#ekklisiaonline.gr

Οι πανηγύρεις της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος στη Χαλκηδόνα

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Οι πανηγύρεις της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος στη Χαλκηδόνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:50 28/07/2021

Βαρθολομαίος: Οι αρνητές είναι μια μειοψηφία της κοινωνίας, που αξίζει να προσευχηθούμε για αυτούς

ekklisiaonline.gr
Στον άγιο Παντελεήμονα ή στον σαμάνο; Ο άγιος Παντελεήμονας ήταν γιατρός. Θεράπευε τους ανθρώπους με ό,τι καλύτερο είχε, με τα πιο σύγχρονα φάρμακα της εποχής του, όπως και πολλοί άλλοι άγιοι ιατροί της πίστης μας. Το άρθρο Βαρθολομαίος: Οι αρνητές είναι μια μειοψηφία της κοινωνίας, που αξίζει να προσευχηθούμε για αυτούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:34 28/07/2021

ΣΥΜΕΩΝ: «Έρχονται σήμερα οι δασικοί χάρτες, για να εξαφανίσουν την ελάχιστη εναπομείνασα μοναστηριακή γη»

ekklisiaonline.gr
Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα της Φθιώτιδας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το διήμερο 26 & 27 Ιουλίου για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος. Το άρθρο ΣΥΜΕΩΝ: «Έρχονται σήμερα οι δασικοί χάρτες, για να εξαφανίσουν την ελάχιστη εναπομείνασα μοναστηριακή γη» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:22 28/07/2021

Στην Εντατική του «Παπανικολάου» ο Μητροπολίτης Κινσάσας

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Στην Εντατική του «Παπανικολάου» ο Μητροπολίτης Κινσάσας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:16 27/07/2021

Πανηγυρίζουν την Χρυσοβαλάντου στον Δρυμώνα της Λέρου

ekklisiaonline.gr
Την Τετάρτη 28 Ιουλίου η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Πανηγυρίζει ο ομώνυμος ενοριακός ιερός ναός στον Δρυμώνα της Λέρου. Το άρθρο Πανηγυρίζουν την Χρυσοβαλάντου στον Δρυμώνα της Λέρου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:14 27/07/2021

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Διορισμοί εκπαιδευτικών, ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός- Κοινωφελής εργασια

ekklisiaonline.gr
Όσοι έχουν κάνει σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ τώρα προσπαθούν να προλάβουν τις αιτήσεις για τη ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου - Το μάθημα μπαίνει σε όλα τα σχολεία - ΤΟ Σεμινάριο μοριοδοτεί. Το άρθρο ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Διορισμοί εκπαιδευτικών, ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός- Κοινωφελής εργασια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:10 27/07/2021

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Taxheaven επιδότηση παγίων- ΟΠΕΚΑ προνοιακά επιδόματα

ekklisiaonline.gr
Τα όρια για έκτακτες ιατρικές και λοιπές δαπάνες ξεκινούν από τα έξι εκατ. ευρώ, ενώ για προσωπική αστική ευθύνη από τα 2,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά στις εξαιρέσεις, αυτές είναι οι συνήθεις όπως σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, δηλαδή, δεν καλύπτονται οι προϋπάρχουσες του ταξιδιού καταστάσεις, εκτός εάν δηλωθούν και τις αποδεχτεί η ασφαλιστική εταιρία, χρόνιες παθήσεις, επιπλοκές εγκυμοσύνης μετά τον 4ο μήνα κύησης κ.ο.κ.. Εξαιρούνται ακόμη κάποιες αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες κρίνονται ως επικίνδυνες. Το άρθρο Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Taxheaven επιδότηση παγίων- ΟΠΕΚΑ προνοιακά επιδόματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:06 27/07/2021

Συνέχεια στη δίκη του τέως Κιτίου με αντεξέταση παραπονούμενης

ekklisiaonline.gr
Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Μητροπολίτη τέως Κιτίου στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα. Το άρθρο Συνέχεια στη δίκη του τέως Κιτίου με αντεξέταση παραπονούμενης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:00 27/07/2021

Ενθρόνιση Νέας Ηγουμένης στην Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Άργους

ekklisiaonline.gr
Το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουλίου 2021, παραμονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού, μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος προχείρισε κι ενθρόνισε τη μοναχή Χρυσοστόμη σε Ηγουμένη της Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Άργους. Το άρθρο Ενθρόνιση Νέας Ηγουμένης στην Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Άργους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:52 27/07/2021

Συνεχίζονται οι πληρωμές των συντάξεων – Αναδρομικά ΕΦΚΑ

ekklisiaonline.gr
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Πότε θα ολοκληρωθεί η πληρωμή των συντάξεων του Αυγούστου. Το άρθρο Συνεχίζονται οι πληρωμές των συντάξεων – Αναδρομικά ΕΦΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:46 27/07/2021

Από τη Γαλλία στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Αγιου Ιούδα Θαδδαιου για το θαυμα (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Πλήθος πιστών καθημερινά κατακλύζουν την εκκλησία του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής. Το άρθρο Από τη Γαλλία στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Αγιου Ιούδα Θαδδαιου για το θαυμα (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:26 27/07/2021

