#Μαρίνα Γιώτη

Ένα ξέφρενο πάρτυ στο βιβλιοπωλείο Sofianos με τη Μαρίνα Γιώτη και πρωταγωνιστές τα παιδιά – ΦΩΤΟ

lamianow.gr
Αυτό το ξέφρενο πάρτυ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/11 στο κατάστημά μας με πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα παιδιά! Όλο αυτό φυσικά το οφείλουμε στην εκπληκτική Μαρίνα Γιώτη και την ευχαριστούμε θερμά για τα χαμόγελα και τις στιγμές που πρόσφερε απλόχερα στα παιδιά μας! Δείτε φωτογραφίες: The post Ένα ξέφρενο πάρτυ στο βιβλιοπωλείο Sofianos με τη Μαρίνα Γιώτη και πρωταγωνιστές τα παιδιά – ΦΩΤΟ appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
14:37 13/11/2023

Η Μαρίνα Γιώτη στο okmag: «Μεγαλώσαμε θεωρώντας ότι είμαστε οι super γυναίκες και φθάσαμε στα όριά μας»

okmag.gr
Είναι μητέρα μιας κόρης 14,5 χρόνων, γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για τη μαγική και ταυτόχρονα δύσκολη σχέση που μπορεί να έχει μια κόρη με τη μητέρα της. Η Μαρίνα Γιώτη με αφορμή τη χθεσινή «Γιορτή της Μητέρας» μιλά στο okmag για τα συναισθήματα, τις προκλήσεις και […] The post Η Μαρίνα Γιώτη στο okmag: «Μεγαλώσαμε θεωρώντας ότι είμαστε οι super γυναίκες και φθάσαμε στα όριά μας» appeared first on OK! Magazine.
13:02 15/05/2023

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Πώς μία συγγραφέας παιδικών βιβλίων «αδειάζει» τους ισχυρισμούς του

in.gr
Τι είπε η συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη στο MEGA
14:40 04/11/2022

Η συμβουλή Ζούκερμπεργκ στους νέους: «Εστιάστε περισσότερο στο χτίσιμο σχέσεων»

grtimes.gr
Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία προέλευσης του Facebook, αλλά σύμφωνα με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μπορεί να έχουν πάρει λάθος μήνυμα από αυτό. Σε πρόσφατο επεισόδιο του Lex Fridman Podcast, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είπε ότι η αρχική ικανότητα να ξεκινήσει το Facebook το 2004 δεν ήταν παράτησε το κολέγιο ή εγκατέλειψε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον του. Αντιθέτως, είπε ο CEO της Meta, οφειλόταν στις προσωπικές σχέσεις που έκανε ενώ πήγαινε ακόμη σχολείο. Με ποιον περνάς χρόνο στο κολέγιο, είπε ο Ζούκερμπεργκ, είναι «η πιο σημαντική απόφαση» που μπορεί να πάρει κάθε φοιτητής. «Γίνεσαι οι άνθρωποι από τους οποίους περιβάλλεσαι», εξήγησε. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γνώρισε τους συνιδρυτές του Facebook — Eduar
10:16 06/04/2022

Η Μαρίνα Γιώτη για το βιβλίο της «Τα φλαφ της ευτυχίας» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στο νέο παιδικό βιβλίο της «Τα φλαφ της ευτυχίας» αναφέρθηκε η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Πρόκειται για μια ιστορία που έρχεται να δείξει στα παιδιά τη δύναμη της ευγνωμοσύνης η οποία, όπως τονίζει η συγγραφέας θρέφει την ψυχή και συνδέεται άμεσα με την ευτυχία. Το βιβλίο περιλαμβάνει, επίσης, συμβουλές για γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας και ασκήσεις Ευγνωμοσύνης από την εκπαιδευτικό Γεωργία Σολωμού. Το νέο βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα, ενώ και η εικονογράφηση είναι της Μαρίνας Γιώτη. Ακούστε όλα όσα είπε η Μαρίνα Γιώτη στη Μαρία Σαμολαδά: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠ
20:08 04/04/2022

