#Μις Κόσμος

Η Κριστίνα Πισκόβα είναι η «Μις Κόσμος 2024»

Newsique.gr
«Το να είσαι γυναίκα είναι δώρο» είπε η Πισκόβα και τόνισε πως πρέπει το θέμα της έμμηνου ρύσης να πάψει να αποτελεί ταμπού. Η Κριστίνα Πισκόβα κέρδισε τον τίτλο «Μις Κόσμος 2024» στον διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στη Βομβάη της Ινδίας το Σάββατο. Η 23χρονη με καταγωγή από την Τσεχία κέρδισε τα βλέμματα και ξεχώρισε […] Το άρθρο Η Κριστίνα Πισκόβα είναι η «Μις Κόσμος 2024» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:58 10/03/2024

Ειρήνη Σκλήβα: Έτσι πετσόκοψε Cash or Trash και τον οίκο Τρανούλη

koolnews.gr
Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής “Cash or Trash” του Star, η Αθηνά Τρανούλη, κόρη του διάσημου σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, έκανε την εμφάνισή της για να βγάλει σε δημοπρασία ένα ιστορικό φόρεμα. Πρόκειται για το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα τη βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος το 1996. Η Αθηνά Τρανούλη, με υπερηφάνεια, […] The post Ειρήνη Σκλήβα: Έτσι πετσόκοψε Cash or Trash και τον οίκο Τρανούλη appeared first on Koolnews.gr.
05:58 12/11/2023

Μια τρανς γυναίκα στέφθηκε Μις Πορτογαλία και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της Μις Κόσμος

thecaller.gr
Μια τρανς γυναίκα στέφθηκε, για πρώτη φορά, Μις Πορτογαλία και θα διαγωνιστεί στο Σαλβαδόρ για τον τίτλο της Μις Κόσμος, μαζί με άλλη μία διεμφυλική, τη Μις Ολλανδία.Μια τρανς γυναίκα στέφθηκε, για πρώτη φορά, Μις Πορτογαλία και θα διαγωνιστεί στο Σαλβαδόρ για τον τίτλο της Μις Κόσμος, μαζί με άλλη μία διεμφυλική, τη Μις Ολλανδία.Η αεροσυνοδός Μαρίνα Ματσέτε, 28 ετών, κέρδισε τον διαγωνισμό που έγινε την Πέμπτη στην Μπόρμπα. «Είμαι υπερήφανη που θα είμαι η πρώτη διεμφυλική που θα διεκδικήσει τον τίτλο […]
23:00 06/10/2023

Η Dua Lipa της Ελλάδας – Το μοντέλο από την Αλβανία που… σαρώνει την νυχτερινή Αθήνα (Εικόνα)

empisteutiko.gr
Η εντυπωσιακή Αλβανίδα εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της στο Instagram και ετοιμάζεται για καριέρα σε δύο χώρες! Η Ιωάννα Κιοσέ είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και σήμερα ζει στην Αθήνα. Είναι 24 ετών και εργάζεται ως μοντέλο. Πρόπερσι, η Ιωάννα κέρδισε τους τίτλους Μις Αλβανία και Μις Κόσμος Αλβανία 2021. Μπορεί ο πλανήτης να […] The post Η Dua Lipa της Ελλάδας – Το μοντέλο από την Αλβανία που… σαρώνει την νυχτερινή Αθήνα (Εικόνα) appeared first on Empisteutiko.gr.
23:02 10/03/2023

Ανέκδοτο: Ο Γιατρός,ο Γιάννης, η Μις Ελλάς και η Μις Κόσμος …!Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Γιατρέ, παραπονιέται ο Γιάννης, δεν ξέρω τι να κάνω, εδώ και ένα μήνα βλέπω κάθε νύχτα το ίδιο όνειρο. – Μόλις με παίρνει ο ύπνος ονειρεύομαι ότι οδηγώ μια νταλίκα από Αθήνα μέχρι Ορεστιάδα. Ταξιδεύω όλη νύχτα! – Ξυπνάω το πρωί και είμαι κατάκοπος, δεν τολμώ να κοιμηθώ! Του είπε τότε λοιπόν ο γιατρός: – […]
13:36 27/02/2023

