#Μιχάλης Μανιάτης

Μιχάλης Μανιάτης: Έκανα γάμο γιατί ήθελα να κάνω παιδί, γι’ αυτό χωρίσαμε

thecaller.gr
Ο Μιχάλης Μανιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο που είχε κάνει, αλλά και τον λόγο που οδήγησε σε χωρισμό. Ο Μιχάλης Μανιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο που είχε κάνει, αλλά και τον λόγο που οδήγησε σε χωρισμό. «Έκανα γάμο γιατί ήθελα να κάνω παιδί, και είμαι παλαιών αρχών. Για εμένα είμαι πιστός, παλαιών αρχών με την έννοια ότι θα ήθελα να κάνω τότε ένα παιδί […]
10:00 16/12/2023

Μιχάλης Μανιάτης: Ο ηθοποιός “μετανάστευσε” στην Κυπαρισσία και ζει σε μια σπηλιά με υπαίθριο μπάνιο και κουζίνα

tlife.gr
Ο Μιχάλης Μανιάτης έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του ’80, όταν ξεχώρισε για τους πρωταγωνιστικούς του To άρθρο Μιχάλης Μανιάτης: Ο ηθοποιός “μετανάστευσε” στην Κυπαρισσία και ζει σε μια σπηλιά με υπαίθριο μπάνιο και κουζίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:40 17/06/2021

Μιχάλης Μανιάτης: «Αν μου την έπεφτε κάποιος από αυτούς που κατηγορούν…»

Newsit
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης σε συνέντευξη του! Για την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, “Άγγελος” όπου κρατούσε τον ομώνυμο ρόλο καθώς και το τσουνάμι καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Μιχάλης Μανιάτης στην Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.  Τα σκάνδαλα στον χώρο του θεάματος με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις κακοποιήσεις από συναδέλφους ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Μανιάτης: «Αν μου την έπεφτε κάποιος από αυτούς που κατηγορούν…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:22 12/06/2021

Μιχάλης Μανιάτης: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρες και γυναίκες»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Μανιάτης στην Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, […] The post Μιχάλης Μανιάτης: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρες και γυναίκες» appeared first on Zappit.
09:12 12/06/2021

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

irafina.gr
Ο Μιχάλης Μανιάτης γεννιέται στον Πειραιά όπου και τελειώνει την βασική εκπαίδευση του, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στην Ισπανία στην ιστορία της τέχνης με ειδικότητα την ιστορία του ενδύματος. Επίσης σπουδάζει σχέδιο μόδας αλλά και εσωτερική διακόσμηση. Δουλεύει στην εταιρεία LANVIN PARIS, όπου δημιουργεί για 5 χρόνια την ανδρική συλλογή. Στη συνέχεια, το 1995 […]
17:47 27/06/2020

Μανώλης Τσαλδάρης-Μιχάλης Μανιάτης: Στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του «Πες το και θα γίνει»

gossip-tv.gr
Ο Μανώλης Τσαλδάρης της Water Fresh και ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης ενίσχυσαν οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» για τη στήριξη των Ελληνικών Νοσοκομείων.
00:10 07/05/2020

Μιχάλης Μανιάτης: Η νέα αρχή στην Κίνα και οι απειλές μετά τον «Άγγελο»

thebest.gr
Για τη ζωή στην Κίνα, τα χρήματα, αλλά και για την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας «Άγγελος» εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους μετά την προβολή έπρεπε να κυκλοφορεί με συνοδεία, μίλησε ο Μιχάλης Μανιάτης.
00:24 19/02/2020

Μιχάλης Μανιάτης: «Έλεγαν στην μητέρα μου στο τηλέφωνο "βλέπουμε τον γιο σου τώρα στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι”» (vid)

thecaller.gr
O Μιχάλης Μανιάτης ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, επέλεξε να βρεθεί στα “Μεσάνυχτα” και να συναντήσει την Ελεονώρα Μελέτη. The post Μιχάλης Μανιάτης: «Έλεγαν στην μητέρα μου στο τηλέφωνο "βλέπουμε τον γιο σου τώρα στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι”» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
11:15 18/02/2020

Μιχάλης Μανιάτης: «Δεχόμουν απειλές, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένειά μου»!

govastileto.gr
  Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Μιχάλης Μανιάτης επέλεξε να βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» όπου και...
11:08 18/02/2020

Μιχάλης Μανιάτης : Η ζωή στην Κίνα και οι απειλές μετά τον «Άγγελο»

in.gr
Ο Μιχάλης Μανιάτης σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής
10:30 18/02/2020

Ο Μιχάλης Μανιάτης αποκαλύπτει τις απειλές που δέχθηκε και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει

zappit.gr
Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Μιχάλης Μανιάτης επέλεξε να βρεθεί στα “Μεσάνυχτα” και να συναντήσει την Ελεονώρα Μελέτη. […] The post Ο Μιχάλης Μανιάτης αποκαλύπτει τις απειλές που δέχθηκε και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει appeared first on Zappit.
08:33 18/02/2020

Βράβευση της Σεμίνας Διγενή και της Παρής Ράπτη από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων

topontiki.gr
Advertorial  Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων και ο πρόεδρός του Συμεών Σιδηρόπουλος, βράβευσαν δύο σημαντικές προσωπικότητες της ιατρικής και της δημοσιογραφίας. Ο Οργανισμός τίμησε τη δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή, για τη συνολική πορεία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και την ιατρό Παρή Ράπτη για την προσφορά της στην ιατρική επιστήμη, το κοινωνικό της έργο και τη διεθνή δραστηριότητά της σε θέματα πολιτισμού. Τη Δευτέρα 2/12, στη βράβευση των δύο κυριών και στο δείπνο που ακολούθησε, στην Αθηναϊκή Λέσχη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου, ο γραμματέας της ΚΝΕ Νίκος Αμπατι
17:45 05/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load