#e-dimosio.gr

Οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

e-dimosio.gr
Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, τα οριστικά αποτελέσματα της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής για την εισαγωγή καταρτιζoμένωνστη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών για το σχολικό έτος 2022 – 2023, σύμφωνα με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της υπ’αριθμ. 346720/17-05-2022 Απόφασης Διοικητή της ΔΥΠΑ. Οι πίνακες που περιλαμβάνουν Επιτυχόντες, Επιλαχόντες και Απορριφθέντες, διαμορφώνονται με βάση το ατομικό δηλωθέν ετήσιο φορολογητέο […] The post Οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ appeared first on e-dimosio.gr.
13:06 07/10/2022

Μνημόνιο Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

e-dimosio.gr
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης. Σκοπός της συνεργασίας είναι η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και εμπειρίας της ΔΥΠΑ και του ΟΠΑ προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων, με στόχο την ενίσχυση και βελτίωση των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης […] The post Μνημόνιο Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών appeared first on e-dimosio.gr.
13:04 07/10/2022

Κοινωφελής εργασία: Ολη η πρόσκληση και οι θέσεις για 2.260 θέσεις σε 2 υπουργεία

e-dimosio.gr
Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για 2.260 άτομα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης -ΥΠΥΤ)» της ΔΥΠΑ. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00.Το e-dimosio.gr παρουσιάζει ολη την πρόσκληση της ΔΥΠΑ και τις θέσεις ανά φορέα. Η δράση, διάρκειας […] The post Κοινωφελής εργασία: Ολη η πρόσκληση και οι θέσεις για 2.260 θέσεις σε 2 υπουργεία appeared first on e-dimosio.gr.
13:00 07/10/2022

Fulbright: Υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες

e-dimosio.gr
Το Ίδρυμα Fulbright προσφέρει υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς πολίτες, λειτουργεί ως το επίσημο κέντρο πληροφόρησης για τις σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρέχει πληροφορίες για προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή του το 1948, το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα έχει απονείμει σχεδόν 6.000 υποτροφίες, δημιουργώντας ένα δραστήριο, δυναμικό, πολυσχιδές και αρραγές δίκτυο υποτρόφων. […] The post Fulbright: Υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες appeared first on e-dimosio.gr.
12:56 07/10/2022

Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 500.000 ευρώ

e-dimosio.gr
Στη δημοσιότητα βγαίνει ο οδηγός του προγράμματος «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις το οποίο θα επιδοτήσει έως και το 50% του κόστους των παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης για τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της χώρας. Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης υπολογίζεται στα 200 εκατ. ευρώ και το 50% των κεφαλαίων αναμένεται να κατευθυνθεί προς τον κλάδο του τουρισμού. […] The post Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 500.000 ευρώ appeared first on e-dimosio.gr.
11:56 07/10/2022

Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα – Πώς εκδίδω αδεια κυκλοφορίας

e-dimosio.gr
Ο Δακτύλιος τη επιστρέφει στην καθημερινότητα των πολιτών, με τις αλλαγές φέτος να είναι αρκετές, δίνοντας το «πράσινο φως» της ελεύθερης κίνησης σε μια νέα κατηγορία αυτοκινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επαναφορά του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ως εκ τούτου τα οχήματα θα εισέρχονται πάλι εκ περιτροπής (μονά-ζυγά) Ελεύθερα στον […] The post Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα – Πώς εκδίδω αδεια κυκλοφορίας appeared first on e-dimosio.gr.
09:36 07/10/2022

Αλμα στην τιμή του καφέ – Πόσο παραπάνω τον πληρώνουμε

e-dimosio.gr
Το ξεκινάει κανείς την ημέρα του με ένα φλιτζάνι καφέ έχει γίνει πλέον πιο ακριβή ως συνήθεια, όπως ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογραμμίζοντας το άλμα στην τιμή του προϊόντος μαζί με με το κόστος της ζάχαρης και του γάλακτος. «Οι πρόσφατες αυξήσεις τιμών καθιστούν αυτό το βασικό προϊόν σχεδόν είδος πολυτελείας», […] The post Αλμα στην τιμή του καφέ – Πόσο παραπάνω τον πληρώνουμε appeared first on e-dimosio.gr.
17:16 06/10/2022

Εκτός επιδομάτων χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά λόγω αυξησης των αντικειμενικών

e-dimosio.gr
Η επανεξέταση των κριτηρίων που αφορούν στα επιδόματα που χάνονται λόγω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών βρίσκεται επί τάπητος στο υπουργείο Οικονομικών. Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε πάνω από 7.000 περιοχές-τιμές ζώνης σε όλη τη χώρα «πετάει» εκτός επιδομάτων δικαιούχους κοινωνικών παροχών και ειδικά όσους λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ή το επίδομα στέγασης […] The post Εκτός επιδομάτων χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά λόγω αυξησης των αντικειμενικών appeared first on e-dimosio.gr.
11:32 06/10/2022

Δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικούς καρκίνους

e-dimosio.gr
Από τον Ιανουάριο του 2018 , ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο. Οι αριθμοί  της τετραετούς επιτυχημένης πορείας «μιλούν» από μόνοι τους. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, στον ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, […] The post Δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικούς καρκίνους appeared first on e-dimosio.gr.
09:46 06/10/2022

ΑΣΕΠ: Τα στάδια του νέου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που θα γίνει την άνοιξη

e-dimosio.gr
Τον Μάρτιο του 2023 θα υλοποιηθεί μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Σε αυτόν να συμπεριληφθούν τόσο οι μη υλοποιηθείσες προσλήψεις των εκπαιδευτικών κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ του 2022, όσο και προσλήψεις του 2023. Ο μεγάλος διαγωνισμός που υπολογιζόταν να πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο ή στις αρχές του Νοεμβρίου, φέτος, πήρε αναβολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση […] The post ΑΣΕΠ: Τα στάδια του νέου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που θα γίνει την άνοιξη appeared first on e-dimosio.gr.
15:44 05/10/2022

94 προσλήψεις στη Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών

e-dimosio.gr
Η Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών (ΔΕΠΑΝ) ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΠΑΝ, που εδρεύει στο Νομό Αττικής, και συγκεκριμένα για τους ΑΣΠ Λέσβου, ΑΣΠ Σάμου, ΤΣΠ Ικαρίας, ΤΣΠ Αγαθονησίου, ΑΣΠ Χίου και ΤΣΠ Σκύρου του εξής, […] The post 94 προσλήψεις στη Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών appeared first on e-dimosio.gr.
12:48 05/10/2022

Δωρεάν διανομή καυσόξυλων στους κατοίκους από το δήμο Γλυφάδας

e-dimosio.gr
Ο δήμος Γλυφάδας συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε δημότες και κατοίκους της πόλης.Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου αναφερόμενος στη δράση του δήμου τονίζει: “Ο χειμώνας που έρχεται είναι δύσκολος, για όλη την Ευρώπη και φυσικά και για την Ελλάδα. Εμείς, στη Γλυφάδα μας, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για […] The post Δωρεάν διανομή καυσόξυλων στους κατοίκους από το δήμο Γλυφάδας appeared first on e-dimosio.gr.
12:44 05/10/2022

Αργίες 2023: Πόσα τριήμερα θα έχει η νέα χρονιά

e-dimosio.gr
Μια μικρή απογοήτευση επιφυλάσσουν οι αργίες 2023, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες, που είτε πέφτουν Σαββατοκύριακο, είτε μεσοβδόμαδα. Δεν λείπουν, ωστόσο, και μερικά τριήμερα, που με κατάλληλο προγραμματισμό δίνουν ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις. Συνολικά, εκτός Πάσχα και Χριστουγέννων, η νέα χρονιά δίνει 3 τριήμερα, ενώ η μέρα του Αγίου Πνεύματος δίνει και τέταρτο για όσους όμως λίγους […] The post Αργίες 2023: Πόσα τριήμερα θα έχει η νέα χρονιά appeared first on e-dimosio.gr.
11:00 05/10/2022

