#Νικολέτα Καρρά

Νικολέτα Καρρά: «Όταν χώρισα είπα ότι καλύτερα που δεν ήρθε ένα παιδί»

okmag.gr
Για τον ρόλο της «Νίκης» που ενσαρκώνει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», τις τηλεοπτικές της επιτυχίες και την προσωπική της ζωή μίλησε η Νικολέτα Καρρά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα σχέδιά της και αποκάλυψε αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί. «Ο ρόλος μου στη σειρά […] The post Νικολέτα Καρρά: «Όταν χώρισα είπα ότι καλύτερα που δεν ήρθε ένα παιδί» appeared first on OK.
13:54 02/11/2022

Νικολέτα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα – Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά»

neolaia.gr
Η Νικολέτα Καρρά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, το θέατρο και το διαζύγιό της.
12:12 07/07/2022

Νικολέτα Καρρά: Πάρε μάτι. Και Video και φωτογραφία να κάνει POLE DANCE

koolnews.gr
Η Νικολέτα Καρρά την είδαμε πριν από λίγα χρόνια να χορεύει στο Dancing With The Stars και αφού απέδειξε στο σόου σε όλους εμάς τις χορευτικές της ικανότητες αποφάσισε να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό… Λίγο καιρό αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία όπου χορεύεται pole dancing! Δίπλα στη φωτογραφία σχολίασε: «New entry! […] The post Νικολέτα Καρρά: Πάρε μάτι. Και Video και φωτογραφία να κάνει POLE DANCE appeared first on Koolnews.gr.
19:20 28/12/2021

Survivor: Τα ονόματα των «Διασήμων» που ακούγονται

ieidiseis.gr
Πολλά ονόματα «πολιορκεί» η παραγωγή του Survivor για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Προτάσεις και κρούσεις σε πολλούς διάσημους προκειμένου να φτιάξει ένα ελκυστικό casting έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.  Πληροφορίες για τα ονόματα είχε η πρωινή εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα».  Σύμφωνα με την εκπομπή, πολύ κοντά στο να πάνε στον Άγιο Δομίνικο είναι οι τραγουδιστές Βαλάντης και Πέτρος Ίμβριος, ενώ πρόταση για τον Άγιο Δομίνικο έχει και η τραγουδίστρια Νάγια και ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Τα ονόματα του πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη και του παραλίγο Bachelor, Χάρη Συντζάκη ακούστηκαν επίσης. Σε κουβέντα με θετικό πρόσημο για τη συμμετοχή στο Survivor
13:08 01/12/2021

Ξέσπασε η Νικολέτα Καρρά για τον Φιλιππίδη! «Λένε ψέματα…» (vid)

to10.gr
Στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Νικολέττα Καρρά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
12:52 20/09/2021

Νικολέτα Καρρά: Συνεχίζει μπάνια διακοπές καλοκαίρι και αρνείται καν να μπει σε σκέψεις φθινοπωρινές

koolnews.gr
Με τη λεζάντα τόσο βαρεμάρα για να σταματήσω να βαριέμαι η Νικολέτα Καρρά Σχολίασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και συνεχίζει να χαλαρώνει να κάνει μπάνια και να βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση. Η αγαπημένη ηθοποιός όλο τον Αύγουστο ειδικά δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της από τη θάλασσα και κάθε φορά έδειχνε και περισσότερο ανανεωμένη. Ο έρωτας […] The post Νικολέτα Καρρά: Συνεχίζει μπάνια διακοπές καλοκαίρι και αρνείται καν να μπει σε σκέψεις φθινοπωρινές appeared first on Koolnews.gr.
15:08 31/08/2021

Η Νικολέτα Καρρά με μπικίνι (pic)

el.gr
Η Νικολέττα Καρρά που τη νέα σεζόν θα την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Mega, μιας και συμμετέχει στη σειρά «Το αύριο μας ανάγκες» ποζάρει με μπικίνι στα 44! Δείτε την: Πηγή: nassosblog. gr Το άρθρο Η Νικολέτα Καρρά με μπικίνι (pic) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:00 18/08/2021

Η Νικολέτα Καρρά κολάζει με μπικίνι (pic)

to10.gr
Το ωραιότερο της καλοκαίρι φαίνεται πως απολαμβάνει η ηθοποιός.
12:10 17/08/2021

Νέος έρωτας στην πόλη – Με τον πρώην της Κούρκουλα η Νικολέτα Καρρά;

spoilers
15.1k Views by Nassosblog 22 Ιουνίου, 2021, 8:37 πμ inCelebrity News, Exclusives Cute OMG Νέος έρωτας για τη Νικολέτα Καρρά ακούω καθώς μαθαίνω πώς κάνει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νέος έρωτας στην πόλη – Με τον πρώην της Κούρκουλα η Νικολέτα Καρρά;
08:40 22/06/2021

Η Νικολέτα Κάρρά βάζει... «φωτιά» στο Instagram με τις αναρτήσεις της (φώτο)

pronews.gr
Η Νικολέτα Καρρά είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram το δείχνει σε όλους με κάθε ευκαιρία. Η ηθοποιός εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την ψηλόλιγνη φιγούρα της και το αψεγάδιαστο κορμί της. Οι αναρτήσεις της στο Instagram και κυρίως αυτές με μαγιό, τρελαίνουν το ανδρικό κοινό. Δείτε εικόνες:  View this post on Instagram ℝ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????????????????? ????????????????????, ???????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????? ????????????????????????????.. #keepongoing #laughwhateverha
12:10 26/09/2020

H «εκρηκτική» Νικολέτα Καρρά σε αφήνει… φουκαρά! (pics)

sportime.gr
Η Νικολέττα Καρρά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και ακόμη και στα 41 της λίγες μπορούν να τη την «κοιτάξουν στα μάτια». Το άρθρο H «εκρηκτική» Νικολέτα Καρρά σε αφήνει… φουκαρά! (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
23:53 24/08/2020

Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του “ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The Musical” στο Vergina Theatro

thestival.gr
Άνοιξε η αυλαία για το πολυαναμενόμενο «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical» των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη μεγάλη πρεμιέρα και καταχειροκρότησε όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες της παράστασης: Τον Κώστα Μακεδόνα, την Κατερίνα Κούκα, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Σοφία Μουτίδου, τον Πασχάλη Τσαρούχα και τη Νικολέτα Καρρά. Και φυσικά, τον Μάκη Δελαπόρτα, στο ρόλο του αφηγητή. Το «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ The musical» ταξίδεψε το κοινό στις φαντασμαγορικές εκείνες εικόνες που δεν είχαν σε τίποτα ζηλέψουν τις Χολιγουντιανές υπερπαγωγές της εποχής και με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, όπως: «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Καμαρούλα μ
21:51 26/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load