#Μιχάλης Ζαμπίδης

Μιχάλης Ζαμπίδης: Βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του, Μαρία – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύζυγός To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του, Μαρία – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 26/03/2024

Μιχάλης Ζαμπίδης: Στην παιδική χαρά με τη σύζυγό του και τις δίδυμες κόρες τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απολαμβάνει στο έπακρο την οικογενειακή ζωή που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Στην παιδική χαρά με τη σύζυγό του και τις δίδυμες κόρες τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 20/03/2024

Μιχάλης Ζαμπίδης: Συγκλονίζει ο Iron Mike - «Δεν απολαμβάνα τους αγώνες, βασανιζόμουν...» (vids)

onsports.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε την περίοδο που βίωσε…
15:17 20/12/2023

Η RECOM Technologies και ο Μιχάλης Ζάμπιδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Cnn.gr
Η RECOM Technologies και ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνεργάζονται συνεισφέροντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον μέσω υπηρεσιών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων.Περισσότερα...
13:37 27/11/2023

Λάκης Γαβαλάς: Το υπέρογκο ποσό που του πρότειναν για να συμμετέχει σε ριάλιτι

tlife.gr
Οι celebrities συναντήθηκαν στο event που διοργάνωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μιλώντας στην κάμερα του Alpha και To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: Το υπέρογκο ποσό που του πρότειναν για να συμμετέχει σε ριάλιτι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 24/11/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στα 18,5 αγωνιζόμουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Πήγα στην Αυστραλία, έπαιξα με τον Μπάρι Νέζιφ»

okmag.gr
O Μιχάλη Ζαμπίδη ή αλλιώς Iron Mike βρέθηκε στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και μίλησε για το ξεκίνημά του, την παιδική του ηλικία και την καταγωγή του. «Γεννήθηκα στο Ίλιον, Πόντιος είμαι. Μπαμπάς από Σκύδρα, Θεσσαλονίκη, παππούς από Τραπεζούντα, μαμά από Μυτιλήνη. Όλα μου τα χρόνια εδώ Αττική είμαι». «Από 4,5-5 χρονών είμαι στο γυμναστήριο. Κάποια στιγμή τους […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στα 18,5 αγωνιζόμουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Πήγα στην Αυστραλία, έπαιξα με τον Μπάρι Νέζιφ» appeared first on OK! Magazine.
19:58 30/10/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: “Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω ως πατέρας και ως σύζυγος”

instyle.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για τον έγγαμο βίο και τις δίδυμες κόρες του, που άλλαξαν την καθημερινότητά του. “Ζω ωραία πράγματα. Με την σύζυγό μου ζούσαμε μαζί και πριν παντρευτούμε, οπότε δεν έχω δει μεγάλες αλλαγές μετά τον γάμο. Απλά τα προγράμματά μας είναι πιο απαιτητικά με τα δίδυμα. […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: “Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω ως πατέρας και ως σύζυγος” appeared first on InStyle.
18:46 29/09/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του με τη Μαρία Καρολίνα Ντάσιου – Τα ονόματα που πήραν οι κόρες τους

tlife.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, το To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του με τη Μαρία Καρολίνα Ντάσιου – Τα ονόματα που πήραν οι κόρες τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 18/06/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Ντάσιου

govastileto.gr
Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθως πριν από λίγη  ώρα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Ντάσιου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφτασε πρώτος στην εκκλησία όπου περίμενε μαζί με τις κόρες του τη σύντροφό του, ενώ μερικά λεπτά αργότερα στον Ιερό Ναό έφτασε και η Μαρία […]
21:00 17/06/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Mε βρετανικό supercar στην εκκλησία

okmag.gr
Tα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σήμερα ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την αγαπημένη του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου οι οποίοι θα βαφτίσουν επίσης τα δίδυμα παιδιά τους. Τα μυστήρια θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας και θα ακολουθήσει δεξίωση και από νωρίς οι φίλοι του Μιχάλη Ζαμπίδη ήταν στο πλευρό του. Ανάμεσά τους ο Μάνος Ιωάννου, ο Κωνσταντίνος Κάτσικας, ο οποίος […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: Mε βρετανικό supercar στην εκκλησία appeared first on OK! Magazine.
18:58 17/06/2023

