#Νορβηγία

Το ξέσπασμα της πριγκίπισσας Märtha Louise της Νορβηγίας κατά δημοσιευμάτων – “Διαδίδουν ψέματα για τον αρραβωνιαστικό μου”

instyle.gr
Η πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας περνά στην αντεπίθεση μετά τα δημοσιεύματα από τον νορβηγικό Τύπο, καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου της με τον σαμάνο Durek Verrett. Στις 16 Απριλίου, η κόρη του βασιλιά Harald V και της βασίλισσας Sonja κατηγόρησε το περιοδικό Se og Hør ότι “διαδίδει ψέματα” για τον μνηστήρα της, με […] The post Το ξέσπασμα της πριγκίπισσας Märtha Louise της Νορβηγίας κατά δημοσιευμάτων – “Διαδίδουν ψέματα για τον αρραβωνιαστικό μου” appeared first on InStyle.
15:47 18/04/2024

Σπάνιες γαίες: Φθιώτιδα και Φωκίδα στον xάρτη με τα κοιτάσματα στην Ελλάδα

lamianow.gr
Ο επόμενος ψυχρός πόλεμος, λένε τα τελευταία χρόνια, θα γίνει για τους ημιαγωγούς. Με τις «εχθροπραξίες» να έχουν ξεκινήσει σε ό,τι αφορά τα μικροτσίπ, ο Ψυχρός Πόλεμος 2.0 έχει επικεντρωθεί σε κάτι ακόμα πιο σπάνιο, πιο σημαντικό και πιο θεμελιώδες για τον ανθρώπινο πολιτισμό και το μέλλον του: τις λεγόμενες σπάνιες γαίες, μια ομάδα 17 μεταλλικών στοιχείων που χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής μας. Κάποιες από αυτές που φαίνεται πως κρύβονται στο ελληνικό υπέδαφος έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ε.Ε., η οποία καίγεται να εξασφαλίσει την αυτονομία της. Μα πόσο σημαντικές είναι αυτές οι σπάνιες γαίες και τα κρίσιμα υλικά και πού χρησιμοποιούνται; Από τα
11:37 17/04/2024

Μανιάτης: Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Νορβηγίας, αξιοποιώντας τα κοιτάσματα

ProtoThema.gr
Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια της Ευρώπης στην πράσινη μετάβαση εκτίμησε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής
20:00 11/04/2024

Ανησυχία για τον βασιλιά Harald της Νορβηγίας – Παρατείνει την αναρρωτική του άδεια

instyle.gr
O βασιλιάς Harald παρέτεινε την αναρρωτική του άδεια, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι της Νορβηγίας, αφού υπεβλήθη σε επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη. Ο 87χρονος βασιλιάς επρόκειτο να συνεχίσει τα καθήκοντά του στις 8 Απριλίου, αλλά ανακοινώθηκε ότι μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, θα ξεκουραστεί για ακόμη δύο εβδομάδες, έως τις 22 Απριλίου. Ο Harald, […] The post Ανησυχία για τον βασιλιά Harald της Νορβηγίας – Παρατείνει την αναρρωτική του άδεια appeared first on InStyle.
18:46 05/04/2024

Οι Royksopp στην Αθήνα για την πρώτη ημέρα του Primer Music Festival 2024

monopoli.gr
Το φοβερό, επιδραστικό ντουέτο της electronica από τη Νορβηγία, θα ξεσηκώσει το Main Stage του Primer Music Festival 2024, την ίδια ημέρα με τον Argy.
17:53 05/04/2024

Νορβηγία: «Εκτοξεύει» τις αμυντικές της δαπάνες – Θα αυξηθούν κατά 56 δις δολάρια μέχρι το 2036

onalert.gr
Η Νορβηγία σχεδιάζει να αυξήσει τις αμυντικές της δαπάνες κατά 600 δισεκατομμύρια κορώνες (56 δισεκατομμύρια δολάρια) έως το 2036. The post Νορβηγία: «Εκτοξεύει» τις αμυντικές της δαπάνες – Θα αυξηθούν κατά 56 δις δολάρια μέχρι το 2036 appeared first on OnAlert.
16:28 05/04/2024

ΟΠΕΚΑ Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ 2024 ΣΗΜΕΡΑ 29/3 ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 !

