#Νύχια

Νύχια: Τι να προσέχετε όταν κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ

iatropedia.gr
Τι προβλήματα μπορεί να αναπτυχθούν στα νύχια. Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο. Πώς αντιμετωπίζονται. The post Νύχια: Τι να προσέχετε όταν κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ appeared first on Iatropedia.
09:10 21/04/2024

Νύχια: Το ιδανικό σχήμα μανικιούρ για κάθε ζώδιο

koolnews.gr
Στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, τα νύχια αποτελούν ένα σημαντικό αξεσουάρ που μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνιση και να εκφράσει την προσωπικότητα του καθενός. Το σχήμα τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην αισθητική, καθώς διαφορετικά σχήματα ταιριάζουν σε διαφορετικές προσωπικότητες και στυλ. Σε αυτό το κείμενο, θα εξερευνήσουμε το ιδανικό σχήμα μανικιούρ για κάθε […] The post Νύχια: Το ιδανικό σχήμα μανικιούρ για κάθε ζώδιο appeared first on Koolnews.gr.
12:58 12/04/2024

Κόκκινα Νύχια: Το ιδανικό χρώμα για κάθε χρώμα επιδερμίδας

koolnews.gr
Το κόκκινο χρώμα στα νύχια αποτελεί μια διαχρονική και πάντα εντυπωσιακή επιλογή. Πολλές γυναίκες όμως διστάζουν να υιοθετήσουν το κόκκινο χρώμα, πιστεύοντας ότι δεν ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Η αλήθεια είναι πως το κόκκινο ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση. Ας δούμε μερικές ιδέες για να βρείτε την τέλεια απόχρωση […] The post Κόκκινα Νύχια: Το ιδανικό χρώμα για κάθε χρώμα επιδερμίδας appeared first on Koolnews.gr.
13:58 31/03/2024

Σπασμένα Νύχια: 6 tips που θα τα βοηθήσουν να δυναμώσουν

instyle.gr
Τα must βήματα για να ενισχύσουμε την υγεία τους και να ανακτήσουμε τη φυσική τους ομορφιά. Σε ποια δεν αρέσουν τα υγιή, περιποιημένα νύχια; Προσδίδουν μια έξτρα γοητεία στο τελικό σύνολο και κάνουν την εικόνα μας να δείχνει «ακριβή». Στον αντίποδα, τα σπασμένα νύχια επηρεάζουν τόσο την εμφάνιση όσο και την αυτοπεποίθησή μας. Από τις […] The post Σπασμένα Νύχια: 6 tips που θα τα βοηθήσουν να δυναμώσουν appeared first on InStyle.
13:46 31/03/2024

Νύχια: Το απροσμένο χρώμα μανικιούρ που υιοθετούν ξανά και ξανά οι πιο κομψές fashionistas

koolnews.gr
Το απροσμένο χρώμα μανικιούρ που υιοθετούν ξανά και ξανά οι πιο κομψές fashionistas είναι το μαύρο. Παρ’ ό,τι θεωρείται χειμωνιάτικο, το μαύρο χρώμα νυχιών έχει αποτινάξει την παρεξήγηση και δεν αποτελεί πλέον προνόμιο μόνο των gothic ή rock εμφανίσεων. Γιατί το μαύρο μανικιούρ: Κάνει statement: Αποπνέει μια αίσθηση δυναμισμού, αυτοπεποίθησης και επαναστατικότητας. Είναι κομψό: Ταιριάζει […] The post Νύχια: Το απροσμένο χρώμα μανικιούρ που υιοθετούν ξανά και ξανά οι πιο κομψές fashionistas appeared first on Koolnews.gr.
10:58 25/03/2024

