#Νόνη Δούνια

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ποιοι προηγούνται στα ευρωψηφοδέλτια Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Newsbeast.gr
«Σαρώνει» ο Γιώργος Αυτιάς, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς προηγείται με μεγάλη διαφορά (στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας) από τους άλλους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Μπροστά από τους υπόλοιπους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νίκος Παππάς. Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που με βάση την εκτίμηση ψήφου της έρευνας μοιάζει να εκλέγει 8 ευρωβουλευτές η κατάταξη έχει ως εξής: Γιώργος Αυτιάς 41,4% Πύρρος Δήμας 28,5% Βαγγέλης Μεϊμαράκης 27,4% Ελίζα Βόζεμπεργκ 25,6% Φρέντης Μπελέρης 21,7% Μανώλης Κεφαλογιάννης 19,7% Ελεονώρα Μελέτη 19,1% Δημήτρης Τσιόδρας 16,3% Στέλιος Κυμπουρόπουλος 15,4% Βούλα Πατ
20:04 23/04/2024

Νόνη Δούνια: Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου "Σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση παιδιών" του Αγγέλου Τσιγκρή

Παραπολιτικά
Η Νόνη Δούνια έδωσε το παρών στην παρουσίαση βιβλίου του Αγγέλου Τσιγκρή, πρώην Βουλευτή Αχαΐας και δικηγόρου
00:01 23/04/2024

Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: Είμαστε σε μία εποχή που δεν χωρούν ούτε σεξιστικά σχόλια, ούτε ρατσιστικά σχόλια

Newsit
Υποψήφια στις Ευρωεκλογές θα είναι η Νόνη Δούνια η οποία μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τα αρνητικά σχόλια και τις αρνητικές κριτικές, αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα.  Η Νόνη Δούνια μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση σε περίπτωση που δεν εκλεγεί. Για τον Δημήτρη Παπανώτα είπε χαρακτηριστικά… «Δεν μπορώ ... Περισσότερα To άρθρο Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: Είμαστε σε μία εποχή που δεν χωρούν ούτε σεξιστικά σχόλια, ούτε ρατσιστικά σχόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 22/04/2024

Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: «Θεωρώ αυτονόητο να μην επιτρέπουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς να υπάρχουν»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» βρέθηκε τη Δευτέρα 22/4 η Νόνη Δούνια. Η υποψήφια ευρωβουλευτής To άρθρο Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: «Θεωρώ αυτονόητο να μην επιτρέπουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς να υπάρχουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 22/04/2024

Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Παπανώτας που θα κpiνει αν έχω κατάλληλο IQ;»

Newside.gr
Για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα και τις απόψεις που τον έθεσαν εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια με αφορμή και προσωπική επίθεση που είχε δεχθεί η ίδια στο πρόσωπό της. «Μου είχε κάνει προσωπική επίθεση. Δεν είναι μόνο αυτό, είχε πει ότι [...] Το άρθρο Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Παπανώτας που θα κpiνει αν έχω κατάλληλο IQ;» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ»

tlife.gr
Στον Δημήτρη Παπανώτα απάντησε η Νόνη Δούνια μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο To άρθρο Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 20/04/2024

Νόνη Δούνια κατά Παπανώτα: «Τέτοιου είδους σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν χωράνε στον δημόσιο διάλογο»

zappit.gr
Στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε σήμερα η Νόνη Δούνια, όχι όμως ως συντελεστής της εκπομπής, αλλά ως […] The post Νόνη Δούνια κατά Παπανώτα: «Τέτοιου είδους σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν χωράνε στον δημόσιο διάλογο» appeared first on Zappit.
16:00 20/04/2024

Νόνη Δούνια: Η πρώτη αντίδραση για διαγραφή Παπανώτα – «Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά σχόλια, ήταν αυτονόητο να γίνει»

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφηκε οριστικά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή μία επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες. Σε αυτή τη δήλωση είχε αναφερθεί και στην Νόνη Δούνια και στο αν είναι ικανή να συμμετέχει ως υποψήφια στις φετινές Ευρωεκλογές. Ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφηκε οριστικά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή μία επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες. Σε αυτή τη δήλωση είχε αναφερθεί και στην Νόνη Δούνια και στο αν είναι ικανή να συμμετέχει ως υποψήφια στις φετινές Ευρωεκλογές. Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία μίλησε πρώτη φορά για τη διαγραφή […]
13:00 19/04/2024