Μαριτίνα Χυδήρογλου: Η 19χρονη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα είναι πανέμορφη σαν τη μαμά της!

thecaller.gr
To 1996 η Ειρήνη Σκλήβα ήταν η πιο ωραία γυναίκα στην Ελλάδα και στον κόσμο, κατακτώντας τους τίτλους ομορφιάς «Σταρ Ελλάς» και «Μις Κόσμος» και όχι άδικα!To 1996 η Ειρήνη Σκλήβα ήταν η πιο ωραία γυναίκα στην Ελλάδα και στον κόσμο, κατακτώντας τους τίτλους ομορφιάς «Σταρ Ελλάς» και «Μις Κόσμος» και όχι άδικα!Επτά χρόνια μετά η Ειρήνη Σκλήβα έγινε μαμά! Ειδικότερα, το 2003, σε μια εποχή που ήδη όδευε προς το τέλος της διαδρομής της στη μόδα, η Σκλήβα έμεινε έγκυος […]
21:18 02/09/2022

Η πρωταγωνίστρια Αλεξάνδρα Λαδικού είχε στα νιάτα της αναδειχθεί αναπληρωματική Μις Κόσμος, στο Λονδίνο

thebest.gr
Πολλοί δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται πως η αξιόλογη ηθοποιός μας Αλεξάνδρα Λαδικού που κατάγεται από την Καβάλα είχε στο ξεκίνημα της διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς και μάλιστα είχε επάξια εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε άλλες, πιο αθώες εποχές στο εξωτερικό στον παγκόσμιο διαγωνισμό της MissWorld στο Λονδίνο όπου μάλιστα είχε κατακτήσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Κόσμος.
22:06 08/02/2022

Αεροπορική εταιρεία ζήτησε από την Μις Κόσμος να ρίξει κάτι πάνω της - Θεώρησε ότι ήταν... πολύ αποκαλυπτική (βίντεο)

pronews.gr
Να φορέσει κάτι γιατί η αμφίεσή της κρίθηκε πολύ αποκαλυπτική υποχρεώθηκε η Ολίβια Κούλπο σε πτήση της American Airlines. Η πρώην Μις Κόσμος, πάντως, δεν φορούσε κάτι αποκαλυπτικό, παρά ένα τοπ μαζί με αθλητικό σορτς, όταν κλήθηκε στο γκισέ για να της γίνει η σχετική σύσταση με την προειδοποίηση πως αν δεν συμμορφωνόταν θα την άφηναν εκτός πτήσης! Η αδερφή της 29χρονης κατέγραψε το συμβάν με το κινητό της και μάλιστα παρουσίασε και μια συνεπιβάτη, η οποία φορούσε πολύ πιο βαθύ ντεκολτέ από της πρώην εστεμμένης, αλλά δεν της έγινε καμία παρατήρηση.
23:12 14/01/2022

Μις Κόσμος: Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς – 23 κοπέλες είχαν Covid

youfly.com
Ζημιά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος! The post Μις Κόσμος: Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς – 23 κοπέλες είχαν Covid appeared first on Youfly.
09:02 24/12/2021

Γιατί «έκοψαν» την Σταρ Ελλάς από τα φετινά Μις Κόσμος;

paraskhnio.gr
Εκτός των διεθνών καλλιστείων Μις Κόσμος έμεινε η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου αφού δεν είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Η Άννα Παυλίδου είχε νοσήσει από κορονοϊό και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, χρειαζόταν να κάνει μόνο μία δόση από το εμβόλιο κάτι όμως που δεν δεχόταν η χώρα που φιλοξενούσε τον διαγωνισμό στην Αμερική αφού εκεί υπάρχει άλλο καθεστώς υγειονομικής Το άρθρο Γιατί «έκοψαν» την Σταρ Ελλάς από τα φετινά Μις Κόσμος; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:00 01/12/2021

Σταρ Ελλάς: "Με έκοψαν από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχω κάνει τη 2η δόση του εμβολίου" [βίντεο]

thetoc.gr
Η ατυχία της Ελληνίδας Σταρ Ελλάς - Γιατί δεν είχε κάνει τη 2η δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.
19:42 30/11/2021

