#Σταμάτης Κραουνάκης

Κραουνάκης για Νταλάρα: «Στο παρελθόν μου είχε κάνει μήνυση, είχαμε «σκοτωθεί» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Συνέντευξη έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για όλους και για όλα. «Φυσικά και λέω το «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» και μάλιστα την κάνω κιόλας την χοντρή. Η Άλκηστις το έκανε για δικούς της λόγους, επειδή είναι ζαβή ή είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Με τον Μπέο ναι, […] Το άρθρο Κραουνάκης για Νταλάρα: «Στο παρελθόν μου είχε κάνει μήνυση, είχαμε «σκοτωθεί» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 13/03/2024

Σταμάτης Κραουνάκης: «Λατρεύω τον Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες»

zappit.gr
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Λατρεύω τον Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες» appeared first on Zappit.
14:00 13/03/2024

Στηρίζει Πολάκη ο Κραουνάκης: "Τον αγαπώ, εγώ θα έκανα και χειρότερα, θα έριχνα και δέκα φάσκελα" [βίντεο]

thetoc.gr
Υπέρ του Πολάκη ο Σταμάτης Κραουνάκης. " Εγώ θα έκανα και χειρότερα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς".
11:09 08/02/2024

Σάλος με όσα είπε ο Κραουνάκης στο Kontra24: «Ο Μητσοτάκης τους εξαγοράζει όλους» – «Αγαπώ τον Παύλο Πολάκη γιατί έχει κάτι από τον τρόπο μου»

olympia.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη Timestamps: 00:00 Σταμάτης Κραουνάκης στο Kontra24 04:00 Για εκδήλωση Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου – Χριστοδουλάκη 06:00 Δεν ψήφισα τον Στέφανο Κασσελάκη 08:00 Τους εξαγοράζει όλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10:00 Ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να ρίξει μπουφλάρα 12:00 Το ΚΚΕ πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά του 14:00 Ο […] Σάλος με όσα είπε ο Κραουνάκης στο Kontra24: «Ο Μητσοτάκης τους εξαγοράζει όλους» – «Αγαπώ τον Παύλο Πολάκη γιατί έχει κάτι από τον τρόπο μου» - olympia
03:28 08/02/2024

Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Νταλάρα: "Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Ο Σταμάτης Κραουνάκης με μια ανάρτησή του σχολίασε την χθεσινή εμφάνιση του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων
10:00 21/01/2024

Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει»

zappit.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 στην ΕΡΤ1 και μίλησε για τη φιλία και το πόσο […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει» appeared first on Zappit.
17:01 13/01/2024

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 30 χρόνια

thebest.gr
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με θέα την Ακρόπολη.
22:00 30/12/2023

Σταμάτης Κραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη: «Θα παρεξηγηθεί μια χοντρή που είναι από κάτω; Έλεος» – Η απάντησή του για το «κουλή δεξία»

zappit.gr
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός συνθέτης απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Σταμάτης Κραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη: «Θα παρεξηγηθεί μια χοντρή που είναι από κάτω; Έλεος» – Η απάντησή του για το «κουλή δεξία» appeared first on Zappit.
12:00 29/12/2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος»

zappit.gr
Τη φωτογραφία που έβγαλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον δήμαρχο Βόλου σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος» appeared first on Zappit.
11:00 17/12/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δεν εννοούσα εκείνη “κουλή δεξιά”»

govastileto.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 αναφέρθηκε στη φράση «κουλή δεξιά» ως παραλλαγή στο τραγούδι «Άδωνις» και αποκάλυψε αν τελικά αυτός ο χαρακτηρισμός απευθυνόταν στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη που κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της επέλεξε να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το κομμάτι. «Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και […]
15:00 07/12/2023

Κραουνάκης σε Πρωτοψάλτη: «Αμα είσαι δεξιά κουλή σου… φταίει η φτωχιά χοντρή»

tanea.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε από τη σκηνή στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη που άλλαξε τον στίχο από το τραγούδι του «Άδωνις».
15:00 04/12/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: Αφήσατε μωρή συρίζοκαυμεντζες μοδάτες τον Κούλη ν’ αλωνίζει ανόητες!

