Το συγκινητικό "αντίο" του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό

17:52 - 31/10/2019

Με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτισε τον σπουδαίο Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.  Οδημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. "Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα".

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του καλλιτεχνικού κόσμου για τον Γιάννη Σπανό (εικόνες-βίντεο)

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στους φίλους και συνεργάτες του ο θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη

Διαβάστε το στο

Γιάννης Σπανός: Συγκλονίζει το «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη

Γιάννης Σπανός: Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, «έφυγε» ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, οι συνάδελφοί του…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκινητικό το «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό

Με έντεκα μόλις λέξεις αποχαιρετά ο Σταμάτης Κραουνάκης τον Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα στον Γιάννη Σπανό

Για έναν «σπουδαίο, πολύ μεγάλο συνθέτη, που το έργο του θα ζει για πάντα» έκανε λόγο ο Γιώργος Νταλάρας, στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα στον Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Το συγκινητικό "αντίο" του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό

Με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτισε τον σπουδαίο Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο δημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. "Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα".

Διαβάστε το στο thestival.gr

Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Γιάννη Σπανό

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος, και όχι μόνο, με την είδηση θανάτου του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανού... The post Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Γιάννη Σπανό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινητική ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού

ΕΛΛAΔΑ  Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Σταμάτης Κραουνάκης αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανό που έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 85 χρονών. Ο δημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. «Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα». H είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. «Συστήθηκε» στον καλλιτεχνικό κόσμο και τη δισκογραφία με το «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι» και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έγραψε πολλά τραγούδια για το λεγόμενο «Νέο Κύμα». ΚραουνάκηςΣπανόςανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Το αντίο του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Σπανό με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιάννης Σπανός: Το συγκινητικό «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη

Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας στην είδηση του θανάτου του Γιάννη Σπανού. Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης σε ηλικία 85 ετών. Γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας στις 26 Ιουλίου 1934. Ο Γιάννης Σπανός εισήλθε στην δισκογραφία με το τραγούδι «Μιά Αγάπη για το Καλοκαίρι». Έχει γράψει πολλά […] Το Άρθρο: Γιάννης Σπανός: Το συγκινητικό «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Το συγκινητικό αντίο του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό (Εικόνα)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό, που όπως έγινε γνωστό απεβίωσε σήμερα νωρίς το απόγευμα. Ο δημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. «Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ... The post Το συγκινητικό αντίο του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό (Εικόνα) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Το στερνό αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Γιάννη Σπανό (ΦΩΤΟ)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του θανάτου του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού. Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας με αναρτήσεις του αποχαιρετά τον μεγάλο δημιουργό, που πρόσφερε πάρα πολλά στον σύγχρονο πολιτισμό της Ελλάδας.   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό […] The post Το στερνό αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Γιάννη Σπανό (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Το συγκινητικό αντίο του Σταμάτη Κραουνάκη για τον θάνατο του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Σταμάτης Κραουνάκης αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σπανό που έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 85 χρονών.Ο δημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. «Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα». H είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. «Συστήθηκε» στον καλλιτεχνικό κόσμο και τη δισκογραφία με το «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι» και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έγραψε πολλά τραγούδια για το λεγόμενο «Νέο Κύμα».

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Το συγκινητικό «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη στον Γιάννη Σπανό (ΦΩΤΟ)

Με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτισε τον σπουδαίο Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο δημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. «Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα».

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε το δικό του «αντίο» στον  Γιάννη Σπανό,…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

X-Factor: Το «αντίο» του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη Σπανό (βίντεο)

Ειδική μνεία στον Γιάννη Σπανό, που έφυγε από τη ζωή, έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Θεοφάνους από το Live του X-Factor. Ο Κύπριος συνθέτης ζήτησε να πάρει το λόγο για ένα θέμα που δεν αφορούσε την διαδικασία του X-Factor και αναφέρθηκε στον Γιάννη Σπανό που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι. «Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας και ειδικά για εμάς τους καλλιτέχνες» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Σπανό. «Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, έπαιξα μαζί του στο πιάνο. Ο Γιάννης Σπανός είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι» συμπλήρωσε. Η πρόταση Θεοφάνους στο X-Factor, στη μν

Διαβάστε το στο pronews.gr

X Factor: O συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Γιάννη Σπανό

Η πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους για αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη

Διαβάστε το στο news.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, «έφυγε» ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, οι συνάδελφοί του εκφράζουν με κάθε τρόπο τη θλίψη τους. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτισε τον σπουδαίο Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο δημοφιλής συνθέτης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!