#Ντόναλντ Τραμπ

Δίκη Ντόναλντ Τραμπ: Το National Enquirer είχε «θάψει» ρεπορτάζ για να τον βοηθήσει στην προεκλογική εκστρατεία

mononews.gr
Ο πρώτος μάρτυρας στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν, ο εκδότης του National Enquirer Ντέιβιντ Πέκερ, κατέθεσε σήμερα ότι είχε συνάψει μαζί του μια «άκρως εμπιστευτική» συμφωνία
23:28 23/04/2024

Μάρτυρας «καίει» τον Τραμπ για την προεκλογική εκστρατεία του

lykavitos.gr
Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώτος μάρτυρας στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν.
23:18 23/04/2024

ΗΠΑ: Ο εκδότης του National Enquirer καίει τον Ντόναλντ Τραμπ- Είχαν συμφωνία να βοηθήσει "θάβοντας" ρεπορτάζ

thetoc.gr
Ο 72χρονος Πέκερ είπε στο δικαστήριο ότι σε μια συνάντηση που είχαν τον Αύγουστο του 2015 είπε στον Τραμπ ότι το Enquirer θα δημοσίευε ευνοϊκές ιστορίες για τον δισεκατομμυριούχο.
22:11 23/04/2024

Ο εκδότης του National Enquirer κατέθεσε πως είχε συμφωνία με τον Τραμπ για το τι θα δημοσιεύει

Newsit
Ο πρώτος μάρτυρας στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν, ο εκδότης του National Enquirer Ντέιβιντ Πέκερ, κατέθεσε ότι πριν τις εκλογές του 2016 είχε κάνει μαζί του συμφωνία ώστε να χρησιμοποιεί έντυπό του για να βοηθήσει τον μεγιστάνα στην προεκλογική εκστρατεία του, στις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο 72χρονος εκδότης είπε στο δικαστήριο ... Περισσότερα To άρθρο Ο εκδότης του National Enquirer κατέθεσε πως είχε συμφωνία με τον Τραμπ για το τι θα δημοσιεύει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:01 23/04/2024

Πηγή έμπνευσης ο Ντόναλντ Τραμπ για τους Pearl Jam – Το νέο τραγούδι

Cnn.gr
Πηγή έμπνευσης για το νέο τραγούδι των Pearl Jam,  «Wreckage» ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.Περισσότερα...
14:38 23/04/2024

Pearl Jam: Το νέο τους τραγούδι είναι για τον Ντόναλντ Τραμπ

neolaia.gr
«Υπάρχει ένας τύπος στις ΗΠΑ που εξακολουθεί να λέει ότι δεν έχασε εκλογές»
13:47 23/04/2024

Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον Ντόναλντ Τραμπ: "Πλήρωσε την Στόρμι Ντάνιελς και εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του"

thetoc.gr
"Η υπόθεση αφορά μια συνωμοσία εξαπάτησης. Ο κατηγορούμενος ενορχήστρωσε ένα εγκληματικό σχέδιο για να αλλοιώσει τις προεδρικές εκλογές του 2016".
00:10 23/04/2024

Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά Τραμπ, τον κατηγορεί για εξαπάτηση των ψηφοφόρων - «Που είναι το έγκλημα;» λέει συνήγορός του

Newsit
«Τα χρήματα που κατέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς συνιστούσαν παράβαση του νόμου επειδή εξαπάτησε με αυτόν τον τρόπο τους ψηφοφόρους, λίγο πριν από τις εκλογές του 2016», υποστήριξε σήμερα ο εισαγγελέας Μάθιου Κολάντζελο, καθώς ξεκίνησε επί της ουσίας η ποινική δίκη του πρώην προέδρου. Από τη μεριά ... Περισσότερα To άρθρο Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά Τραμπ, τον κατηγορεί για εξαπάτηση των ψηφοφόρων - «Που είναι το έγκλημα;» λέει συνήγορός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:01 22/04/2024

Μπαίνει στο «ζουμί» με τις πρώτες καταθέσεις η δίκη του Τραμπ για τον χρηματισμό της πορνοστάρ

paraskhnio.gr
Τα χρήματα που κατέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ για να εξαγοράσει τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς συνιστούσαν παράβαση του νόμου επειδή εξαπάτησε με αυτόν τον τρόπο τους ψηφοφόρους, λίγο πριν από τις εκλογές του 2016, υποστήριξε σήμερα ο εισαγγελέας Μάθιου Κολάντζελο, καθώς ξεκίνησε επί της ουσίας η ποινική δίκη του πρώην προέδρου. «Η υπόθεση αυτή Το άρθρο Μπαίνει στο «ζουμί» με τις πρώτες καταθέσεις η δίκη του Τραμπ για τον χρηματισμό της πορνοστάρ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:29 22/04/2024

Κόντρα ΕΕ και ΝΑΤΟ για το ποιος θα ελέγχει την ευρωπαϊκή άμυνα

documentonews.gr
Από τη μία ο πόλεμος στην Ουκρανία και από την άλλη το «φάντασμα» της επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία… Το άρθρο Κόντρα ΕΕ και ΝΑΤΟ για το ποιος θα ελέγχει την ευρωπαϊκή άμυνα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
15:10 22/04/2024

