#Ντόναλντ Τραμπ

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ: Διπλό «εκδοτικό χτύπημα» από το πρώην προεδρικό ζεύγος

in.gr
Η Μελάνια Τραμπ εκδίδει τα απομνημονεύματά της με τίτλo «Μelania» και ο Ντόναλντ Τραμπ γράφει το τρίτο του βιβλίο, με τίτλο «Save America»
23:01 26/07/2024

Θύελλα αντιδράσεων για τα σχόλια του Τζέι Ντι Βανς για τις «άτεκνες κυριούλες» που ασχολούνται με γάτες με αφορμή την Κάμαλα Χάρις

Newsbeast.gr
Ο άνθρωπος που πρότεινε ο Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Τζέι Ντι Βανς, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τα σχόλιά του για «τις άτεκνες κυριούλες που ασχολούνται με γάτες».. Σε μια συνέντευξή του από το 2021 που είχε παραχωρήσει στο Fox News ο Βανς είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην Κάμαλα Χάρις, προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, σχολιάζοντας ότι οι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κάνει παιδί και ειδικά «κάτι άτεκνες κυριούλες με γάτες» είναι «κατακαημένες» και δεν έχουν «άμεσο ενδιαφέρον» για τη χώρα. Τα σχόλιά του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεων με κυρίαρχη ότι ο υποψήφιος στο πλευρό του Τραμπ και πατέρας τριών παιδ
17:12 26/07/2024

Ντόναλντ Τραμπ: Η Σάρον Στόουν δηλώνει πως θα εγκαταλείψει τις ΗΠΑ εάν εκλεγεί πρόεδρος

in.gr
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά της σε ό,τι αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ
13:46 26/07/2024

Αποφασισμένη για όλα η Σάρον Στόουν: Θα φύγει από τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Gazzetta
Η Σάρον Στόουν σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ.
13:19 26/07/2024

Τραμπ: Έξαλλος με το FBI που αμφισβήτησε τη σφαίρα «Γι αυτό χάσατε την εμπιστοσύνη των Αμερικανών»

NewsBomb
Οργισμένος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με το FBI που άφησε υπόνοιες οτι μπορεί να χτυπήθηκε απο κάποιο θραύσμαΠερισσότερα...
11:47 26/07/2024

Ντόναλντ Τραμπ: Οργισμένος με το FBI που ερευνά αν χτυπήθηκε από σφαίρα ή από θραύσμα

in.gr
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στη δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης
11:19 26/07/2024

Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ με το FBI: «Ήταν σφαίρα που χτύπησε το αυτί μου δυνατά»

Newsit
Την οργή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε η δήλωση του επικεφαλής του FBI ότι ερευνάται αν κατά την απόπειρα δολοφονίας ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από  κάποιο θραύσμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε το FBI και αμφισβήτησε τα όσα είπε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών Κρίστοφερ Ρέι για την απόπειρα δολοφονίας. «Ο ... Περισσότερα To άρθρο Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ με το FBI: «Ήταν σφαίρα που χτύπησε το αυτί μου δυνατά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:18 26/07/2024

Εκλογές ΗΠΑ: Η διαφορά ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις με βάση 78 δημοσκοπήσεις – Η εικόνα στις κρίσιμες πολιτείες

in.gr
Ντέρμπι προβλέπεται στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις - Η Κάμαλα Χάρις έχει καλύτερες επιδόσεις από τον Τζο Μπάιντεν απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ
08:01 26/07/2024

Ο Τραμπ ζητά οι ΗΠΑ να «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, αν δολοφονηθεί

Newsit
Μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να υιοθετεί τις απόψεις του Μπένιαμιν Νετανιάχου και να βλέπει εκ νέου απειλή για τη ζωή του.  Ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει πως οι ΗΠΑ θα «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, «από την επιφάνεια της Γης», αν δολοφονηθεί με υπαιτιότητα της Τεχεράνης, ανέφερε χθες Πέμπτη, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τραμπ ζητά οι ΗΠΑ να «σβήσουν» το Ιράν από τον χάρτη, αν δολοφονηθεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:45 26/07/2024

Τραμπ: «Εάν με δολοφονήσει το Ιράν, ελπίζω η Αμερική να το εξαφανίσει από προσώπου γης»

Newsbeast.gr
Την «εξάλειψη» του Ιράν σε περίπτωση δολοφονίας του ζητά ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέδιο συνωμοσίας της Τεχεράνης με σκοπό τη δολοφονία του. «Αν δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που είναι πάντα μια πιθανότητα, ελπίζω ότι η Αμερική θα εξαλείψει το Ιράν, θα το εξαφανίσει από προσώπου γης — Αν αυτό δεν συμβεί, οι Αμερικανοί ηγέτες θα θεωρηθούν δειλοί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ. Συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, να αναφέρεται σε υποτιθέμενες ιρανικές συνωμοσίες εναντίον του Τραμπ, στην ομιλία του στο Κογκρέσο.
23:47 25/07/2024

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τόση εμμονή με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ;

in.gr
Ο Τραμπ συνεχίζει να αναφέρεται στον φανταστικό δολοφόνο σε συγκεντρώσεις του, με τον Άντονι Χόπκινς να δηλώνει «σοκαρισμένος» και τους υπόλοιπους να.... μπερδεύονται
22:46 25/07/2024

Η Κάμαλα Χάρις «κλείνει την ψαλίδα» με τον Τραμπ – Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση μετά την παραίτηση Μπάιντεν

