#Ντέμι Μουρ

Νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις ανέβασε η Ντέμι Μουρ

protagon.gr
O διάσημος ηθοποιός, ο οποίος δίνει μια δύσκολη μάχη με μια σπάνια μορφή άνοιας, γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. «Σε αγαπάμε, είμαστε ευγνώμονες που σε έχουμε στη ζωή μας» έγραψε η πρώην συζύγός του στα social media The post Νέες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις ανέβασε η Ντέμι Μουρ appeared first on Protagon.gr.
19:09 20/03/2024

Μπρους Γουίλις: Έκλεισε τα 69 και η Ντέμι Μουρ του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

eretikos.gr
Ο Μπρους Γουίλις, πρώην Ντέμι Μουρ, εύχεται στο εικονίδιο δράσης για τα 69α γενέθλια με μερικά νέα στιγμιότυπα: «Σε αγαπάμε και είμαστε πολύ ευγνώμονες για σένα» Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του χθες Τρίτη (19/3), περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου της Ντέμι Μουρ. Η 61χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:58 20/03/2024

Μπρους Γουίλις, «σε αγαπάμε όλοι» – Οι φωτογραφίες από την Ντέμι Μουρ

in.gr
O Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.
08:00 20/03/2024

Η κόρη του Μπρους Γουίλις αποκαλύπτει ότι έχει αυτισμό – Το βίντεο που δημοσίευσε

eleftherostypos.gr
Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, μέσα από τα social media. Δημοσιεύοντας βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί, την βλέπουμε να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της την ώρα που εκείνος έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους. Η μικρή τότε Ταλούλα έτριβε το κεφάλι του πατέρα […] Το άρθρο Η κόρη του Μπρους Γουίλις αποκαλύπτει ότι έχει αυτισμό – Το βίντεο που δημοσίευσε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 19/03/2024

Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα σας το πω, τι θα ντραπώ;»

zappit.gr
Την αλλαγή στην εμφάνιση της Ντέμι Μουρ σχολίασαν στο Χαμογέλα και Πάλι και η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συμβουλές για να […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα σας το πω, τι θα ντραπώ;» appeared first on Zappit.
12:00 03/02/2024

Μπρους Γουίλις: Χειροτερεύει η κατάσταση – Δεν ξέρουν πόσο χρόνος του απομένει

eretikos.gr
Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει, όπως μεταφέρει το US Weekly. Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
17:58 08/12/2023

Μπρους Γουίλις: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του - Δεν αναγνωρίζει τη Ντέμι Μουρ

NewsBomb
Ο Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια και πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμηςΠερισσότερα...
12:00 09/11/2023

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η συνάντηση με τη Ντέμι Μουρ, το παρασκήνιο και οι φωτογραφίες

tlife.gr
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Ντέμι Μουρ συναντήθηκαν στους Παξούς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο! To άρθρο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η συνάντηση με τη Ντέμι Μουρ, το παρασκήνιο και οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/09/2023

Μάικλ Μπέι: Διακοπές στη Μύκονο για τον σκηνοθέτη των Transformers και «Αρμαγεδδών» – Αποκλειστικές φωτογραφίες

okmag.gr
Ακόμη ένας celebrity προστίθεται στη λίστα με τους σταρ που επισκέφτηκαν την χώρα μας για διακοπές. Μετά την Ντέμι Μουρ αλλά και τη Μάργκο Ρόμπι έφτασε στην Ελλάδα και ο Μάικλ Μπέι. Ο 58χρονος επιτυχημένος Αμερικανός σκηνοθέτης των blockbusters – μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Αρμαγεδδών», Transformers και «Περλ Χάρμπορ» – επέλεξε τo Nησί […] The post Μάικλ Μπέι: Διακοπές στη Μύκονο για τον σκηνοθέτη των Transformers και «Αρμαγεδδών» – Αποκλειστικές φωτογραφίες appeared first on OK! Magazine.
12:58 01/09/2023

Ταλούλα Γουίλις: Φωτογραφίζει το πριν και το μετά στο σώμα της μετά τη διατροφική διαταραχή

okmag.gr
Η Ταλούλα Γουίλις δείχνει τον πραγματικό της εαυτό στα social media και μοιράζεται με τους followers της το πώς έχει αλλάξει το σώμα της καθώς αναρρώνει από μια διατροφική διαταραχή. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της Την Τρίτη (22/8), η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ μοιράστηκε φωτογραφίες πριν και […] The post Ταλούλα Γουίλις: Φωτογραφίζει το πριν και το μετά στο σώμα της μετά τη διατροφική διαταραχή appeared first on OK! Magazine.
21:58 24/08/2023