Νόνη Δούνια για Παπανώτα: «Τέτοια σεξιστικά σχόλια δεν πρέπει να χωράνε στον δημόσιο λόγο»

zappit.gr
Η Νόνη Δούνια ρωτήθηκε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια στο παρελθόν είχε […] The post Νόνη Δούνια για Παπανώτα: «Τέτοια σεξιστικά σχόλια δεν πρέπει να χωράνε στον δημόσιο λόγο» appeared first on Zappit.
11:00 19/04/2024

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με Παπανώτα - Η Μπεκατώρου στέλνει μήνυμα στην Κομουνδούρου

NewsBomb
Το σχόλιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή για τη Νόνη Δούνια έχει προκαλέσει σάλο και εντός των τειχών ΣΥΡΙΖΑΠερισσότερα...
13:00 18/04/2024

Η Νόνη Δούνια όταν ήταν στην κορυφή είπε τέρμα: Η πολιτική και το όχι στην επιθυμία του συζύγου της

queen.gr
Στόχος της Νόνης Δούνια για την επόμενη σεζόν δεν είναι να βρεθεί ξανά σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, αλλά να καταφέρει να δίνει το παρών στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου.Περισσότερα...
10:09 17/04/2024

Νόνη Δούνια: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου…Πίστευα ότι θα ήταν μαζί μου»

govastileto.gr
Η Νόνη Δούνια το βράδυ της Τρίτης 16/4 ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους καθώς και για το ξεκαθάρισμα που έκανε στη ζωή της, όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές. «Έχω πολλά ελαττώματα. […]
10:00 17/04/2024

Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές

tlife.gr
Τη Νόνη Δούνια υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης 16/4. To άρθρο Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/04/2024

Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές, ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό»

zappit.gr
Τη Νόνη Δούνια υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (16/4) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το γνωστό πρώην μοντέλο και υποψήφια Ευρωβουλευτής μίλησε […] The post Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές, ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό» appeared first on Zappit.
01:00 17/04/2024

The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

zappit.gr
Απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του The 2Night Show τη Νόνη Δούνια. Μια γυναίκα […] The post The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.
19:00 16/04/2024

Νόνη Δούνια: «Έχω δεχτεί παρενόχληση και ψυχολογική κακοποίηση στο παρελθόν»

in.gr
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Νόνη Δούνια.
10:00 11/04/2024

Νόνη Δούνια: «Επιδιόρθωσα την βαλβίδα μου στην καρδιά δεν την αντικατέστησα»

govastileto.gr
Η Νόνη Δούνια βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 31/3 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita». Μεταξύ άλλων, η Νόνη Δούνια μαζί με τον καρδιολόγο, Γιώργο Χατζηγεωργίου μίλησαν για τις παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς. «Τη λέξη βαλβιδοπάθεια την άκουσα πρώτη φορά όταν ήμουν μικρή που ασχολούμουν με τον αθλητισμό. Οπότε κάνοντας συχνά εξετάσεις βρήκαμε […]
13:00 01/04/2024

Κώστας Τσουρός για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο αλλά είμαστε δίπλα σου»

tlife.gr
Η Νόνη Δούνια θα είναι ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για To άρθρο Κώστας Τσουρός για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο αλλά είμαστε δίπλα σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/03/2024

Νόνη Δούνια: Το πρώτο μήνυμα μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές – Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού

tlife.gr
Το πρωί της Παρασκευής, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τα πρώτα 28 ονόματα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο To άρθρο Νόνη Δούνια: Το πρώτο μήνυμα μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές – Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 22/03/2024

Ευρωεκλογές: Πύρρος Δήμας και Νόνη Δούνια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Τα πρώτα 28 ονόματα υποψηφίων

tlife.gr
Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τα πρώτα 28 To άρθρο Ευρωεκλογές: Πύρρος Δήμας και Νόνη Δούνια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Τα πρώτα 28 ονόματα υποψηφίων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load