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: 5 γυναίκες συγγραφείς μιλούν για τη μαγεία των βιβλίων

queen.gr
Η Ελένη Ανδρεάδη, η Μαρίνα Γιώτη, η Στέλλα Κάσδαγλη, η Κέλλυ Αλχανάτη και η Βίβιαν…
10:02 02/04/2022

Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους, Βάια

okmag.gr
Είναι μόλις 13 χρόνων και είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Ο λόγος για την κόρη του Κώστα Κρομμύδα και της Μαρίνας Γιώτη που είναι πια μια σωστή δεσποινής και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών της. Το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Κρομμύδας και η Μαρίνα Γιώτη βρέθηκαν στο θέατρο Βασιλάκου συνοδευόμενοι από την κόρη τους […] The post Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους, Βάια appeared first on OK.
16:14 09/02/2022

Η Μ. Γιώτη για το «Ημερολόγιο θετικής σκέψης» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στο «Ημερολόγιο θετικής σκέψης» του Γέτι αναφέρθηκε η συγγραφέας και εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία... The post Η Μ. Γιώτη για το «Ημερολόγιο θετικής σκέψης» (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on GRTimes.gr.
14:26 08/11/2021

Η Ελένη Μενεγάκη σε απίθανο διάλογο για τη συγγένεια με τον καλεσμένο της: «Τι είμαστε εμείς οι δύο;»

zappit.gr
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ζευγάρι. Όπως και ο Κώστας Κρομμύδας με την Μαρίνα Γιώτη. Ο Μάκης Παντζόπουλος […] The post Η Ελένη Μενεγάκη σε απίθανο διάλογο για τη συγγένεια με τον καλεσμένο της: «Τι είμαστε εμείς οι δύο;» appeared first on Zappit.
15:28 04/10/2021

Παιδικό Μουσείο Αθήνας: Εργαστήρι για οικογένειες με τη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη

monopoli.gr
Η ΑΝΤΑΜΑ και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ηλικιακά Μεγαλύτερων Ανθρώπων, το διαγενεακό εργαστήρι «Μια καρδιά ταξιδεύει από γενιά σε γενιά», με τη συγγραφέα και εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη.
16:30 23/09/2021

Εναλλακτικές διακοπές στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας – Ο Κώστας Κρομμύδας και η Μαρίνα Γιώτη μας ξεναγούν στο χωριό τους

okmag.gr
Είναι σίγουρο ότι για πολλούς διακοπές σημαίνουν νησιά, θάλασσα και κόσμος που περιμένει υπομονετικά για μια ξαπλώστρα σε μια παραλία. Υπάρχουν, όμως, σίγουρα και άλλοι τρόποι να χαλαρώσεις, να αποφορτιστείς, να έρθεις σε επαφή με τη φύση και να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς μετά από ένα κουραστικό χειμώνα με δουλειές, φορτωμένο πρόγραμμα και ένα […] The post Εναλλακτικές διακοπές στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας – Ο Κώστας Κρομμύδας και η Μαρίνα Γιώτη μας ξεναγούν στο χωριό τους appeared first on OK.
09:00 15/08/2021

“Το Γέτι – Η δύναμη του ακόμη”: Καλύτερο Παιδικό Βιβλίο στα βραβεία Public!

irafina.gr
Το Γέτι – Η δύναμη του ακόμη βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελληνικό παιδικό βιβλίο στα Βραβεία Public για το 2020 από το κοινό! Μόλις ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων Public και για ακόμη μία χρονιά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η Μαρίνα Γιώτη με το βιβλίο Γέτι – Η δύναμη του ακόμη κέρδισε το Βραβείο Κοινού στην […]
15:46 31/07/2021

