#menshouse.gr

Οι αριθμοί νικούν το φόβο: 3 λόγοι για να προτιμήσεις το εμβόλιο της Astrazeneca

menshouse.gr
Άλλο που δεν ήθελε ο… Έλληνας (και όχι μόνο, για να είμαστε δίκαιοι, αφού η υστερία δεν αποτελεί δικό μας αποκλειστικό «προνόμιο». Με πρόφαση τον κίνδυνο ή την υποψία της πρόκλησης θρομβώσεων, γίναμε ειδικοί και στα εμβόλια και αρνούμαστε να εμβολιαστούμε με Astrazeneca, θέτοντας ως δικαιολογία τις παρενέργειες. Δύο πράγματα δεν έχει διαβάσει ποτέ κανένας. […] The post Οι αριθμοί νικούν το φόβο: 3 λόγοι για να προτιμήσεις το εμβόλιο της Astrazeneca appeared first on Menshouse.gr.
12:36 28/04/2021

Φτηνό αυτογκόλ: Το μεγάλο λάθος με το εμβόλιο της AstraZeneca…

menshouse.gr
Αν αυτή τη στιγμή κάναμε μια μίνι έρευνα στο δρόμο σε 100 άτομα και τους ρωτούσαμε τι γνωρίζουν για το εμβόλιο της Astrazeneca, τότε οι 95 στους 100 θα ανέφεραν όσα έχουν ακούσει για τις θρομβώσεις και ότι είναι ένα επικίνδυνο εμβόλιο. Κι είναι λογικό γιατί αυτές τις προσλαμβάνουσες έχουμε, όχι μόνο εσείς οι αναγνώστες-τηλεθεατές-ακροατές, […] The post Φτηνό αυτογκόλ: Το μεγάλο λάθος με το εμβόλιο της AstraZeneca… appeared first on Menshouse.gr.
23:22 27/04/2021

Covid-19: Πώς το αποτελεσματικό εμβόλιο της Astrazeneca «κάηκε» στο επικοινωνιακό κομμάτι

menshouse.gr
Αν αυτή τη στιγμή κάναμε μια μίνι έρευνα στο δρόμο σε 100 άτομα και τους ρωτούσαμε τι γνωρίζουν για το εμβόλιο της Astrazeneca, τότε οι 95 στους 100 θα ανέφεραν όσα έχουν ακούσει για τις θρομβώσεις και ότι είναι ένα επικίνδυνο εμβόλιο. Κι είναι λογικό γιατί αυτές τις προσλαμβάνουσες έχουμε, όχι μόνο εσείς οι αναγνώστες-τηλεθεατές-ακροατές, […] The post Covid-19: Πώς το αποτελεσματικό εμβόλιο της Astrazeneca «κάηκε» στο επικοινωνιακό κομμάτι appeared first on Menshouse.gr.
23:08 27/04/2021

Το ένοχο μυστικό: Το αρρωστημένο πείραμα των Αμερικανών σε 60.000 στρατιώτες που ντρόπιασε το ανθρώπινο είδος

menshouse.gr
Η απόλαυση του διαβάσματος πλέον γίνεται η απόλαυση της ακρόασης. Οι δημοφιλέστερες ιστορίες που διαβάσατε στο menshouse έρχονται στο podcast «The Storyteller». Στο σημερινό επεισόδιο ο Νικόλας Ακτύπης μας αφηγείται το αρρωστημένο πείραμα των Αμερικανών που θα τους στοιχειώνει για πάντα. Το πείραμα του στρατού ήταν τερατώδους διάστασης καθώς δεν αφορούσε κάποια μεμονωμένα περιστατικά ή […] The post Το ένοχο μυστικό: Το αρρωστημένο πείραμα των Αμερικανών σε 60.000 στρατιώτες που ντρόπιασε το ανθρώπινο είδος appeared first on Menshouse.gr.
20:48 27/04/2021

Made in Greece: Τα ελληνικά F16V που κατασκευάζει η ΕΑΒ είναι το πιο προηγμένο project στην Ευρώπη

menshouse.gr
Η 17η Ιανουαρίου του 2021 θα μπορούσε να αναχθεί σημειολογικά ως η μέρα εισόδου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) σε μια νέα εποχή. Τότε πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας σε έκδοση VIPER, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 που έχει αναληφθεί από την Ελληνική […] The post Made in Greece: Τα ελληνικά F16V που κατασκευάζει η ΕΑΒ είναι το πιο προηγμένο project στην Ευρώπη appeared first on Menshouse.gr.
18:02 27/04/2021