Σήμερα γάμος γίνεται και όχι μόνο: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης φτιάχνει την οικογένεια που ήθελε

queen.gr
Όλες οι στιγμές που λιώσαμε με την αγάπη του Μιχάλη Ζαμπίδη για τα παιδιά του και την Μαρία Καρολίνα Ντάσιου.Περισσότερα...
14:17 17/06/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Γάμος και βάφτιση τον Ιούνιο

govastileto.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, Μαρία Ντάσιου παντρεύονται τον Ιούνιο και βαπτίζουν τα δίδυμα παιδιά τους που ήρθαν στη ζωή πριν ένα χρόνο. Η αναγγελία του γάμου τους, την οποία δημοσιεύει σήμερα η Espresso, αναφέρει: «Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και9 της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί […]
10:00 07/06/2023

Mάγδα Τσέγκου: Τρίτη φορά κουμπάρα με εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα

okmag.gr
Κουμπάρα έγινε η Μάγδα Τσέγκου και μάλιστα για τρίτη φορά όπως μας ενημέρωσε. Η δημοσιογράφος πάντρεψε τον Διονύση Πυλαρινό με τη Θεοφανώ Μπαρδάκη στη Βάρκιζα. Μάλιστα καλεσμένοι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μάνος Ιωαννου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Ο ιδρυτής του Ionian Ray Yachting που δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παντρεύτηκε […] The post Mάγδα Τσέγκου: Τρίτη φορά κουμπάρα με εντυπωσιακό χρυσαφί φόρεμα appeared first on OK! Magazine.
10:40 26/05/2023

Ερωτευμένος ο Μάνος Ιωάννου – Η μελαχρινή καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά

okmag.gr
Νέο ζευγάρι στην πόλη! Ο Μάνος Ιωάννου είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στον γάμο του καλού του φίλου, Διονύση Πυλαρινού στο Island στη Βάρκιζα. Ο Μάνος Ιωάννου συναντήθηκε με celebrities φίλους του γαμπρού, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ωστόσο ο ίδιος συνοδευόταν από […] The post Ερωτευμένος ο Μάνος Ιωάννου – Η μελαχρινή καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά appeared first on OK! Magazine.
23:34 21/05/2023

Γιώργος Λιάγκας – Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Ιωάννου: Στον γάμο φίλου τους στη Βάρκιζα

okmag.gr
Στον γάμο του καλού τους φίλου Διονύση Πυλαρινού βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μάνος Ιωαννου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο ιδρυτής του Ionian Ray Yachting που δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα την αγαπημένη του Θεοφανώ Μπαρδάκη. Οι […] The post Γιώργος Λιάγκας – Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Ιωάννου: Στον γάμο φίλου τους στη Βάρκιζα appeared first on OK! Magazine.
22:00 21/05/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Παντρεύονται και βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους

tlife.gr
Την πιο όμορφη φάση της ζωής τους βιώνουν εδώ και έναν χρόνο περίπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης και To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Παντρεύονται και βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:20 03/05/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Καρολίνα Ντάσιου: Βόλτα με τις κόρες τους στη Βουλιαγμένη

govastileto.gr
Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης αφού πριν από μερικούς μήνες η αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους. Πρόσφατα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του govastiletto.gr κατά τη διάρκεια της οικογενειακής του βόλτας στη Βουλιαγμένη. Στα στιγμιότυπα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και […]
17:32 06/04/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του και τις κόρες τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και έναν χρόνο περίπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του και τις κόρες τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:04 06/04/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Πριν από τον αγώνα έτρεμα σαν το ψάρι. Έξι χιλιάδες Τούρκοι από τη μία, έξι χιλιάδες Έλληνες από την άλλη»

okmag.gr
O Μιχάλης Ζαμπίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day της Πέμπτης. Ο ‘Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τον Τούρκο συναθλητή του, Γιουρκάν Όζκαν. «Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από τα 5,5 μου χρόνια. Στα 16 μου έπαιζα με 30ρηδες και 10 κιλά βαρύτερους από μένα. Έχω αλλάξει αρκετούς προπονητές στην πορεία μου. Υπήρχαν πολλοί που με έριξε […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: «Πριν από τον αγώνα έτρεμα σαν το ψάρι. Έξι χιλιάδες Τούρκοι από τη μία, έξι χιλιάδες Έλληνες από την άλλη» appeared first on OK! Magazine.
12:06 09/03/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Είπα ότι και σφαίρα να δεχτώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω

Newsit
«Μετά από αυτό το παιχνίδι κατάλαβαν οι Έλληνες πως εκπροσωπώ τη χώρα μου στο εξωτερικό», λέει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο σπουδαίος αθλητής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το επικό σκηνικό με τον Τούρκο Γιουρκάν Όζκαν, τον οποίο μετά έριξε νοκ άουτ. «Ασχολούμαι ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Ζαμπίδης: Είπα ότι και σφαίρα να δεχτώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 09/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load