#e-dimosio.gr

Τέλος χρόνου για 393 μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

e-dimosio.gr
Λήγει σήμερα στις 6 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 393 μόνιμες θέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικότερα θα προσληφθούν ανά κατηγορία εκπαίδευσης:  Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), (68) άτομα ειδικοτήτων απασχόλησης: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Πληροφορικής ΠΕ, Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Παραγωγής & Διοίκησης […] The post Τέλος χρόνου για 393 μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ appeared first on e-dimosio.gr.
12:20 06/07/2022

Πρωτοβουλίες του υπ. Εργασίας για την ενίσχυση και τη στήριξη της οικογένειας

e-dimosio.gr
Το πλέγμα πολιτικών που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος, καθώς και οι δράσεις που πρέπει να υιοθετηθούν, προκειμένου να μπει ένα φρένο στη μείωση του πληθυσμού της χώρας, ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, με εμπειρογνώμονες, μέλη της ομάδας […] The post Πρωτοβουλίες του υπ. Εργασίας για την ενίσχυση και τη στήριξη της οικογένειας appeared first on e-dimosio.gr.
16:22 05/07/2022

Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι ψηφιακές θυρίδες του Δήμου Καισαριανής

e-dimosio.gr
Ο Δήμος Καισαριανής παρέχει την δυνατότητα ψηφιακών υπηρεσιών στους δημότες του μέσα από το σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον του gov.gr.  Όπως επισημαίνει σχετικά,  διαθέτει ειδική ψηφιακή θυρίδα για την έκδοση πιστοποιητικών και διεκπεραίωση αιτήσεων. Η θυρίδα του Δήμου Καισαριανής στο gov.gr προσφέρει 3 βασικές λειτουργίες: –  Έκδοση πιστοποιητικών αρμοδιότητας του Δήμου χωρίς την ανάγκη φυσικών υπογραφών και […] The post Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι ψηφιακές θυρίδες του Δήμου Καισαριανής appeared first on e-dimosio.gr.
15:26 05/07/2022

15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το σχέδιο νόμου-πλαισίου του Υπουργείου Παιδείας

e-dimosio.gr
 «Νέοι Ορίζοντες» στα ΑΕΙ: Εσωτερικό «Erasmus», κοινά και διπλά πτυχία, start-ups φοιτητών, νέες αξιοκρατικές διαδικασίες εκλογής Καθηγητών, βιομηχανικά διδακτορικά Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια; Ποια είναι η φιλοσοφία του; Το συγκεκριμένο νομοθετικό έργο δεν αποτελεί ακόμη ένα σχέδιο νόμου, αλλά έναν νόμο-πλαίσιο για την ανώτατη εκπαίδευση, ένα συνολικό πλέγμα ρυθμίσεων για τα ΑΕΙ […] The post 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το σχέδιο νόμου-πλαισίου του Υπουργείου Παιδείας appeared first on e-dimosio.gr.
15:12 05/07/2022

Αιτησεις – εξπρές για 510 εποχικούς σε δήμους, ΕΛΑΣ, Ελληνικό Κτηματολόγιο

e-dimosio.gr
Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν 510 προσλήψεις σε φορείς όπως δήμοι, Ελληνική Αστυνομία και Ελληνικό Κτηματολόγιο. Δειτε παρακάτω τους διαγωνσιμούς: 122 πωλητές και μηχανικοί στην Αθήνα Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, και οι Περιφερειακές του Υπηρεσίες ανά την Επικράτεια, πρόκειται να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου […] The post Αιτησεις – εξπρές για 510 εποχικούς σε δήμους, ΕΛΑΣ, Ελληνικό Κτηματολόγιο appeared first on e-dimosio.gr.
17:12 04/07/2022

100 γεωπόνοι στον ΕΛΓΑ – Αιτήσεις εως την Τετάρτη

e-dimosio.gr
Ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του ν. 4765/2021, όπως ισχύει σήμερα, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, λόγω των πρόσφατων εκτεταμένων χαλαζοπτώσεων που συνοδεύονταν από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, εκατό (100) υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, για τα παρακάτω Υποκαταστήματα ΕΛ.Γ.Α., με απασχόληση έως πέντε (5) […] The post 100 γεωπόνοι στον ΕΛΓΑ – Αιτήσεις εως την Τετάρτη appeared first on e-dimosio.gr.
17:02 04/07/2022

Ανοίγει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η αυλαία των θερινών εκπτώσεων

e-dimosio.gr
Ανοίγει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η αυλαία των θερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της σχετικής νομοθεσίας, τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 […] The post Ανοίγει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η αυλαία των θερινών εκπτώσεων appeared first on e-dimosio.gr.
13:42 04/07/2022

Emirates: Open Day πρόσληψης νέων μελών στις 5 και 7 Ιουλίου

e-dimosio.gr
Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, αναζητά υποψηφίους για να ενταχθούν στην πολυεθνική ομάδα του πληρώματος καμπίνας. Η αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, πραγματοποιεί Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας την 5η Ιουλίου 2022, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, καθώς και την 7η Ιουλίου, στις 9 π.μ., στο Holiday Inn […] The post Emirates: Open Day πρόσληψης νέων μελών στις 5 και 7 Ιουλίου appeared first on e-dimosio.gr.
13:38 04/07/2022

Φεστιβάλ δήμου Γλυφάδας από 5 Ιουλίου έως 14 Σεπτεμβρίου

e-dimosio.gr
Με το συρτάκι του Αλέξη Ζορμπά ανοίγει αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου η αυλαία του Φεστιβάλ Γλυφάδας, ως φόρος τιμής στον  Μίκη Θεοδωράκη. Φέτος το Φεστιβάλ έχει διάρκεια τρεις μήνες, από 5 Ιουλίου έως 14 Σεπτεμβρίου. Τρεις μήνες θεάματος και πολιτισμού, τρεις μήνες με συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις εντελώς δωρεάν Το θέατρο της παραλίας […] The post Φεστιβάλ δήμου Γλυφάδας από 5 Ιουλίου έως 14 Σεπτεμβρίου appeared first on e-dimosio.gr.
12:28 04/07/2022

Αλλάζουν όλα στα τιμολόγια ρεύματος από τις 10 Ιουλίου

e-dimosio.gr
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, διευκρίνισε σήμερα ότι τα τιμολόγια των λογαριασμών θα αναφέρουν ξεκάθαρα το ποσό της επιδότησης, ώστε οι καταναλωτές να το καταλάβουν. Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, ο αρμόδιος υπουργός απάντησε για τα κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και διευκρίνισε γιατί αλλάζει το σύστημα στον τρόπο […] The post Αλλάζουν όλα στα τιμολόγια ρεύματος από τις 10 Ιουλίου appeared first on e-dimosio.gr.
19:06 01/07/2022

ΣΕΒ: Αυτοί είναι οι πιο δυσεύρετοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα

e-dimosio.gr
Αρκετές επιχειρήσεις της χώρας τα τελευταία χρόνια καταγράφουν ελλείψεις προσωπικού σε θέσεις στις οποίες απαιτούνται τεχνικές γνώσεις και όχι πανεπιστημιακή μόρφωση. Οι συνεχείς εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, κατατάσσουν τους τεχνικούς εφαρμογών πληροφορικής ψηλά στη λίστα με τους πιο απαραίτητους εργαζόμενους μιας επιχείρησης. Δυσεύρετοι είναι και οι ηλεκτρολόγοι αυτοματιστές, όπως διαπιστώνει ο ΣΕΒ που το […] The post ΣΕΒ: Αυτοί είναι οι πιο δυσεύρετοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα appeared first on e-dimosio.gr.
18:06 01/07/2022

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Νέα voucher για σούπερ γρήγορο ίντερνετ

e-dimosio.gr
Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει την ενίσχυση του προγράμματος για Υπερυψηλές Ταχύτητες Διαδικτύου, προκειμένου να εξασφαλισθεί πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό πολιτών και επιχειρήσεων. Με απόφαση του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιου, η δράση SFBB – Super Fast BroadBand, που αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε […] The post Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Νέα voucher για σούπερ γρήγορο ίντερνετ appeared first on e-dimosio.gr.
18:04 01/07/2022

Προσωπικός Γιατρός: Άρχισαν σήμερα οι εγγραφές

e-dimosio.gr
Άρχισαν σήμερα, 1η Ιουλίου, οι εγγραφές των πολιτών στον προσωπικό γιατρό, όπως προβλέπεται στην υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και καθορίζει τη διαδικασία εγγραφής των πολιτών. Ο προσωπικός γιατρός παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή φροντίδα στον κάθε πολίτη για την αντιμετώπιση και την πρόληψη οποιωνδήποτε περιστατικών, αναφέρει η απόφαση του υπουργείου Υγείας ενώ περιγραφει αναλυτικά […] The post Προσωπικός Γιατρός: Άρχισαν σήμερα οι εγγραφές appeared first on e-dimosio.gr.
15:58 01/07/2022

Πετρούπολη: Δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας

e-dimosio.gr
Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων,  από τη Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και έγκυρης ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, που εστιάζει στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, της πρόληψης και της επιτυχούς αντιμετώπισής […] The post Πετρούπολη: Δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας appeared first on e-dimosio.gr.
15:56 01/07/2022

Δωρεάν ξεναγήσεις στο Δήμο Ηρακλείου

e-dimosio.gr
Δωρεάν ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο Δήμο Ηρακλείου που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ξεναγεί τους επισκέπτες της πόλης, στα αξιοθέατα και στην ιστορία της. Οι ξεναγήσεις γίνονται από επαγγελματίες ξεναγούς στην αγγλική γλώσσα και ξεκινάνε στις 11:00, έξω από το Info point του Δήμου που βρίσκεται στα Λιοντάρια. Δωρεάν ξεναγήσεις στο Δήμο Ηρακλείου Πέρα από τις προγραμματισμένες […] The post Δωρεάν ξεναγήσεις στο Δήμο Ηρακλείου appeared first on e-dimosio.gr.
13:36 01/07/2022

Επίδομα βενζίνης: Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2

e-dimosio.gr
Το άνοιγμα της πλατφόρμας εκτιμάται ότι θα γίνει στο τέλος του επόμενου μήνα δηλαδή Ιούλιο, ενώ η καταβολή του επιδόματος βενζίνης έως 100 ευρώ -fuel pass εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου. Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 45 έως 100 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου καθώς […] The post Επίδομα βενζίνης: Πότε θα πληρωθεί το fuel pass 2 appeared first on e-dimosio.gr.
12:50 01/07/2022

Θερινό Σχολείο Ρομποτικής 2022 από το Πανεπιστήμιο Πατρών

e-dimosio.gr
Θερινό Σχολείο Ρομποτικής 2022 “Σχεδιασμός, Κατασκευή και Προγραμματισμός Ρομπότ” 18-22 Ιουλίου 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών για μαθητές A’ & B’ Λυκείου Δυτικής Ελλάδας, χωρίς κόστος συμμετοχής. Δήλωση Συμμετοχής έως 5/7/2022 στο: https://forms.gle/sBCn5gW6XcgBpDTr6 Η ερευνητική Ομάδα Ρομποτικής, του Πανεπιστημίου Πατρών, με τις ομάδες Robotics Club και Robots@MET, διοργανώνει Θερινό Σχολείο Ρομποτικής με θέμα “Σχεδιασμός, Κατασκευή και Προγραμματισμός Ρομπότ”, στις 18-22 […] The post Θερινό Σχολείο Ρομποτικής 2022 από το Πανεπιστήμιο Πατρών appeared first on e-dimosio.gr.
12:46 01/07/2022

Hμέρα Καριέρας της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

e-dimosio.gr
Η αεροπορική εταιρεία Ryanair πραγματοποιεί Ημέρες Καριέρας στη χώρα μας, με στόχο την άμεση πρόσληψη πληρώματος. Θεσσαλονικη στις 5 Ιουλίου You will receive an email with all the details once we have received your application. We have Training Courses starting in June and July with some beautiful bases available! Our Cabin Crew roles offer real and exciting […] The post Hμέρα Καριέρας της Ryanair στη Θεσσαλονίκη appeared first on e-dimosio.gr.
12:44 01/07/2022

Ημέρα καριέρας από διαφημιστική εταιρεία στην Πελοπόννησο

e-dimosio.gr
Η Horizon Marketing , η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρεία στην Πελοπόννησο που συνεργάζεται με τεράστιους πανευρωπαϊκούς οργανισμούς διοργανώνει ανοιχτή  ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ την Παρασκευή 1/7. Αν είσαι νέος / νέα με όρεξη να μάθεις, ομαδικό πνεύμα , καλή διάθεση , ακόμα και  χωρίς προηγούμενη  προϋπηρεσία θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά στα κεντρικά γραφεία μας  στην Πάτρα! Την Παρασκευή 1/7 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ  μπορείς να διεκδικήσεις μία ευκαιρία να […] The post Ημέρα καριέρας από διαφημιστική εταιρεία στην Πελοπόννησο appeared first on e-dimosio.gr.
12:42 01/07/2022

Δήμος Καλλιθέα: Η ανακύκλωσης «μπαινει» σε 15 σχολεία

e-dimosio.gr
Έξυπνες αυτόνομες γωνιές ανακύκλωσης σε 15 σχολεία και βυθιζόμενοι κάδοι βιοαποβλήτων σε 100 σημεία της Καλλιθέας με παράλληλη αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εγκρίθηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών το έργο, προϋπολογισμού 4.090.422,18€ «Δράσεις για τη χωριστή συλλογή και μεταφορά των παραγόμενων αστικών βιοαποβλήτων και δημιουργία Έξυπνων και Ενεργειακά Αυτόνομων Γωνιών Ανακύκλωσης για […] The post Δήμος Καλλιθέα: Η ανακύκλωσης «μπαινει» σε 15 σχολεία appeared first on e-dimosio.gr.
12:40 01/07/2022

Κεραμέως: Νέο ωράριο στα σχολεία από το Σεπτέμβριο

e-dimosio.gr
«Έχουμε ανακοινώσει και βαίνει προς υλοποίηση η επέκταση του ολοήμερου σχολείου από τις 16:00 που είναι σήμερα μέχρι τις 17:30. Αυτό το μέτρο για δύο λόγους. Πρώτα από όλα για να παρέχουμε ποιοτική δημόσια εκπαίδευση στα παιδιά και μέχρι τις 17:30 και δεύτερον είναι σημαντικός τρόπος να άρουμε τα εμπόδια στην πρόσβαση των γονέων στην […] The post Κεραμέως: Νέο ωράριο στα σχολεία από το Σεπτέμβριο appeared first on e-dimosio.gr.
12:36 01/07/2022

Κωστής Χατζηδάκης: Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει επανάσταση

e-dimosio.gr
Επανάσταση στην αγορά εργασίας είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, λέγοντας πως «η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, που ξεκινά σήμερα για 121.000 εργαζόμενους σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ σε πρώτη φάση, είναι μια επανάσταση στην αγορά εργασίας. Είναι μια μεταρρύθμιση με έντονο κοινωνικό πρόσημο, διότι είναι η καλύτερη εγγύηση για τον σεβασμό του ωραρίου και των υπερωριών […] The post Κωστής Χατζηδάκης: Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει επανάσταση appeared first on e-dimosio.gr.
12:34 01/07/2022

North Evia – Samos Pass: Συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις για τα Voucher 150 και 300 ευρώ

e-dimosio.gr
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι άνοιξε η πλατφόρμα για το North Evia – Samos Pass μέσω της ιστοσελίδας vouchers.gov.gr και δύο μόλις ώρες αργότερα τα Voucher για την πρώτη φάση της διαδικασίας είχαν γίνει «καπνός». Όσοι λοιπόν δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση για τα Voucher που αφορούν τις ημερομηνίες μέχρι τέλους Ιουλίου για την […] The post North Evia – Samos Pass: Συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις για τα Voucher 150 και 300 ευρώ appeared first on e-dimosio.gr.
20:04 30/06/2022

Χατζηδάκης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα διαθέτει πάνω από 1 δισ. ευρώ για κατάρτιση

e-dimosio.gr
Για πρώτη φορά η Ελλάδα διαθέτει πάνω από 1 δισ. ευρώ για σκοπούς κατάρτισης των εργαζομένων, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις ψηφιακές δεξιότητες με μεγαλύτερη ζήτηση και τους κινδύνους του ψηφιακού χάσματος για την ανάπτυξη της οικονομίας, που διοργάνωσε το Κέντρο για το Μέλλον της Εργασίας του Οικονομικό […] The post Χατζηδάκης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα διαθέτει πάνω από 1 δισ. ευρώ για κατάρτιση appeared first on e-dimosio.gr.
19:00 30/06/2022

Οι υπερωρίες και η εργασιομανία αυξάνουν την κατανάλωση αλκοόλ

e-dimosio.gr
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» λέει ο θυμόσοφος λαός και, όπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνά του, μάλλον συνηγορεί και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.). Σύμφωνα με σχετικά ευρήματα που δημοσιεύονται στο Safety and Health at Work, οι υπερωρίες και η εργασιομανία αυξάνουν την κατανάλωση αλκοόλ. Η επιστημονική ομάδα ανασκόπησε στοιχεία από 14 μελέτες με […] The post Οι υπερωρίες και η εργασιομανία αυξάνουν την κατανάλωση αλκοόλ appeared first on e-dimosio.gr.
18:56 30/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load