Εκτρώσεις

ekklisiaonline.gr
Δύο περιστατικά από το περιοδικό ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Πανελλήνιας Ενώσεως Φίλων των Πολυτέκνων, Αθηνών 1. «…Βλέπω τέσσερα μικρά να με κυνηγούν…»! Το άρθρο Εκτρώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:06 27/07/2021

ΣΗΜΕΡΑ: 10 χρονών παιδάκι από το νοσοκομείο με την πεταλούδα στο χέρι- Θαύμα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Θαύμα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Κερατέα. Το άρθρο ΣΗΜΕΡΑ: 10 χρονών παιδάκι από το νοσοκομείο με την πεταλούδα στο χέρι- Θαύμα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:22 27/07/2021

Ματαίωση της επισκέψεως του Πατριάρχου στην Κούβα και στη Γουατεμάλα

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ματαίωση της επισκέψεως του Πατριάρχου στην Κούβα και στη Γουατεμάλα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:00 27/07/2021

ΚΙΕΒΟ: Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί παραμονή του εορτασμού της Βαπτίσεως των Ρως

ekklisiaonline.gr
Της λιτανείας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος ενώ συμμετείχαν 400.000 πιστοί σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Το άρθρο ΚΙΕΒΟ: Εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί παραμονή του εορτασμού της Βαπτίσεως των Ρως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:54 27/07/2021

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου- Αφίδνες ΤΩΡΑ: Πλήθος πιστών στην Εκκλησία για τη μεγάλη γιορτή (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου- Αφίδνες ΤΩΡΑ: Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε την Τρίτη 27 Ιουλίου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο στις Αφίδνες. Το άρθρο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου- Αφίδνες ΤΩΡΑ: Πλήθος πιστών στην Εκκλησία για τη μεγάλη γιορτή (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:18 27/07/2021

Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου : Τελευταία Διδασκαλία

ekklisiaonline.gr
Ο ένας χρόνος κύλισε. Η εορτή του αγίου Παντελεήμονος έφθασε. Στο μοναστήρι γίνεται αγρυπνία. Το άρθρο Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου : Τελευταία Διδασκαλία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:38 27/07/2021

Ο ελαφρύς κανόνας του οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ με εντολή της Βασίλισσας των Ουρανών για τους χριστιανούς των εσχάτων χρόνων

ekklisiaonline.gr
Όταν προσευχόμαστε στον Κύριο, τότε η Μητέρα του Θεού χαίρεται και ευχαριστεί τον Υιό Της που προσελκύει τις καρδιές μας στην προσευχή και πάντοτε μας βοηθεί, αν ζητούμε την βοήθειά Του. Το άρθρο Ο ελαφρύς κανόνας του οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ με εντολή της Βασίλισσας των Ουρανών για τους χριστιανούς των εσχάτων χρόνων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:30 27/07/2021

Η Μητρόπολη Δημητριάδος για το «ΜΑΝ OF GOD»

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ Το άρθρο Η Μητρόπολη Δημητριάδος για το «ΜΑΝ OF GOD» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:28 27/07/2021

Θεία Λειτουργία και υποδοχή ιερού λειψάνου της Αγίας οσιομάρτυρος Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Λεονταρίου

ekklisiaonline.gr
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Λεονταρίου. Το άρθρο Θεία Λειτουργία και υποδοχή ιερού λειψάνου της Αγίας οσιομάρτυρος Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Λεονταρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:04 27/07/2021

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εξπρές: ΟΠΕΚΑ προνοιακά επιδόματα- Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2021

ekklisiaonline.gr
Με κοινή απόφαση των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και Εσωτερικών Μάκη Βορίδη καθορίστηκαν τα προσόντα, που θα πρέπει να διαθέτουν οι νέοι συνεργάτες του e-ΕΦΚΑ.Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω πρέπει να έχουν. Το άρθρο ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εξπρές: ΟΠΕΚΑ προνοιακά επιδόματα- Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2021 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:46 27/07/2021

Ο Γέρων Πριγκηποννήσων Δημήτριος κοντά στην Παιδόπολη της Πρώτης

ekklisiaonline.gr
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης ημών Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, εδεξιώθη και εφέτος στην έδρα του, και προσέφερε σήμερα Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, το κατ’ έτος γεύμα της πατρικής αγάπης του στα πολυπληθή παιδιά της Πατριαρχικής κατασκηνώσεως η οποία ως «Παιδόπολις» γνωριζομένη, από ετών φιλοξενείται εις τους ιερούς χώρους της Πατριαρχικής Μονής της Θ. Μεταμορφώσεως της νήσου Πρώτης. Το άρθρο Ο Γέρων Πριγκηποννήσων Δημήτριος κοντά στην Παιδόπολη της Πρώτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:34 27/07/2021

Παράκληση Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Live: Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μέσω της φόρμας – Θεία Λειτουργία 28 Ιουλίου

ekklisiaonline.gr
Θεία Λειτουργία και Παράκληση Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού - 28 Ιουλίου 2021 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου - Όρθρος Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Το άρθρο Παράκληση Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Live: Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μέσω της φόρμας – Θεία Λειτουργία 28 Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:20 27/07/2021

Σύναξη των Εφημερίων της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Σύναξη των Εφημερίων της Αρχιερατικής Περιφερείας Φαρσάλων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:12 27/07/2021

Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού πρ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Ιεζεκιήλ

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού πρ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Ιεζεκιήλ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:10 27/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load