#Μπάγερν Μονάχου

Νέο συμβόλαιο έως το 2028 και αύξηση 40% δίνει η Μίλαν στον Ερναντές

pressaris.gr
Προσέχει για να… έχει η Μίλαν στην περίπτωση του Τεό Ερναντές, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Calciomercato». Ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει όχι μόνο ότι η ιταλική ομάδα δεν σκοπεύει να συμφωνήσει στην παραχώρηση του Γάλλου ακραίου αμυντικού στην… ενδιαφερόμενη Μπάγερν Μονάχου αλλά αντιθέτως σκοπεύει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, ο […] The post Νέο συμβόλαιο έως το 2028 και αύξηση 40% δίνει η Μίλαν στον Ερναντές appeared first on pressaris.gr.
13:09 29/03/2024

Αναχωρεί για Γερμανία με Καζαμία, Τσαχτσίρα στην αποστολή η Εθνική Εφήβων

pressaris.gr
Με τους Βασίλη Καζαμία και Φίλιππο Τσαχτσίρα του Άρη στη σύνθεσή της, η Εθνική Εφήβων αναχωρεί σήμερα με τελικό προορισμό το Μανχάιμ, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Άλμπερτ Σβάιτσερ», το οποίο θα διεξαχθεί 30/3-6/4. Οι αθλητές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι εξής: Ονοματεπώνυμο Ομάδα Ύψος Έτος Γέν. Θέση Νίκος Σερμπέζης Μπάγερν Μονάχου 1.97 […] The post Αναχωρεί για Γερμανία με Καζαμία, Τσαχτσίρα στην αποστολή η Εθνική Εφήβων appeared first on pressaris.gr.
11:09 29/03/2024

Ο Ντε Τσέρμπι πρώτος στόχος της Μπάγερν για τον πάγκο της

aek1924.gr
Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports, ο Τσάμπι Αλόνσο θα παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι γίνεται ο πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου. Σε ιταλικά χέρια θέλει να αφεθεί η Μπάγερν Μονάχου, αφού το σχέδιο Τσάμπι Αλόνσο εγκαταλείπεται. Ο Βάσκος τεχνικός πιθανότατα θα παραμείνει και την νέα σεζόν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (πιθανώς […] The post Ο Ντε Τσέρμπι πρώτος στόχος της Μπάγερν για τον πάγκο της appeared first on AEK1924.gr.
19:37 27/03/2024

Euroleague: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR

onsports.gr
Euroleague: Sold Out ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου για το ματς…
21:17 23/03/2024

Γιαννακόπουλος: Αποθέωσε Σλούκα, Αταμάν και ζήτησε «3/3 αυστηρά»

lamianow.gr
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε με ανατροπή από το -16. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού «ανέβασε» δύο φωτογραφίες του Κώστα Σλούκα ο οποίος έκανε και τη μεγάλη διαφορά στο ματς με τους «μπλαουγκράνα», στη συνέχεια «πόσταρε» τον Εργκίν Αταμάν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όπως το είπες. Step by step. Αργά και ωραία... Αμάν αμάν». Όπως είναι γνωστό, πλέον, ο Παναθηναϊκός με 3/3 στις εναπομείνασες αγωνιστικές κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Άλμπα Βερολίνου (εντός) θα τερματίσει στην 2η θέση της κατάταξης στην regular season και εκείνος ζήτησε «3/3 αυστηρά». ΠΗΓΗ: www.
12:37 23/03/2024

Τι ισχύει με τις διπλές ισοβαθμίες στην Euroleague που θα κρίνουν το πλεονέκτημα έδρας

filathlos.gr
Τι ισχύει με τις διπλές ισοβαθμίες στην Euroleague που θα κρίνουν το πλεονέκτημα έδρας 23/03/2024 Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας έχει πάρει «φωτιά» στην Euroleague, με 6 ομάδες να βγάζουν τα… κομπιουτεράκια και να κοιτούν τόσο τα δικά τους αποτελέσματα, όσο και των υπολοίπων. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που προσπαθούν να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση.  Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, οι «πράσινοι» είναι στο 20-11 και έχουν αρχικά δύο εκτός έδρας ματς κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν Μονάχου, ενώ θα κλείσουν τη σεζόν με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία νίκη πίσω, στο 19-12
11:46 23/03/2024

Η Μπαρτσελόνα έφτιαξε… λίστα μεταγραφών χωρίς να έχει βρει ακόμα προπονητή

pressaris.gr
Η μεταγραφική wishlist των τεσσάρων παικτών της Μπαρτσελόνα για το επόμενο καλοκαίρι αποκαλύφθηκε και περιλαμβάνει ένα αστέρι της Premier League. Οι Καταλανοί βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, καθώς ο θρυλος του συλλόγου, Τσάβι, έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου […] The post Η Μπαρτσελόνα έφτιαξε… λίστα μεταγραφών χωρίς να έχει βρει ακόμα προπονητή appeared first on pressaris.gr.
19:09 21/03/2024

Moυρίνιο ή Κόντε για τον πάγκο της Μπάγερν, αν ο Αλόνσο επιλέξει τη Λίβερπουλ

aek1924.gr
Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο,ο οποίος ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Μπούντεσλιγκα με τη Λεβερκούζεν. Σε ανταγωνισμό με τη Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, ο βαυαρικός σύλλογος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ισπανό […] The post Moυρίνιο ή Κόντε για τον πάγκο της Μπάγερν, αν ο Αλόνσο επιλέξει τη Λίβερπουλ appeared first on AEK1924.gr.
13:37 21/03/2024