Πρακτικό Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας

e-dimosio.gr
3 Λόγοι γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας: Είναι ένα άκρως πρακτικό σεμινάριο ειδικά σχεδιασμένο για Διευθυντές/ριες, Στελέχη και Προϊσταμένους. Θα σας δοθούν εφαρμόσιμα εργαλεία και τεχνικές οι οποίες θα βελτιώσουν σημαντικά την Επικοινωνία και Διπλωματία σας. Θα είστε σε θέση να χειρίζεστε αποτελεσματικά τα παράπονα, αντιδράσεις, εντάσεις και δικαιολογίες για μη διεκπεραίωση των εργασιών που ανατίθενται στους υφιστάμενους σας χρησιμοποιώντας τις […] The post Πρακτικό Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας appeared first on e-dimosio.gr.
10:04 05/10/2022

Σεμινάριο Κοστολόγηση Βιομηχανικού Προϊόντος

e-dimosio.gr
Η ακριβής Κοστολόγηση των Βιομηχανικών Προϊόντων είναι μια προϋπόθεση για το σωστό σχεδιασμό της Εμπορικής Πολιτικής. Αν ένα Προϊόν δεν κοστολογείται με ακρίβεια, είναι προφανές ότι αυτό μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στα Οικονομικά Αποτελέσματα εάν το πραγματικό Κόστος είναι μεγαλύτερο ή να χαθούν ευκαιρίες Πώλησης αν το Κόστος είναι στην πραγματικότητα μικρότερο. Με τη […] The post Σεμινάριο Κοστολόγηση Βιομηχανικού Προϊόντος appeared first on e-dimosio.gr.
10:02 05/10/2022

Εξ Αποστάσεως Μαθήματα Φωτογραφίας

e-dimosio.gr
Ο πρώτος κύκλος του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος μαθημάτων Δημιουργικής Φωτογραφίας (Εισαγωγή στην Tεχνική και Aισθητική της Φωτογραφίας) απευθύνεται σε άτομα που δεν διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις  και επιθυμούν να προσεγγίσουν τη φωτογραφία τόσο τεχνικά όσο και μέσω μιας συνολικής θεώρησης του μέσου και της πρακτικής του. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχήμα σύγχρονης διδακτικής και μαθησιακής διαδικασίας, το οποίο ενσωματώνει και […] The post Εξ Αποστάσεως Μαθήματα Φωτογραφίας appeared first on e-dimosio.gr.
10:00 05/10/2022

Υπουργείο Υγείας: Τι αλλάζει στον προϋπολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης

e-dimosio.gr
Σε αναδιάρθρωση των κλειστών προϋπολογισμών για το φάρμακο προχωρά ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, όπως είχε διαβεβαιώσει τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της φαρμακοβιομηχανιας κατά τη συνάντηση τους την περασμένη εβδομάδα. Μετά την αλλαγή στον επιμερισμό των ποσών των δύο κλειστών προϋπολογισμών του ΕΟΠΥΥ, θα εκδοθεί νέο δελτίο τιμών. Οι δύο κλειστοί προϋπολογισμοι που […] The post Υπουργείο Υγείας: Τι αλλάζει στον προϋπολογισμό της φαρμακευτικής δαπάνης appeared first on e-dimosio.gr.
15:48 04/10/2022

Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας από της Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών

e-dimosio.gr
H Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν παροχή 6 μαθημάτων αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας γυναικών. Τα μαθήματα θα γίνουν από την Πρωταθλήτρια του  Kung Fu Άννα Κοκκινάκη, στην πόλη του Άργους και συγκεκριμένα στην σχολή της εκπαιδεύτριας στην οδό Θεάτρου 30, τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Παρασκευή 7/10, 21:30 μ.μ. με […] The post Δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας από της Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών appeared first on e-dimosio.gr.
13:00 04/10/2022

Νέα προκήρυξη για 500 μονίμους στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

e-dimosio.gr
Στην Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων θα συνδράμουν οι 500 μόνιμοι υπάλληλοι που θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα. Την ειδική αυτή ομάδα για την προστασία των δασών και δασικών περιοχών είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ευβοίας το καλοκαίρι του 2021. Πριν από λίγες μέρες όπως εγραψε το e-dimosio.gr ο […] The post Νέα προκήρυξη για 500 μονίμους στο Υπουργείο Περιβάλλοντος appeared first on e-dimosio.gr.
09:48 04/10/2022

Ποιοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δικαιούνται voucher 1.000 ευρώ

e-dimosio.gr
Μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μέσα στον Οκτώβριο θα «τρέξει» το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με voucher 1.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε νέο πρόγραμμα επανακατάρτισης και αναβάθμισης δεξιοτήτων που δίνει voucher έως και 1.000 ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά τους εργαζόμενους άνω των 18 ετών, […] The post Ποιοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δικαιούνται voucher 1.000 ευρώ appeared first on e-dimosio.gr.
17:52 03/10/2022

Στα σκαριά 1.965 νέες προσλήψεις σε δασαρχεία και Δασικές Υπηρεσίες

e-dimosio.gr
Στα σκαριά βρίσκονται τρία νέα πακέτα προσλήψεων για εποχικό και μόνιμο προσωπικό στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συνολικά θα γίνουν 1.965 προσλήψεις μέσω ΔΥΠΑ και ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δασών, Κωνσταντίνος Αραβώσης, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για 700 θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων στις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας […] The post Στα σκαριά 1.965 νέες προσλήψεις σε δασαρχεία και Δασικές Υπηρεσίες appeared first on e-dimosio.gr.
17:50 03/10/2022

Θέσεις εργασίας στον Φούρνο Βενέτη

e-dimosio.gr
Ο  ελληνικός όμιλος Φούρνος Βενέτη αναζητά υποψήφιους συνεργάτες για τις παρακάτω θέσεις Αρτοποιούς/Αρτεργάτες – ευρύτερη περιοχή Αθήνας (κωδικό ΑΡΤΟ) Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας? Θα εργαστείς σ’ ένα δυναμικό περιβάλλον παράγοντας καθημερινά αρτοσκευάσματα. Ποια θα είναι τα καθήκοντά σου? Θα παράγεις καθημερινά αρτοσκευάσματα, σφολιάτες και άλλα προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας […] The post Θέσεις εργασίας στον Φούρνο Βενέτη appeared first on e-dimosio.gr.
17:04 03/10/2022

Δωρεάν μαθήματα «Κοπτικής – Ραπτικής και Επιδιόρθωσης Ρούχων» στο Δήμο Γαλατσίου

e-dimosio.gr
Στο πλαίσιο των δράσεων Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, η Κοινωνική Υπηρεσία  του Δήμου μας συνεχίζει  το «Εργαστήρι Εκμάθησης» ,με στόχο την μετάδοση γνώσεων, εμπειριών και τεχνικών που βελτιώνουν την καθημερινότητα. Οι εθελόντριες κα. Χρυσούλα Πέτρου και Αγγελοπούλου Ασπασία συνεχίζουν και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα μαθημάτων «Κοπτικής – Ραπτικής και Επιδιόρθωσης Ρούχων». Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε […] The post Δωρεάν μαθήματα «Κοπτικής – Ραπτικής και Επιδιόρθωσης Ρούχων» στο Δήμο Γαλατσίου appeared first on e-dimosio.gr.
11:48 03/10/2022

Αναπληρωτές: Προσλήψεις 7.089 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

e-dimosio.gr
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2022-2023 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές: Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: α) 992 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ και κλάδων γενικής εκπαίδευσης στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση (ΕΑΕ) και β) 2.967 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη γενική εκπαίδευση. Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: α) 329 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ και κλάδων γενικής εκπαίδευσης […] The post Αναπληρωτές: Προσλήψεις 7.089 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης appeared first on e-dimosio.gr.
10:50 03/10/2022

Θέση Λογιστή /στριας– Φοροτεχνικού στη Θεσσαλονίκη

e-dimosio.gr
Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων προκηρύσσει 1 νέα θέση Λογιστή /στριας– Φοροτεχνικού, πλήρους απασχόλησης. Τόπος εργασίας: Γραφεία Θεσσαλονίκης Απαραίτητα προσόντα Πτυχίο ΑΕΙ/ΑΤΕΙ με ειδίκευση στη Λογιστική, Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά. Πολυετή εμπειρία σε οργανωμένο λογιστήριο Άριστη γνώση διπλογραφικού λογιστικού συστήματος Εμπειρία στη διαδικασία εσωτερικών ελέγχων, συμφωνίες λογαριασμών, εγγραφών τέλους χρήσης, σύνταξης οικονομικών καταστάσεων Γνώση Φορολογικής […] The post Θέση Λογιστή /στριας– Φοροτεχνικού στη Θεσσαλονίκη appeared first on e-dimosio.gr.
18:32 02/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load