#Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης: «Εντυπωσιακή η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα»

Newsit
Η ΑΕΚ έκανε νίκη τίτλου με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε την Ένωση στα social media. Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναλύει και φέτος όλους τους αγώνες της Super League 1 στην εκπομπή Monfay FC της Nova και έκανε λόγο για την καλύτερη ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: «Εντυπωσιακή η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:02 24/04/2024

Ντέμης: «Επιστρέφει στα περσινά στάνταρ ο Πινέδα»

aek1924.gr
Για τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει (και) φέτος ο Ορμπελίν Πινέδα στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης. Στην εκπομπή «Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα, χαρακτήρισε καταπληκτική την εμφάνιση του Μεξικανού στο ματς με τον Άρη και εξέφρασε την πίστη ότι επανέρχεται στα […] The post Ντέμης: «Επιστρέφει στα περσινά στάνταρ ο Πινέδα» appeared first on AEK1924.gr.
21:37 19/04/2024

Ντέμης: «Τι μου έρχεται όταν σκέφτομαι το ταξίδι που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια της ΑΕΚ» (vid)

aek1924.gr
Στην εποχή που η ΑΕΚ γιόρταζε τα 80α της γενέθλια με επιστροφή στις ρίζες της αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Επί προεδρίας του, η ΑΕΚ είχε ταξιδέψει στην Πόλη για τα 80 χρόνια της ιστορίας της, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να έχει πολλές συγκινητικές αναμνήσεις από εκείνο το ταξίδι, τις οποίες ανακάλεσε στο μυαλό του μιλώντας […] The post Ντέμης: «Τι μου έρχεται όταν σκέφτομαι το ταξίδι που κάναμε στην Κωνσταντινούπολη για τα 80 χρόνια της ΑΕΚ» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
18:37 18/04/2024

Ντέμης για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ: «Ήταν η χειρότερη στιγμή μου»

aek1924.gr
Για τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές του στην ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του Sport24 o Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρός της, άνοιξε τα χαρτιά του για τις ένδοξες αλλά και στενάχωρες στιγμές του στην ΑΕΚ, σε αφιερωματικό βίντεο του Sport24. Ως καλύτερη στιγμή στην καριέρα του χαρακτήρισε την αποχώρησή […] The post Ντέμης για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ: «Ήταν η χειρότερη στιγμή μου» appeared first on AEK1924.gr.
17:37 11/04/2024

Ντέμης για όσους οπαδούς της ΑΕΚ λένε να φύγει ο Αλμέιδα (vid)

sportime.gr
Κατηγορηματικός ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης σχετικά με το αν πρέπει να παραμείνει ή όχι ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
10:46 09/04/2024

Νικολαΐδης: «Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα σωστά, η ΑΕΚ δεν κυριάρχησε»

thessports.gr
Το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, όπου οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν από το 2-0 στο τελικό  2-2 έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού της Nova που παρουσιάζει.   Αναλυτικά τα όσα είπε: «Γίνεται 2-0 χωρίς να είναι η εικόνα αυτή. Η ΑΕΚ βρήκε για πρώτη φορά κενούς χώρους. Είχε μια […]
23:53 08/04/2024

Ντέμης: «Περνάει κρίση η ΑΕΚ»

in.gr
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για μίνι κρίση στην Ένωση ενώ στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
23:00 08/04/2024

«Κερδίζεις έναν παίκτη με αυτό που έκανε ο κόσμος του ΠΑΟΚ» (vid)

thessports.gr
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και τη στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Σαμάτα. Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη:  
10:53 04/04/2024

Ντέμης: «Θα ήθελα συμπαίκτη τον Μάνταλο…» (VID)

aek1924.gr
Ο Ντέμης Νικολαΐδης δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, απαντώντας στην ερώτηση ποιον Έλληνα και ποιον ξένο εν’ ενεργεία ποδοσφαιριστή, θα ήθελε συμπαίκτη. Σε ένα νέο βίντεο στα social media, ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποκάλυψε ποιον εν’ ενεργεία ποδοσφαιριστή, Έλληνα και ξένο θα ήθελε συμπαίκτη. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, τόνισε ότι θέλει ποδοσφαιριστές […] The post Ντέμης: «Θα ήθελα συμπαίκτη τον Μάνταλο…» (VID) appeared first on AEK1924.gr.
14:37 28/03/2024

Ντέμης: “Γεννημένος σέντερ φορ o Moρόν…”

pressaris.gr
Για το όμορφο γκολ του Λορέν Μορόν απέναντι στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Συγκεκριμένα είπε στη Nova: “Τέτοια γκολ σαν του Μορόν μπαίνουν, γιατί μιλάει η ικανότητα του παίκτη. Είναι φάση 100% Μορόν…”. Για την ωραία κίνηση που έκανε ο Μορόν, στη φάση κατά την οποία άνοιξε το σκορ: “Αυτό το ξέρουν οι γεννημένοι […] The post Ντέμης: “Γεννημένος σέντερ φορ o Moρόν…” appeared first on pressaris.gr.
01:09 12/03/2024