70.000.000 για τον «αέρα»: Η εξαφάνιση του Έλληνα κοσμηματοπώλη που έριξε το μεγαλύτερο κανόνι στην αγορά

menshouse.gr
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η κοσμική Αθήνα, σχεδόν στο σύνολό της, δίνει δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια ακόμη ενός πολυτελούς καταστήματος της οικογένειας Βουράκη. Ενός brand που στην Ελλάδα ήταν συνώνυμο του χλιδάτου κοσμήματος. Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών δεν σταματούν ούτε λεπτό να απαθανατίζουν τα μέλη της αθηναϊκής high society, ενώ το ζεύγος […] The post 70.000.000 για τον «αέρα»: Η εξαφάνιση του Έλληνα κοσμηματοπώλη που έριξε το μεγαλύτερο κανόνι στην αγορά appeared first on Menshouse.gr.
13:20 27/04/2021

Ο Έλληνας κοσμηματοπώλης που εξαφανίστηκε νύχτα

menshouse.gr
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η κοσμική Αθήνα, σχεδόν στο σύνολό της, δίνει δυναμικό «παρών» στα εγκαίνια ακόμη ενός πολυτελούς καταστήματος της οικογένειας Βουράκη. Ενός brand που στην Ελλάδα ήταν συνώνυμο του χλιδάτου κοσμήματος. Τα φλας των φωτογραφικών μηχανών δεν σταματούν ούτε λεπτό να απαθανατίζουν τα μέλη της αθηναϊκής high society, ενώ το ζεύγος […] The post Ο Έλληνας κοσμηματοπώλης που εξαφανίστηκε νύχτα appeared first on Menshouse.gr.
12:36 27/04/2021

Ανοιχτά μαγαζιά, χωρίς μάσκα, 0 θάνατοι: Η χώρα-προτυπο που εμβολίασε ήδη το 80% των πολιτών της παίρνει πίσω την ζωή της

menshouse.gr
Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας- τότε που σύσσωμος ο πλανήτης πιάστηκε στον ύπνο, μιας και άπαντες θεώρησαν πως ο κορωνοϊός δεν είναι τόσο σοβαρή απειλή- αποτελούσε παράδειγμα προς αποφυγή. Αυτή ακριβώς η κατάσταση, με τις «λογικές» διακυμάνσεις λόγω καλοκαιριού, συνεχίστηκε μέχρι και τα τέλη περίπου του 2020. Ο αριθμός των θανάτων, των […] The post Ανοιχτά μαγαζιά, χωρίς μάσκα, 0 θάνατοι: Η χώρα-προτυπο που εμβολίασε ήδη το 80% των πολιτών της παίρνει πίσω την ζωή της appeared first on Menshouse.gr.
00:00 27/04/2021

Ανοιχτά μαγαζιά, όλοι χωρίς μάσκα, 0 θάνατοι: Η χώρα-προτυπο που εμβολιασε ήδη το 80% των πολιτών της παίρνει πίσω την ζωή της

menshouse.gr
Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας- τότε που σύσσωμος ο πλανήτης πιάστηκε στον ύπνο, μιας και άπαντες θεώρησαν πως ο κορωνοϊός δεν είναι τόσο σοβαρή απειλή- αποτελούσε παράδειγμα προς αποφυγή. Αυτή ακριβώς η κατάσταση, με τις «λογικές» διακυμάνσεις λόγω καλοκαιριού, συνεχίστηκε μέχρι και τα τέλη περίπου του 2020. Ο αριθμός των θανάτων, των […] The post Ανοιχτά μαγαζιά, όλοι χωρίς μάσκα, 0 θάνατοι: Η χώρα-προτυπο που εμβολιασε ήδη το 80% των πολιτών της παίρνει πίσω την ζωή της appeared first on Menshouse.gr.
18:20 26/04/2021

