#mikrometoxos.gr

Φορολογικό νομοσχέδιο: Όλες οι αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες

mikrometoxos.gr
Με αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες κατατίθεται  στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο, προς συζήτηση και ψήφιση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις που αποσκοπούν στην ολιστική και πολυεπίπεδη αντιμετώπιση του προβλήματος της φοροδιαφυγής, τη φορολογική δικαιοσύνη και την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων για την ενίσχυση της […] The post Φορολογικό νομοσχέδιο: Όλες οι αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες appeared first on Mikrometoxos.gr.
20:09 28/11/2023

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εξαμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών FTSE/XA – Στον Mid Cap η Intralot

mikrometoxos.gr
Το Χρηματιστήριο Αθηνών και ο οίκος FTSE Russell ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσης των δεικτών FTSE/XA για την περίοδο Μάϊος 2023 – Οκτώβριος 2023. Συνοπτικά θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών: • FTSE/XA Large Cap Καμιά (0) προσθήκη, καμία (0) διαγραφή και μία (1) μεταβολή συντελεστή στάθμισης μετοχών […] The post Χρηματιστήριο Αθηνών: Εξαμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών FTSE/XA – Στον Mid Cap η Intralot appeared first on Mikrometoxos.gr.
19:09 28/11/2023

Χρ. Μεγάλου (Τρ.Πειραιώς): Ενισχυμένη η καθαρή πιστωτική επέκταση το 2024 – Θα ξεπεράσουν τα 60 δισ. τα δάνεια έως το 2027

mikrometoxos.gr
H καθαρή πιστωτική επέκταση θα ενισχυθεί το 2024 χάρη στον ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας και τους ευρωπαϊκούς πόρους, που έως το 2027 εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 60 δισ. ευρώ, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley στο Λονδίνο, […] The post Χρ. Μεγάλου (Τρ.Πειραιώς): Ενισχυμένη η καθαρή πιστωτική επέκταση το 2024 – Θα ξεπεράσουν τα 60 δισ. τα δάνεια έως το 2027 appeared first on Mikrometoxos.gr.
18:09 28/11/2023

Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Ουκρανία δεν θα συμμετάσχουν στη διάσκεψη του ΟΑΣΕ στα Σκόπια λόγω Λαβρόφ

mikrometoxos.gr
Δεν θα συμμετάσχουν στη διάσκεψη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα στα Σκόπια, όπως ανακοίνωσαν σήμερα Τρίτη, οι υπουργοί Εξωτερικών της Εσθονίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας λόγω της αναμενόμενης παρουσίας του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ. «Οι υπουργοί αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν, […] The post Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Ουκρανία δεν θα συμμετάσχουν στη διάσκεψη του ΟΑΣΕ στα Σκόπια λόγω Λαβρόφ appeared first on Mikrometoxos.gr.
17:09 28/11/2023

Συμβολαιογράφοι: Αποφάσισαν αποχή μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου – Γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση

mikrometoxos.gr
Αποχή μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι κατηγορώντας το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ότι ανέτρεψε προηγούμενες συμφωνίες των δυο πλευρών. Η ανακοίνωση «Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με σχετική ανακοίνωσή του, παρουσίασε τη δική του εκδοχή για την απόφασή μας για αποχή. Στην ανακοίνωσή του απαριθμεί τί μας ζητά ως ψηφιακή μεταρρύθμιση και τί δεν μας ζητά, καταλήγοντας στην προτροπή […] The post Συμβολαιογράφοι: Αποφάσισαν αποχή μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου – Γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση appeared first on Mikrometoxos.gr.
16:09 28/11/2023

