#Νέα Υόρκη

Αναστασία: Η sold out συναυλία της στην Αμερική

govastileto.gr
Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία! Το viral κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και έδωσε μια συναυλία με αφορμή το Greek Independence Day Parade. Η εν λόγω συναυλία ήταν παραγωγή της ίδιας της τραγουδίστριας, καθώς και του […]
00:00 20/04/2024

Διεθνής Διάκριση για το Ελληνικό Θέατρο: Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη κάνει η νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη

documentonews.gr
Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK… Το άρθρο Διεθνής Διάκριση για το Ελληνικό Θέατρο: Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη κάνει η νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
15:09 19/04/2024

ΗΠΑ: Η Ουάσιγκτον επέβαλε περιορισμούς στον Ιρανό ΥΠΕΞ

tovima
Eπιτρέπουν στην αντιπροσωπεία του Ιράν να μετακινείται μόνο σε ακτίνα δύο τετραγώνων γύρω από την έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
23:00 18/04/2024

Περιορισμοί από τις ΗΠΑ στον Ιρανό ΥΠΕΞ όταν θα βρίσκεται τη Νέα Υόρκη

ProtoThema.gr
Οι περιορισμοί επιτρέπουν στην αντιπροσωπεία του υπουργού να μετακινείται μόνο σε ακτίνα δύο τετραγώνων γύρω από την έδρα του ΟΗΕ
22:00 18/04/2024

Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ

Newsit
Ο δικαστής που προεδρεύει στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη απάλλαξε και δεύτερο ένορκο από τα καθήκοντά του, την ώρα που εισαγγελείς και συνήγοροι υπεράσπισης προσπαθούν να συγκροτήσουν ένα σώμα ενόρκων για μια από τις πιο πολύκροτες δίκες στην αμερικανική ιστορία. Νωρίτερα, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο ένορκος στη δίκη του Τραμπ ... Περισσότερα To άρθρο Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 18/04/2024

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη

gossip-tv.gr
Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!Περισσότερα...
17:37 18/04/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ

Newsit
Απάντηση δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε όσους τον κατέκριναν για τις δηλώσεις του στην συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και την παρέλασή του για την 25η Μαρτίου στην Νέα Υόρκη. Σε βίντεο που ανήρτησε στο X, ο Στέφανος Κασσελάκης ανάφερε πως «η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 17/04/2024

Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο για να τη δει νύφη ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει!

irafina.gr
Μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη ακύρωσε το γάμο της για να παντρευτεί σε νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου ο ετοιμοθάνατος πατέρας της να τη δει για τελευταία φορά. «Ακύρωσα τον γάμο μου και παντρεύτηκα στο δωμάτιο του νοσοκομείου του πατέρα μου στις 3 Ιουνίου», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Λίντε, 31 ετών, στην εφημερίδα The Post. «Ο πατέρας […]
15:46 17/04/2024

Κασσελάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: «Να φερόμαστε ο ένας στον άλλο με αλληλεγγύη» – Συναντήσεις με Ελπιδοφόρο και Δημοκράτες Σοσιαλιστές

documentonews.gr
«Δεν μπορούμε να φανταστούμε την έννοια του Ελληνισμού χωρίς την παρουσία της Ελληνικής Διασποράς ανά τον κόσμο» τόνισε ο Στέφανος… Το άρθρο Κασσελάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: «Να φερόμαστε ο ένας στον άλλο με αλληλεγγύη» – Συναντήσεις με Ελπιδοφόρο και Δημοκράτες Σοσιαλιστές εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
06:09 17/04/2024

Charlize Theron: Η πιο γλυκιά συνοδός – Με την 7χρονη κόρη της στην πρώτη σειρά του show του Dior

instyle.gr
Η Charlize Theron είχε τη πιο γλυκιά συνοδό στην επίδειξη μόδας Christian Dior pre-fall 2024 τη Δευτέρα. Η σταρ είχε μαζί της τη μικρότερη κόρη της August και κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά του show που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Η 48χρονη Theron και η επτάχρονη κόρη της ήταν και οι δύο […] The post Charlize Theron: Η πιο γλυκιά συνοδός – Με την 7χρονη κόρη της στην πρώτη σειρά του show του Dior appeared first on InStyle.
19:46 16/04/2024

Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: «Είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος», είπε ο Άγιος Τσαλίκης όταν βαφτίστηκα

empisteutiko.gr
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόφο. “Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος”. Την παραπάνω εκστόμισε ο πρόεδρος του […] The post Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: «Είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος», είπε ο Άγιος Τσαλίκης όταν βαφτίστηκα appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 16/04/2024

Dior: Ο οίκος ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη και παρουσίασε μία συλλογή ωδή στο ανδρόγυνο στιλ της Marlene Dietrich

tlife.gr
Ο γαλλικός οίκος Dior  άφησε για λίγο το Παρίσι και ταξίδεψε ως την Νέα Υόρκη με To άρθρο Dior: Ο οίκος ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη και παρουσίασε μία συλλογή ωδή στο ανδρόγυνο στιλ της Marlene Dietrich δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 16/04/2024

Henry Cavill: Πατέρας για πρώτη φορά

instyle.gr
Ο Henry Cavill θα γίνει μπαμπάς, αφού η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ο 40χρονος σταρ του “Man of Steel” είναι σε σχέση με τη Natalie Viscuso και επιβεβαίωσε ο ίδιος τη χαρμόσυνη είδηση. Μιλώντας στο Access Hollywood στην πρεμιέρα της ταινίας The Ministry of Ungentlemanly Warfare στη Νέα Υόρκη, είπε: “Είμαι πολύ […] The post Henry Cavill: Πατέρας για πρώτη φορά appeared first on InStyle.
09:46 16/04/2024

Δημοπρασία μόνο για "Συλλέκτες" σε Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη

Παραπολιτικά
Οι συνολικές πωλήσεις του οίκου Christie’s για το 2023 ανέρχονται στα 6,2 δισ. δολάρια
09:00 16/04/2024

Εθνικά ζητήματα και ομογένεια στη συνάντηση Κασσελάκη - Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Cnn.gr
Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.Περισσότερα...
08:37 16/04/2024

ΗΠΑ: Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου - Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη

Skai.gr
Συζητήθηκαν τα εθνικά θέματα, ζητήματα ενίσχυσης της συνεργασίας Ομογένειας και Ελληνικού κράτους, καθώς και ζητήματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.
07:37 16/04/2024

Με «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» ο Αυτιάς που διαβεβαιώνει ότι «όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»!

militaire.gr
Ο Γιώργος Αυτιάς, δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής μέχρι πριν μερικές ημέρες, κατόρθωσε τελικά να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, στις ευρωεκλογές...Προχθές χρησιμοποίησε το σύνθημα «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» κι όσοι είπαν ότι πάνω στον ενθουσιασμό του , προέκυψε, διαψεύστηκαν από τον ίδιο. Στην παρουσίαση του μαζί με τους άλλους υποψήφιους της ΝΔ ο Γιώργης Αυτιάς επέμεινε στο «σύνθημα που τσάκισε, Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια». Δεν γνωρίζουμε αν θα επικαλεστεί άγνοια, αλλά ποιος να πιστέψει ότι ο Αυτιάς δεν γνωρίζει ότι αυτό το σύνθημα έχει ταυτιστεί με τη χούντα! Προφανώς και το γνωρίζει πολύ καλά και ας μην αρχίσει τα «σπαραξιδιάρικα» που έκανε στην τηλεόραση . Κανένας δεν έχει τίποτα με την πα
00:00 16/04/2024

«Επίθεση κατά της Αμερικής» χαρακτηρίζει την ιστορική δίκη του ο Τραμπ

paraskhnio.gr
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που δικάζεται από ποινικό δικαστήριο εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του, χαρακτήρισε «επίθεση κατά της Αμερικής» τη δίκη του στη Νέα Υόρκη, η οποία καθιστά ακόμη πιο απρόβλεπτη τη «μονομαχία» του με τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Κατά την άφιξή του στο δικαστήριο Το άρθρο «Επίθεση κατά της Αμερικής» χαρακτηρίζει την ιστορική δίκη του ο Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 15/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load