Μπάγερν Μονάχου: Εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες ο Μποέ

el.gr
Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Σάσα Μποέ, θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες έπειτα από υποτροπή σε τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (20/3) η ομάδα της Bundesliga. Το άρθρο Μπάγερν Μονάχου: Εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες ο Μποέ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
22:09 20/03/2024

Μπάγερν σε Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»

Gazzetta
Ο Μαξ Έμπερλ, Γενικός Αθλητικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στην «BILD» για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλφόνσο Ντέιβις.
09:00 20/03/2024

EuroLeague: Οριστικά χωρίς τον Σμιτς στη «διαβολοβδομάδα» η Ζαλγκίρις

Gazzetta
Η Ζαλγκίρις θα παραταχθεί στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague χωρίς τον Ρόλαντ Σμιτς μετά τον τραυματισμό του στο πόδι στον πρόσφατο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.
15:00 18/03/2024

Μάντσεστερ Σίτι: Σπουδαία επένδυση με ταλέντο από την Αμερική

aek1924.gr
Σημαντική μεταγραφική κίνηση με ορίζοντα το μέλλον από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Σίτι συμφώνησε με τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, Κέιβαν Σάλιβαν, ο οποίος παρότι είναι μόλις 14 ετών, έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου […] The post Μάντσεστερ Σίτι: Σπουδαία επένδυση με ταλέντο από την Αμερική appeared first on AEK1924.gr.
18:37 17/03/2024

Bundesliga - Μπάγερν Μονάχου: Tα δυο νέα ρεκόρ του τρομερού Κέιν

ProtoThema.gr
Ο Χάρι Κέιν σκόραρε στην «πεντάρα» της Μπάγερν Μονάχου επί της Ντάρμσταντ και κατέγραψε ακόμα δυο εντυπωσιακά ρεκόρ
03:00 17/03/2024

Η βαθμολογία της Euroleague μετά από 29 αγώνες

sportstonoto.gr
Euroleague: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής,  η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής. Τα αποτελέσματα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR 71-65 Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 118-88 Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ Άλμπα Βερολίνου – Μονακό 82-90 Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο 88-73 Μπαρτσελόνα – Παρτίζαν 94-76 Βιλερμπάν – Αναντολού Έφες 84-80 Μπάγερν Μονάχου – Ζάλγκιρις […]
00:46 16/03/2024

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τον χειρότερό της εφιάλτη της στο Champions League!

pressaris.gr
Η Άρσεναλ κληρώθηκε με την Μπάγερν Μονάχου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα με την οποία έχει καταγράψει τα χειρότερα αποτελέσματα της ιστορίας της. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης βρίσκεται στην τελική της φάση και τα ζευγάρια των «8» του Champions League φέρνουν αντιμέτωπες τις καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν. Η Άρσεναλ επέστρεψε στα προημιτελικά και θα κληθεί να αποκλείσει την Μπάγερν […] The post Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τον χειρότερό της εφιάλτη της στο Champions League! appeared first on pressaris.gr.
23:09 15/03/2024

Πανόραμα Euroleague: Φούντωσε για τα καλά η μάχη για την τετράδα και τη 10η θέση

filathlos.gr
Πανόραμα Euroleague: Φούντωσε για τα καλά η μάχη για την τετράδα και τη 10η θέση 14/03/2024 Ο Ολυμπιακός κέρδισε και στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό διπλασιάζοντας τις νίκες του και αποκτώντας πλεονέκτημα για την τετράδα. Μαζί τους στο 18-11 και η Φενέρμπαχτσε που ισοπέδωσε τη Βαλένθια, ενώ η Μονακό και η Μπαρτσελόνα έκαναν το... χρέος τους μένοντας μόνες τους στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα. Μεγάλη μάχη και για το τελευταίο εισιτήριο των Play-in: δηλαδή τη 10η θέση, την οποία διεκδικούν στα ίσια πλέον οι Βαλένθια, Παρτιζάν, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές. Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής Πέμπτη 14 Μαρτίου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 71-65
23:46 14/03/2024

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 1-3: Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

blueskytv.gr
Η πορεία-θαύμα του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League συνεχίζεται και κανείς πλέον δεν τολμάει να στοιχηματίσει ότι θα σταματήσει πριν από τον τελικό! Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 1-3: Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα on BLUE SKY.
14:46 14/03/2024

Τα ασυμβίβαστα λιοντάρια του Ολυμπιακού χτίζουν τον δικό τους μύθο (+videos)

sportstonoto.gr
Μία από τις πιο “στα ίσα” προκρίσεις ελληνικής ομάδας στην ιστορία του αθλήματος έκαναν οι μικροί του Ολυμπιακού κόντρα στη φανταχτερή Μπάγερν. Σούπερ διαφήμιση για το κλαμπ και το ελληνικό ποδόσφαιρο τα κατορθώματα των μικρών. Η Κ19 του Ολυμπιακού δεν απέκλεισε απλά την Μπάγερν Μονάχου. Οι ερυθρόλευκοι πέταξαν εκτός των ημιτελικών ποδοσφαιριστές που σε εθνικό επίπεδο με τη Γερμανία έχουν […]
11:46 14/03/2024

Ολυμπιακός Κ19: Τα θρυλικά «μωρά» του Συλαϊδόπουλου

fosonline.gr
Η Μπάγερν Μονάχου υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Νέων του Ολυμπιακού και αυτό οφείλεται στη νοοτροπία που έχει μεταδώσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στους παίκτες του. 
23:46 12/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load