WSJ: «Πέρασε η βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ενώ το Κίεβο αντέχει μετά βίας»

documentonews.gr
Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ποιοι είναι οι 12 ένορκοι στην ιστορική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ». Καθώς… Το άρθρο WSJ: «Πέρασε η βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ενώ το Κίεβο αντέχει μετά βίας» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
14:10 22/04/2024

Οι ΗΠΑ «ρίχνουν» 95 δις για πόλεμο σε Ουκρανία, Ισραήλ και ετοιμάζουν την Ταϊβάν! Απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

militaire.gr
Η ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε σήμερα ένα πακέτο νομοσχεδίων χορήγησης βοήθειας ύψους 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν, μετά από μήνες έπειτα από μήνες διαφωνιών και αντεγκλήσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν και των Ρεπουμπλικάνων αντιπάλων του. Πάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Γερουσία - όπου οι Δημοκρατικοί ψήφισαν ένα παρόμοιο νομοσχέδιο - και ο πρόεδρος Μπάιντεν μέχρι και τον κορυφαίο Ρεπουμπλικανό της Γερουσίας Μιτς ΜακΚόνελ προέτρεπαν τον πρόεδρο της Βουλής, Μάικ Τζόνσον να φέρει το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή. Το ασυνήθιστο πακέτο τεσσάρων νομοσχεδίων
22:00 20/04/2024

Στ. Κούλογλου: Στρατηγική αυτονομία, αγροτικό και έλλειμμα ηγεσίας τα κυριότερα προβλήματα της ΕΕ

matrix24.gr
Η «στρατηγική αυτονομία» της ΕΕ και η σχέση της με τις ΗΠΑ, σε ενδεχόμενη εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, το αγροτικό και η ΚΑΠ σε συνάρτηση με την κλιματική κρίση, καθώς και το πρόβλημα «ηγεσίας» είναι οι κυριότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει [...]
18:46 19/04/2024

Ο Τραμπ μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο - Η ατάκα που τον εξόργισε

thetoc.gr
Ο Τζίμι Κίμελ έκανε κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στην υπόθεση με τη Στόρμι Ντάνιελς.
17:09 19/04/2024

«Το γουρούνι του Χίτλερ» – Το ακραίο παρατσούκλι που χρησιμοποιούν συνεργάτες του Μπάιντεν για τον Τραμπ

empisteutiko.gr
Ένα καθόλου κολακευτικό παρατσούκλι φέρεται να έχουν «κολλήσει» στον Ντόναλντ Τραμπ, οι συνεργάτες του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, καθώς, σύμφωνα με το Politico, μεταξύ τους τον αποκαλούν «γουρούνι του Χίτλερ» (Hitler Pig). Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το συγκεκριμένο παρατσούκλι δημιουργήθηκε μετά από ένα δείπνο που παρέθεσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2022 στον ακροδεξιό […] The post «Το γουρούνι του Χίτλερ» – Το ακραίο παρατσούκλι που χρησιμοποιούν συνεργάτες του Μπάιντεν για τον Τραμπ appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 18/04/2024

Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ

Newsit
Ο δικαστής που προεδρεύει στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη απάλλαξε και δεύτερο ένορκο από τα καθήκοντά του, την ώρα που εισαγγελείς και συνήγοροι υπεράσπισης προσπαθούν να συγκροτήσουν ένα σώμα ενόρκων για μια από τις πιο πολύκροτες δίκες στην αμερικανική ιστορία. Νωρίτερα, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο ένορκος στη δίκη του Τραμπ ... Περισσότερα To άρθρο Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 18/04/2024

Ποιος είναι ο δικαστής που θα κρίνει την τύχη του Τραμπ

protagon.gr
Εχει προεδρεύσει σε πολλές δίκες υψηλού προφίλ, ωστόσο η τρέχουσα υπόθεση τον έκανε πραγματικά διάσημο. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλούς λόγους να πνέει μένεα εναντίον του 62χρονου Χουάν Μέρτσαν. Ενας από αυτούς, ότι η κόρη του φέρεται να ζήτησε μέσω social media τη φυλάκιση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ The post Ποιος είναι ο δικαστής που θα κρίνει την τύχη του Τραμπ appeared first on Protagon.gr.
11:09 18/04/2024

Ντόναλντ Τραμπ: Το Twitter ξεκαρδίζεται με εικόνα που τον δείχνει να κοιμάται στο δικαστήριο

lamianow.gr
Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του καθώς ξεκινάει η ιστορική ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν , ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να είναι πολύ λιγότερο ενθουσιασμένος από τη διαδικασία. Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο δικαστήριο του Μανχάταν για την ιστορική ποινική δίκη του, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες περί παραποίησης εγγράφων, με σκοπό την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη σιωπή της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πριν από τις εκλογές του 2016. Σύμφωνα όμως με ορισμένους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα, ο Τραμπ φάνηκε να δυσκολεύεται να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά – και σε κάποιο σημείο μπορεί και να αποκοι
14:37 16/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load