#Νία Βαρντάλος

Η Νία Βαρντάλος αγαπά πολύ την Ελλάδα και το δείχνει στο "Γάμος αλά ελληνικά 3"

thebest.gr
Η ταινία «My Big Fat Greek Wedding 3 – Γάμος αλά ελληνικά 3» προβάλλεται για 3η εβδομάδα στη χώρα μας, και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε και γενικά έχει πάει συμπαθητικά φτάνοντας τα 30.
09:00 04/10/2023

Ραφήνα: “Γάμος αλά Ελληνικά 3” & “Μυστήριο στη Βενετία”, στο Σινέ Αελλώ

irafina.gr
Από ΠΕΜΠΤΗ 28 Σεπτεμβρίου Έως ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Οκτωβρίου ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 Σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος. Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρίντις, Τζόι Φατόουν. Διάρκεια: 92 λεπτά Ώρα έναρξης: 19.45 (Μια προβολή) Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας, Νία Βαρντάλος, και σε παραγωγή των Ρίτα Γουίλσον, […]
14:46 27/09/2023

Ο Πουαρό - Μπράνα νίκησε τον "Γάμο αλά ελληνικά 3" της Νία Βαρντάλος στο εγχώριο box office

thebest.gr
Φαίνεται πως οι ταινίες αστυνομικού μυστηρίου και σασπένς έχουν σταθερό, φανατικό κοινό και το αποδεικνύει η επιτυχίας της καινούριας ταινίας με τίτλο «Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice» σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα και με τον ίδιο στο ρόλο του θρυλικού Ηρακλή Πουαρό.
20:00 18/09/2023

Προβολή ταινίας "My Big Fat Greek Wedding 3" στα Options Cinemas

patrasevents.gr
Options CinemasΠέμπτη, 14 Σεπ 2023 17:00ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 - MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές.Κατηγορία:ΚΩΜΩΔΙΑΗμερομηνία κυκλοφορίας:14/09/2023Σκηνοθεσία:Νία ΒαρντάλοςΗθοποιοί:Νία Βαρντάλος, Τζον Κ...
20:53 13/09/2023

Νία Βαρντάλος: «Ο μπαμπάς μου είναι ο δικός μου ήρωας»

okmag.gr
Η 60χρονη ελληνικής καταγωγής Καναδή ηθοποιός και σκηνοθέτις, Νία Βαρντάλος που υπογράφει και το σενάριο στο τρίτο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά», μιλάει στο ΟΚ! για τη διάσημη κινηματογραφική της οικογένεια Πορτοκάλος, που ταξιδεύει στην Ελλάδα, αλλά και την αληθινή δική της «φασαριόζικη» οικογένεια, που την κάνει περήφανη για τις ρίζες της. Ποια […] The post Νία Βαρντάλος: «Ο μπαμπάς μου είναι ο δικός μου ήρωας» appeared first on OK! Magazine.
07:58 11/09/2023

Πρεμιέρα στις 14/9/2023 για το "Γάμος αλά ελληνικά 3" της Ελληνοκαναδής από τα Καλάβρυτα, Νία Βαρντάλος

thebest.gr
Σε σενάριο & σκηνοθεσία της Ελληνοκαναδής Νία Βαρντάλος έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 σε διανομή της εταιρείας Tanweer, η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», τα γυρίσματα του οποίου έγιναν πέρυσι στη χώρα μας.
12:00 06/09/2023

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Mε Ελλάδα, Γιώργο Αλκαίο και «Opa!» το νέο τρέιλερ [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Η τρίτη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά (My Big Fat Greek Wedding), απέκτησε τρέιλερ και έχει έντονο άρωμα Ελλάδας. Η ιστορία της τρίτης ταινίας τοποθετείται στην Ελλάδα, καθώς οι ήρωες ταξιδεύουν στη χώρα μας για να συνδεθούν με τις ρίζες τους, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του (εκλιπόντος πλέον) Γκας Πορτοκάλος. Έτσι, η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στο ρόλο της Τούλας Πορτοκάλος […] Το άρθρο «Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Mε Ελλάδα, Γιώργο Αλκαίο και «Opa!» το νέο τρέιλερ [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:34 12/05/2023

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης ταινίας «Γάμος αλα Ελληνικά» - Η Τούλα, ο Ίαν και όλη η οικογένεια επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Newsit
Ο αγαπημένος «Γάμος αλα Ελληνικά» επιστρέφει με 3η ταινία και τη Νία Βαρντάλος να αναβιώνει το ρόλο της Τούλας Πορτοκάλος, καθώς κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ «My Big Fat Greek Wedding 3». Μαζί με την Τούλα επιστρέφει και ο Ίαν, ο ηθοποιός Τζον Κόρμπετ. Αυτή τη φορά, η Νία Βαρντάλος θα κάτσει και στη ... Περισσότερα To άρθρο Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης ταινίας «Γάμος αλα Ελληνικά» - Η Τούλα, ο Ίαν και όλη η οικογένεια επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:54 11/05/2023

Γάμος αλά Ελληνικά 3: Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία που γυρίστηκε στη Ραφήνα – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

irafina.gr
Επιτέλους! Το «Γάμος αλά ελληνικά 3» είναι γεγονός και η Νία Βαρντάλος αποκάλυψε σε δηλώσεις της, την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός που είναι η σκηνοθέτρια και η πρωταγωνίστρια του τρίτου «My Big Fat Greek Wedding» δήλωσε: «Οι παραγωγοί με έριξαν στα βαθιά για αυτή τη συνέχεια, […]
13:52 18/02/2023

