#Μόδα

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη Μόδα!

gossip-tv.gr
Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη Μόδα! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 8 Απριλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου θα παρουσιαστούν ένα συνέδριο που εξερευνά τα όρια του Metaverse μέσα από τους τομείς της μόδας, της τεχνολογίας, της επιστήμης και της ομορφιάς και μία ξεχωριστή έκθεση με θέμα “Transitions”.  Περισσότερα...
18:37 07/04/2024

Κόκκινα Flat Παπούτσια: Η Νέα Μόδα που Ξεχωρίζει

koolnews.gr
Ψάχνετε για ένα κομμάτι που θα απογειώσει το στυλ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε; Τα κόκκινα flat παπούτσια είναι η τέλεια επιλογή! Φέτος, το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στις τάσεις της μόδας και τα κόκκινα flat παπούτσια έχουν γίνει το αγαπημένο κομμάτι των fashionistas. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε: Τους λόγους για […] The post Κόκκινα Flat Παπούτσια: Η Νέα Μόδα που Ξεχωρίζει appeared first on Koolnews.gr.
21:58 26/03/2024

Leopard Παντελόνι: Η Νέα Μόδα που Τρελαίνει Όλες τις Fashionistas

koolnews.gr
Ψάχνετε για ένα κομμάτι που θα απογειώσει το στυλ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε; Το leopard παντελόνι είναι η τέλεια επιλογή! Φέτος, το leopard print κυριαρχεί στις τάσεις της μόδας και το leopard παντελόνι έχει γίνει το αγαπημένο κομμάτι των fashionistas. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε Τους λόγους για τους οποίους […] The post Leopard Παντελόνι: Η Νέα Μόδα που Τρελαίνει Όλες τις Fashionistas appeared first on Koolnews.gr.
20:58 26/03/2024

Valentino: Ποιος star σχεδιαστής είναι σε συζητήσεις με τον οίκο για να αναλάβει την θέση του Pierpaolo Piccioli

tlife.gr
Η βιομηχανία της Μόδας ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει την αποχώρηση του Pierpaolo Piccioli από τον οίκο To άρθρο Valentino: Ποιος star σχεδιαστής είναι σε συζητήσεις με τον οίκο για να αναλάβει την θέση του Pierpaolo Piccioli δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 26/03/2024

Twiggy: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον επί 36 χρόνια σύζυγό της

instyle.gr
Η Twiggy και ο σύζυγός της Leigh Lawson έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 36 χρόνια έδωσε το “παρών” στην έκθεση The Biba Story στο Μουσείο Μόδας και Κλωστοϋφαντουργίας την Πέμπτη. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι η Twiggy και ο Lawson έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς πόζαραν […] The post Twiggy: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον επί 36 χρόνια σύζυγό της appeared first on InStyle.
22:46 22/03/2024

Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Τάσεις και Στιλ

koolnews.gr
Η άφιξη της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτεί πάντα μια ανανέωση και μια στροφή προς πιο ανάλαφρες και δροσερές εμφανίσεις. Η μόδα για την φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση, με τις τάσεις να εστιάζουν στην άνεση, την αυτοέκφραση και την αισιοδοξία. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις πιο σημαντικές τάσεις της μόδας για […] The post Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Τάσεις και Στιλ appeared first on Koolnews.gr.
20:58 18/03/2024

Sydney Sweeney: Δεν φαντάζεσαι πόσο στοιχίζει το sequin εσώρουχο που φόρεσε στο show της Μiu Miu

tlife.gr
Η Sydney Sweney έφυγε για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι αλλά ξέχασε να πάρει μαζί της…παντελόνια!Κάνουμε To άρθρο Sydney Sweeney: Δεν φαντάζεσαι πόσο στοιχίζει το sequin εσώρουχο που φόρεσε στο show της Μiu Miu δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 09/03/2024

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Tα looks των royals και των σταρ που ξεχωρίσαμε

monopoli.gr
Τα looks που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού.
18:53 08/03/2024

Μόδα: 10 λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά τα 50

koolnews.gr
Η μόδα δεν έχει ηλικία! Μετά τα 50, οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την κομψότητα και το στυλ τους με τρόπους που ίσως δεν τολμούσαν νωρίτερα. Ας δούμε 10 λάθη που καλό είναι να αποφεύγουν οι γυναίκες μετά τα 50, με στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανάδειξη της ατομικής τους ομορφιάς. […] The post Μόδα: 10 λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά τα 50 appeared first on Koolnews.gr.
17:58 06/03/2024

PFW24: Το fashion λεξιλόγιο της Miu Miu και η επετειακή συλλογή από τον Louis Vuitton του Ghesquiere

queen.gr
H Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ολοκληρώθηκε με δύο από τα πιο δυνατά shows της σεζόν. Και εμείς έχουμε τα highlights της ημέρας.Περισσότερα...
13:09 06/03/2024

15 street style σύνολα από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που θα φορέσουμε τον Μάρτιο

queen.gr
Μετά το τέλος του fashion week συγεντρώσαμε τα καλύτερα σύνολα που θα μας δώσουν έμπνευση.Περισσότερα...
09:09 06/03/2024

Gigi Hadid: Σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα

instyle.gr
Η Gigi Hadid έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα, καθώς συμμετείχε στο show της Chanel, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Το 28χρονο μοντέλο έδειχνε ιδιαιτερα κομψό ντυμένο στα μαύρα, εντυπωσιάζοντας στη διάρκεια της επίδειξης. Η Gigi ήταν κυρίαρχη μορφή στις πασαρέλες στη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας κάθε χρόνο. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχει […] The post Gigi Hadid: Σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα appeared first on InStyle.
19:46 05/03/2024

