#ekklisiaonline.gr

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Καταλύματα Ξενοδοχεία – Τουρισμός για Όλους

ekklisiaonline.gr
Κοινωνικός Τουρισμός 2020 - Καταλύματα Ξενοδοχεία: Νέες ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση. Άνοιξε η πλατφόρμα για τον κοινωνικό τουρισμό. Οδηγίες για την αίτηση στην πλατφόρμα του κοινωνικού τουρισμού turism4all. Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Το άρθρο Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Καταλύματα Ξενοδοχεία – Τουρισμός για Όλους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:20 06/07

Αγία Κυριακή: Προσευχή στη Μεγαλομάρτυρα της Πίστεως

ekklisiaonline.gr
Αγία Κυριακή: Κυριακὴ θανοῦσα τὴν τομὴν φθάνει, Προαιρέσει, πλὴν καὶ τελειοῦται ξίφει. Το άρθρο Αγία Κυριακή: Προσευχή στη Μεγαλομάρτυρα της Πίστεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:02 06/07

Κατόρθωσες να καταισχύνης τον διάβολον, που χαίρει τόσον πολύ, όταν κρύβη τους λογισμούς του κανείς από τον πνευματικόν του πατέρα

ekklisiaonline.gr
Αύτη η εξομολόγησις μου έδωσε χαράν εις την ψυχήν, διότι εχάρη ο Θεός και οι άγγελοι, που την περίμεναν από στιγμήν εις στιγμήν. Κατώρθωσες να καταισχύνης τον διάβολον, που χαίρει τόσον πολύ, όταν κρύβη τους λογισμούς του κανείς από τον πνευματικόν του πατέρα. Το άρθρο Κατόρθωσες να καταισχύνης τον διάβολον, που χαίρει τόσον πολύ, όταν κρύβη τους λογισμούς του κανείς από τον πνευματικόν του πατέρα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:58 06/07

Άγιος Προκόπιος-8 Ιουλίου: Βίος και προσευχή πρώτη φορά από Ιερέα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Εορτολόγιο: 8 Ιουλίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Προκοπίου του Μεγαλομάρτυρα. Δείτε τώρα ζωντανά. Το άρθρο Άγιος Προκόπιος-8 Ιουλίου: Βίος και προσευχή πρώτη φορά από Ιερέα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:23 06/07

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές live 850.000 ευρώ- Επιστρεπτέα προκαταβολή – Ανοιχτή πλατφόρμα

ekklisiaonline.gr
ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Από τις 01/07/2020 έως τις 02/07/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 848.709,89 € σε 41 δικαιούχους. Το άρθρο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές live 850.000 ευρώ- Επιστρεπτέα προκαταβολή – Ανοιχτή πλατφόρμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:19 06/07

Μαθήματα πίστης στην νέα ενορία της Ζάμπια

ekklisiaonline.gr
«Πηγαίνετε λοιπόν και κάνετε μαθητές μου όλα τα έθνη, βαφτίζοντάς τους στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και διδάξτε τους να τηρούν όλες τις εντολές που σας έδωσα Το άρθρο Μαθήματα πίστης στην νέα ενορία της Ζάμπια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:04 06/07

Ταξίδι στην ιστορία από την Κοινότητα Νεοχωρίου στον Βόσπορο

ekklisiaonline.gr
Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακαλύπτοντας το Νιχώρι» (Discovering Yenikoy), πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα ελληνικά μια διαδικτυακή συνάντηση, όπου ο Δημήτρης Σταματόπουλος, Καθηγητής Οθωμανικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο δημοσιογράφος Κώστας Ράπτης, συζήτησαν το θέμα: "Ρωμιοί: ταυτότητες και προσανατολισμοί από την Αυτοκρατορία στο Εθνικό Κράτος". Το άρθρο Ταξίδι στην ιστορία από την Κοινότητα Νεοχωρίου στον Βόσπορο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:01 06/07

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση για αύριο 7 Ιουλίου- Γιορτή Αγία Κυριακή

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τρίτη 7 Ιουλίου 2020. Βροχές και καταιγίδες με έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Aυξημένη πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων. Υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες στα κεντρικά και βόρεια. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 7-8 μποφόρ τις βραδινές ώρες στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση για αύριο 7 Ιουλίου- Γιορτή Αγία Κυριακή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:35 06/07

Στο όρος Μπέλλες για το τάμα του ο Μητροπολίτης Μαντινείας

ekklisiaonline.gr
Στο φυλάκιο Παπαδοπούλα (1600 μέτρα υυψόμετρο στο Ιστίμπεη του όρους Μπέλλες βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος το τριήμερο 3 -5 Ιουλίου 2020 ώστε να πραγματοποιήσει το ετήσιο προσκύνημα στην αιματοβαμμένη Μακεδονία. Ο Σεβασμιώτατος το 1960 καθώς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε εκείνο το μέρος βίωσε ένα θαύμα και έκανε τάμα που το πραγματοποίησε τον Ιούλιο του 2015 όταν έκτισε με ενέργειες και προσωπικές του δαπάνες το Εκκλησάκι προς τιμήν του Τιμίου Σταυρού σε διάστημα μόλις 12 ημερών. Το άρθρο Στο όρος Μπέλλες για το τάμα του ο Μητροπολίτης Μαντινείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:25 06/07

Επτά ωφέλιμες και παρήγορες σκέψεις

ekklisiaonline.gr
Θλίψη: Στον καιρό των θλίψεων θα ωφεληθείς πολύ, αν φέρνεις συχνά στο νου σου τις ακόλουθες σκέψεις, μελετώντας και αναλύοντάς τες σε βάθος και πλάτος με τον δικό σου τρόπο και λογισμό. Το άρθρο Επτά ωφέλιμες και παρήγορες σκέψεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:09 06/07

Υπεράγαθε, Δέσποινα Θεοτόκε, άκουσε τη δέηση μου – Προσευχή

ekklisiaonline.gr
Προσευχή στην Παναγία του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά: Παρθένα Δέσποινα, Θεοτόκε, συ που γέννησες κατά σάρκα το Θεό Λόγω, κάμε δεκτή την εξαγόρευση τω πολλών μου αμαρτιών και φέρε τη μετάνοια μου στο Μονογενή Υιό και Θεό, για να λυπηθεί την ταλαίπωρη ψυχή μου. Δέσποινα Θεοτόκε ελέησε μου την ταπείνωση. Λυπήσου την ασθένεια μου, συ που έχεις μεγάλη παρρησία προς το Γεννηθέντα από σένα. Το άρθρο Υπεράγαθε, Δέσποινα Θεοτόκε, άκουσε τη δέηση μου – Προσευχή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:03 06/07

Παναγιά Κανάλα: Η Θαυματουργή εικόνα της Κύθνου

ekklisiaonline.gr
Παναγιά Κανάλα: Σε πολλά μέρη της Ελλάδας συναντάμε ναούς που οι πιστοί λόγω της βαθιάς τους πίστης, τους έχουν χαρακτηρίσει «Θαυματουργούς». Το άρθρο Παναγιά Κανάλα: Η Θαυματουργή εικόνα της Κύθνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:59 06/07

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συντάξεις ΙΚΑ ΟΓΑ, επιστροφή φόρου, κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Εάν ο φορολογούμενος δικαιούται επιστροφή φόρου, η Φορολογική Διοίκηση, αφού συμψηφίσει τους οφειλόμενους από τον φορολογούμενο φόρο με το ποσό προς επιστροφή, προβαίνει στην επιστροφή της τυχόν προκύπτουσας διαφοράς (αρθ.42 ν.4174). Το άρθρο ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συντάξεις ΙΚΑ ΟΓΑ, επιστροφή φόρου, κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:56 06/07

ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ ΚΙΝΑ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΡΠΑΓΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ

ekklisiaonline.gr
Οι αρχές της Μπαγιανούρ προειδοποίησαν το κοινό να αναφέρει τις νεκρές ή άρρωστες μαρμότες που συναντά. Πρόκειται για ένα είδος μεγάλου σκίουρου, το οποίο αποτελεί έδεσμα σε ορισμένες περιοχές της Κίνας και στη γειτονική Μογγολία, και το οποίο έχει συνδεθεί ιστορικά με ξεσπάσματα πανούκλας στην περιοχή. Το άρθρο ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ ΚΙΝΑ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΡΠΑΓΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:43 06/07

ΔΙΣΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΙΟΡΔΟΥ

ekklisiaonline.gr
Στον Ι. Ναό του Αγίου Βλασίου λειτούργησαν χθες Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Βοηθός Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, με αφορμή την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνος Λιόρδου και ενώ το λείψανό του ευρίσκετο στον ως άνω Ι. Ναό «εύκαιρον εις προσκύνησιν» υπό των ενοριτών του, τους οποίους διακόνησε ως Εφημέριος του Ι. Ναού επί μία τριακονταετία. Το άρθρο ΔΙΣΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΙΟΡΔΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:17 06/07

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Τα ποσά σε ψευτοορθόδοξα ΜΜΕ με ελάχιστους αναγνώστες

ekklisiaonline.gr
Στη δημοσιότητα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της λίστα χρηματοδότησης ΜΜΕ για την καμπάνια κατά του κορονοϊού, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα προκειμένου να σωθούν ζωές. Το άρθρο Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Τα ποσά σε ψευτοορθόδοξα ΜΜΕ με ελάχιστους αναγνώστες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:10 06/07

Ευαγγέλιο Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 – Αγία Κυριακή

ekklisiaonline.gr
Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Όσιος Θωμάς ο εν Μαλεώ. Η Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς. Ο Άγιος Βλάσιος ο Ιερομάρτυρας εξ Ακαρνανίας. Κατά Ματθαίο: Ο άνθρωπος με το ξερό χέρι. Ο εκλεκτός δούλος. Ο Ιησούς και ο Βεελζεβούλ. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 – Αγία Κυριακή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:16 06/07

Εορτασμός πεντηκονταετίας από των εγκαινίων του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων Θέρμων

ekklisiaonline.gr
Τήν Τετάρτην 1ην Ἰουλίου 2020 ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Εὐσέβιος ἱερούργησε στόν πανηγυρίζοντα Ἱερό Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Θέρμων Ἰκαρίας, ἐξ ἀφορμῆς τῆς ἐτησίας πανηγύρεως, ἀλλά καί τῆς συμπληρώσεως πενήντα ἐτῶν ἀπό τῶν ἐγκαινίων τοῦ Ναοῦ, τά ὁποῖα ἐτέλεσε ὁ τότε Μητροπολίτης Σάμου καί Ἰκαρίας καί μετέπειτα Θεσσαλονίκης κυρός Παντελεήμων ὁ Χρυσοφάκης. Το άρθρο Εορτασμός πεντηκονταετίας από των εγκαινίων του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων Θέρμων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:13 06/07

Ο Σεβασμιώτατος στην τελετή αποφοιτήσεως του Β/Ν Σταθμού »ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ»

ekklisiaonline.gr
Στο Νηπιαγωγείο της Ι.Α.Α.-Γ.Φ.Τ.-Ε.Φ.Τ. Αγ. Αναργύρων Αττικής «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ., η τελετή αποφοιτήσεως των νηπιακών τμημάτων, σύμφωνα με όλα τα μέτρα για την πρόληψη του COVID – 19. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, Πρόεδρος του Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη, εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου Β΄ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ». Το άρθρο Ο Σεβασμιώτατος στην τελετή αποφοιτήσεως του Β/Ν Σταθμού »ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:10 06/07

Αγία Κυριακή 7 Ιουλίου: Ο καρπός των θερμών προσευχών

ekklisiaonline.gr
Αγία Κυριακή 7 Ιουλίου: Η αγία Κυριακή υπήρξε καρπός όχι μόνο της σαρκικής ενώσεως των γονέων της αλλά και των θερμών και συνεχών προσευχών τους. Πόσο επηρεάζουν οι προσευχές των γονέων των παιδιών, και μάλιστα όταν γίνονται πριν τη γέννησή τους, το βλέπουμε στη ζωή των μεγάλων αγίων της Εκκλησίας μας. Παναγίας, Προδρόμου, Σαμουήλ, και άλλων αγίων. Το άρθρο Αγία Κυριακή 7 Ιουλίου: Ο καρπός των θερμών προσευχών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:01 06/07

Θεμελίωση Παρεκκλησίου προς τιμήν των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

ekklisiaonline.gr
Την Κυριακή 5 Ιουλίου εορτάστηκε στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, η ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεομάρτυρος Ραφαήλ, ενώ τιμήθηκαν με την ευκαιρία αυτή και οι συμμαρτυρήσαντες με αυτόν Άγιοι Νικόλαος και Ειρήνη. Το άρθρο Θεμελίωση Παρεκκλησίου προς τιμήν των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:59 06/07

Άγιος Θωμάς ο “εν Μαλεω” (7 Ιουλίου)

ekklisiaonline.gr
Οι πληροφορίες που έχουμε για τον Όσιο Θωμά είναι λίγες και μη επιβεβαιωμένες. Από πού καταγόταν και σε ποια εποχή έζησε, δεν γνωρίζουμε. Ως προς τον χρόνο δράσεως και ασκήσεώς του, δύο είναι οι πιο πιθανές εκδοχές: α) Ότι έζησε τον 13ο – 14ο αιώνα, διότι ως ένδοξος και τροπαιούχος στρατιωτικός δεν μπορούσε να έδρασε μετά την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, και β) τον 10ο αιώνα, σύμφωνα με τα δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το άρθρο Άγιος Θωμάς ο “εν Μαλεω” (7 Ιουλίου) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:40 06/07

Αγία Κυριακή – Εορτή 7 Ιουλίου: Το γυναικείο μοναστήρι στην Ημαθία

ekklisiaonline.gr
Αγία Κυριακή - Εορτή 7 Ιουλίου: Η γυναικεία Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής βρίσκεται είκοσι χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια, στο χωριό Λουτρός κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Το άρθρο Αγία Κυριακή – Εορτή 7 Ιουλίου: Το γυναικείο μοναστήρι στην Ημαθία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:13 06/07

Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις του εορτασμού της ανάμνησης της μετακομιδής των ιερών λειψάνων των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ και των συν αυτω Νικολάου και Ειρήνης στην Ιθάκη

ekklisiaonline.gr
Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα, κατάνυξη και την παρουσία του κλήρου, των κατοίκων και των αρχών της Ιθάκης πανηγύρισε το Σάββατο, 4 και την Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός του Αγίου Ραφαήλ Περαχωρίου την ανάμνησης της μετακομιδής, εκ της νήσου της Μυτιλήνης στην Ιθάκη, των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρος Ραφαήλ του Ιθακησίου και των συν αυτώ Αγίων Νικολάου και Ειρήνης. Το άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις του εορτασμού της ανάμνησης της μετακομιδής των ιερών λειψάνων των Αγίων Νεομαρτύρων Ραφαήλ και των συν αυτω Νικολάου και Ειρήνης στην Ιθάκη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:55 06/07

Εσπερινός και τρισάγιο στο Χουμέρι Μονοφατσίου

ekklisiaonline.gr
Εσπερινός και τρισάγιο στο Χουμέρι Μονοφατσίου από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα. Το άρθρο Εσπερινός και τρισάγιο στο Χουμέρι Μονοφατσίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:52 06/07

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load