#ekklisiaonline.gr

Χαλκίδα: Θεία Λειτουργία στο Επισκοπείο για τον Προστάτη των καρκινοπαθών Άγιο Παρθένιο

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ: Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που πλήττουν την χώρα μας τις τελευταίες μέρες, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος δεν κατόρθωσε να μεταβεί στην πανηγυρίζουσα, αλλ’ αποκλεισμένη Ι. Μονή Μακρυμάλλη Ψαχνών, προκειμένου να συμπανηγυρίσει με τον ευλαβέστατο Ιερό Κλήρο και τους ευσεβείς χριστιανούς, προσκυνητές της Μονής, όπου φυλάσσεται η τιμία κάρα του Αγίου. Το άρθρο Χαλκίδα: Θεία Λειτουργία στο Επισκοπείο για τον Προστάτη των καρκινοπαθών Άγιο Παρθένιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:04 07/02/2023

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλατφόρμα ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ekklisiaonline.gr
Μετά τη μεσολάβηση πραγματικής εργασίας στον εργοδότη από ……. έως ……. Το άρθρο ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλατφόρμα ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:00 07/02/2023

Αττική: Σε ποιες περιοχές θα είναι τα σχολεία κλειστά αύριο Τετάρτη

ekklisiaonline.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής για το άνοιγμα των σχολείων, υπό τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Το άρθρο Αττική: Σε ποιες περιοχές θα είναι τα σχολεία κλειστά αύριο Τετάρτη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:52 07/02/2023

Ιεράρχες της Ρωσικής και της Σερβικής Εκκλησίας στην πανήγυρη του ιερού καθεδρικού ναού στο Μόναχο

ekklisiaonline.gr
ΤΕΕΣ: Η πανήγυρη του ιερού καθεδρικού ναού των Αγίων νεομαρτύρων και ομολογητών της Εκκλησίας της Ρωσίας στο Μόναχο πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Το άρθρο Ιεράρχες της Ρωσικής και της Σερβικής Εκκλησίας στην πανήγυρη του ιερού καθεδρικού ναού στο Μόναχο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:48 07/02/2023

Ι.Μ. Nαυπάκτου: Ιερατική Σύναξη Φεβρουαρίου

ekklisiaonline.gr
Τήν Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, στό Πνευματικό Κέντρο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Ναυπάκτου, πραγματοποιήθηκε Σύναξη τῶν Ἱερέων καί Διακόνων, γιά ἐνημέρωση καί συζήτηση σέ ἐκκλησιαστικά, ποιμαντικά καί τρέχοντα διοικητικά θέματα. Το άρθρο Ι.Μ. Nαυπάκτου: Ιερατική Σύναξη Φεβρουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:44 07/02/2023

Κοπή Της Βασιλόπιτας Του ΚΑΠΗ Αρναίας

ekklisiaonline.gr
H κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αρναίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο ΕΛΒΕΤΙΑ". Το άρθρο Κοπή Της Βασιλόπιτας Του ΚΑΠΗ Αρναίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:20 07/02/2023

1070 χρόνια από την Κοίμηση του Οσίου Λουκά

ekklisiaonline.gr
Φεβρουάριος 953 μ.Χ.: «…Ὅπερ μαθόντας (τοῦ σώματος χωριζόμενος καί πρός Θεόν ὅν ἠγάπησε πορευόμενος) τούς τάς κύκλῳ κώμας οἰκοῦντας, καίτοι σφοδροῦ τοῦ χειμῶνος ὄντος καί χιόνος ἀμυθήτου καταπεσούσης, ὡς σχεδόν καί ὁδούς ἀβάτους καί οἰκίας ἀνεκβάτους γενέσθαι, ὅμως οὐδέν ἐκείνους τῆς πρός αὐτόν ἐπέσχε πορείας, ἀλλά πανδημεί πάντες συνέρρεον καί παρ’ αὐτῷ … παρέμενον…». Το άρθρο 1070 χρόνια από την Κοίμηση του Οσίου Λουκά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:18 07/02/2023

Όσιος Παρθένιος Επίσκοπος Λαμψάκου: Η αρετή και η ευσέβεια του ήταν μεγάλη, ο Θεός τον προίκισε με το χάρισμα της θαυματουργίας

ekklisiaonline.gr
7 Φεβρουαρίου: Όσιος Παρθένιος επίσκοπος Λαμψάκου… Το άρθρο Όσιος Παρθένιος Επίσκοπος Λαμψάκου: Η αρετή και η ευσέβεια του ήταν μεγάλη, ο Θεός τον προίκισε με το χάρισμα της θαυματουργίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:16 07/02/2023

Όσιος Λουκάς ο εν Στειρίω όρει ασκησας: Μοίρασε όλα τα υπάρχοντα τους στους φτωχούς και έστησε μια καλύβα

ekklisiaonline.gr
7 Φεβρουαρίου: Όσιος Λουκάς ὁ ἐν Στειρίῳ ὄρει ἄσκησας… Το άρθρο Όσιος Λουκάς ο εν Στειρίω όρει ασκησας: Μοίρασε όλα τα υπάρχοντα τους στους φτωχούς και έστησε μια καλύβα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:14 07/02/2023

Εκατοντάδες στην ουρά να προσκυνησουν το ιερό λείψανο του Αγίου Παρθενίου στον ομώνυμο πρώτο του ναό

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Εκατοντάδες στην ουρά να προσκυνησουν το ιερό λείψανο του Αγίου Παρθενίου στον ομώνυμο πρώτο του ναό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:04 07/02/2023

Γύθειο: Ομιλία για το Δίκαιο της θάλασσας και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΜΑΝΗΣ: Στο Γύθειο και στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας η Ι. Μητρόπολη Μάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Αν. Μάνης, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πρωτοδικείου Γυθείου και το Επιμελητήριο Λακωνίας συνδιοργανώθηκε ημερίδα με ομιλητή τον κ. Άγγελο Συρίγο, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου και Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Το δίκαιον της θάλασσας και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις». Το άρθρο Γύθειο: Ομιλία για το Δίκαιο της θάλασσας και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:56 07/02/2023

Ευαγγέλιο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 – Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης

ekklisiaonline.gr
Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2023. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης και Μεγαλομάρτυρας. Ο Προφήτης Ζαχαρίας. Κατά Μάρκο: Ο ερχομός του Υιού του ανθρώπου. Μάθημα από τη συκιά. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 – Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:16 07/02/2023

Κιβωτός του Κόσμου- Καραγιάννης: ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ τον π Αντώνιο επί μήνες χωρίς σοβαρά στοιχεία- ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου- Καραγιάννης: ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ τον π Αντώνιο επί μήνες χωρίς σοβαρά στοιχεία- ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:08 07/02/2023

“Βαυαρική ανθοδέσμη” λόγων ευγνωμοσύνης προς τον Γερμανίας Αυγουστίνο

ekklisiaonline.gr
Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γερμανίας. Το άρθρο “Βαυαρική ανθοδέσμη” λόγων ευγνωμοσύνης προς τον Γερμανίας Αυγουστίνο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:04 07/02/2023

Άγιος Παρθένιος-7 Φεβροθαρίου: Ο θαυματουργικός τάφος του

ekklisiaonline.gr
Άγιος Παρθένιος: Ο Παρθένιος μέχρι τέλους ενάρετος και σπλαχνικός απέθανε την 7η Φεβρουαρίου. Πολλοί δε χριστιανοί λυπήθηκαν για το θάνατο του, γιατί τον στερήθηκαν, ιδιαίτερα δε ο Υπατιανός. Προς τούτο, άφησε όλες τις εκκλησιαστικές υποθέσεις του και έφθασε με πλοίο στην Λάμψακο. Το ίδιο δε έκαναν και οι Επίσκοποι Κυζίκου, Μελιτουπόλεως, Παρίου και πολλοί άλλοι. Το άρθρο Άγιος Παρθένιος-7 Φεβροθαρίου: Ο θαυματουργικός τάφος του εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:02 07/02/2023

Πά πά πά, τί δύναμη έχει ή μετάνοια ! Απορροφά τήν θεία Χάρη

ekklisiaonline.gr
Ή πνευματική ζωή δέν θέλει χρόνια.Σέ ένα δευτερόλεπτο μπορεί νά βρεθή κανείς από τήν κόλαση στον Παράδεισο, άν μετανοήση. Το άρθρο Πά πά πά, τί δύναμη έχει ή μετάνοια ! Απορροφά τήν θεία Χάρη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:00 07/02/2023

Δύο ακραία πνευματικά φαινόμενα

ekklisiaonline.gr
Ένα κείμενο του π. Ανδρέα Αγαθοκλέους για τις πνευματικές καταστάσεις της υπερηφάνειας και της απόγνωσης. Το άρθρο Δύο ακραία πνευματικά φαινόμενα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:58 07/02/2023

Στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας – Δασολογίας

ekklisiaonline.gr
Στον απόηχο της επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών εορτής των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε τις μεσημβρινές ώρες της 7ης Φεβρουαρίου ε.έ. ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύει στην Ορεστιάδα, Ελλογιμώτατος Καθηγητής κ. Σπυρίδων Γαλατσίδας. Το άρθρο Στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας – Δασολογίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:54 07/02/2023

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πιστώθηκε η ενίσχυση των 85,9 εκατ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ekklisiaonline.gr
Ολοκληρώθηκε τελικά αργά το απόγευμα της Παρασκευής 3ης Φεβρουαρίου η διαδικασία πίστωσης της ενίσχυσης 85,9 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών στους λογαριασμούς 65.974 κτηνοτρόφων, ξεπερνώντας κάποια κολλήματα της τελευταίας στιγμής. Το άρθρο ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πιστώθηκε η ενίσχυση των 85,9 εκατ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:50 07/02/2023

Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας για τον σεισμό στην Τουρκία

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας για τον σεισμό στην Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:46 07/02/2023

Πατριαρχείο Αντιοχείας: Έκκληση για έκτακτη παροχή βοήθειας στους πληγέντες στη Συρία

ekklisiaonline.gr
Κατόπιν έκκλησης του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, το Πατριαρχείο έχει συγκροτήσει μια ομάδα ανακούφισης με στόχο την παροχή έκτακτης βοήθειας σε όσους επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς στη Συρία, αλλά και την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων. Το άρθρο Πατριαρχείο Αντιοχείας: Έκκληση για έκτακτη παροχή βοήθειας στους πληγέντες στη Συρία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:42 07/02/2023

“Barbara”: Νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Ποιες περιοχές αφορά

ekklisiaonline.gr
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της κακοκαιρίας Barbara, επικαιροποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και αναφέρει την εξέλιξη του καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας και την Τετάρτη. Το άρθρο “Barbara”: Νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Ποιες περιοχές αφορά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:38 07/02/2023

Υλική βοήθεια της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Τουρκία & Συρία -Επιστολές σε Οικουμενικό Πατριάρχη, Πατριάρχη Αντιοχείας, Ερντογάν και Άσαντ

ekklisiaonline.gr
Στο πλευρό των δοκιμαζομένων ανθρώπων της Τουρκίας και της Συρίας βρίσκεται η Εκκλησία της Ελλάδος. Το άρθρο Υλική βοήθεια της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Τουρκία & Συρία -Επιστολές σε Οικουμενικό Πατριάρχη, Πατριάρχη Αντιοχείας, Ερντογάν και Άσαντ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:36 07/02/2023

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία

ekklisiaonline.gr
Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στην Ανατολική Μεσόγειο. Το άρθρο Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:34 07/02/2023

Τοποθετήθηκε Η Παναγία η Παραμυθία στον θρόνο της

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Τοποθετήθηκε Η Παναγία η Παραμυθία στον θρόνο της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:24 07/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load