Ο ρόλος της καριέρας του: Αυτό ήταν πιο δίκαιο Όσκαρ της φετινής απονομής

menshouse.gr
Ήταν μάλλον τα πιο ιδιαίτερα βραβεία Όσκαρ τα φετινά. Ναι, είναι η δεύτερη στη σειρά τελετή βράβευσης που χάνει ένα κομμάτι από τη λάμψη της εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός αλλά τα περσινά ήταν πιο… «κανονικά». Και αυτό διότι οι ταινίες και οι συντελεστές που κλήθηκαν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους για […] The post Ο ρόλος της καριέρας του: Αυτό ήταν πιο δίκαιο Όσκαρ της φετινής απονομής appeared first on Menshouse.gr.
18:14 26/04/2021

Survivor: Το μεγάλο φάουλ του Τζέιμς Καφετζή που μπορεί να του στοιχίσει

menshouse.gr
Στον απόηχο της αποχώρησης του Αλέξη Παππά στο Survivor, είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αισθάνονται πολύ πιο ήρεμοι, ανάλαφροι και έδειξαν μια τρομερή διάθεση, σαν να είχε φύγει ένα μαύρο σύννεφο από πάνω τους. Ηλίας Μπόγδανος, Νικολέτα Μαυρίδη και Ελένη Χαμπέρη χόρεψαν λάτιν με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όντας χαρούμενοι και γιατί έφυγε […] The post Survivor: Το μεγάλο φάουλ του Τζέιμς Καφετζή που μπορεί να του στοιχίσει appeared first on Menshouse.gr.
13:36 26/04/2021

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που απέτυχε σε όλα μέχρι που έγινε εκατομμυριούχος

menshouse.gr
«Εάν θέλετε να επιτύχετε στην ζωή σας, θα χρειαστεί να γνωρίζετε 4 πράγματα. Να γνωρίζετε τι θέλετε, γιατί το θέλετε,  πότε το θέλετε και τέλος να γνωρίζετε τι θυσίες είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να το πετύχετε». Μέσα σε αυτές τις 37 λέξεις συμπυκνώνεται η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης του Γιάννη Σαχτούρα. Του Έλληνα […] The post Ο Έλληνας επιχειρηματίας που απέτυχε σε όλα μέχρι που έγινε εκατομμυριούχος appeared first on Menshouse.gr.
13:24 26/04/2021

Όσκαρ 2021: Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς – Μηδέν βραβεία για ένα από τα φαβορί

menshouse.gr
Το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας παρουσίασε ο Μπονγκ-Τζουν Χο, νικητής πριν ένα χρόνο με το Parasite. Το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας παρέλαβε η Κλόε Ζάο, μια σκηνοθέτιδα που ακολούθησε τα χνάρια του Κορεάτη. Ένας Νοτιοκορεάτης που σάρωσε πέρσι, παρέδιδε το βραβείο σε μια Κινέζα που σάρωσε φέτος. Ο πιο ισχυρός συμβολισμός της φετινής απονομής των Όσκαρ ήρθε […] The post Όσκαρ 2021: Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς – Μηδέν βραβεία για ένα από τα φαβορί appeared first on Menshouse.gr.
06:52 26/04/2021

Μπούκοβο, «μαύρο» κρέας και… AZAX: Το κορυφαίο «βρόμικο» της Θεσσαλονίκης σίγησε για πάντα

menshouse.gr
Είναι πλανεύτρα. Με τις ασχήμιες της, ναι, μα πλανεύτρα. Ακόμα κι αν το προσπαθήσεις μετ’ επιτάσεως, ακόμα κι αν δεθείς σ’ ένα εικονικό κατάρτι και βουλώσεις τ’ αυτιά σου, δύσκολα θ’ αντισταθείς στο θελκτικό της τραγούδι. Η ίδια η πόλη, με την αέναα παλλόμενη, έστω και ράθυμα, καρδιά της, θα βρει τον τρόπο να σε […] The post Μπούκοβο, «μαύρο» κρέας και… AZAX: Το κορυφαίο «βρόμικο» της Θεσσαλονίκης σίγησε για πάντα appeared first on Menshouse.gr.
22:50 25/04/2021