Νύχια με Negative Space: Minimal μοντέρνα nail art στα άκρα σας

koolnews.gr
Το negative space μανικιουρ είναι μια κομψή και διαχρονική τάση που έχει κερδίσει τις καρδιές των nail art enthusiasts παγκοσμίως. Η ιδέα είναι απλή: δημιουργείτε ενδιαφέροντα σχέδια στα νύχια σας αφήνοντας κενά σημεία, που ουσιαστικά αποτελούν το “negative space”. Αυτό το στυλ μανικιούρ προσφέρει πολλές δυνατότητες για minimal και μοντέρνα σχέδια, ενώ παράλληλα τονίζει την […] The post Νύχια με Negative Space: Minimal μοντέρνα nail art στα άκρα σας appeared first on Koolnews.gr.
17:58 24/03/2024

Νύχια και αστρολογία: Βρες το κατάλληλο μανικιούρ ανάλογα το ζώδιό σου

koolnews.gr
Η αστρολογία, με την αιώνια γοητεία και σοφία της, έρχεται να αγγίξει και τον κόσμο της ομορφιάς, προσφέροντας μια συναρπαστική ματιά στις τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο. Σε αυτό το κείμενο, ας εξερευνήσουμε τον μαγικό κόσμο του μανικιούρ, αφήνοντας τα άστρα να μας καθοδηγήσουν στην επιλογή του τέλειου στυλ για κάθε προσωπικότητα. Από τα […] The post Νύχια και αστρολογία: Βρες το κατάλληλο μανικιούρ ανάλογα το ζώδιό σου appeared first on Koolnews.gr.
11:58 23/03/2024

Νύχια: Πώς να κάνετε σωστά ένα μανικιούρ στο σπίτι;

koolnews.gr
Απαραίτητα υλικά: Βαμβάκι Ασετόν Ξύλινο μπαστουνάκι ή pusher Λίμα νυχιών Buffer Λάδι επιδερμίδας Βάση νυχιών Βερνίκι νυχιών Top coat Βήματα: Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι: Βυθίστε ένα βαμβάκι σε ασετόν και τρίψτε απαλά τα νύχια σας για να αφαιρέσετε το παλιό βερνίκι. Καθαρίστε τα νύχια σας: Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό. Μορφοποιήστε τα […] The post Νύχια: Πώς να κάνετε σωστά ένα μανικιούρ στο σπίτι; appeared first on Koolnews.gr.
10:58 19/03/2024

Ανοιξιάτικη Δροσιά στα Νύχια σας: Παστέλ Αποχρώσεις που θα σας Ξετρελάνουν

koolnews.gr
Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να υιοθετήσετε νύχια σε παστέλ αποχρώσεις. Οι απαλές και ρομαντικές αυτές αποχρώσεις ταιριάζουν ιδανικά με την ανοιξιάτικη διάθεση και αναδεικνύουν την κομψότητα σας. Εδώ είναι μερικές ιδέες για νύχια κοντά σε παστέλ αποχρώσεις για την άνοιξη: Μονόχρωμο μανικιούρ: Επιλέξτε μια παστέλ απόχρωση που σας αρέσει, όπως ροζ, γαλάζιο, μπεζ […] The post Ανοιξιάτικη Δροσιά στα Νύχια σας: Παστέλ Αποχρώσεις που θα σας Ξετρελάνουν appeared first on Koolnews.gr.
23:58 11/03/2024

Νύχια: Συμβουλές για να κάνετε τα νύχια σας να κρατήσουν περισσότερο

koolnews.gr
Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης και ομορφιάς. Θέλουμε τα νύχια μας να είναι λαμπερά και περιποιημένα, ταιριαστά με την ανθισμένη φύση. Ωστόσο, το μανικιούρ μας μπορεί να φθαρεί εύκολα, ειδικά αν ασχολούμαστε με δουλειές στο σπίτι ή αν έχουμε ενεργό τρόπο ζωής. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να […] The post Νύχια: Συμβουλές για να κάνετε τα νύχια σας να κρατήσουν περισσότερο appeared first on Koolnews.gr.
21:58 11/03/2024