Το κοινό θεωρεί πως η Μελίνα είναι ίδια ο Ντέμης Νικολαΐδης και εκείνη δεν μπορεί να διαφωνήσει

queen.gr
«Το ξέρεις ότι είσαι η μινιατούρα Ντέμης έτσι;», ανέφερε κάποιος στη Μελίνα Νικολαΐδη απαντώντας σε Q&A της.Περισσότερα...
11:09 10/03/2024

Τα 5+1 πρόσωπα της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη (VIDEO)

aek1924.gr
Τα κορυφαία πρόσωπα της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στη φετινή Σούπερ Λιγκ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος της ένωση συμπεριέλαβε στην λίστα του και τον Ντομαγκόι Βίντα, σχολιάζοντας τα εξής: «Ιωαννίδης. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτόν. Τρομερή εξέλιξη. Με εκπλήσσει […] The post Τα 5+1 πρόσωπα της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
19:37 07/03/2024

Ντέμης: «Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος»

aek1924.gr
Μετά το οριστικό φινάλε της κανονικής διάρκειας, η Stoiximan Super League μπαίνει στην τελική της ευθεία με τα playoffs, τα οποία ξεκινούν με 4 ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους στη μάχη του τίτλου. Σχολιάζοντας τον Παναθηναϊκό στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα όσα έφεραν την ισοπαλία του με τον ΟΦΗ (2-2), […] The post Ντέμης: «Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τον πετάει εκτός πρωταθλήματος» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 04/03/2024

Ντέμης Νικολαΐδης για το Άρης – ΑΕΚ: «Ήταν στο χέρι της Ένωσης, αλλά κάθεται συχνά μετά το πρώτο γκολ»

Newsit
Η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς στο ντέρμπι με τον Άρη στην 26η αγωνιστική της Super League 1, καθώες δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε το πρόβλημα της Ένωσης στα φετινά ματς. Σχολιάζοντας τα παιχνίδια της αγωνιστικής στη Super League 1, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε και το Άρης – ΑΕΚ στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για το Άρης – ΑΕΚ: «Ήταν στο χέρι της Ένωσης, αλλά κάθεται συχνά μετά το πρώτο γκολ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 04/03/2024

Νικολαΐδης: «Δεν θα έδινα το πέναλτι της ΑΕΚ, η κόκκινη ήταν αυστηρή» (vid)

Gazzetta
Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως δεν θα έδινε το πέναλτι της ΑΕΚ και χαρακτήρισε αυστηρή την αποβολή του Σπίνου της Κηφισιάς.
14:00 20/02/2024

Ντέμης: «Αυτά είναι τα τρία πράγματα που αισθάνομαι περήφανος ως παίκτης ή ως πρόεδρος»

aek1924.gr
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε βίντεο στα social media, εκμυστηρεύτηκε για τα τρία πράγματα, που αισθάνεται περήφανος ως παίκτης ή ως πρόεδρος.   Δείτε το βίντεο:   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s) The post Ντέμης: «Αυτά είναι τα τρία πράγματα που αισθάνομαι περήφανος ως παίκτης ή ως πρόεδρος» appeared first on AEK1924.gr.
16:37 08/02/2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

govastileto.gr
Πιο ερωτευμένος από ποτέ φαίνεται να είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης καθώς αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία εργάζεται στο τμήμα marketing γνωστής εταιρίας ρούχων, μένουν εδώ και μία εβδομάδα […]
13:00 19/01/2024

Νικολαΐδης: «Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ»

Gazzetta
Στο γρήγορο και πιεστικό ποδόσφαιρο που έχει εφαρμόσει στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, κάνοντας και μια σχετική σύγκριση με τον τρόπο παιχνιδιού της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.
16:00 18/01/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλιο του Ντέμη για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλιο του Ντέμη για την απόλυση Γιοβάνοβιτς 05/01/2024 Η απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ ήταν η είδηση που κυριάρχησε την περίοδο των εορτών. Ο Ντέμης Νικολαΐδης επεσήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση των πράσινων, κρίνοντας το έργο του Σέρβου τεχνικού πετυχημένο. Στο σχόλιό του στην εκπομπή της Nova «Monday FC», ο πρώην ποδοσφαιριστής, σημείωσε: «Τι να πω. Στεναχωριέμαι που έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ελπίζω να τον δούμε ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που προσέφερε με την παρουσία του, πέρα από τη δουλειά του. Με το ήθος του έκανε καλό στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ
13:46 05/01/2024

Ντέμης για απομάκρυνση Γιοβάνοβιτς: «Δεν μπορώ να το καταλάβω» (vid)

aek1924.gr
Την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova Η απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ ήταν η είδηση που κυριάρχησε την περίοδο των εορτών. Ο Ντέμης Νικολαΐδης επισήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση των «πρασίνων», κρίνοντας το έργο του Σέρβου […] The post Ντέμης για απομάκρυνση Γιοβάνοβιτς: «Δεν μπορώ να το καταλάβω» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
10:37 05/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load