tilegrafimanews.gr
ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) Α21 ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ 2024 ΣΗΜΕΡΑ 29/3 ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2024 ! - Ποσά και δικαιούχοι! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - Α21:  Η πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού για το έτος 2024 αναμένεται να καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, δηλαδή σήμερα, Παρασκευή, 29 Μαρτίου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Υπενθυμίζεται πως, η αίτηση για το επίδομα παιδιού υποβάλλεται μία φορά τον χρόνο. Οι δικαιούχοι γονείς, που δεν το έχουν ήδη κάνει, θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση προκειμένου να λάβουν το επίδομα και το 2024. Ακόμη, να σημειωθεί πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr)έχει
15:46 29/03/2024

Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ και ο Σρέντερ λέει στη Δύση να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα

militaire.gr
Η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιτεθεί σε καμία χώρα του ΝΑΤΟ, αλλά αν η Δύση προσφέρει πολεμικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία αυτά θα καταρρίπτονται από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε αργά χθες Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Μιλώντας σε πιλότους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας ο Πούτιν δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε προς τα ανατολικά προς τη Ρωσία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, αλλά η Μόσχα δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε οποιαδήποτε χώρα της Συμμαχίας. «Δεν έχουμε επιθετικούς σκοπούς προς τις χώρες αυτές», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Κρεμλίνου. «Η άποψη ότι θα επιτεθούμε σε κάποια άλλη χώρα - την Πολωνία, τις χώρες της Βαλτικής και οι Τσέχοι
13:00 28/03/2024

Γκουαρδιόλα σε Χάαλαντ: «Αν τραυματιστείς με τη Νορβηγία, θα σε κυνηγήσω»

Gazzetta
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχασε την ευκαιρία να... αστειευτεί με μια ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τον προειδοποίησε να γυρίσει σώος και αβλαβής από την εθνική Νορβηγίας.
18:00 21/03/2024

Ιδού η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον πλανήτη – Που βρίσκεται η Ελλάδα

tilegrafimanews.gr
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Η Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας δόθηκε στη δημοσιότητα και γι άλλη μια φορά οι σκανδιναβικές χώρες βρίσκονται στην κορυφή, με την Φινλανδία να παραμένει για έβδομη χρονιά στην πρώτη θέση. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Η φετινή έκθεση είναι η πρώτη που περιλαμβάνει ξεχωριστές κατατάξεις με βάση την ηλικιακή ομάδα και αυτό έδειξε σημαντική υποχώρηση του δείκτη ευτυχίας για τους νέους που ζουν στη Βόρεια Αμερική. Και γι αυτόν τον λόγο οι ΗΠΑ βρέθηκαν έξω από το top-20 των πιο ευτυχισμένων χωρών του κόσμου, για πρώτη φορά από το 2012, όταν άρχισε η δημοσίευση αυτής της έκθεσης. Ένας άλλος λόγος για την υποχώρηση των ΗΠΑ είναι το γεγονός ότι υπάρχουν
14:46 20/03/2024

Μητσοτάκης στην παραλαβή νέων ελικοπτέρων Romeo: Παρά την ηρεμία που υπάρχει στο Αιγαίο, δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις

tilegrafimanews.gr
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκηυ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου στον Μαραθώνα. Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του τόνισε πως «τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε μία εποχή που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μας Παρά την ηρεμία που επικρατεί στο Αιγαίο και οι εξ ανατολών γείτονες επιταχύνουν το εξοπλιστικό τους πρόγραμμα. Επιβάλλονται συνεπώς οι προσεγγίσεις αλλά δεν επιτρόπευαν οι ψευδαισθήσεις. Ολοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς, άλλα ποτέ αφελείς. Μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη το διε
13:46 20/03/2024

Η νέα φανέλα της Νορβηγίας θυμίζει στολή… σούπερ ήρωα

pressaris.gr
Τις νέες της φανέλες αποκάλυψε η εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Άνθρωποι της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τη Nike συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του πρωτοποριακού σχεδίου, καθώς οι εμφανίσεις θυμίζουν κάτι από στολές σούπερ ηρώων. Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας, ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Μάρτιν Έντεγκαρντ της Άρσεναλ ήταν τα βασικά… μοντέλα στην […] The post Η νέα φανέλα της Νορβηγίας θυμίζει στολή… σούπερ ήρωα appeared first on pressaris.gr.
17:09 18/03/2024

