Τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το Αιγαίο πριν αναχαιτιστούν από την ΠΑ

Μπαράζ παραβιάσεων και σήμερα στο Αιγαίο The post Τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το Αιγαίο πριν αναχαιτιστούν από την ΠΑ appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Ρωσικό «χαστούκι» στην Τουρκία – Fake news οι κοινές NAVTEX

«Άκυρο» της Ρωσίας στα όσα λένε οι Τούρκοι για τις ασκήσεις στο Αιγαίο The post Ρωσικό «χαστούκι» στην Τουρκία – Fake news οι κοινές NAVTEX appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Κυπριακή ΑΟΖ: Πλάνα με το Φατίχ να «αλωνίζει» ανενόχλητο με στρατιωτική συνοδεία [vid/pics]

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το τουρκικό ερευνητικό πλοίο The post Κυπριακή ΑΟΖ: Πλάνα με το Φατίχ να «αλωνίζει» ανενόχλητο με στρατιωτική συνοδεία [vid/pics] appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Συρία: Έφτασαν στην Κομπάνι οι Ρώσοι – Ανατολικά κινούνται οι Κούρδοι

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο στη Συρία The post Συρία: Έφτασαν στην Κομπάνι οι Ρώσοι – Ανατολικά κινούνται οι Κούρδοι appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Θυελλώδης συνεδρίαση στο ΝΑΤΟ – Όλοι εναντίον Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές με τις οποίες συνομίλησε το OnAlert.gr, δεν υπήρξε ούτε μία φωνή που να μην είναι από επικριτική έως επιθετική απέναντι στην Τουρκία. The post Θυελλώδης συνεδρίαση στο ΝΑΤΟ – Όλοι εναντίον Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Συρία: Εικόνες εγκατάλειψης – Δείτε τα πρώτα πλάνα μέσα από το στρατόπεδο των ΗΠΑ [vid]

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο The post Συρία: Εικόνες εγκατάλειψης – Δείτε τα πρώτα πλάνα μέσα από το στρατόπεδο των ΗΠΑ [vid] appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Συρία: Στις βάσεις των ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν οι δυνάμεις του Άσαντ – Περιπολούν οι Ρώσοι

Ρωσικά και συριακά στρατεύματα να καταλαμβάνουν θέσεις στην περιοχή του Μάνμπιτζ The post Συρία: Στις βάσεις των ΗΠΑ εγκαταστάθηκαν οι δυνάμεις του Άσαντ – Περιπολούν οι Ρώσοι appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Brexit: Η καταληκτική ημερομηνία πλησιάζει την ώρα που ΕΕ και Βρετανία έχουν «σημαντικά προς επίλυσιν θέματα»

Η καταληκτική ημερομηνία πλησιάζει και οι δύο πλευρές έχουν θέματα να λύσουν The post Brexit: Η καταληκτική ημερομηνία πλησιάζει την ώρα που ΕΕ και Βρετανία έχουν «σημαντικά προς επίλυσιν θέματα» appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Τουρκία: Πογκρόμ διώξεων όσων διαφωνούν με την εισβολή στη Συρία

Οι «ύποπτοι» κατηγορούνται ότι «προκάλεσαν μίσος και εχθρότητα στο κοινό» και «διεξήγαγαν προπαγάνδα υπέρ μιας τρομοκρατικής οργάνωσης». The post Τουρκία: Πογκρόμ διώξεων όσων διαφωνούν με την εισβολή στη Συρία appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Συρία: Κούρδοι και Άσαντ χτυπούν στα «ίσα» τους Τούρκους

Τι αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. The post Συρία: Κούρδοι και Άσαντ χτυπούν στα «ίσα» τους Τούρκους appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Ακάρ: Κύπρος, Θράκη και Αιγαίο ανήκουν στις «Τουρκικές Ηνωμένες Πολιτείες»

Δείτε τους χάρτες που δημοσιεύθηκαν στο Διαδίκτυο. The post Ακάρ: Κύπρος, Θράκη και Αιγαίο ανήκουν στις «Τουρκικές Ηνωμένες Πολιτείες» appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

ΓΕΣ: Ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Καμπάς επισκέφτηκε το ΚΕΠΒ και το ΚΕΥΠ [pics]