9/10 νομίζουν ότι είναι σκύλος: Εσύ ξέρεις τι ζώο είναι στ’ αλήθεια ο Γκούφι

menshouse.gr
90 και βάλε χρόνια είναι η μεγαλύτερη σχέση που έχουμε με χαρακτήρες της Disney, με τον Μίκι και την παρέα του να αποτελούν την αρχή για την έννοια του animation και της μορφής που πήρε το καρτούν στον κινηματογράφο της Δύσης. Στα animation δεν έχουν όλα τα πράγματα λογική. Βασικά τίποτα δεν έχει λογική, αλλά […] The post 9/10 νομίζουν ότι είναι σκύλος: Εσύ ξέρεις τι ζώο είναι στ’ αλήθεια ο Γκούφι appeared first on Menshouse.gr.
19:44 25/04/2021

Ήταν όλα ένα ψέμα: Όλα όσα ήξερες για τον Γκούφι ανατρέπονται με αυτή τη θεωρία

menshouse.gr
90 και βάλε χρόνια είναι η μεγαλύτερη σχέση που έχουμε με χαρακτήρες της Disney, με τον Μίκι και την παρέα του να αποτελούν την αρχή για την έννοια του animation και της μορφής που πήρε το καρτούν στον κινηματογράφο της Δύσης. Στα animation δεν έχουν όλα τα πράγματα λογική. Βασικά τίποτα δεν έχει λογική, αλλά […] The post Ήταν όλα ένα ψέμα: Όλα όσα ήξερες για τον Γκούφι ανατρέπονται με αυτή τη θεωρία appeared first on Menshouse.gr.
19:26 25/04/2021

Το τελευταίο νοκ άουτ: Η μέρα που ο «Βασιλιάς» σκότωσε τον αντίπαλό του με το μοιραίο αριστερό κροσέ

menshouse.gr
Η απόλαυση του διαβάσματος πλέον γίνεται η απόλαυση της ακρόασης. Οι δημοφιλέστερες ιστορίες που διαβάσατε στο menshouse έρχονται στο podcast «The Storyteller». Ιστορίες διαφορετικές, πρόσωπα που έχουν κάτι να μας πουν. Στο σημερινό podcast ο Νικόλας Ακτύπης αφηγείται την ιστορία του «Βασιλιά», του κορυφαίου πυγμάχου όλων των εποχών, ο οποίος στη μητέρα των μαχών έζησε […] The post Το τελευταίο νοκ άουτ: Η μέρα που ο «Βασιλιάς» σκότωσε τον αντίπαλό του με το μοιραίο αριστερό κροσέ appeared first on Menshouse.gr.
17:34 25/04/2021

Ισραήλ: Μηδέν θάνατοι μετά από 10 μήνες κορωνοϊού – Γιορτάζουν με συναυλίες Βέρτη και Πάολα

menshouse.gr
Η καθημερινότητα επέστρεψε για τα καλά στο Ισραήλ ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να διοργανωθούν και οι πρώτες συναυλίες με τη συμμετοχή μάλιστα Ελλήνων καλλιτεχνών. Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr The post Ισραήλ: Μηδέν θάνατοι μετά από 10 μήνες κορωνοϊού – Γιορτάζουν με συναυλίες Βέρτη και Πάολα appeared first on Menshouse.gr.
14:08 25/04/2021

Η αρχή του τέλους: Πότε τελειώνουν τα sms στο 13033 και οι μάσκες;

menshouse.gr
The post Η αρχή του τέλους: Πότε τελειώνουν τα sms στο 13033 και οι μάσκες; appeared first on Menshouse.gr.
14:02 25/04/2021

Καλό ταξίδι φίλε μου

menshouse.gr
Εμφανίστηκες μια μέρα στην πόρτα του σπιτιού μας και ζητούσες λίγο νερό. Ήταν Αύγουστος βλέπεις και ο ήλιος ήταν αφόρητος κι εσύ είχες μπόλικο καφέ τρίχωμα. Και σου δώσαμε νερό. Εμφανίστηκες μια δεύτερη μέρα και έψαχνες για λίγο φαγητό γιατί ποιος ξέρει πώς κατάφερες να επιβιώσεις μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και σου δώσαμε φαγητό. Εμφανίστηκες […] The post Καλό ταξίδι φίλε μου appeared first on Menshouse.gr.
01:26 25/04/2021