Μήπως να πάμε στο Οσλο;

myvolos.net
Θοδωρής Γεωργακόπουλος 16.03.2024 • 20:51 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το Όσλο είναι μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη στη νότια Νορβηγία. Είναι ήσυχη και νοικοκυρεμένη, πεντακάθαρη και ασφαλής. Έκανα ένα τεστ, την τελευταία φορά που πήγαμε: πέρναγα με το δάχτυλο τα μάρμαρα στις κουπαστές από σκάλες σε δημόσια κτίρια, και δεν έβγαινε ούτε λίγη σκόνη. Καθισμένοι στο πεζοδρόμιο […]
21:46 16/03/2024

Γι’ αυτό έμεινε εκτός Εθνικής ο Μπράμπετς – Τι είπε ο προπονητής του

pressaris.gr
Η αρχική ενημέρωση που είχε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς αλλά και ο Άρης ήταν πως ο Τσέχος στόπερ είχε κληθεί από την εθνική του ομάδα για τα φιλικά παιχνίδια με τη Νορβηγία (22 Μαρτίου) και την Αρμενία στη Πράγα (26 Μαρτίου) αντίστοιχα. The post Γι’ αυτό έμεινε εκτός Εθνικής ο Μπράμπετς – Τι είπε ο προπονητής του appeared first on pressaris.gr.
11:09 16/03/2024

Ψαράς στη Νορβηγία εντόπισε νεκρή φάλαινα που έμοιαζε με μπαλόνι - Κίνδυνος να εκραγεί

e-daily.gr
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το βάρος της μεγάπτερης φάλαινας που εντόπισε ο ψαράς φτάνει τους 40 τόνους
19:09 15/03/2024

Δανία: «Στο χακί» και οι γυναίκες – Διευρύνεται η στρατιωτική θητεία

onalert.gr
Η Δανία είναι πλέον η τρίτη χώρα στην Ευρώπη που εισάγει τη γυναικεία στράτευση. Η Νορβηγία και η Σουηδία το έκαναν το 2015 και το 2017, αντίστοιχα. The post Δανία: «Στο χακί» και οι γυναίκες – Διευρύνεται η στρατιωτική θητεία appeared first on OnAlert.
12:28 14/03/2024

Tέσσερις ευρωπαϊκές χώρες υπέγραψαν συμφωνία για την επένδυση 100 δισ. δολαρίων στην Ινδία σε περίοδο 15 ετών

news.gr
Ελβετία, Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτεστάιν ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν 16 χρόνια
14:37 10/03/2024

Δεκαοκτώ χώρες βοήθησαν την Τσεχία να αγοράσει 800.000 οβίδες για το Κίεβο

protagon.gr
Ο τσέχος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι με τα 140 εκατ. ευρώ της Νορβηγίας συγκεντρώθηκε το 1,4 δισ. ευρώ που χρειαζόταν για την αγορά τους και ότι θα παραδοθούν στους Ουκρανούς σε λίγες εβδομάδες The post Δεκαοκτώ χώρες βοήθησαν την Τσεχία να αγοράσει 800.000 οβίδες για το Κίεβο appeared first on Protagon.gr.
13:09 08/03/2024

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 8/3/2024

Newsbeast.gr
Στη Νορβηγία υπάρχει μια πόλη που ονομάζεται Κόλαση. Επίσης η Νορβηγία αρχικά ονομαζόταν «Nordweg» που σημαίνει ο «Βόρειος Δρόμος». Τέλος, το 2017, η Νορβηγία έγινε η πρώτη χώρα που απενεργοποίησε το ραδιόφωνο FM και πέρασε εντελώς στο ψηφιακό.
03:00 08/03/2024

Το σχέδιο να γίνει η Βόρεια Θάλασσα «κεντρικό στρατόπεδο αποθήκευσης» για τα απόβλητα άνθρακα

sportime.gr
Η κυβέρνηση της Νορβηγίας θέλει να δείξει στον κόσμο ότι είναι δυνατή η ασφαλής έγχυση και αποθήκευση αποβλήτων άνθρακα κάτω από τον βυθό της θάλασσας. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
22:46 05/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load