#fimes.gr

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ποιος ο 33χρονος βουλευτής που έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου. Βιογραφικό

fimes.gr
Στην άσκηση κουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου. Μετά τη δίωξη ο κατηγορουμενος οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κωνσταντίνος Φλώρος: Ποιος ο 33χρονος βουλευτής που έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου. Βιογραφικό.
22:37 24/04/2024

Συντάξεις Μαΐου 2024 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, νέες ημερομηνίες, ώρες πληρωμής

fimes.gr
Στα ΑΤΜ επιτέλους οι συντάξεις Μαΐου 2024. Ποιες ημερομηνίες και ώρες θα γίνει η καταβολή των συντάξεων Μαΐου 2024; Νωρίτερα θα καταβάλλει το κράτος τις συντάξεις Μαΐου 2024. Διευκρινίζεται ότι τα ποσά για τις συντάξεις Μαΐου 2024 θα πιστωθούν τελικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς το απόγευμα της προηγούμενης μέρας. Για παράδειγμα οι συντάξεις Μαΐου 2024 για […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Μαΐου 2024 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, νέες ημερομηνίες, ώρες πληρωμής.
08:37 24/04/2024

Συντάξεις Μαΐου 2024: Νέες ημερομηνίες, πότε θα εμφανιστούν τα λεφτά στα ΑΤΜ

fimes.gr
Συντάξεις Μαΐου 2024: Νωρίτερα η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μαΐου 2024. Όπως έχει επικρατήσει τα προηγούμενα χρόνια, οι συντάξεις Μαΐου 2024 (με τις αυξήσεις), θα πληρωθούν νωρίτερα. Συντάξεις Μαΐου 2024: Άλλαξαν οι ημερομηνίες – Πότε η πληρωμή Επισημαίνεται ότι πρόσφατα έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων κάθε μήνα. Σύμφωνα με το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Μαΐου 2024: Νέες ημερομηνίες, πότε θα εμφανιστούν τα λεφτά στα ΑΤΜ.
08:37 18/04/2024

Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video]

fimes.gr
Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Νίκη» είναι και ένα τηλεοπτικό πρόσωπο από τα «παλιά», ο Λυκούργος Μαρκουδης. Μπορεί το όνομα στο πρώτο άκουσμα να μην σας λέει κάτι, ωστόσο, οι άνω των 30-35 ετών σήμερα σίγουρα θα θυμούνται την πιο hot παιδική εκπομπή των 90s, το Disney Club, την οποία τότε παρουσίαζε ο εν λόγω […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video].
22:37 17/04/2024

Σήμα από τις τράπεζες: «Βγάλτε τώρα τα λεφτά σας»

fimes.gr
Τα νέα από τις τράπεζες δεν είναι καλά για τους αποταμιευτές, μιας και θέλουν να τους διώξουν. Τι συμβαίνει με το τραπεζικό σύστημα. Εάν είστε και εσείς από τους αποτεμιευτές που ζητούν με αγωνία μία καλή απόδοση για το κεφάλαιό τους από επενδύσεις σταθερού εισοδήματος, δεν σας έχουμε καλά νέα. Οι τράπεζες στέλνουν «σήμα» ότι […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σήμα από τις τράπεζες: «Βγάλτε τώρα τα λεφτά σας».
16:37 17/04/2024

Κακά μαντάτα για χιλιάδες φορολογούμενους: Ποιους θα ελέγξει τις επόμενες μέρες η ΑΑΔΕ

fimes.gr
ΑΑΔΕ: Κακά μαντάτα για χιλιάδες φορολογούμενους. Από κόσκινο ετοιμάζεται να περάσει η ΑΑΔΕ υποθέσεις της τελευταίας 5ετίας που παρουσιάζουν μεγάλο φορολογικό ενδιαφέρον, με βάση μία σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια, όπως για παράδειγμα περιπτώσεις που εμφανίζουν υψηλή παραβατικότητα και μεγαλύτερη εισπραξιμότητα, υποθέσεις που σχετίζονται με επιστροφές φόρων ή αυτές που προέκυψαν από εισαγγελικές παραγγελίες αλλά και […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κακά μαντάτα για χιλιάδες φορολογούμενους: Ποιους θα ελέγξει τις επόμενες μέρες η ΑΑΔΕ.
12:37 17/04/2024