Shadow and Bone: Η νέα σειρά του Netflix αποθεώνεται ήδη και θυμίζει κάτι από Witcher

menshouse.gr
Κάτι τέτοιες φορές νιώθουμε λες και ζούμε μια επανάληψη συναισθημάτων και εικόνων. Το Netflix τα τελευταία χρόνια δείχνει πως όταν παίρνει επιτυχία από κάτι, στοχεύει πάντοτε να το ενισχύσει. Αν δει για παράδειγμα ότι μια ισπανική σειρά με ληστεία και γενικά τον κόσμο του εγκλήματος κάνει πάταγο, τότε θα βάλει στη φαρέτρα του κι άλλες […] The post Shadow and Bone: Η νέα σειρά του Netflix αποθεώνεται ήδη και θυμίζει κάτι από Witcher appeared first on Menshouse.gr.
00:40 25/04/2021

Γηροκομείο στα Χανιά: Ψάχνουν τις διαθήκες των ηλικιωμένων – Συγκλονίζουν οι καταγγελίες

menshouse.gr
Πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται ο γιατρός που υπέγραφε τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου με την ίδια αιτιολογία της καρδιακής ανακοπής. Διαβάστε τι ψάχνουν οι αρχές στο γηροκομείο στα Χανιά με ένα κλικ στο Ethnos.gr The post Γηροκομείο στα Χανιά: Ψάχνουν τις διαθήκες των ηλικιωμένων – Συγκλονίζουν οι καταγγελίες appeared first on Menshouse.gr.
00:00 25/04/2021

Θέλαμε 500.000, δεν θα έρθει κανείς: Ο λόγος που δεν θα πατήσει Κινέζος στην Ελλάδα το καλοκαίρι

menshouse.gr
Το 2018 και το 2019 επισκέφτηκαν την Ελλάδα πάνω από 30 εκατ. τουρίστες, δημιουργώντας διαδοχικά ρεκόρ. Εξ αυτών περίπου 200.000 ήταν Κινέζοι. Δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πολυπληθέστερες ομάδες των εν Ελλάδι τουριστών, ωστόσο αποτελούν (ή μάλλον… αποτελούσαν) την πλέον υποσχόμενη ανερχόμενη αγορά άντλησης επισκεπτών. Γιατί; Διότι αφενός μεν η Ελλάδα ξεκίνησε να επενδύει εσχάτως σε […] The post Θέλαμε 500.000, δεν θα έρθει κανείς: Ο λόγος που δεν θα πατήσει Κινέζος στην Ελλάδα το καλοκαίρι appeared first on Menshouse.gr.
14:15 24/04/2021

4 πράγματα που αν τα έχεις κάνει, δεν πρέπει να φοβάσαι το εμβόλιο της Astra Zeneca

menshouse.gr
Όσον καιρό ψαχνόταν η ιατρική για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού λέγαμε «πότε θα βγει το εμβόλιο». Μετά που βγήκαν τα εμβόλια, ασχολούμαστε (και δικαιολογημένα σε ένα βαθμό) με τις παρενέργειές τους. Δεν υπάρχει λόγος όμως να πανικοβαλλόμαστε. Δεν εξυπηρετεί να τρομοκρατούμαστε. Γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που πολλοί από εμάς έχουμε κάνει και θα μπορούσαν να […] The post 4 πράγματα που αν τα έχεις κάνει, δεν πρέπει να φοβάσαι το εμβόλιο της Astra Zeneca appeared first on Menshouse.gr.
05:25 24/04/2021

Τα έκτακτα μέτρα για την απαγόρευση μετακίνησης λόγω Πάσχα – Πρόστιμα και εξαιρέσεις

menshouse.gr
Με την νέα ΚΥΑ, που τίθεται σε ισχύ έως και τη Δευτέρα 10 Μαΐου, αυστηροποιείται το πλαίσιο μετακίνησης από νομό σε νομό για να μην υπάρξει διασπορά των κρουσμάτων κορωνοϊού στα χωριά τις ημέρες του Πάσχα. Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr The post Τα έκτακτα μέτρα για την απαγόρευση μετακίνησης λόγω Πάσχα – Πρόστιμα και εξαιρέσεις appeared first on Menshouse.gr.
02:15 24/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load