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ. The post ΓΕΣ: Ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Καμπάς επισκέφτηκε το ΚΕΠΒ και το ΚΕΥΠ [pics] appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Αναδρομικά: «Στον αέρα» οι συντάξεις εν αναμονή του ΣτΕ

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το ζήτημα αυτό. The post Αναδρομικά: «Στον αέρα» οι συντάξεις εν αναμονή του ΣτΕ appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

S-400 στην Τουρκία: Μέχρι Δεκέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι παραδόσεις

Τι ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος. The post S-400 στην Τουρκία: Μέχρι Δεκέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι παραδόσεις appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Brexit: Αχτίδα ελπίδας για συμφωνία με την Βρετανία «βλέπει» η Γαλλία

Συνομιλίες της τελευταίας στιγμής ανάμεσα στη Βρετανία και την ΕΕ για το Brexit συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα ως σήμερα το πρωί, οπότε και θα επαναληφθούν. The post Brexit: Αχτίδα ελπίδας για συμφωνία με την Βρετανία «βλέπει» η Γαλλία appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

KF-X: Η Νότια Κορέα αποκαλύπτει το νέο μαχητικό πέμπτης γενιάς που ετοιμάζει [pics]

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του μαχητικού The post KF-X: Η Νότια Κορέα αποκαλύπτει το νέο μαχητικό πέμπτης γενιάς που ετοιμάζει [pics] appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Stryker: «Αποκαλυπτήρια» για το ΤΟΜΠ επόμενης γενιάς [vid]

Ποιες πληροφορίες είναι γνωστές μέχρι στιγμής για το όχημα αυτό. The post Stryker: «Αποκαλυπτήρια» για το ΤΟΜΠ επόμενης γενιάς [vid] appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Raider X: Αυτό είναι το «φουτουριστικό» ελικόπτερο της Lockheed Martin [vid]

Τι αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία Sikorsky. The post Raider X: Αυτό είναι το «φουτουριστικό» ελικόπτερο της Lockheed Martin [vid] appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Σαν σήμερα: Το 1912 ο ελληνικός Στρατός απελευθερώνει Κατερίνη και Βέροια

Σαν σήμερα το 1912 ο Α’ Βαλκανικός Πόλεμος: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει Κατερίνη και Βέροια. The post Σαν σήμερα: Το 1912 ο ελληνικός Στρατός απελευθερώνει Κατερίνη και Βέροια appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Μπαράζ παραβιάσεων και παραβάσεων στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά

F-16 και CN-235 πετούσαν πάνω από το Αιγαίο The post Μπαράζ παραβιάσεων και παραβάσεων στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Μπαράζ παραβιάσεων και παραβάσεων στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά

F-16 και CN-235 πετούσαν πάνω από το Αιγαίο The post Μπαράζ παραβιάσεων και παραβάσεων στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

ΗΠΑ: Η στρατιωτική συμφωνία «είναι αμοιβαία επωφελής για εμάς και την Ελλάδα»

Για όλα μίλησε ο Αμερικανός αξιωματούχος The post ΗΠΑ: Η στρατιωτική συμφωνία «είναι αμοιβαία επωφελής για εμάς και την Ελλάδα» appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

«Βόμβα» από Ρώσο διπλωμάτη: Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν τους Έλληνες όπως τους Κούρδους

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος The post «Βόμβα» από Ρώσο διπλωμάτη: Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν τους Έλληνες όπως τους Κούρδους appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Συνέντευξη: «Ο Ερντογάν με την εισβολή διεκδικεί ηγετικό ρόλο στη Μέση Ανατολή»

Διαβάστε το σχόλιο του επίκουρου καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, Σωτήρη Σέρμπου, για τη Συρία στο OnAlert The post Συνέντευξη: «Ο Ερντογάν με την εισβολή διεκδικεί ηγετικό ρόλο στη Μέση Ανατολή» appeared first on OnAlert.
22:55 16/10

Ρωσία: «Απαράδεκτη» η τουρκική εισβολή – Δεν υπάρχει ακόμα «πραγματική σύγκρουση»

Διαβάστε τι δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος του Κρεμλίνου The post Ρωσία: «Απαράδεκτη» η τουρκική εισβολή – Δεν υπάρχει ακόμα «πραγματική σύγκρουση» appeared first on OnAlert.
22:55 16/10