Ντέμι Μουρ: Στην Κεφαλονιά η ηθοποιός μετά το ταξίδι της στη Μύκονο

thebest.gr
Η Ντέμι Μουρ επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός βρίσκεται από τις αρχές Αυγούστου στη χώρα και αφού επισκέφτηκε τη Μύκονο, τώρα σειρά για εκείνη έχει η Κεφαλονιά.
22:00 16/08/2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail από την κρουαζιέρα της Ντέμι Μουρ στα ελληνικά νησιά

Skai.gr
Οι φωτογραφίες δείχνουν την 60χρονη σταρ πάνω σε γιοτ, εντυπωσιακή με ένα πράσινο μπικίνι
14:37 14/08/2023

Ντέμι Μουρ: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις διακοπές της στις Κυκλάδες

tlife.gr
Η Ντέμι Μουρ «ψηφίζει» Ελλάδα για άλλο ένα καλοκαίρι, καθώς ταξίδεψε στις Κυκλάδες για τις διακοπές To άρθρο Ντέμι Μουρ: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις διακοπές της στις Κυκλάδες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 09/08/2023

Στη Μύκονο η Ντέμι Μουρ: Ξέφρενος χορός σε πάρτι γενεθλίων

zappit.gr
Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο επέλεξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ντέμι Μουρ για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. […] The post Στη Μύκονο η Ντέμι Μουρ: Ξέφρενος χορός σε πάρτι γενεθλίων appeared first on Zappit.
17:00 07/08/2023

Ντέμι Μουρ: Η 60χρονη ηθοποιός έβαλε το μπικίνι της, έκανε ηλιοθεραπεία και απέδειξε ότι διαθέτει κάλλη 30άρας (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Η Ντέμι Μουρ μπορεί να έφτασε αισίως τα 60, αλλά ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει αγγίξει την διάσημη ηθοποιό αφού το σώμα της θυμίζει κοπέλα 30 ετών
14:00 05/07/2023

Ντέμι Μουρ: Κάνει ηλιοθεραπεία με μπικίνι και… κόβει την ανάσα στα 60 της

tromaktiko.gr
Η Ντέμι Μουρ μπορεί να είναι 60 ετών, αλλά δεν φαίνεται ούτε μια μέρα πάνω από 40, γράφουν οι ταμπλόιντ. Μητέρα τριών παιδιών με μία πλούσια καριέρα στο βιογραφικό της, ενθουσίασε για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της, κάνοντας ηλιοθεραπεία με μπικίνι Η Ντέμι Μουρ «πόζαρε» στο Instagram με αφορμή την επέτειο της 4ης Ιουλίου, […] The post Ντέμι Μουρ: Κάνει ηλιοθεραπεία με μπικίνι και… κόβει την ανάσα στα 60 της appeared first on Tromaktiko.gr.
11:47 05/07/2023

Ντέμι Μουρ: Η αναπάντεχη εμφάνιση στο Royal Ascot

okmag.gr
To Royal Ascot, η εμβληματική αθλητική διοργάνωση ιπποδρομιών που έχει συνδεθεί με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου. Όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε στο Ascot Racecourse, στον ιππόδρομο που βρίσκεται στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συμμετείχαν στον αγώνα με 8 άλογα. Μάλιστα, στο σημαντικό γεγονός παρευρέθηκε […] The post Ντέμι Μουρ: Η αναπάντεχη εμφάνιση στο Royal Ascot appeared first on OK! Magazine.
16:58 01/07/2023

Γιαγιά για… φίλημα η Ντέμι Μουρ [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, είναι γιαγιά μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της μεγάλης κόρης της, πριν από έναν μήνα. Η χολιγουντιανή ηθοποιός, η κόρη της και η μπέμπα, γιόρτασαν μαζί την Ημέρα της Μητέρας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram:   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi […] Το άρθρο Γιαγιά για… φίλημα η Ντέμι Μουρ [εικόνα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:34 15/05/2023

Η Ντέμι Μουρ αγκαλιά με το πρώτο εγγονάκι της - Δείτε φωτογραφία

Skai.gr
Η διάσημη ηθοποιός, η κόρη της και η μπέμπα γιίρτασαν μαζί την Ημέρα της Μητέρας
22:28 15/05/2023

Ντέμι Μουρ: Γιόρτασε την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας ως γιαγιά με μπικίνι

okmag.gr
Ήταν τέλη Απριλίου όταν η Ράμερ Γουίλις ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η κόρης της γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 2023 και η Ντέμι Μουρ έγινε αυτομάτως η πιο ευτυχισμένη γιαγιά. Την Κυριακή (14/5) γιόρτασε την Ημέρα της μητέρας ως γιαγιά πρώτη φορά, αλλά κάπως διαφορετικά. […] The post Ντέμι Μουρ: Γιόρτασε την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας ως γιαγιά με μπικίνι appeared first on OK! Magazine.
16:08 15/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load