eretikos.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις καταιγιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ με τις αποχωρήσεις και για το νέο κόμμα που ετοιμάζει η Ομπρέλα και η ομάδα «6 συν 6» το οποίο προέβλεψε πως θα πάει «1,5% και ζήτημα». «Κάθε ομάδα θα πάρει τις ευθύνες της και η κοινωνία […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:58 24/11/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: Ήρθε το τεκνό από την America και πήρε το μαγαζί σ’ ένα βράδυ και ψάχνεστε – 1,5% θα πάρει το νέο κόμμα

thecaller.gr
Τους «πολιτικούς κλυδωνισμούς» που προκαλούν οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης σύμφωνα με τον οποίο το νέο κόμμα που ετοιμάζει η Ομπρέλα και η ομάδα «6 συν 6» θα πάρει «1,5% και ζήτημα».Τους «πολιτικούς κλυδωνισμούς» που προκαλούν οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης σύμφωνα με τον οποίο το νέο κόμμα που ετοιμάζει η Ομπρέλα και η ομάδα «6 συν 6» θα πάρει «1,5% και ζήτημα».«Κάθε ομάδα θα πάρει τις ευθύνες της και η κοινωνία θα κρίνει όπως λέγαμε και […]
14:00 24/11/2023

Secret Song: Δάκρυσε η Κάτια Δανδουλάκη με την έκπληξη των φίλων της – «Διαλύθηκα – Με πήγατε πολύ πίσω…»

thecaller.gr
Με νέο επεισόδιο και πολλές εκπλήξεις επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 19/11 το «Secret Song» με την Ναταλία Γερμανού. Με νέο επεισόδιο και πολλές εκπλήξεις επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 19/11 το «Secret Song» με την Ναταλία Γερμανού. Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η πρώτη από τους καλεσμένους που έκατσε στην λευκή πολυθρόνα του Secret Song αναμένοντας την έκπληξη. O Σταμάτης Κραουνάκης, η Μαριάννα Τουμασάτου, και η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκαν εκεί για να την κάνουν […]
22:00 19/11/2023

Ξέσπασε ο Σταμάτης Κραουνάκης: Όλο το σουργελαριό ασχολείται με τη «χοντρή» τρεις μέρες

Newsbeast.gr
Για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι». «Τελειώνει το “Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον “Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να πάμε στον “Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θέμα είναι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο “σουργελαριό” με τη “χοντρή
14:00 18/11/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: Εξερράγη για τη «χοντρή» που παρέλειψε η Πρωτοψάλτη από τον «Άδωνι» – Δείτε το βίντεο

empisteutiko.gr
«Αν σου πω τι τράβηξα για να πει τη λέξη “τεκνά”, αφήστε τα ρεύματα να κινούνται» τόνισε ενοχλημένος Πριν από λίγες μέρες, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε σε συναυλία της με τον Γιώργο Νταλάρα το «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» αλλά αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος και τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό. Το πρωί […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: Εξερράγη για τη «χοντρή» που παρέλειψε η Πρωτοψάλτη από τον «Άδωνι» – Δείτε το βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 18/11/2023

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν, λογόκρινε κανείς τους ρεμπέτες;»

okmag.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στον Νίκο Συρίγο για την απόφαση που πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην παρουσίαση του νέου του album «Ο τίγρης» σχολίασε την κίνηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το γνωστό τραγούδι «Άδωνις» τη λέξη «χοντρή» κατά τη διάρκεια συναυλίας […] The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν, λογόκρινε κανείς τους ρεμπέτες;» appeared first on OK! Magazine.
12:58 18/11/2023

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Θύελλα αντιδράσεων για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Άδωνις»

okmag.gr
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» του Σταμάτη Κραουνάκη. Μια πρακτική που όπως φαίνεται σε video που παρουσίασε η «Super Κατερίνα» φαίνεται πως συνηθίζει, κάποιες φορές αντικαθιστώντας τη λέξη με άλλες. Ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε πως το τραγούδι είναι αθώο αν και […] The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Θύελλα αντιδράσεων για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Άδωνις» appeared first on OK! Magazine.
13:58 16/11/2023

H αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις»

fosonline.gr
Το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ο Τίγρης» παρουσίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, όπου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι του «Άδωνις» σε πρόσφατη συναυλία της, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το body shaming.
13:46 16/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load