Η Τζούλια Νόβα ξεκαθαρίζει – «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση»
09:39 - 13/06/2020
Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το ζευγάρι […]
The post Η Τζούλια Νόβα ξεκαθαρίζει – «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: «Εγώ έφυγα από την σχέση μου»
«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στο Τροχό της Τύχης. Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση», είπε το μοντέλο
Διαβάστε το στο Τζούλια Νόβα: Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση
Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά οδηγήθηκε στον χωρισμό όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα.
‘Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.
«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Τζούλια Νόβα ξεκαθαρίζει – «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση»
Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά οδηγήθηκε στον χωρισμό όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα. ‘Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη...
The post Η Τζούλια Νόβα ξεκαθαρίζει – «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση- Προσπαθούσα να τον πιέσω να αλλάξει»
Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν, λίγο πριν ανέβουν, μάλιστα, τα σκαλιά της εκκλησίας.
The post Τζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση- Προσπαθούσα να τον πιέσω να αλλάξει» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση»
Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν λίγο πριν το γάμο...
The post Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΤζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση»
Τζούλια Νόβα: Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τον χωρισμό της και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που μετά από 12 χρόνια σχέσης, δεν είναι μαζί με τον Γιάννη Μάρκου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΤζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση γιατί υπήρχε πίεση»
Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά οδηγήθηκε στον χωρισμό όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα.
‘Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα» αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.
«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να...
Διαβάστε το στο patrasevents.gr