Νύχια: Το μανικιούρ που οι άνδρες σιχαίνονται (ή μήπως όχι;)

koolnews.gr
Από την αρχαιότητα, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν διάφορα χρώματα και υλικά για να στολίσουν τα νύχια τους. Σήμερα, το μανικιούρ αποτελεί μια μορφή τέχνης, με άπειρες επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και υφών. Κοινωνικές προσδοκίες και έμφυλα στερεότυπα: Παρόλο που η μόδα των νυχιών αγγίζει και τα δύο φύλα, οι γυναίκες δέχονται συχνότερα κριτική για τις επιλογές τους. […] The post Νύχια: Το μανικιούρ που οι άνδρες σιχαίνονται (ή μήπως όχι;) appeared first on Koolnews.gr.
20:58 08/03/2024

Νύχια: Ποιο χρώμα και σχήμα νυχιών προτιμουν οι δυναμικές γυναίκες

koolnews.gr
Η δυναμική γυναίκα του σήμερα είναι πολυπράγμων, αυτοδημιούργητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από κάθε επιλογή της, από το ντύσιμό της μέχρι το στυλ των νυχιών της. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα πιο δημοφιλή σχήματα νυχιών που προτιμούν οι δυναμικές γυναίκες, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της μόδας και τις διαφορετικές […] The post Νύχια: Ποιο χρώμα και σχήμα νυχιών προτιμουν οι δυναμικές γυναίκες appeared first on Koolnews.gr.
08:58 07/03/2024

Νύχια: Μάθε τα μυστικά της ψυχής σου. Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σου για την προσωπικότητά σου;

koolnews.gr
Σύμφωνα με μια δημοφιλή πεποίθηση, το σχήμα των νυχιών σου μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Ας δούμε τα πιο κοινά σχήματα νυχιών και τα πιθανά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτά: Στρογγυλά νύχια: Ειρηνικοί και φιλικοί Αισιόδοξοι και θετικοί Συμπονετικοί και δοτικοί Συντηρητικοί και παραδοσιακοί Τετράγωνα νύχια: Δυναμικοί και ηγετικοί Οργανωτικοί και αποτελεσματικοί […] The post Νύχια: Μάθε τα μυστικά της ψυχής σου. Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σου για την προσωπικότητά σου; appeared first on Koolnews.gr.
13:58 05/03/2024

Ουρές στα νυχάδικα: Νύχια που μιμούνται τον ουρανό. Το ombre celestial nails είναι η νέα τάση!

koolnews.gr
Θέλεις τα νύχια σου να είναι μοναδικά και εντυπωσιακά; Ψάχνεις για ένα σχέδιο μανικιούρ που θα ξεχωρίζει; Το ombre celestial nails είναι η τάση που θα σε κάνει να λάμψεις! Τι είναι το ombre celestial nails; Πρόκειται για ένα μανικιούρ που μιμείται τον ουρανό, με ονειρικά χρώματα και σχέδια αστεριών, φεγγαριών και νεφελών. Το αποτέλεσμα […] The post Ουρές στα νυχάδικα: Νύχια που μιμούνται τον ουρανό. Το ombre celestial nails είναι η νέα τάση! appeared first on Koolnews.gr.
08:58 05/03/2024

Νυφικά Νύχια: 10 μοναδικά σχέδια που θα λατρέψει κάθε μέλλουσα νύφη

instyle.gr
Κάθε μικρό κοριτσάκι, από πολύ μικρή ηλικία ονειρεύεται και σχεδιάζει τη μέρα του γάμου, και όταν, το κορίτσι αυτό γίνει γυναίκα και η μέρα αυτή γεγονός, θέλει τα πάντα να είναι στην εντέλεια. Πόσο μάλλον η εμφάνισή της, από την κορυφή ως τα νύχια κυριολεκτικά, καθώς τα τελευταία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της νυφικής εμφάνισης. Σε […] The post Νυφικά Νύχια: 10 μοναδικά σχέδια που θα λατρέψει κάθε μέλλουσα νύφη appeared first on InStyle.
14:46 04/11/2023

