#Ιωάννα

Ιωάννα Τούνη: Έκανε makeover το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα – Βίντεο

tlife.gr
Στην Αράχωβα βρέθηκαν για το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Έκανε makeover το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:28 21/10/2024

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη υποδέχτηκαν την Ιωάννα Κρομμύδα μετά από μήνες απουσίας

Newsit
Με χαμόγελα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, υποδέχτηκαν μια από τις πιο στενές συνεργάτιδές τους, που απουσίαζε για μήνες. Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη καλωσόρισαν το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου του 2024 μία από τις πιο στενές τους συνεργάτιδες. Ο λόγος για την Ιωάννα Κρομμύδα που επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες, καθώς ... Περισσότερα To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη υποδέχτηκαν την Ιωάννα Κρομμύδα μετά από μήνες απουσίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:09 21/10/2024

Διατροφή και ψυχολογία: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις «κακές» συνήθειες

ProtoThema.gr
H Ιωάννα Κύπριου, Nutrition, Health & Wellness Coach, μιλά στο Cantina εξετάζοντας πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες στο φαγητό
10:09 21/10/2024

Φάρμα: Μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου

zappit.gr
Η προηγούμενη εβδομάδα στη Φάρμα έκλεισε με την αποχώρηση της Ιωάννας Μπακάση. Η Ιωάννα, αν και έδωσε τον καλύτερό της […] The post Φάρμα: Μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου appeared first on Zappit.
20:07 20/10/2024

Το μάταιο κυνήγι της επιτυχίας

enallaktikidrasi.com
Το θέμα της επιτυχίας πέφτει σαν βαρύ πέπλο πάνω στις δυτικές κοινωνίες και κάνει τους πολίτες τους να ασφυκτιούν. Σε ένα κόσμο τόσο θυελλώδη, εκείνοι πασχίζουν να διατηρήσουν μία αυτο-αξία, συνήθως μέσω της επαγγελματικής, οικονομικής και κοινωνικής “επιτυχίας”. Αυτό είναι κάτι θεμιτό ως ένα βαθμό. Η επιτυχία στις ανθρώπινες επιδιώξεις ήταν και παραμένει απαραίτητη για […] Ιωάννα Θεοφιλάκου
20:06 20/10/2024

Ιωάννα Τούνη: Το makeover στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα

Newsit
Το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα ανέλαβε η Ιωάννα Τούνη, κάνοντάς του εντυπωσιακές και πολύ μοντέρνες αλλαγές. Η γνωστή influencer επισκέφτηκε την μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχοντας πάντα μαζί τον γιο τους Πάρη, για να ολοκληρώσει τις αλλαγές που είχαν ξεκινήσει στο παραδοσιακό τους σπίτι. Η Ιωάννα Τούνη, όπως έχει δηλώσει, λατρεύει να φτιάχνει ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Το makeover στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:36 20/10/2024

Χάρης Δούκας: Αγχωμένος πριν τον γάμο του στη Θήβα – Ταξίδι του μέλιτος στη… Δημοτική Επιτροπή

Newsbeast.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους ανεβαίνουν το απόγευμα ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα και στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Η Γεωργία Πολυτάνου είναι γεννημένη στις 11/8/1995 στο Μαρούσι Αττικής και ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως για την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, ενώ μιλά πέντε γλώσσες. Μετά τον γάμο στη Θήβα, απ’ όπου κατάγεται η νύφη το γλέντι θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στις Αφίδνες. Κουμπάροι, θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημ
23:48 19/10/2024

Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο – «Δεν με αναγνωρίζω πια»

tlife.gr
Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη στο Λονδίνο με τους φίλους To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο – «Δεν με αναγνωρίζω πια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:53 18/10/2024

Φάρμα: Την πρόδωσαν στο τέλος οι δυνάμεις της και αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι

thecaller.gr
Στην Φάρμα και συγκεκριμένα στον αχυρώνα συναντήθηκαν η Ελένη και η Ιωάννα , το βράδυ της Τετάρτης, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Εκεί έμελλε οι δυο παίκτριες να ακολουθήσουν τις συμβουλές του παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλου και να τα δώσουν όλα προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. […]
15:01 17/10/2024

Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ»

Newsit
Αλλαγή ηγεσίας στη Φάρμα το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024). Όπως γίνεται ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ιωάννα, άφησε ένα γράμμα, ορίζοντας τον επόμενο αρχηγό της ομάδας της, των «Γαλάζιων». Το γράμμα της Ιωάννας, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα, διάβασε στους συμπαίκτες του ο Νίκος, κάνοντας πλάκα στον Δημήτρη. ... Περισσότερα To άρθρο Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:37 17/10/2024

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Σαφέστατα και ήταν ρατσιστικό το σχόλιο της Super Κικής

Newsit
«Ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι Αλβανός, είναι Βορειοηπειρώτης», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός μίλησε για τη Super Κική και την Ιωάννα Τούνη. «Η Super Κική πουλάει αυτή την ακρότητα. Έχω γελάσει πολύ με πράγματα που έχει πει, αλλά έχω θυμώσει ... Περισσότερα To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Σαφέστατα και ήταν ρατσιστικό το σχόλιο της Super Κικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:55 16/10/2024

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας»

Newsit
Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» Την  Πέμπτη  17 Οκτωβρίου η εφημερίδα   Κιβωτός της Ορθοδοξίας σας προσφέρει αγαπημένες εικόνες για να επιλέξετε   Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ Πιστό αντίγραφο έργου της Αγιογράφου Ιωάννας Καραδημήτρη   Ο κρυφός Αγιος της εποχής μας Ο Ευμένιος Σαριδάκης, ο Ευμένιος ο Νέος, ήταν Ελληνορθόδοξος πρεσβύτερος ... Περισσότερα To άρθρο Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:46 16/10/2024

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ στη λίμνη Τσιβλού με τον γιο τους

thebest.gr
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν κάμπινγκ στη λίμνη Τσιβλού
19:15 15/10/2024

Τι απαντά το κέντρο αποκατάστασης ΑμεΑ για τις εικόνες ντροπής, μετά τα δημοσιεύματα και την εισαγγελική παρέμβαση

Newsbeast.gr
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με το Κέντρο Αποκατάστασης ΑμεΑ «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν και την εισαγγελική παρέμβαση. Μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τονίζοντας ότι «καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους περιθαλπόμενους». Στην ανακοίνωση αναφέρεται παράλληλα, ότι «η επιχορήγησή του από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας έχει υπερτριπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια». Όπως επισημαίνει η Ιωάννα Κοσμοπούλου, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Π
19:13 15/10/2024

Ανθή Βούλγαρη σε Ιωάννα Μάνδρου: «Τρώω με το μάτι» – «Ναι αλλά δεν τρως τίποτα»

Newsit
Ανθή Βούλγαρη και Ιωάννα Μάνδρου, σε ένα διάλογο που προκάλεσε χαμόγελα στο πάνελ. Η φημολογία των τελευταίων ημερών, θέλει την παρουσιάστρια του Mega να είναι έγκυος. Την Ιωάννα Μάνδρου υποδέχθηκαν για πρώτη φορά στην εκπομπή τους ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, μετά τη μετεγγραφή της στο Mega από τον ΣΚΑΪ. Στο πλατό μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Ανθή Βούλγαρη σε Ιωάννα Μάνδρου: «Τρώω με το μάτι» – «Ναι αλλά δεν τρως τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:55 15/10/2024

Νέα περιπέτεια σε αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη - «Ρε πάτε καλά; Δεν είμαι χαζή»

Newsit
Η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε τα όσα έζησε σε αεροδρόμιο, μαζί με τον γιο της. Η influencer ανέβασε βίντεο στο instagram για όλα όσα άκουσε και είδε, ενώ περίμενε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο. Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη ταξιδεύοντας με τον 22 μηνών γιο της, Πάρη από Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε η influencer, δέχτηκε ... Περισσότερα To άρθρο Νέα περιπέτεια σε αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη - «Ρε πάτε καλά; Δεν είμαι χαζή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:46 15/10/2024

Αντώνης Σρόιτερ: Έσβησε τα 50 του κεράκια μαζί με την σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη

zappit.gr
Πλάι στην αγαπημένη του σύζυγο, Ιωάννα Μπούκη γιόρτασε ο Αντώνης Σρόιτερ τα 50α του γενέθλια το βράδυ της Κυριακής. Κι […] The post Αντώνης Σρόιτερ: Έσβησε τα 50 του κεράκια μαζί με την σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη appeared first on Zappit.
23:34 14/10/2024

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» – Όλες οι Προσφορές

Newsit
Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» Την  Πέμπτη  17 Οκτωβρίου η εφημερίδα   Κιβωτός της Ορθοδοξίας σας προσφέρει αγαπημένες εικόνες για να επιλέξετε   Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ Πιστό αντίγραφο έργου της Αγιογράφου Ιωάννας Καραδημήτρη   Ο κρυφός Αγιος της εποχής μας Ο Ευμένιος Σαριδάκης, ο Ευμένιος ο Νέος, ήταν Ελληνορθόδοξος ... Περισσότερα To άρθρο Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» – Όλες οι Προσφορές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:37 14/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load