Kate Moss: Χαμός στο Παρίσι με τη σωσία της- Έμειναν με το στόμα ανοικτό

instyle.gr
Άναυδοι έμειναν όλοι στην επίδειξη της Marine Serre στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όταν στην πασαρέλα ανέβηκε η Kate Moss. Ή όχι; Και όμως, δεν ήταν η Kate Moss, αλλά κυριολεκτικά η σωσίας της, η 43χρονη Denise Ohnana της οποίας η εμφάνιση προκάλεσε σύγχυση στους παρευρισκομένους. Δεν υπήρξε άνθρωπος στην αίθουσα που να […] The post Kate Moss: Χαμός στο Παρίσι με τη σωσία της- Έμειναν με το στόμα ανοικτό appeared first on InStyle.
11:46 05/03/2024

Η Kim Kardashian «ξέχασε» το καρτελάκι στο Balenciaga φόρεμά της

instyle.gr
H Kim Kardashian ξέρει πώς να στρέφει όλα τα φώτα πάνω της. Κάθε της εμφάνιση προκαλεί συζητήσεις γύρω από τις στιλιστικές της επιλογές. Την Κυριακή, η εκατομμυριούχος τηλεπερσόνα έφτασε στο αστραφτερό σόου του Balenciaga κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Η 43χρονη επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα που αγκάλιαζε το […] The post Η Kim Kardashian «ξέχασε» το καρτελάκι στο Balenciaga φόρεμά της appeared first on InStyle.
08:46 05/03/2024

Paris Jackson: Πλάι πλάι με τον Paul McCartney 40 χρόνια μετά τη διαμάχη του “Σκαθαριού” με τον βασιλιά της pop

instyle.gr
Η Paris Jackson απολαμβάνει στιγμές στο Παρίσι, όπου βρίσκεται για την Εβδομάδα Μόδας. Η κόρη του αείμνηστου βασιλιά της pop έδωσε το “παρών” στο show Stella McCartney και είχε την ευκαιρία να καθίσει δίπλα στον πατέρα της σχεδιάστριας, το διάσημο Σκαθάρι, Paul McCartney. Το μέλος των Beatles είχε διαμάχη με τον Michael Jackson το 1985, […] The post Paris Jackson: Πλάι πλάι με τον Paul McCartney 40 χρόνια μετά τη διαμάχη του “Σκαθαριού” με τον βασιλιά της pop appeared first on InStyle.
23:46 04/03/2024

Κέιτ Μος: Viral το μοντέλο που της μοιάζει απίστευτα και περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

NewsBomb
Η Ντενίς Ονόνα που περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έγινε Viral αφού είναι απίστευτη η ομοιότητά της με την…Περισσότερα...
21:00 04/03/2024

5 trends από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης που θα βλέπουμε παντού το 2024

Newsbeast.gr
Οι τάσεις γεννιούνται στις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας, με τη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στο επίκεντρο της fashion κουλτούρας. Είναι λογικό λοιπόν η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα προς αναζήτηση των trends που θα επικρατήσουν την επόμενη σεζόν. Τώρα που η φρενίτιδα έχει καταλαγιάσει, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε ποιες από τις τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες πριν από λίγο καιρό, αξίζουν την προσοχή μας. Στα runways της Νέας Υόρκης φέτος κυριάρχησαν τα χρώματα, έντονα και παστέλ, ενώ υπήρξαν αναφορές τόσο σε minimal όσο και σε maximal ντυσίματα. Πού βρισκόμαστε εμείς σε αυτή την αντίθεση; Μάλλον κάπου στη μέση. Το Who What Wear έκανε την πρόβλεψή του κι εμείς συμφ
15:00 04/03/2024

Η Pamela Anderson μιλά για τις no-makeup εμφανίσεις της: «Το κάνω για τον εαυτό μου»

Newsbeast.gr
Η Pamela Anderson είναι ένα από τα πρόσωπα που καθόρισαν τη δεκαετία των ’90s. Στις τελευταίες της εμφανίσεις, η ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε no-makeup looks, σπάζοντας τα ταμπού και αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Glamour, η Anderson μίλησε για την απόφασή της να συνεργαστεί με την εταιρεία καλλυντικών Smashbox για την καμπάνια «Isn’t It Iconic» όπου φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο και ιδρυτή της Smashbox, Davis Factor. «Γνωρίζω τον Davis Factor εδώ και πολύ καιρό. Ήταν ένας από τους πρώτους φωτογράφους, εκτός Playboy, με τον οποίο έκανα φωτογραφίσεις. Λατρεύω την ιστορία και τη σχέση μας. Υπάρχει πάντα μια προσωπική ιστορία πίσω από κάθε απ
13:00 04/03/2024

Χωρίς παντελόνι ή χωρίς τοπ; Η Emrata δοκίμασε και τα δύο στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να κλέβει την παράσταση στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, προσέφερε μια σειρά από εκκεντρικά και τολμηρά σύνολα που συζητήθηκαν όσο τίποτα. Γιατί, η EmRata δεν φοβάται να παίξει με τα όρια της μόδας. Ούτε και να […] The post Χωρίς παντελόνι ή χωρίς τοπ; Η Emrata δοκίμασε και τα δύο στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού appeared first on InStyle.
15:46 03/03/2024

Εβδομάδα Μόδας: Ήρθε το «τέλος» του σουτιέν; - Η «απελευθέρωση της θηλής»… πήγε Παρίσι

Skai.gr
Πασαρέλα με μοντέλα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία…
20:37 02/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load