Δώρο Πάσχα 2024: Έκπληξη με πρόωρη Ανάσταση, ποιοι το παίρνουν νωρίτερα, πρώτη φορά φέτος

fimes.gr
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πληρωμή του Δώρου Πάσχα 2024, ενώ πολλοί θα το δουν στα ΑΤΜ από τον Απρίλιο. Το δώρο Πάσχα, πάντα και βάση νόμου, πρέπει να πληρώνεται μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη. Φέτος Μεγάλη Τετάρτη πέφτει 1 Μαΐου. Φυσικά και οι εργοδότες μπορούν να καταβάλλουν το δώρο Πάσχα νωρίτερα αν το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δώρο Πάσχα 2024: Έκπληξη με πρόωρη Ανάσταση, ποιοι το παίρνουν νωρίτερα, πρώτη φορά φέτος.
08:37 17/04/2024

Σούπερ μάρκετ: Άρχισαν να προσφέρουν άτοκες δόσεις, ποια αλυσίδα έκανε την αρχή

fimes.gr
Τη δυνατότητα να εξοφλούν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις έχουν αρχίσει να προσφέρουν σούπερ μάρκετ στους πελάτες τους, στο σημερινό περιβάλλον αυξημένου πληθωρισμού. Συγκεκριμένα, με χρήση πιστωικής κάρτας για συγκεκριμένο ύψος αγορών δίνουν την ευχέρεια η αποπληρωμή του ποσού να γίνει σε έως και 6 άτοκες δόσεις. Πρόκειται για μία δυνατότητα που παρέχεται από […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σούπερ μάρκετ: Άρχισαν να προσφέρουν άτοκες δόσεις, ποια αλυσίδα έκανε την αρχή.
00:37 17/04/2024

To γνωρίζατε; Γιατί δεν πρέπει να τρώτε σε ξύλινο πιάτο. Κίνδυνος για την υγεία

fimes.gr
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε σε ξύλινο πιάτο; Το σερβίρισμα σε ξύλινες επιφάνειες κοπής αποτελεί την τελευταία τάση στα εστιατόρια και ποιος μπορεί να παραπονεθεί, αφού δείχνουν εξαιρετικές στο Instagram; Ο γιατρός σου, να ποιος μπορεί να παραπονεθεί, αφού αυτή η μόδα ίσως εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας. Πιο συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο του […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο To γνωρίζατε; Γιατί δεν πρέπει να τρώτε σε ξύλινο πιάτο. Κίνδυνος για την υγεία.
17:37 16/04/2024

Συντάξεις 2024: Ποιοι βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα 62. Προϋποθέσεις, τελευταία ευκαιρία

fimes.gr
Συντάξεις 2024: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι για συνταξιοδότηση πριν τα 62 έτη. Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και ποιοι πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα. Όλες οι λεπτομέρειες. Χωρίς αμφιβολία το πρώτο και βασικό ερώτημα και θέμα, πάντοτε σε σχέση με το ασφαλιστικό, που απασχολεί τους ασφαλισμένους, είναι το «πότε» μπορούν να συνταξιοδοτηθούν. Το ύψος […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις 2024: Ποιοι βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα 62. Προϋποθέσεις, τελευταία ευκαιρία.
11:37 16/04/2024

Βόμβα για μετρητά: Μέχρι ποιο ποσό πληρώνουμε και μετά πρόστιμο

fimes.gr
Μετρητά: Αποκλειστικά με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής γίνεται πλέον η πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, το κόστος της οποίας ξεπερνά τα 500 ευρώ. Όσον αφορά το ύψος του προστίμου αυτό θα είναι ίσο με το διπλάσιο του ποσού που πληρώθηκε με μετρητά. Για παράδειγμα, η αγορά ενός αγαθού το οποίο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βόμβα για μετρητά: Μέχρι ποιο ποσό πληρώνουμε και μετά πρόστιμο.
09:37 16/04/2024

Εορταστικό ωράριο Πάσχα, ανατροπή: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ. Ποιες μέρες κλειστά

fimes.gr
Το Πάσχα πλησιάζει και οι Εμπορικοί Σύλλογοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοινώνουν το εορταστικό ωράριο Πάσχα με το οποίο προτείνεται να λειτουργήσουν τα καταστήματα. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν έως τις 19.00 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι η Πρωτομαγιά φέτος είναι εργάσιμη και η αργία […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Εορταστικό ωράριο Πάσχα, ανατροπή: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ. Ποιες μέρες κλειστά.
19:37 15/04/2024

Συντάξεις Μαΐου 2024: Πάσχα με γεμάτες τσέπες. Πότε η μεγάλη πληρωμή, κρίνεται το Δώρο Πάσχα

fimes.gr
Συντάξεις Μαΐου 2024: Καλό Πάσχα με πληρωμή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα για τους συνταξιούχους και εξελίξεις με αναδρομικά και επιστροφή του Δώρου Πάσχα. Οι ημερομηνίες και τα νεότερα. Πολλές ειδήσεις έρχονται για τους συνταξιούχους τις τελευταίες ημέρες, με τα νεότερα δεδομένα να φέρνουν πληρωμή των συντάξεων Μαΐου νωρίτερα για έναν ακόμα μήνα. Οι νέες […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Μαΐου 2024: Πάσχα με γεμάτες τσέπες. Πότε η μεγάλη πληρωμή, κρίνεται το Δώρο Πάσχα.
08:37 15/04/2024