Νύχια: 5 τροφές για είναι γερά

tromaktiko.gr
Όλοι… άνδρες γυναίκες, θέλουν γερά και υγιή νύχια. Το αν θα τα έχουμε εξαρτάται κυρίως και από την διατροφή μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που ευνοούν την ανάπτυξη της κερατίνης, η οποία είναι το βασικό δομικό συστατικό τους. 5 τροφές θα σας βοηθήσουν να έχετε υγιή και δυνατά νύχια Αυγά Είναι γεμάτα πρωτεΐνη, την οποία […] The post Νύχια: 5 τροφές για είναι γερά appeared first on Tromaktiko.gr.
17:06 16/05/2023

Νύχια: Πώς μπορείτε να διατηρήσετε υγιή τα νύχια σας;

tromaktiko.gr
Πηγή: HealthWeb.gr Τα νύχια είναι ένα σημαντικό μέρος του σώματός μας και η υγεία τους μπορεί να αντανακλά τη συνολική μας υγεία. Η διατήρηση υγιών νυχιών μπορεί να αποτρέψει πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τα νύχια, όπως το σπάσιμο, οι μυκητιασικές λοιμώξεις και ο αποχρωματισμός. Aκολουθούν ορισμένες συμβουλές για υγιή νύχια: Διατηρείτε τα νύχια σας […] The post Νύχια: Πώς μπορείτε να διατηρήσετε υγιή τα νύχια σας; appeared first on Tromaktiko.gr.
16:08 12/04/2023

Νύχια: Γιατί τα νύχια σας σπάνε πολύ εύκολα;

tromaktiko.gr
Τα υγιή νύχια είναι λεία, χωρίς κηλίδες ή αποχρωματισμούς. Δεν έχουν κοιλώματα ή αυλάκια, αν και μπορεί να έχουν κάθετες ράχες. Τα νύχια που είναι ραγισμένα, σπασμένα ή εύθραυστα μπορεί μερικές φορές να είναι σημάδι προβλήματος υγείας.  Μάθετε τι προκαλεί ραγισμένα νύχια και μάθετε ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να θέσετε το πρόβλημα υπό […] The post Νύχια: Γιατί τα νύχια σας σπάνε πολύ εύκολα; appeared first on Tromaktiko.gr.
20:10 10/03/2023

37 μοναδικά μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Νοέμβριο

Newside.gr
Με τα Negative space nails, τα πιο σκούρα των σκούρων βερνικιών, τα Swarovski και τις υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις του μανικιούρ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016 να κάνουν την εμφάνιση τους αισθητή, έφτασε και ο Νοέμβριος. Νύχια βαμμένα σε σκούρα κόκκινα, καφέ, μπλε, μωβ, γκρι, μαύρα και όλες τις σχετικές αποχρώσεις, συνδυασμένα με glitter, στρας, […] The post 37 μοναδικά μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Νοέμβριο appeared first on NewSide.gr.
16:30 07/11/2022

“Με Νύχια και με Δόντια” του Θόρντον Ουάιλντερ στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

happytv.gr
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανεβάζει στις 11 Νοεμβρίου 2022 στην Κεντρική Σκηνή του την παράσταση Με νύχια και με δόντια του Θόρντον Ουάιλντερ σε σκηνοθεσία της Σοφίας Μαραθάκη. Λίγα λόγια για το έργο Το έργο Με νύχια και με δόντια, εμπνευσμένο από την «Aγρύπνια των Φίννεγκαν» του Τζέιμς Τζόυς, είναι μια παράδοξη ιστορία του […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ “Με Νύχια και με Δόντια” του Θόρντον Ουάιλντερ στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
17:14 31/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load