Η Μαρίνα Γιώτη κέρδισε το βραβείο Ελληνική παιδική λογοτεχνία

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 31 Ιουλίου 2021 14:00 Tην Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Βιβλίου Public 2021. Οι εκδόσεις Διόπτρα με μεγάλη χαρά δέχθηκαν το βραβείο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Μαρίνα Γιώτη κέρδισε το βραβείο Ελληνική παιδική λογοτεχνία
14:44 31/07/2021

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς» – Ηλικιωμένη πέρασε τον Κώστα Κρομμύδα για… ζητιάνο

eleftherostypos.gr
Ενα απίστευτο περιστατικό έζησε ο Κώστας Κρομμύδας στο σούπερ μάρκετ! Ο ηθοποιός στάθηκε έξω από το σούπερ μάρκετ περιμένοντας την σύζυγό του, Μαρίνα Γιώτη, και εκεί μια ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο. Ο Κώστας Κρομμύδας είχε ντυθεί με ζεστά ρούχα λόγω του κρύου, ενώ δεν φαινόταν το πρόσωπό του για να... The post «Το μεγαλείο της ανθρωπιάς» – Ηλικιωμένη πέρασε τον Κώστα Κρομμύδα για… ζητιάνο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
09:30 16/02/2021

Στο νοσοκομείο, εσπευσμένα η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη – Τι συνέβη;

tlife.gr
Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη είχε σήμερα live παρουσίαση στο Instagram για να παρουσιάσει μέσω To άρθρο Στο νοσοκομείο, εσπευσμένα η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη – Τι συνέβη; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:39 13/12/2020

«Το Γέτι εμφανίζεται όταν το έχουμε ανάγκη» – Η Μαρίνα Γιώτη μιλάει στον Ε.Τ. για το νέο της βιβλίο

eleftherostypos.gr
Ενα πλασματάκι μπλε με το όνομα Γέτι εμφανίζεται εκεί που το έχουμε ανάγκη… Γεννήθηκε μέσα από τη δημιουργική πένα της Μαρίνας Γιώτη, της συγγραφέα και εικονογράφου, που μας έχει χαρίσει εξαιρετικές ιστορίες για τους μικρούς αναγνώστες, για τους «πολίτες του αύριο». Το Γέτι μπορεί να πει μονάχα μία λέξη… ακόμη.... The post «Το Γέτι εμφανίζεται όταν το έχουμε ανάγκη» – Η Μαρίνα Γιώτη μιλάει στον Ε.Τ. για το νέο της βιβλίο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
17:42 20/11/2020

Η Μαρίνα Γιώτη στο TLIFE: «Δεν θα έγραφα ποτέ ένα βιβλίο χωρίς σκοπό!»

tlife.gr
Η Μαρίνα Γιώτη μιλά στο TLIFE για την καραντίνα, το νέο της βιβλίο «Το Κάτι Τι;» και τη σχέση με την κόρη της… The post Η Μαρίνα Γιώτη στο TLIFE: «Δεν θα έγραφα ποτέ ένα βιβλίο χωρίς σκοπό!» appeared first on TLIFE.
08:24 24/07/2020

Κώστας Κρομμυδάς - Μαρίνα Γιώτη: Μένουν σπίτι και αποκαλύπτουν πως περνάνε τις ώρες τους

entertv.gr
Ο δημοφιλής Έλληνας συγγραφέας Kώστας Κρομμύδας  και η σύζυγος του και πολύ γνωστή συγγραφέας παιδκών βιβλίων  φιλοξενήθηκαν  στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσω skype και μίλησαν  για το πώς περνάνε τον χρόνο  στο  σπίτι τους, αυτή την περίοδο που μένουν μέσα όπως οι περισσότεροι Έλληνες. "Έχουμε επιλέξει να είμαστε κοντά στους αναγνώστες μας και κάνουμε αναγνώσεις live", τόνισαν μεταξύ άλλων. Δείτε όσα είπαν
19:29 23/03/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load