#Μίνα Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: Το πρώτο σύμπτωμα του έρωτα και οι 7 μέρες με ένα δίδυμο

koolnews.gr
Η Μίνα Αρναούτη, γνωστή influencer και δημόσια πρόσωπο, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δεσμό με τους ακόλουθούς της στο Instagram, κάτι που αναδεικνύεται μέσα από τις συχνές και ειλικρινείς δημοσιεύσεις της. Μέσω αυτών, η Μίνα μοιράζεται απλόχερα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, επιτρέποντας στους ακολούθους της να πάρουν μια γεύση από την προσωπική της […] The post Μίνα Αρναούτη: Το πρώτο σύμπτωμα του έρωτα και οι 7 μέρες με ένα δίδυμο appeared first on Koolnews.gr.
17:58 12/03/2024

Παντελής Παντελίδης: Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατό του – «Αν ζούσες θα ήταν αλλιώς»

thecaller.gr
Οκτώ χρόνια πέρασαν από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του. Οκτώ χρόνια πέρασαν από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του. Στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο γυναίκες φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα. Η πρώτη, η […]
20:00 18/02/2024

Μίνα Αρναούτη: Αν ζουσες σημερα θα… Το story για τα 8 χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

koolnews.gr
Η δημοσίευση που έκανε η Μίνα Αρναούτη στο Instagram με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη συγκινεί βαθιά. Η εικόνα του αγαπημένου καλλιτέχνη, συνοδευόμενη από λόγια που αγγίζουν την καρδιά, αναζωπυρώνουν μνήμες και συναισθήματα. Τα λόγια της Μίνας Αρναούτη είναι φορτισμένα με βαθιά συναισθήματα απώλειας και νοσταλγίας. Η αναφορά […] The post Μίνα Αρναούτη: Αν ζουσες σημερα θα… Το story για τα 8 χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη appeared first on Koolnews.gr.
14:58 18/02/2024

Παντελής Παντελίδης τροχαίο: Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με το ποσό της αποζημίωσης. Θα τα πούμε καλύτερα…

koolnews.gr
Έξαλλη είναι η Μίνα Aρναούτη, συνοδηγός του μοιραίου τζιπ τα ξημερώματα στις 18 Φεβρουαρίου το 2016 με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη, oπου ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος έκοψε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τραγουδιστή και προκάλεσε σοβαρά τραύματα στην ίδια. Η Μίνα Αρναούτη, γνωστή influencer, υπέστη σοβαρά τραύματα, τα οποία επηρέασαν βαθιά τη […] The post Παντελής Παντελίδης τροχαίο: Έξαλλη η Μίνα Αρναούτη με το ποσό της αποζημίωσης. Θα τα πούμε καλύτερα… appeared first on Koolnews.gr.
01:58 30/11/2023

Μίνα Αρναούτη: Βραδινή έξοδος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Μίνα Αρναούτη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο. Επτά χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα, To άρθρο Μίνα Αρναούτη: Βραδινή έξοδος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 26/07/2023

Μίνα Αρναούτη: Με το μαγιό στο κρεβάτι “δικάζει του άλλους”

koolnews.gr
Η Μίνα Αρναούτη, μία γυναίκα που έχει γράψει τη δική της ιστορία με τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την αυθεντικότητά της, μας προκαλεί στοχασμό με την τελευταία της ανάρτηση στα social media. Με μονόχρωμα και πολύχρωμα μαγιό, με μπάνιο στη θάλασσα και την πισίνα στη Μύκονο η Μίνα Αρναούτη παλεύει με τον καύσωνα. Οι ώρες […] The post Μίνα Αρναούτη: Με το μαγιό στο κρεβάτι “δικάζει του άλλους” appeared first on Koolnews.gr.
15:58 26/07/2023

Παντελής Παντελίδης: Πώς έγινε το τροχαίο – Ποιος οδηγούσε τελικά το τζιπ

irafina.gr
Επτά χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης, ο Παντελής Παντελίδης, μαζί με δύο φίλες του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου μπαίνουν στο αυτοκίνητό του με σκοπό να επιστρέψει […]
11:02 19/02/2023

Επτά χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελιδη

olympia.gr
Επτά χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που σόκαρε το πανελλήνιο η είδηση για τον θάνατο του λαοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο. Εκείνο το βράδυ στο αυτοκίνητο, μαζί με τον Παντελίδη ήταν και δύο φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, που τραυματίστηκαν. […] Επτά χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελιδη - olympia
08:22 18/02/2023