Γιάννης Φέρτης: Από τι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός. Οι 4 διάσημες γυναίκες της ζωής του, βιογραφικό

fimes.gr
Σε ηλικία 86 ετών κατέληξε ο αγαπημένος και σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης. Ποιο το βιογραφικό του Γιάννη Φέρτη; Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι, στο Α Νεκροταφείο θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Γιάννη Φέρτη. Η οικογένειά του εκφράζει την επιθυμία αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιάννης Φέρτης: Από τι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός. Οι 4 διάσημες γυναίκες της ζωής του, βιογραφικό.
23:37 14/04/2024

Τηλεοπτικό κανάλι στη φάκα της ΑΑΔΕ: Πώς φέσωσε την Εφορία με «επιστημονική φοροδιαφυγή»

fimes.gr
Λαβράκια έβγαλαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ, καθώς μεταξύ άλλων εντόπισαν όμιλο τηλεοπτικού καναλιού να διενεργεί «επιστημονική φοροδιαφυγή» και να αποκρύπτει από την Εφορία εισπράξεις εκατομμυρίων ευρώ. Συγχρόνως, από τους ελέγχους της ΑΑΔΕ προκύπτει χορός φοροδιαφυγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, από επιχειρήσεις που εκ πρώτης όψεως, «δεν γεμίζουν το μάτι». Όπως αποκαλύπτει η ΑΑΔΕ, στον Απολογισμό της […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τηλεοπτικό κανάλι στη φάκα της ΑΑΔΕ: Πώς φέσωσε την Εφορία με «επιστημονική φοροδιαφυγή».
18:37 14/04/2024

Στα ύψη η βενζίνη μετά την επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: «Σίγουρα θα πάει πάνω από…» [video]

fimes.gr
Ώρα μηδέν για την Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση στο Ισραήλ με drones, με τις ΗΠΑ να στέλνουν πολεμικά πλοία και στρατιωτικές ενισχύσεις στην περιοχή, ενώ την ίδια στιγμή η αιματοχυσία συνεχίζεται στη Γάζα. Ο Μπάιντεν προειδοποίησε νωρίτερα το Ιράν να μην προχωρήσει σε επίθεση, καθώς όπως είπε κάτι τέτοιο θα σήμανε μία […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στα ύψη η βενζίνη μετά την επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: «Σίγουρα θα πάει πάνω από…» [video].
09:37 14/04/2024

Χιλιάδες Έλληνες πληρώνονται μέχρι 19 Απριλίου: Πότε μπαίνουν 94.754.700 ευρώ σε 93.887 δικαιούχους

fimes.gr
Στα ΑΤΜ μπαίνουν τα χρήματα από επιδόματα ΔΥΠΑ και ΕΦΚΑ μέχρι 19/4. Πότε καταβάλλονται 94.754.700 ευρώ σε 93.887 δικαιούχους; Κατά την περίοδο 15 έως 19 Απριλίου, θα καταβληθούν 94.754.700 ευρώ σε 93.887 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Ειδικότερα: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ από τις 15 έως […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Χιλιάδες Έλληνες πληρώνονται μέχρι 19 Απριλίου: Πότε μπαίνουν 94.754.700 ευρώ σε 93.887 δικαιούχους.
19:37 13/04/2024

Κυριακή 14/4 ανοιχτά σούπερ μάρκετ: Ποια σουπερμάρκετ θα ανοίξουν, διαφορετικό ωράριο

fimes.gr
Ποια σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά την Κυριακή 14 Απριλίου 2024; Προσοχή, διαφορετικό ωράριο. Την Κυριακή 14/4 τα περισσότερα σούπερ μάρκετ δεν θα ανοίξουν, όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Τι θα κάνουν όλες οι αλυσίδες; Συγκεκριμένα, κλειστές θα είναι οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ την Κυριακή 14/4, καθώς δεν πρόκειται για μία από τις Κυριακές που εμπίπτουν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κυριακή 14/4 ανοιχτά σούπερ μάρκετ: Ποια σουπερμάρκετ θα ανοίξουν, διαφορετικό ωράριο.
18:37 13/04/2024

