#Νικόλας Μπράβος

Νικόλας Μπράβος: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

zappit.gr
Με αφορμή την διπλή θεατρική του παρουσία την φετινή σεζόν, ο Νικόλας Μπράβος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν […] The post Νικόλας Μπράβος: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου» appeared first on Zappit.
22:00 08/12/2023

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «My Life in Art» στο Vault Theater Plus

eleftherostypos.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «My Life in Art» στο Vault Theater Plus. Οι συντελεστές της παράστασης υποδέχτηκαν καλούς φίλους και συνεργάτες. Μεταξύ αυτών, το «παρών» έδωσαν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Στεφανή Καπετανίδη, Νικόλας Μπράβος, Αθηνά Ροδίτου, Ιάσονας Παπαματθαίου, Σταύρος Μαρκάλας, Βίκτωρας Πέτσας, Νίκος Βασιλειάδης, Νικόλας Αγαπίου, Θάνος […] Το άρθρο Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «My Life in Art» στο Vault Theater Plus εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 08/02/2023

«Cock»: Οι συντελεστές της παράστασης μιλούν στο EleftherosTypos.gr – «Ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ένα μόνο πράγμα»

eleftherostypos.gr
«Cock»: Βρεθήκαμε στο Θέατρο Broadway, στην παράσταση «Cock». Βλέποντας το «Cock» προβληματίζεται κανείς για τις σχέσεις και το πως μπορούν πραγματικά να ισορροπήσουν. Ο Νικόλας Μπράβος, ο Θάνος Κρομμύδας, η Αθηνά Ροδίτου και ο Στέλιος Κρητικός, μιλούν στο EleftherosTypos.gr για τις σχέσεις, την ομοφυλοφιλία και την αποδοχή της ή όχι από την κοινωνία σήμερα καθώς […] Το άρθρο «Cock»: Οι συντελεστές της παράστασης μιλούν στο EleftherosTypos.gr – «Ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ένα μόνο πράγμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:58 19/11/2022

Νικόλας Μπράβος: «Ένιωθα μειονεκτικά που δεν έχω σπουδάσει υποκριτική»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νικόλας Μπράβος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε […] The post Νικόλας Μπράβος: «Ένιωθα μειονεκτικά που δεν έχω σπουδάσει υποκριτική» appeared first on Zappit.
19:28 04/11/2022

Νικόλας Μπράβος: Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ, ζούσα στα κόκκινα

Newsit
Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος στον Alpha. Για τα “σκοτάδια” του, την δουλειά ως ντελίβερι και τα λάθη που έχει κάνει μέχρι σήμερα μίλησε την Κυριακή ο Νικόλας Μπράβος στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου. «Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. ... Περισσότερα To άρθρο Νικόλας Μπράβος: Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ, ζούσα στα κόκκινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:30 27/03/2022

Γνωστός ηθοποιός παραδέχεται: «Δουλεύω σαν ντελίβερι – Είναι μια οικονομική βοήθεια»

sportime.gr
Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος, μίλησε για τις φωτεινές και στις «σκοτεινές» του στιγμές.  Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
21:16 27/03/2022

Η Σεμίνα από τον Σασμό είναι αγνώριστη στο θέατρο - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

gossip-tv.gr
Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» στην οποία πρωταγωνιστούν η Εριέττα Μανούρη, ο Νικόλας Μπράβος, η Πέμη Ζούνη, ο Αναστάσης Ροιλός και ο Αντώνης Γιαννακός.Περισσότερα...
17:04 21/12/2021

Νέο πρόσωπο στην Γυναίκα χωρίς όνομα

spoilers
Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα. Μπορεί να βρισκόμαστε λίγα μόλις επεισόδια πριν το οριστικό φινάλε, ωστόσο οι εκπλήξεις συνεχίζουν αμείωτες στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Έτσι, στο επεισόδιο της Παρασκευής πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του ο Νικόλας Μπράβος, υποδυόμενος τον Στάθη Νικολάου. Ο Στάθης είναι ο αδερφός της Ρένας (Μαρκέλλα Γιαννάτου). Αν και μεγάλωσαν μαζί, έχοντας μικρή διαφορά ηλικίας, η αγάπη των γονιών τούς ξεχώρισε, δίνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι σ’ αυτόν και στερώντας τη Ρένα από τη στοιχειώδη στοργή και φροντίδα που χρειαζόταν. Αυτή, πολύ νέα, ζήτησε καταφύγιο σε ένα γάμο και οι γονείς της πρόθυμα την άφησαν. Ο αδερφ
09:53 18/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load