#Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία με τίτλο «Από το 1 ως το 100»

paraskhnio.gr
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε με νέα μεγάλη επιτυχία, που έχει τίτλο «Από το 1 ως το 100». Το νέο τραγούδι του καταξιωμένου καλλιτέχνη, είναι άκρως ανεβαστικό, χορευτικό και γεμάτο έρωτα! Τη μουσική του υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ στους στίχους συναντάμε Το άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία με τίτλο «Από το 1 ως το 100» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:32 22/04/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Υπήρχε η επιθυμία για να κάνουμε παιδί»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του στο τραγούδι, στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το Mega», αλλά και στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία […]
13:00 18/04/2024

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Ο χωρισμός έπαιξε ρόλο στην αλλαγή της φωνής μου"

Παραπολιτικά
Για τις έντονες στιγμές στην καριέρα του, τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και την αλλαγή στη φωνή του, μίλησε σε προσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δείτε το βίντεο
10:00 06/04/2024

Επιστρέφει το «Σπίτι με το Mega» – Η τραγουδίστρια που θα βάλει «φωτιά» στο πλατό

Newsbeast.gr
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει το Σάββατο 13 Απρίλιου στις 22:10 με νέο, εκρηκτικό αφιέρωμα. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται την Κατερίνα Λιόλιου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία θα βάλει φωτιά στη σκηνή με τα τραγούδια της. Δίπλα της θα βρεθούν εκλεκτοί καλλιτέχνες που μεσουράνησαν στα 90’s και έχουν αποκτήσει το δικό τους πιστό κοινό: Χρίστος Αντωνιάδης, Γιώργος Δασκουλίδης, Πέτρος Ίμβριος, Χρήστος Πάζης, Σπύρος Σπυράκος. Στη βραδιά συμμετέχουν η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη.
00:00 05/04/2024

Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται στο «Σπίτι με το Mega»

NewsBomb
Η μουσική έχει βρει το… Σπίτι της στο MEGA και αυτό το Σάββατο, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται…Περισσότερα...
00:00 04/04/2024

Κανένα χειρουργείο! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στην πιο διαδεδομένη φήμη για εκείνον

queen.gr
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στη φημολογία ετών που ακολουθεί τον ίδιο και διέψευσε όσα φανταζόμασταν.Περισσότερα...
14:09 03/04/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

tlife.gr
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη για το νέο του βίντεο στο κανάλι του στο To άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 02/04/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Έλενα Παπαρίζου στη συνεργασία – έκπληξη της χρονιάς

Newsbeast.gr
Το ήθελαν πολύ. Το αποφάσισαν. Το πραγματοποιούν. Αυτό το καλοκαίρι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Έλενα Παπαρίζου θα ενώσουν τις μουσικές τους διαδρομές, δημιουργώντας ανεπανάληπτες, μοναδικές μουσικές βραδιές στις συναυλίες που θα δώσουν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο εμπνευσμένος ίσως και επιτυχημένος συνθέτης και ερμηνευτής της εποχής μας και το απόλυτο «number one», Έλενα Παπαρίζου, θα ξεσηκώσουν, θα ταξιδέψουν και θα συγκινήσουν το κοινό που θα παρακολουθήσει τις συναυλίες τους. Ο Κύπριος ερμηνευτής έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα με τραγούδια που αγαπήθηκαν και μας εμπνέουν περισσότερα από 20 χρόνια. Τραγού
14:00 26/03/2024

Έλενα Παπαρίζου – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Summer Tour με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα

neolaia.gr
Έλενα Παπαρίζου - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με ένα ευδιάθετο βίντεο προανήγγειλαν το συναυλιακό τους καλοκαίρι.
17:46 22/03/2024

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε κοντά – Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

tlife.gr
Στο ίδιο εστιατόριο βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η νυχτερινή έξοδος που τους έφερε κοντά – Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 13/03/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Η νυχτερινή έξοδος τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους

govastileto.gr
Σε γνωστό club-restaurant στο Αιγάλεω βρέθηκαν σχεδόν 3 χρόνια μετά τον χωρισμό τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης, στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου». «Αυτό που είδαμε, μας χαροποίησε πολύ ευχάριστα, είτε μιλάμε για επανασύνδεση φιλική η κάτι παραπάνω, αφού δεν ξέρουμε πως θα γίνει…” ξεκίνησε λέγοντας και στη […]
14:00 13/03/2024

