Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Λάθος η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

17:03 - 13/06/2020

Αφού αποκάλυψε πως οι Αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα που έχει συγκλονίσει τη χώρα, ο δικηγόρος της 35χρονης φερόμενης δράστιδας, Σάκης Κεχαγιόγλου είπε πως «είναι λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας». The post Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Λάθος η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου: Λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 35χρονη

Αποκάλυψε πως οι Αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα που έχει συγκλονίσει τη χώρα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Ο Κεχαγιόγλου θεωρεί λανθασμένη την ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κεχαγιόγλου: Λάθος η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 35χρονη

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο δικηγόρος της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, τη δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι […] The post Κεχαγιόγλου: Λάθος η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 35χρονη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κεχαγιόγλου: Λάθος η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 35χρονη

ΕΛΛAΔΑ  Λανθασμένη χαρακτήρισε ο δικηγόρος της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, τη δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας.  «Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο ποινικόλογος, Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο συνήγορος της 35χρονης αποκάλυψε πως τη Δευτέρα οι Αρχές θα καταθέσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση. «Τη Δευτέρα θα εισφερθούν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση. Τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σάκης Κεχαγιόγλου: «Λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 34χρονης Ιωάννας»

«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση», εκτίμησε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης. Προέβη δε και...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Κεχαγιόγλου: «Λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας»

«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση», εκτίμησε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης. Προέβη δε και στην αποκάλυψη,μιλώντας το πρωί του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου: Λανθασμένη η ποινική δίωξη της 35χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Τι είπε στον δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου η 35χρονη για την υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι. Τη Δευτέρα αναμένεται οι Αρχές να καταθέσουν νέα στοιχεία για την επίθεση.Την αποκάλυψη ότι οι αρχές θα καταθέσουν τη Δευτέρα νέα στοιχεία για την επίθεση με το βιτριόλι που έχει συγκλονίσει τη χώρα, έκανε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης.  «Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός χαρακτηρισμός θα ήταν βαριά σωματική βλάβη με βάση τα πραγματικά περιστατικά που πιστεύω ότι θα είναι και η τελική κατάσταση», εκτίμησε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης. Προ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Επίθεση με βιτριόλι - Κεχαγιόγλου: Λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

«Είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θεωρώ ότι ο ορθός νομικός...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κεχαγιόγλου: "Λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 35χρονη"

Όσα αποκάλυψε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας