#ergasiakanea.eu

Παρατείνεται έως τις 17 Αυγούστου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ

ergasiakanea.eu
Παρατείνεται έως την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης θέσεων στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ για την περίοδο 2022-2023. Σύμφωνα με την Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργό Εργασιας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σκοπός της παράτασης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονέων που επιθυμούν να... The post Παρατείνεται έως τις 17 Αυγούστου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ first appeared on Εργασιακά Νέα.
17:28 14/08/2022

Επίδομα Μητρότητας: Ηλεκτρονικά η υποβολή της αίτησης – Βήμα – βήμα η διαδικασία

ergasiakanea.eu
Ηλεκτρονικά χορηγεί ο e-ΕΦΚΑ το επίδομα μητρότητας στους δικαιούχους, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Επικρατείας που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ . Αναλυτικά: -Δημιουργείται και παρέχεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr ΕΨΠ) ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των... The post Επίδομα Μητρότητας: Ηλεκτρονικά η υποβολή της αίτησης – Βήμα – βήμα η διαδικασία first appeared on Εργασιακά Νέα.
13:42 14/08/2022

Πληρωμή επιδομάτων και παροχών ΟΠΕΚΑ για τον μήνα Αύγουστο 2022

ergasiakanea.eu
Την τελευταία εργάσιμη του Αυγούστου 2022 θα καταβληθούν από τον Οργανισμό τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: Επίδομα Παιδιού, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Επίδομα γέννησης, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Υπερηλίκων The post Πληρωμή επιδομάτων και παροχών ΟΠΕΚΑ για τον μήνα Αύγουστο 2022 first appeared on Εργασιακά Νέα.
13:06 14/08/2022

ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη οι ενστάσεις για τις προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

ergasiakanea.eu
Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη της Δ.ΥΠ.Α. www.dypa.gov.gr  οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών  των Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΒΝΣ) της Δ.ΥΠ.Α του σχολικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με τη ΣΟΧ2/2022. 1. Δείτε εδώ Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης υποψηφίων ΣΟΧ2-2022 2.... The post ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη οι ενστάσεις για τις προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς first appeared on Εργασιακά Νέα.
12:36 14/08/2022

Θέσεις εργασίας εξειδικευμένων στελεχών σε θέσεις πληροφορικής (Αττική)

ergasiakanea.eu
Μεγάλος Όμιλος που δραστηριοποιείται στον χώρο παροχής υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής (ΙΤ) αναζητά εξειδικευμένα στελέχη σε θέσεις πληροφορικής. Προφίλ Υποψηφίου Πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) στην Πληροφορική Τριετής (3) προϋπηρεσία σε υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων Απαραίτητη προϋπόθεση η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας Μεταφορά υποδομών από on premises σε online environment Υποστήριξη SharePoint,... The post Θέσεις εργασίας εξειδικευμένων στελεχών σε θέσεις πληροφορικής (Αττική) first appeared on Εργασιακά Νέα.
11:26 14/08/2022

ΑΣΕΠ: Οδηγίες για την εγγραφή νέου μέλους (βίντεο)

ergasiakanea.eu
Οδηγίες για την εγγραφή νέου μέλους μέσω της φόρμας εγγραφής του ΑΣΕΠ: Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης εδώ Παρακολουθήστε το παρακάτω video Χρήσιμα: Όλες οι τρέχουσες προκηρύξεις στο δημόσιο εδώ Ενημερωθείτε για όλα τα νέα που αφορούν τα επιδόματα εδώ Συμβουλές – Οδηγοί The post ΑΣΕΠ: Οδηγίες για την εγγραφή νέου μέλους (βίντεο) first appeared on Εργασιακά Νέα.
10:36 14/08/2022

Σταϊκούρας: Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης – Αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης

ergasiakanea.eu
Σε λίστα και ποσοτικοποιημένα τα μέτρα που θα ληφθούν για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, είπε ο υπουργός Οικονομικών Τα μέτρα που θα ληφθούν για το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι σε λίστα και ποσοτικοποιημένα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Έχουμε μπροστά μας», πρόσθεσε, «την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης... The post Σταϊκούρας: Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης – Αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης first appeared on Εργασιακά Νέα.
23:56 13/08/2022

Σουπερμάρκετ: Αλλαγές στο ωράριο, αγορές στο ημίφως

ergasiakanea.eu
Τέλος οι βραδινές βόλτες για… window – shopping και αλλαγές στο ωράριο στα σενάρια των μεγάλων εταιρειών Τις βραδινές βόλτες με το χάζεμα στις βιτρίνες θα πρέπει μάλλον να αρχίζουν να ξεχνούν για τον ερχόμενο χειμώνα οι καταναλωτές, καθώς με το κόστος της ενέργειας να παραμένει στα ύψη –παρά τις... The post Σουπερμάρκετ: Αλλαγές στο ωράριο, αγορές στο ημίφως first appeared on Εργασιακά Νέα.
21:32 13/08/2022

Αυξάνονται τα χρέη στα Ταμεία – “Ανέβηκαν” κατά 590,4 εκατ. ευρώ μέσα σε τρεις μήνες

ergasiakanea.eu
Ασφυκτικός είναι ο κλοιός της ακρίβειας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να μην μπορούν να ανταποκριθούν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τα Ταμεία. Με τις πάγιες δαπάνες να έχουν φτάσει στα… ύψη, με τα έξοδα στέγασης να έχουν πάρει φωτιά, με τις φορολογικές... The post Αυξάνονται τα χρέη στα Ταμεία – “Ανέβηκαν” κατά 590,4 εκατ. ευρώ μέσα σε τρεις μήνες first appeared on Εργασιακά Νέα.
16:08 13/08/2022

Έρχεται Super – Market Pass: Επίδομα πάνω από 200 ευρώ με «ρήτρα» για αγορές

ergasiakanea.eu
Το σενάριο που εξετάζει η κυβέρνηση εν όψει του «πακέτου ΔΕΘ» που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από την φετινή ΔΕΘ, η οποία αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τόσο λόγω της πολιτικής κόντρας για τις παρακολουθήσεις, όσο και γιατί θεωρείται βέβαιο πως οι εξαγγελίες... The post Έρχεται Super – Market Pass: Επίδομα πάνω από 200 ευρώ με «ρήτρα» για αγορές first appeared on Εργασιακά Νέα.
15:00 13/08/2022

Ηλεκτρονικό «σαφάρι» για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ανασφάλιστα οχήματα και εικονικές ακινησίες

ergasiakanea.eu
Απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ανασφάλιστα οχήματα και εικονικές ακινησίες αυτοκινήτων, μπαίνουν στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και του υπουργείου Μεταφορών. Το επόμενο διάστημα, αρχίζουν εκτεταμένοι έλεγχοι τόσο για το τρέχον έτος όσο και τα προηγούμενα και στις περιπτώσεις που διαπιστωθούν εκκρεμότητες θα «μπλοκάρονται» όλες οι πράξεις μεταβίβασης αυτοκινήτων... The post Ηλεκτρονικό «σαφάρι» για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ανασφάλιστα οχήματα και εικονικές ακινησίες first appeared on Εργασιακά Νέα.
13:40 13/08/2022

Έσπασε κάθε ρεκόρ η μαύρη εργασία στον επισιτισμό-τουρισμό (Βίντεο)

ergasiakanea.eu
Ο πρ. εργαζομένων επισιτισμού-τουρισμού Γ. Χόντζογλου έκανε καταγγελίες για τουριστικές επιχειρήσεις για απλήρωτες αποδοχές και εξαντλητικά ωράρια εργασίας. «Εργαζόμενοι στον επισιτισμό δουλεύουν 30 μέρες χωρίς ρεπό κάτω από τον καυτό ήλιο», δήλωσε μεταξύ άλλων.  The post Έσπασε κάθε ρεκόρ η μαύρη εργασία στον επισιτισμό-τουρισμό (Βίντεο) first appeared on Εργασιακά Νέα.
22:20 12/08/2022

ΑΣΕΠ 6Κ/2022: 66 άτομα Τακτικού Προσωπικού σε διάφορους Φορείς

ergasiakanea.eu
Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα έξι (66) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών), στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και στο Πράσινο Ταμείο... The post ΑΣΕΠ 6Κ/2022: 66 άτομα Τακτικού Προσωπικού σε διάφορους Φορείς first appeared on Εργασιακά Νέα.
19:40 12/08/2022

Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών

ergasiakanea.eu
Από την προσεχή Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αίτησης δήλωσης προτίμησης  για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών το διδακτικό έτος 2022-2023, και μέχρι την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022. Η πρόσκληση  αφορά  εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  που είναι εγγεγραμμένοι: -στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ υποψηφίων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας... The post Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών first appeared on Εργασιακά Νέα.
14:00 12/08/2022

ΔΥΠΑ: Σαρωτικές αλλαγές για τους ανέργους – Διαγραφές από μητρώα ανέργων – Διακοπές επιδομάτων αλλά και εφάπαξ 300 ευρώ

ergasiakanea.eu
Σαρωτικές αλλαγές με τους εγγεγραμμένους ανέργους της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), αναμένονται το Φθινόπωρο οι οποίες θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση των ερμηνευτικών εγκυκλίων. Ειδικότερα θα εκδοθεί ΚΥΑ για το Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης για να ξεκινήσει η διαδικασία και στην συνέχεια μετά από πρόσκληση της ΔΥΠΑ θα συντάσσεται το Ψηφιακό... The post ΔΥΠΑ: Σαρωτικές αλλαγές για τους ανέργους – Διαγραφές από μητρώα ανέργων – Διακοπές επιδομάτων αλλά και εφάπαξ 300 ευρώ first appeared on Εργασιακά Νέα.
12:46 12/08/2022

24 Προσλήψεις στην Κοινωνική Μέριμνα-Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός Δήμου Αρταίων

ergasiakanea.eu
Πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομίσθια, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) θέσεων μουσικών διαφόρων ειδικοτήτων για τη λειτουργία τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου, του Ν.Π.Δ.Δ. «Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.» Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ The post 24 Προσλήψεις στην Κοινωνική Μέριμνα-Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός Δήμου Αρταίων first appeared on Εργασιακά Νέα.
11:16 12/08/2022

ΑΣΕΠ: Οι προσλήψεις για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

ergasiakanea.eu
Εκδόθηκαν οι πίνακες προσληπτέων της διαδικασίας πλήρωσης έξι (6) εκ των συνολικά έντεκα (11) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών), με διετή σύμβαση, από υποψηφίους των αντίστοιχων κυρωθέντων πινάκων αναπληρωματικών της Προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π. 4Ε/2020 (Φ.Ε.Κ. 45/17.11.2020 & 47/24.12.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), σύμφωνα με τις διατάξεις των
10:46 12/08/2022

Κ. Χατζηδάκης: H σημαντική μείωση της ανεργίας, έμπρακτη απάντηση σε όσους προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της Κυβέρνησης

ergasiakanea.eu
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία τον Ιούνιο (που μειώθηκε στο 12,1% από 12,5% τον Μάιο και 15% τον Ιούνιο του 2021) ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε:... The post Κ. Χατζηδάκης: H σημαντική μείωση της ανεργίας, έμπρακτη απάντηση σε όσους προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της Κυβέρνησης first appeared on Εργασιακά Νέα.
10:16 12/08/2022

H προκήρυξη για τα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού, οι ειδικότητες και η διαδικασία αιτήσεων

ergasiakanea.eu
Βγήκε η προκήρυξη για την εισαγωγή στα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού, για το έτος κατάρτισης 2022-2023. Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η προκήρυξη της εισαγωγής εννιακοσίων δεκατεσσάρων (914) καταρτιζόμενων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2022-2023. Στην προκήρυξη αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις εισαγωγής καταρτιζόμενων, η... The post H προκήρυξη για τα ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού, οι ειδικότητες και η διαδικασία αιτήσεων first appeared on Εργασιακά Νέα.
21:10 11/08/2022