Η Ελλάδα μεγαλώνει χάρη στους ομογενείς

tanea.gr
Υπερδιπλάσιες οι πολιτογραφήσεις ανδρών και γυναικών που ζουν στο εξωτερικό και έχουν καταγωγή από τη χώρα μας· Ανάμεσά τους η Νία Βαρντάλος και ο Νικ Κασσαβέτης που θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
06:02 26/10/2022

Η Νία Βαρντάλος για διακοπές στην Πάρο

okmag.gr
Στη χώρα μας βρίσκεται η Νία Βαρντάλος όπου συνδυάζει διακοπές και δουλειά. Η ηθοποιός και σεναριογράφος εθεάθη στο Barbarossa της Νάουσας να διασκεδάζει. Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3», όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη συνέχεια η Βαρντάλος ταξίδεψε στην Πάρο για να […] The post Η Νία Βαρντάλος για διακοπές στην Πάρο appeared first on OK.
19:44 14/08/2022

Νία Βαρντάλος: Γλέντι αλά ελληνικά στην Πάρο για την ηθοποιό

lykavitos.gr
Η Νία Βαρντάλος βρίσκεται στη χώρα μας όπου συνδυάζει διακοπές και δουλειά. Η ηθοποιός και σεναριογράφος εθεάθη στο Barbarossa της Νάουσας να διασκεδάζει ξέφρενα στους ρυθμούς ελληνικής μουσικής μαζί με μέλη του καστ και φίλους της.
13:30 14/08/2022

Γάμος αλά ελληνικά 3: Δείτε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Newsbeast.gr
Το «Γάμος αλά ελληνικά 3» είναι γεγονός και η Νία Βαρντάλος με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο βρέθηκαν στην Αθήνα για τα γυρίσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα στην Αθήνα άρχισαν από τις 8:00 το πρωί χθες και επιστρατεύτηκαν βαν, τροχόσπιτα, αυτοκίνητα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια, ακόμη και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα». Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στιγμιότυπα από την ώρα των γυρισμάτων, μαζί με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Λοιπόν… αυτό είναι ένα περιτύλιγμα στο My Big Fat Greek Wedding 3! Είμαι κυριευμένη από συναισθήματα, τόση ανακούφιση κ
23:42 06/08/2022

Νέες φωτό από τα γυρίσματα του «Γάμος α λα ελληνικά 3» – Που συνεχίζονται μετά την Ραφήνα

irafina.gr
Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός, Νία Βαρντάλος, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Γάμος αλά Ελληνικά επιστρέφει ξανά ως Τούλα Πορτοκάλος. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου από την Πλάκα, με τη Ραφήνα και το Σούνιο ενώ έφτασε και η σειρά να συνεχιστούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα και στην Κέρκυρα! Τα γυρίσματα […]
11:52 06/08/2022

Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες. Και τι έκαναν;»

okmag.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο podcast της Μαρίας Σολωμού. Αρχικά θυμήθηκαν πώς γνωρίστηκαν στη σχολή Ίασμος και σε ένα μπαρ όπου σύχναζαν ηθοποιοί όπου ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν μπάρμαν. «Τώρα κάνω γυρίσματα για το My Big Fat Greek Wedding 3 της Νία Βαρντάλος στην Κέρκυρα και υποδύομαι έναν αγρότη. Δεν θα ερχόταν η ταινία αν […] The post Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες. Και τι έκαναν;» appeared first on OK.
22:04 28/07/2022

Γάμος αλά Eλληνικά 3: Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Ραφήνα – Δείτε φωτογραφίες με τη Νία Βαρντάλος

in.gr
Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ελληνικής καταγωγής, Μάικλ Κόνσταντιν.
21:20 07/07/2022

Η Νία Βαρντάλος από τον Δρυμό Καλαβρύτων ξεκίνησε στην Κέρκυρα τα γυρίσματα του "Γάμος αλά ελληνικά 3"

thebest.gr
Ως γνωστόν τα γυρίσματα της ταινίας “My Big Fat Greek Wedding 3 – Γάμος αλά ελληνικά 3“ της Ελληνοκαναδής δημιουργού Νία Βαρντάλος είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας και όπως ακούσαμε, την Τρίτη 5 Ιουλίου ξεκίνησαν και τα κυρίως γυρίσματα στην πανέμορφη Κέρκυρα που θα διαρκέσουν έως τις αρχές Αυγούστου με τους παραγωγούς και τη Νία Βαρντάλος να προσπαθούν να κρατήσουν μυστικά τόσο την πλοκή της νέας ταινίας όσο και τα μέρη των γυρισμάτων.
23:02 05/07/2022

Αλέξης Γεωργούλης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του για το νέο του ρόλο

okmag.gr
Αγνώριστος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 30/6 ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του. Ο ίδιος ετοιμάζει την κινηματογραφική του επιστροφή μιας και συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος που γυρίζεται στην Ελλάδα. […] The post Αλέξης Γεωργούλης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του για το νέο του ρόλο appeared first on OK.
13:18 30/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load