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τα παιδιά από την Πάτρα στο «Σπίτι με το Mega»

sinidisi.gr
Σπίτι με το Mega, απόψε στις 22:10 στο Mega. Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι στήνεται στο Σπίτι με το MEGA. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τα παιδιά από την Πάτρα στο «Σπίτι με το Mega»
20:09 24/02/2024

Στο σπίτι με το MEGA: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και «Τα Παιδιά από την Πάτρα» το Σάββατο

tanea.gr
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από την Πάτρα.
14:00 22/02/2024

Ντουέτο-έκπληξη Χατζηγιάννη-Νίνο στο τραγούδι «Να γνωριστούμε;»

happytv.gr
Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το ντουέτο των Μιχάλη Χατζηγιάννη και Νίνο με τίτλο «Να γνωριστούμε;». Η πρόσφατη επιτυχία του Νίνο έγινε ντουέτο από δύο καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις σελίδες του ελληνικού πενταγράμμου. Έτσι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Νίνο χαρίζουν την απόλυτη δυναμική μπαλάντα της χρονιάς, συνεχίζοντας να μας ταξιδεύουν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ντουέτο-έκπληξη Χατζηγιάννη-Νίνο στο τραγούδι «Να γνωριστούμε;»
15:37 16/02/2024

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο με την ανάρτηση για την αγαπημένη του σκυλίτσα.

Newside.gr
Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο ανήρτησε ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρέα με την αγαπημένη σκυλίτσα του, Ζάνη. «Τα τετράποδα φτιάχτηκαν για να ομορφαίνουν τον κόσμο μας», γράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σελίδα του στο instagram που παρουσιάζει τους 3 επιστήθιους φίλους του, τη σκυλίτσα Ζάνη και τα δύο γατιά τον Άρη και τον Lemon. Ο αγαπημένος […] Το άρθρο Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάφερε να συγκινήσει το διαδίκτυο με την ανάρτηση για την αγαπημένη του σκυλίτσα. εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
10:00 30/01/2024

Ξεπάγιασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Έδωσε συνέντευξη από το μπαλκόνι μέσα στο κρύο

Newsit
Η ιδέα του Μιχάλη Χατζηγιάννη να δώσει συνέντευξη μέσα στο κρύο δεν αποδείχθηκε και τόσο καλή. Στην κυριολεξία πάγωσε… Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του με σκουφί, γάντια, ζεστά ρούχα και μια κουβέρτα για να δώσει συνέντευξη σε κανάλι της Κύπρου. Τη «μάχη» με το κρύο κατέγραψε μια γυναίκα που ήταν μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Ξεπάγιασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Έδωσε συνέντευξη από το μπαλκόνι μέσα στο κρύο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 11/01/2024

Άφωνη η Ρούλα Κορομηλά με το δώρο του Σπύρου Λάμπρου: «Ο συγκεκριμένος Αφγανός θα ήθελε να έρθει στα χέρια της»

zappit.gr
Με ένα λαμπερό ρεβεγιόν καλωσόρισαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το νέο έτος, έχοντας στο πλευρό τους στο […] The post Άφωνη η Ρούλα Κορομηλά με το δώρο του Σπύρου Λάμπρου: «Ο συγκεκριμένος Αφγανός θα ήθελε να έρθει στα χέρια της» appeared first on Zappit.
09:00 01/01/2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Kάνει τα Χριστούγεννα πιο γιορτινά με το νέο του τραγούδι «Χριστούγεννα είσαι εσύ»

govastileto.gr
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδάει «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ» στη νέα του κυκλοφορία από την Heaven Music. Ο κορυφαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός έρχεται να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο γιορτινά από ποτέ με ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί! Με μια δυνατή ‘80s μελωδία από τον ίδιο και στίχους της μοναδικής Ελεάνας Βραχάλη, το νέο τραγούδι «Χριστούγεννα Είσαι […]
00:00 30/12/2023

Μιχάλης Χατζηγιάννης για το σπίτι στα Κατεχόμενα: «Χτύπησα την πόρτα, μας άνοιξε μία κυρία και τότε έγινε κάτι απίστευτο»

zappit.gr
Για το σπίτι τους στα Κατεχόμενα και τις στιγμές που βρέθηκε με τη μητέρα του στο παλιό τους σπίτι μίλησε […] The post Μιχάλης Χατζηγιάννης για το σπίτι στα Κατεχόμενα: «Χτύπησα την πόρτα, μας άνοιξε μία κυρία και τότε έγινε κάτι απίστευτο» appeared first on Zappit.
21:00 24/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load