Μίνα Αρναούτη: Δύο πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις… Το ένα είναι ο χρόνος, το δεύτερο θα σε εκπλήξει

koolnews.gr
Η Μίνα Αρναούτη μέσα από τα social media έχει ισχυρή και δυνατή παρουσία σχεδόν σε όλα. Καθημερινή χρήστης στο instagram τόσο σε ιστορίες αλλά συχνά και σε αναρτήσεις, ιδιαίτερα ενεργή στο Twitter, ενώ έχει προφίλ τόσο στο Facebook όσο και τικ τοκ! Μέσα από τα social media επικοινωνεί με τους ακόλουθούς, εκφράζεται και συχνά σχολιάζει […]
16:18 06/10/2022

Μίνα Αρναούτη: Η αυτοφωτογραφία στον καθρέφτη με το κoλάν γυμναστικής και το μπouστάκι έδειξε τα προσόντα της

koolnews.gr
Όταν μιλάμε για τη Μίνα Αρναούτη όλοι στο μυαλό μας φέρνουμε μία πολύ όμορφη γυναίκα με εντυπωσιακό πρόσωπο υπέροχο σώμα! Δυστυχώς την ακολουθεί και ένα δυσάρεστο γεγονός με το οποίο αρκετοί την έχουν συνδυάσει και έχει να κάνει με το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης! Από αυτό το […]
10:18 19/09/2022

Μίνα Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: Νέα αναβολή στη δίκη για τους νέους μάρτυρες – «Δεν θα τελειώσω ποτέ»

tlife.gr
Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το βράδυ της Παρασκευής 16/9 τη Μίνα Αρναούτη σε βραδινή έξοδό της. To άρθρο Μίνα Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: Νέα αναβολή στη δίκη για τους νέους μάρτυρες – «Δεν θα τελειώσω ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:14 17/09/2022

Μίνα Αρναούτη: «Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης»

thebest.gr
Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από το μοιραίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.
10:40 03/09/2022

Μίνα Αρναούτη: «Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης…»

tlife.gr
Η Μίνα Αρναούτη προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το μοιραίο ατύχημα που είχε πριν έξι χρόνια, όπου To άρθρο Μίνα Αρναούτη: «Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:10 01/09/2022

Μίνα Αρναούτη: Απάντησε γιατί μετά τον Παντελή Παντελίδη δεν έχουμε δει καμία της σχέση

koolnews.gr
Η Μίνα Αρναούτη απασχολούσε και απασχολεί της showbiz εδώ και αρκετά χρόνια, πολύ πριν το μοιραίο περιστατικό τη νύχτα του Φλεβάρη του 2016 όπου είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης! Η Μίνα Αρναούτη και ο Παντελής Παντελίδης έκαναν παρέα, ενώ για κάποιους άλλους ήταν ζευγάρι! Η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ […]
16:38 20/08/2022

Μίνα Αρναούτη: Συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο με τις φωτογραφίες της (photos)

NewsBomb
Η Μίνα Αρναούτη ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασίαΠερισσότερα...
18:24 06/08/2022

Μίνα Αρναούτη: «Είναι τόσο ισχυρό το σοκ, παλεύω καθημερινά με αυτά τα θηρία»

zappit.gr
Με ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που παθαίνει […] The post Μίνα Αρναούτη: «Είναι τόσο ισχυρό το σοκ, παλεύω καθημερινά με αυτά τα θηρία» appeared first on Zappit.
10:44 06/08/2022

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει για τις κρίσεις πανικού που παθαίνει - "Είχα κλειστεί στο σπίτι, έβλεπα παντού κίνδυνο"

thetoc.gr
Η Μίνα Αρναούτη μιλά για τους λόγους που κλείστηκε σπίτι της, τις κρίσεις πανικού, αλλά και τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας, που βιώνει.
20:26 05/08/2022

Κατάθεση ψυχής από τη Μίνα Αρναούτη: «Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω»

tlife.gr
Η Μίνα Αρναούτη 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, καθημερινά αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, μερικές To άρθρο Κατάθεση ψυχής από τη Μίνα Αρναούτη: «Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:34 05/08/2022

Η Μίνα Αρναούτη σε αποκαλυπτική φωτογραφία

Gazzetta
Η Μίνα Αρναούτη πιο «καυτή» από ποτέ!
13:46 04/08/2022

Μίνα Αρναούτη: Ποζάρει με αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε βραδινή της έξοδο

zappit.gr
Σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης δείπνησε χθες η Μίνα Αρναούτη. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram […] The post Μίνα Αρναούτη: Ποζάρει με αποκαλυπτικό ντεκολτέ σε βραδινή της έξοδο appeared first on Zappit.
10:50 04/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load