Πώς επέστρεψε η Μαρίνα Μπομπέτσι στο Scorpios Music Bar: Τα βρήκαν με Μαρία Ιορδάνοβα [video]

fimes.gr
Τι συμβαίνει με το Scorpios Music Bar με την απόλυση της Μαρίνας; Αγκαλιασμένες κι αγαπημένες πόζαραν η Μαρίνα Μπομπέτσι και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Scorpios Μαρία Ιορδάνοβα, δηλώνοντας ότι η μεταξύ τους παρεξήγηση ανήκει πια στο παρελθόν και η Μαρίνα δεν απολύεται τελικά από το νυχτερινό κέντρο . «Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας» δηλώνει η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πώς επέστρεψε η Μαρίνα Μπομπέτσι στο Scorpios Music Bar: Τα βρήκαν με Μαρία Ιορδάνοβα [video].
11:37 13/04/2024

ΕΝΦΙΑ 2024: Προσοχή, μην πληρώσετε την 1η δόση πριν διαβάσετε αυτό

fimes.gr
Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2024, τι πρέπει να ελέγξετε πριν πληρώσετε; Τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ 2024 ανέβηκαν στο Taxisnet και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φετινού φόρου. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει, αλλά και να τσεκάρουν αν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΝΦΙΑ 2024: Προσοχή, μην πληρώσετε την 1η δόση πριν διαβάσετε αυτό.
08:37 13/04/2024

Σάλος στο Scorpios Music Bar: Γιατί απολύθηκε η Μαρίνα που έγινε viral. Έξαλλη η Μαρία Ιορδάνοβα [video]

fimes.gr
Τι συμβαίνει με το Scorpios Music Bar με την απόλυση της Μαρίνας; Viral έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Μπομπέτσι λόγω ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο διαφήμιζε το μπαρ που εργαζόταν. Ωστόσο σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ίδια στην On Time, η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σάλος στο Scorpios Music Bar: Γιατί απολύθηκε η Μαρίνα που έγινε viral. Έξαλλη η Μαρία Ιορδάνοβα [video].
00:37 13/04/2024

Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Πώς να πάρετε δωρεάν κρατικό χρήμα, αιτήσεις τώρα εδώ

fimes.gr
Ξεκίνησε από την Πέμπτη 11 Απριλίου η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω» που χρηματοδοτεί το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με ποσό 50.000.000 ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά ανακαινίσεις και επισκευές, σε περίπου 12.500 κενές κατοικίες με σκοπό να διατεθούν στη συνέχεια για μακροχρόνιες μισθώσεις. Οι αιτήσεις γίνονται εδώ. Το ανώτερο ποσό […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Πώς να πάρετε δωρεάν κρατικό χρήμα, αιτήσεις τώρα εδώ.
18:37 12/04/2024

Είναι επίσημο: Χιλιάδες Έλληνες χάνουν άμεσα το δίπλωμα οδήγησης

fimes.gr
Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποιεί η Τροχαία στους ελληνικούς δρόμους για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στις πόλεις και τις μεγάλες εθνικές οδούς. Πλέον, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ αυστηρά και οι Αστυνομικοί δεν αστειεύονται, μπορούν να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης και με το παραμικρό ψεγάδι. Και αν το κόκκινο φανάρι ή το κινητό είναι «κόκκινα» πανιά […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Είναι επίσημο: Χιλιάδες Έλληνες χάνουν άμεσα το δίπλωμα οδήγησης.
11:37 12/04/2024

Οι 4 έξυπνες λύσεις που νικούν σε αποδόσεις τις προθεσμιακές καταθέσεις

fimes.gr
Με τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων να έχουν πιάσει ταβάνι και την αναμενόμενη υποχώρησή τους από το β΄ εξάμηνο του έτους, οι αποταμιευτές καλούνται να βρουν πιο έξυπνες λύσεις για τα χρήματά τους. Αυτήν τη στιγμή διατίθεται στην ελληνική αγορά πληθώρα προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται σε καταθέτες που αναζητούν καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τους […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Οι 4 έξυπνες λύσεις που νικούν σε αποδόσεις τις προθεσμιακές καταθέσεις.
08:37 12/04/2024

Τέλος επιτηδεύματος: Καταργείται το 2025 αλλά όχι για όλους. Ποιοι θα το πληρώνουν

fimes.gr
Από το 2025 πάνω από 700.000 επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι δεν θα είναι υπόχρεοι να καταβάλλουν το τέλος επιτηδεύματος. Το μνημονιακό «χαράτσι» για το τέλος επιτηδεύματος θα καταργηθεί από του χρόνου, σύμφωνα, με όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης, αλλά αυτή η εξέλιξη δεν θα αφορά όλους. Το τέλος επιτηδεύματος θα συνεχίσουν να πληρώνουν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τέλος επιτηδεύματος: Καταργείται το 2025 αλλά όχι για όλους. Ποιοι θα το πληρώνουν.
23:37 11/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load