο, η οποία άφησε άφωνους τους παρουσιαστές.“Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. […] The post Μαριάννα Τουμασάτου – “Είχα φάει πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη” appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 09/12/2023

Αράχωβα – Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου: «Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος»

zappit.gr
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή στην ΕΡΤ, με αφορμή τον θεατρικό της […] The post Αράχωβα – Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου: «Στη θέση του Όλιβερ θα μπει άνθρωπος» appeared first on Zappit.
21:00 08/12/2023

Μαριάννα Τουμασάτου: «Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη»

zappit.gr
Τη Μαριάννα Τουμασάτου υποδέχθηκαν στη Δημόσια Τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος απέχει […] The post Μαριάννα Τουμασάτου: «Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη» appeared first on Zappit.
15:00 08/12/2023

Μαριάννα Τουμασάτου: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ

tlife.gr
Η επίσημη πρεμιέρα του εμβληματικού μονολόγου «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη, To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 06/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load