To κλίμα είναι θετικό στη Λεωφόρο Αθηνών

mikrometoxos.gr
Οι επενδυτές επέστρεψαν ορεξάτοι μετά από πολλές εβδομάδες διστακτικότητας. Όταν ένας S&P500 κατγράφει τρεις συνεχόμενες ανοδικές εβδομάδες παρακάμπτωντας κάθε κίνδυνο, όπως κρίση στη Μ. Ανατολή και υφεσιακές πιέσεις, τα πράγματα δείχνουν να έχουν προεξοφληθεί. Ιδιαίτερα δε όταν, από την περασμένη εβδομάδα κιόλας, οι βασικοί αμερικανικοί δείκτες διέσπασαν κρίσιμες αντιστάσεις, και είναι σε προφανή τροχιά για […] The post To κλίμα είναι θετικό στη Λεωφόρο Αθηνών appeared first on Mikrometoxos.gr.
00:09 20/11/2023

Bloomberg: Οι τιμές των κατοικιών στην Αθήνα αυξάνονται ταχύτερα από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις

mikrometoxos.gr
Η Αθήνα έχει γίνει μια από τις πιο «hot» αγορές κατοικιών της Ευρώπης, διαπιστώνει το Bloomberg, καθώς από υποβαθμισμένη βιομηχανική περιοχή, το Γκάζι έχει φτάσει να διαθέτει διαμερίσματα σε τιμές αντίστοιχες με εκείνες των πιο πλούσιων ευρωπαϊκών πόλεων, την ίδια στιγμή που πολυτελείς κατασκευές εμφανίζονται κατά μήκος της ακτογραμμής της ελληνικής πρωτεύουσας. Τα στοιχεία του […] The post Bloomberg: Οι τιμές των κατοικιών στην Αθήνα αυξάνονται ταχύτερα από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις appeared first on Mikrometoxos.gr.
12:09 17/11/2023

Χειμωνιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

mikrometoxos.gr
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται από σήμερα Παρασκευή και από τα βορειοδυτικά, με τοπικές βροχές, πολύ ενισχυμένους βορειοδυτικούς ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αύριο και την Κυριακή, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας βροχές θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της δυτικής Ελλάδας και τις […] The post Χειμωνιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας appeared first on Mikrometoxos.gr.
11:09 17/11/2023

Εθνική Τράπεζα: Στα 5,30 ευρώ η τιμή πώλησης – Πώς έγινε η κατανομή – Οι επενδυτές, το τίμημα και η συνολική ζήτηση

mikrometoxos.gr
Στα 5,30 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε το τίμημα για την πώληση μετοχών του ΤΧΣ στην Εθνική τράπεζα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ταμείου, ενώ την ίδια ώρα ανακοινώθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η κατανομή. Όπως προκύπτει, κατά περισσότερο από 8 φορές υπερκαλύφθηκε η διάθεση του 22% των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής […] The post Εθνική Τράπεζα: Στα 5,30 ευρώ η τιμή πώλησης – Πώς έγινε η κατανομή – Οι επενδυτές, το τίμημα και η συνολική ζήτηση appeared first on Mikrometoxos.gr.
10:09 17/11/2023

ΕΤΕ: Νο μορ μπετς, πλιζ…

mikrometoxos.gr
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Book Building και η εγγραφή των εγχώριων επενδυτικών κωδικών. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι επενδυτές εκδήλωναν θερμό ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στη διαδικασία. Οι οποίοι, με τέτοια υπερβάλλουσα ζήτηση, πιθανολογείται ότι θα πάρουν ένα 20% (και πολύ τους είναι). Εξ αυτού προκύπτει ότι η τιμή θα κυμανθεί στο άνω εύρος […] The post ΕΤΕ: Νο μορ μπετς, πλιζ… appeared first on Mikrometoxos.gr.
00:09 17/11/2023

Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #32#

mikrometoxos.gr
Έρχεται Χριστουγεννιάτικος μποναμάς! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανακοινώσεις για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Το χριστουγεννιάτικο δώρο θα ανέλθει συνολικά σε 350 εκατομμύρια ευρώ και θα αφορά σε περίπου δυόμιση εκατομμύρια πολίτες. Οι τυχεροί; Όσοι λαμβάνουν επίδομα παιδιού, τα άτομα με αναπηρία, όσοι λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι ανασφάλιστοι υπερήλικες. Εμφανίστηκε ο Αλέξης […] The post Το ημερολόγιο της… Ελευθερίας #32# appeared first on Mikrometoxos.gr.
20:09 16/11/2023

Στην απόκτηση δεύτερου κρουαζιερόπλοιου φέτος προχώρησε η Celestyal Cruises

mikrometoxos.gr
Την απόκτηση νέου, δεύτερου κρουαζιερόπλοιου για τη φετινή χρονιά, ανακοίνωσε η Celestyal Cruises. Πρόκειται για το Celestyal Discovery που ακολουθεί το Celestyal Journey που προστέθηκε πρόσφατα, σηματοδοτώντας την πλήρη ανανέωση του στόλου και την περαιτέρω δέσμευση της εταιρείας για σημαντικές επενδύσεις με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της. Το Celestyal Discovery θα καταπλεύσει […] The post Στην απόκτηση δεύτερου κρουαζιερόπλοιου φέτος προχώρησε η Celestyal Cruises appeared first on Mikrometoxos.gr.
19:09 16/11/2023

Εθνική Τράπεζα: Έκλεισε το βιβλίο – Κατά 8 φορές υπερκαλύφθηκε η προσφορά

mikrometoxos.gr
Πάνω από 8 φορές καλύφθηκε η έκδοση της Εθνικής Τράπεζας, με το placement για το 20% + 2% των μετοχών του Ομίλου που κατέχει το ΤΧΣ (από τη συνολική συμμετοχή 40,39%) να συγκεντρώνει προσφορές που ξεπέρασαν τα 7 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι εγγραφές στο «ελληνικό βιβλίο» της έκδοσης ξεπέρασαν τα 460 εκατ. ευρώ. Η ζήτηση υπήρξε εντυπωσιακή από την πρώτη ημέρα του placement, γεγονός που […] The post Εθνική Τράπεζα: Έκλεισε το βιβλίο – Κατά 8 φορές υπερκαλύφθηκε η προσφορά appeared first on Mikrometoxos.gr.
18:09 16/11/2023

Τουρκία: Στην Εθνοσυνέλευση το νομοσχέδιο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

mikrometoxos.gr
Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη η αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης με βασικό θέμα τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την έγκριση της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ Μετά την έγκρισή του από την επιτροπή, το νομοσχέδιο θα παραπεμφθεί προς τελική ψήφιση στην Ολομέλεια, όπου ο κυβερνητικός συνασπισμός του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ελέγχει 323 κοινοβουλευτικές […] The post Τουρκία: Στην Εθνοσυνέλευση το νομοσχέδιο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ appeared first on Mikrometoxos.gr.
16:09 16/11/2023

Στο Δικαστήριο της Ε.Ε. παραπέμπονται Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία για μη συμμόρφωση με την οδηγία για τις καθυστερήσεις πληρωμών

mikrometoxos.gr
Την παραπομπή του Βελγίου, της Ελλάδας και της Ιταλίας στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισε η Κομισιόν για μη ορθή εφαρμογή των κανόνων βάσει της οδηγίας για τις καθυστερήσεις πληρωμών (Οδηγία 2011/7/ΕΕ). Η οδηγία για τις καθυστερήσεις πληρωμών υποχρεώνει τις δημόσιες Αρχές να εξοφλούν τα τιμολόγιά τους εντός 30 ημερών (ή 60 ημερών για τα δημόσια […] The post Στο Δικαστήριο της Ε.Ε. παραπέμπονται Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία για μη συμμόρφωση με την οδηγία για τις καθυστερήσεις πληρωμών appeared first on Mikrometoxos.gr.
15:09 16/11/2023

Γάζα: Το Ισραήλ κάλεσε κατοίκους περιοχής στη νότια Λωρίδα της Γάζας να εκκενώσουν

mikrometoxos.gr
Να εκκενώσουν τις περιοχές ανατολικά της πόλης Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, και να μεταβούν σε καταφύγια για τη δική τους ασφάλεια προειδοποίησαν τους κατοίκους οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις -με ρίψη φυλλαδίων στη διάρκεια της νύχτας μέχρι σήμερα Πέμπτη τα ξημερώματα-, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκεινται στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι […] The post Γάζα: Το Ισραήλ κάλεσε κατοίκους περιοχής στη νότια Λωρίδα της Γάζας να εκκενώσουν appeared first on Mikrometoxos.gr.
14:09 16/11/2023

ΣΕΠΕ: Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει εξοικονόμηση κόστους $900 εκατ. στις τράπεζες

mikrometoxos.gr
Περισσότερα από $900 εκατ. με ορίζοντα το 2028 μπορεί να φέρει στον τραπεζικό κλάδο η έλευση της τεχνητής νοημοσύνης, με την πολλά υποσχόμενη τεχνολογία να οδηγεί σε σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους των τραπεζών. Την ίδια στιγμή, η τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence-AI) φέρνει μαζί της και σημαντική εξοικονόμηση σε επίπεδο χρόνου εκτέλεσης βασικών τραπεζικών λειτουργιών. […] The post ΣΕΠΕ: Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει εξοικονόμηση κόστους $900 εκατ. στις τράπεζες appeared first on Mikrometoxos.gr.
13:09 16/11/2023

Ανακαίνιση ακινήτων: Παίρνουν πίσω το φορο-μπόνους των 3.200 ευρώ το χρόνο λόγω υψηλού δημοσιονομικού κόστους

mikrometoxos.gr
Σε απόσυρση της διάταξης του φορολογικού νομοσχεδίου που δίνει κίνητρο στους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις και να πληρώνουν με ηλεκτρονικό χρήμα τα υλικά και τις εργασίες ανακαίνισης των ακινήτων τους θα προχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Λίγες ώρες µετά την ανάρτηση του φορολογικού νοµοσχεδίου σε δηµόσια διαβούλευση, το οικονοµικό επιτελείο προχωράει στην αλλαγή του άρθρου […] The post Ανακαίνιση ακινήτων: Παίρνουν πίσω το φορο-μπόνους των 3.200 ευρώ το χρόνο λόγω υψηλού δημοσιονομικού κόστους appeared first on Mikrometoxos.gr.
11:09 16/11/2023

REAL CONSULTING ΑΕ: Αγορά ιδίων μετοχών

mikrometoxos.gr
Αγορά ιδίων μετοχών The post REAL CONSULTING ΑΕ: Αγορά ιδίων μετοχών appeared first on Mikrometoxos.gr.
10:09 16/11/2023

Το Χρηματιστήριο απορροφά τα νέα επίπεδα. Μπροστά μας, τα καλύτερα

mikrometoxos.gr
Συνεχίζονται τα πονταρίσματα στο ταμπλό, με τη Wall Street να πατάει το γκάζι Η συνεδρίαση της Τρίτης ήταν κρίσιμη τόσο για τη Λεωφόρο Αθηνών όσο και για τα μεγάλα διεθνή Χρηματιστήρια. Για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία, η Αθήνα χαιρέτισε τη δημόσια προσφορά της ΕΤΕ με μια μεγαλοπρεπή ζήτηση από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ενώ […] The post Το Χρηματιστήριο απορροφά τα νέα επίπεδα. Μπροστά μας, τα καλύτερα appeared first on Mikrometoxos.gr.
00:09 16/11/2023

Attica Bank: Επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη €11,5 εκατ. και κέρδη προ φόρων €17 εκατ. στο εννεάμηνο

mikrometoxos.gr
Η Τράπεζα για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο παρουσίασε θετικά αποτελέσματα και βελτίωση των οργανικών μεγεθών της, εδραιώνοντας την επιστροφή της σε λειτουργική κερδοφορία. Την ανάκαμψη της Attica Bank επιβεβαιώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα του εννεάμηνου 2023, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την Τράπεζα σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από τις εντατικές προσπάθειες της Διοίκησης για την […] The post Attica Bank: Επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη €11,5 εκατ. και κέρδη προ φόρων €17 εκατ. στο εννεάμηνο appeared first on Mikrometoxos.gr.
19:09 15/11/2023

Intralot Capital Luxembourg: Αποπλήρωσε 126 εκατ. ομολογιών λήξης 2024

mikrometoxos.gr
H INTRALOT ανακοίνωσε πως η κατά 100% θυγατρική της, INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA ολοκλήρωσε χθες 14 Νοεμβρίου του 2023 την πρόωρη μερική αποπληρωμή κατά κεφάλαιο συνολικού ποσού 126 εκατ. ευρώ, πλέον τόκων, των υφιστάμενων ομολογιών 5,250% λήξεως Σεπτεμβρίου 2024, με προηγούμενο ανεξόφλητο υπόλοιπο 355,568 εκατ. ευρώ. Το κατά κεφάλαιο ποσό αποπληρώθηκε με κεφάλαια που αντλήθηκαν […] The post Intralot Capital Luxembourg: Αποπλήρωσε 126 εκατ. ομολογιών λήξης 2024 appeared first on Mikrometoxos.gr.
18:09 15/11/2023

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 6,08 δισ. ευρώ στο 10μηνο – Αυξημένα κατά 2,5 δισ. τα φορολογικά έσοδα – Ανοίγει ο δρόμος για νέο έκτακτο επίδομα

mikrometoxos.gr
Εκρηκτική υπέρβαση του πρωτογενούς πλεονάσματος στο διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου καταγράφουν τα προκαταρτικά στοιχεία του ΥΠΕΘΟ. Φτάνει τα 6,084 δισ. ευρώ έναντι στόχου για 1,746 δισ. ευρώ. Μέρος αυτής της υπέρβασης έχει ενσωματωθεί στις προβλέψεις του προσχεδίου με αποτέλεσμα η υπέρβαση εσόδων να περιορίζεται σε 300 εκατ. ευρώ στο 10μηνο ανοίγοντας το δρόμο για νέο […] The post Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 6,08 δισ. ευρώ στο 10μηνο – Αυξημένα κατά 2,5 δισ. τα φορολογικά έσοδα – Ανοίγει ο δρόμος για νέο έκτακτο επίδομα appeared first on Mikrometoxos.gr.
17:09 15/11/2023

Π. Τζεντιλόνι: «Η αύξηση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα δεν επηρεάζει τα δημόσια οικονομικά»

mikrometoxos.gr
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με θέμα τις φθινοπωρινές οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι  υποστήριξε ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα αντισταθμίζει τον πληθωρισμό, χωρίς να επηρεάζει τα δημόσια οικονομικά. «Με την αύξηση των ονομαστικών μισθών και την επιβράδυνση του πληθωρισμού, οι πραγματικές αποδοχές των εργαζομένων αναμένεται να […] The post Π. Τζεντιλόνι: «Η αύξηση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα δεν επηρεάζει τα δημόσια οικονομικά» appeared first on Mikrometoxos.gr.
16:09 15/11/2023

Κομισιόν: Στο 0,6% η ανάπτυξη του ΑΕΠ της Ευρωζώνης το 2023 – Παραμένει υψηλός ο πληθωρισμός

mikrometoxos.gr
Η ευρωπαϊκή οικονομία έχει χάσει τη δυναμική της φέτος εν μέσω του υψηλού κόστους ζωής, της αδύναμης εξωτερικής ζήτησης και της νομισματικής σύσφιξης, σημειώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις φθινοπωρινές της οικονομικές προβλέψεις που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα. Η Κομισιόν σημειώνει ότι η οικονομική δραστηριότητα αναμένεται να ανακάμψει σταδιακά στο μέλλον, ωστόσο αναθεωρεί καθοδικά τις εκτιμήσεις της για το […] The post Κομισιόν: Στο 0,6% η ανάπτυξη του ΑΕΠ της Ευρωζώνης το 2023 – Παραμένει υψηλός ο πληθωρισμός appeared first on Mikrometoxos.gr.
13:09 15/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load