H Σταρ Ελλάδας 2021 «ρίχνει» το instagram (pics)

to10.gr
Μήπως υπάρχουν ελπίδες για το φετινό βραβείο Μις Κόσμος;
15:16 06/11/2021

Ιταλία: Μυστήριο με τον θάνατο 24χρονης πρώην Μις Κόσμος

ieidiseis.gr
Νεκρή εντοπίστηκε σε σπίτι στην Ιταλία, μια 24χρονη πρώην Μις Κόσμος - Ποια ήταν η άτυχη Layla da Costa.Μυστήριο επικρατεί μετά την είδηση του θανάτου μιας 24χρονης πρώην Μις Κόσμος με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη. Το άψυχο σώμα της Layla da Costa, εντοπίστηκε μέσα σε σπίτι στο οποίο διέμενε στην Ιταλία λόγω εργασίας, αφού οι συνάδελφοί της ανησύχησαν όταν δεν εμφανίστηκε στη δουλειά της τη Δευτέρα (1/11). {https://twitter.com/DailyMirror/status/1456299835540353025} Το μοντέλο βρισκόταν στη χώρα για δουλειά μέσω του πρακτορείου Face Models με έδρα τη Λισαβόνα, με το οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο. Η σχεδιάστρια μόδας Fatima Lopes, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Face Models, ανέφερε σ
20:00 04/11/2021

Άννα Παυλίδου: Η Σταρ Ελλάς 2021 που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Κόσμος»

govastileto.gr
     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τέταρτης τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις...
14:38 04/11/2021

Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της

Newside.gr
Η Ειρήνη Σκλήβα, που στέφθηκε “Μις Κόσμος” το 1996, είναι πάνω απ’ όλα μία τρυφερή μαμά, με την κόρη της, Μαριτίνα, να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά της. Η Ειρήνη Σκλήβα έχει ομοιότητα με την κόρη της Η Μαριτίνα Χυδήρογλου έχει ομοιότητα με η μητέρα της, αν και έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά και από τον γοητευτικό […] The post Ειρήνη Σκλήβα: Η κόρη της “Μις Κόσμος” έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της appeared first on NewSide.gr.
15:34 01/11/2021

Ροζάνα Ντέιβισον: Η πρώην Μις Κόσμος με 15 αποβολές, έκανε τρία παιδιά σε έναν χρόνο

Gazzetta
Η Ροζάνα Ντέιβισον, μοντέλο και κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή, έκρυβε για χρόνια την θλίψη ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να γίνει μητέρα τριών μωρών και ούτε και οι γιατροί δεν μπορούν να το εξηγήσουν
12:52 09/10/2021

Ειρήνη Σκλήβα – Πως είναι σήμερα η πρώην Μις Κόσμος

pagenews.gr
Ειρήνη Σκλήβα: Όταν ήταν 18 ετών κατάφερε να μαγέψει τους πάντες χάρη στην παρουσία της στη μακρινή Ινδία και να αναδειχθεί Μις Κόσμος. Πώς είναι σήμερα.
15:48 03/10/2021

Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

eleftherostypos.gr
Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως... The post Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
08:52 01/09/2021

Μαριτίνα Χυδήρογλου: Η κόρη της “Μις Κόσμος” Ειρήνης Σκλήβα έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της

Newside.gr
Η Ειρήνη Σκλήβα, που στέφθηκε “Μις Κόσμος” το 1996, είναι πάνω απ’ όλα μία τρυφερή μαμά, με την κόρη της, Μαριτίνα, να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά της. Η Ειρήνη Σκλήβα έχει ομοιότητα με την κόρη της Η Μαριτίνα Χυδήρογλου έχει ομοιότητα με η μητέρα της, αν και έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά και από τον γοητευτικό […] The post Μαριτίνα Χυδήρογλου: Η κόρη της “Μις Κόσμος” Ειρήνης Σκλήβα έγινε 18 ετών και είναι όμορφη σαν τη μητέρα της appeared first on NewSide.gr.
17:28 02/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load