Το 43% των εργαζόμενων δεν μπορεί να πάει διακοπές ούτε για μια εβδομάδα

ergasiakanea.eu
Η σειρά των αρνητικών δεικτών που βρίσκουν την Ελλάδα σε θέση “κορυφής” δεν έχει τέλος. Αυτή τη φορά “πρωταγωνιστούμε” για την αδυναμία των εργαζομένων να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε διακοπές. Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωπαϊκού Συνδικαλιστικού Ινστιτούτου για το 2020, η χώρα μας, με 43,4% (αντί 41,3% το 2019), κατέχει το... The post Το 43% των εργαζόμενων δεν μπορεί να πάει διακοπές ούτε για μια εβδομάδα first appeared on Εργασιακά Νέα.
19:16 11/08/2022

ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Τα κριτήρια κατάταξης

ergasiakanea.eu
Το ergasiakanea.eu βρίσκεται, από την αρχή της πανδημίας, δίπλα σε όλο το λοιπό επικουρικό προσωπικό ΣΟΧ και ΟΑΕΔ. Πρώτο (χθες) δημοσίευσε την προκήρυξη – προσχέδιο για τις 3.720 μόνιμες θέσεις Νοσηλευτών στην Υγεία. Eύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν αντιστοιχεί και δεν δικαιώνει τον αγώνα που έδωσαν, όχι... The post ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Τα κριτήρια κατάταξης first appeared on Εργασιακά Νέα.
15:34 11/08/2022

Ανάρτηση οριστικών πινάκων κατάταξης για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ

ergasiakanea.eu
Σήμερα, 11 Αυγούστου 2022, αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ (Π.ΕΠΑΣ), για το σχολικό έτος 2022-23. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό... The post Ανάρτηση οριστικών πινάκων κατάταξης για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ first appeared on Εργασιακά Νέα.
14:44 11/08/2022

Έρχεται νέο πρωτόκολλο κορονοϊού: Χωρίς self test test η επιστροφή των μαθητών σχολεία

ergasiakanea.eu
Νέο ειδικό πρωτόκολλο θα τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο για τα σχολεία, όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Χωρίς self test θα επιστρέψουν οι μαθητές, σύμφωνα με πληροφορίες. Στις 12 Σεπτεμβρίου χτυπά το πρώτο κουδούνι για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία και η απορία όλων, μαθητών, γονέων... The post Έρχεται νέο πρωτόκολλο κορονοϊού: Χωρίς self test test η επιστροφή των μαθητών σχολεία first appeared on Εργασιακά Νέα.
13:44 11/08/2022

Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου

ergasiakanea.eu
Το Νοσοκομείο υποχρεούται να της καταβάλλει το ήμισυ των καθαρών μηνιαίων αποδοχών της Το Διοικητικό Εφετείο Τριπόλεως έκανε δεκτή Αίτηση Αναστολής μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου σε μία απόφαση σταθμό που μπορεί να αποτελέσει την νίκη των ανθρώπων που έχουν δεχθεί το ανελέητο κυβερνητικό κυνήγι λόγω της απόφασής... The post Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου first appeared on Εργασιακά Νέα.
11:28 11/08/2022

56 Προσλήψεις στον Οργανισμό Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού

ergasiakanea.eu
Ο Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού προτίθεται να προσλάβει για την λειτουργία των καλλιτεχνικών –επιμορφωτικών τμημάτων του, εκπαιδευτικό προσωπικό, για τη περίοδο 2022-2023 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) χρονικής διάρκειας έως εννέα (9) μηνών. 56 άτομα στον Οργανισμό Άθλησης & Πολιτισμού... The post 56 Προσλήψεις στον Οργανισμό Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού first appeared on Εργασιακά Νέα.
11:04 11/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load