Newsit
Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η Κάμαλα Χάρις «μπήκε» δυναμικά στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρική κούρσα των ΗΠΑ ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, από την κούρσα για τη νέα προεδρία των ΗΠΑ, και την υποστήριξή του στην αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις, φαίνεται πως οι Δημοκρατικοί «επανενώθηκαν» ... Περισσότερα To άρθρο Η Κάμαλα Χάρις «κλείνει την ψαλίδα» με τον Τραμπ – Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση μετά την παραίτηση Μπάιντεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:37 25/07/2024

Δεν είναι σαφές αν ο Τραμπ τραυματίστηκε στο αυτί από σφαίρα ή από σκάγια λέει ο διευθυντής του FBI

Newsit
Ο διευθυντής του FBI τόνισε ότι δεν έχει γίνει επιβεβαιωθεί αν όντως ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από σκάγια σφαίρας στην απόπειρα δολοφονίας του 20χρονου στις  Λίγο μετά την απόπειρα του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική συγκέντρωση της 13ης Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, ο Τραμπ είπε ... Περισσότερα To άρθρο Δεν είναι σαφές αν ο Τραμπ τραυματίστηκε στο αυτί από σφαίρα ή από σκάγια λέει ο διευθυντής του FBI δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:10 25/07/2024

«Προστάτης» του Μπάιντεν ο Τραμπ – Επικρίνει τους Δημοκρατικούς για «βαναυσότητα» απέναντι στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Newsit
Είναι άγνωστο αν ο Ντόναλντ Τραμπ εξέπληξε τους οπαδούς του, το πιθανότερο είναι όμως πως «αιφνιδίασε» τον Τζο Μπάιντεν, καθώς εμφανίστηκε ως «υπερασπιστής» του απέναντι στα «βάναυσα» στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει πως τα στελέχη αυτά «προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα» σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ. Μιλώντας – πού αλλού; ... Περισσότερα To άρθρο «Προστάτης» του Μπάιντεν ο Τραμπ – Επικρίνει τους Δημοκρατικούς για «βαναυσότητα» απέναντι στον Πρόεδρο των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:09 25/07/2024

Τραμπ: Το Ισραήλ πρέπει «να τελειώνει» με τον πόλεμο στη Γάζα

Newsbeast.gr
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Ντόναλντ Τραμπ, μία ημέρα πριν από τη συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ζήτησε γρήγορο τερματισμό του πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς και επιστροφή των ομήρων, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση των «δημόσιων σχέσεών» του. Ο πρώην πρόεδρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Fox News, επέκρινε επίσης όσους διαμαρτυρήθηκαν για την ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού χθες στο αμερικανικό Κογκρέσο, ζητώντας να επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους σε όσους βεβήλωσαν τη σημαία των ΗΠΑ. Η δωρεά του Μασκ Παράλληλα τόνισε ότι ο δισεκατομμυριούχος και
18:30 25/07/2024

HΠΑ – Κίνα: Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ θα ωφελήσει την ΕΕ, λέει Αμερικανίδα αξιωματούχος

Newsit
Η προεκλογική δέσμευση του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει υψηλούς δασμούς στα προϊόντα της Κίνας θα μπορούσε να ωφελήσει την ευρωπαϊκή οικονομία, σύμφωνα με την Ναζάκ Νικαχτάρ, πρώην κορυφαία εμπορική αξιωματούχο των ΗΠΑ. Η πρώην υφυπουργός Βιομηχανίας και Ανάλυσης στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σε συνέντευξή της στο Euractiv, δήλωσε πως τα μέτρα κατά της Κίνας, ... Περισσότερα To άρθρο HΠΑ – Κίνα: Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ θα ωφελήσει την ΕΕ, λέει Αμερικανίδα αξιωματούχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:18 25/07/2024

Τραμπ για Αντετοκούνμπο: «Ξέρετε τον Έλληνα έτσι; Είναι καλός παίκτης»

Newsit
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ομιλία του κατά την προεκλογική εκστρατεία του στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοδοξεί να αναδειχθεί ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο τέως πρόεδρος συνεχίζει χωρίς σταματημό τις προεκλογικές του ομιλίες και σε μία απ’ αυτές αναφέρθηκε στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Τραμπ μίλησε στο «Fiserv Forum», στην ... Περισσότερα To άρθρο Τραμπ για Αντετοκούνμπο: «Ξέρετε τον Έλληνα έτσι; Είναι καλός παίκτης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:19 25/07/2024

ΗΠΑ: Η αντίδραση Τραμπ στο 'ιστορικό' διάγγελμα Μπάιντεν - 'Γρίφος' η στάση Ομπάμα, τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Παραπολιτικά
'Ήταν ελάχιστα κατανοητός και πολύ κακός' ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ για τον Τζο Μπάιντεν
12:28 25/07/2024

ΗΠΑ: 5+1 Θεωρίες συνωμοσίας για τη σφαίρα στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ

ProtoThema.gr
Απίθανα σενάρια και εικασίες για τα κίνητρα του δράστη, αλλά και τους οργανωτές της επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ κυριάρχησαν στα κοινωνικά δίκτυα μετά την αποτυχημένη επίθεση του Τόμας Μάθιου Κρουκς
12:27 25/07/2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA

Newsit
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ομιλία του κατά την προεκλογική εκστρατεία του στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοδοξεί να αναδειχθεί ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο τέως πρόεδρος συνεχίζει χωρίς σταματημό τις προεκλογικές του ομιλίες και σε μία απ’ αυτές αναφέρθηκε στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Τραμπ μίλησε στο «Fiserv Forum», στην ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:19 25/07/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load