Ιωάννα Κουσκούση: Η παρουσιάστρια ζήτησε "συγγνώμη" από τον Χαρδαλιά για το νερό που του πέταξε (VIDEO)
08:21 - 15/06/2020
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση από τον Νίκο Χαρδαλιά για το ποτήρι νερό που του πέταξε την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου.
Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της η κ. Κουσκούση τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο».
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Κουσκούση πήγε στον Ραπτόπουλο και ζήτησε συγγνώμη στον Χαρδαλιά για το μπουγέλο (vid)
Η Ιωάννα Κουσκούση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κώστα Ραπτόπουλου και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Κουσκούση: Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά
Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη Ιωάννα Κουσκούση ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά με αφορμή το ποτήρι νερό που τού πέταξε την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
The post Ιωάννα Κουσκούση: Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Κουσκούση: «Είμαι παιδί του Θεού, ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά»-ΒΙΝΤΕΟ
H Ιωάννα Κουσκούση, η γνωστή δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη τον
The post Ιωάννα Κουσκούση: «Είμαι παιδί του Θεού, ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά»-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΗ Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Ν.Χαρδαλιά για το νερό που του πέταξε (ΒΙΝΤΕΟ)
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση από τον Νίκο Χαρδαλιά για το ποτήρι νερό που του πέταξε την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το άρθρο Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Ν.Χαρδαλιά για το νερό που του πέταξε (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για το «λούσιμο» τον Χαρδαλιά (vid)
Η Ιωάννα Κουσκούση η "παρουσιάστρια" που πέταξε νερό στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ζήτησε δημόσια συγγνώμη. "Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που έκανα" είπε σε τηλεοπτική εκπομπή."Ήταν αυθόρμητη κίνηση, Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί" είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου. Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της η κ. Κουσκούση τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο».
Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι κρατούνταν για 3,5 ώρες χωρίς να
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΗ παρουσιάστρια ζήτησε "συγγνώμη" από τον Χαρδαλιά για το νερό που του πέταξε (VIDEO)
«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου.
Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της η κ. Κουσκούση τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί...
Διαβάστε το στο entertv.grΙωάννα Κουσκούση: Ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά για την επίθεση με το νερό
Ιωάννα Κουσκούση: Η «παρουσιάστρια», η οποία έχει μηνυθεί για την πράξη της από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον ίδιο.
Διαβάστε το στο pagenews.grΙωάννα Κουσκούση: «Είμαι παιδί του Θεού, ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά»
«Ήταν αυθόρμητη κίνηση» Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» από τον Νίκο Χαρδαλιά για το ποτήρι νερό που του πέταξε την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. «Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, θέλω να […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΘεσσαλονίκη: Η «παρουσιάστρια» ζήτησε συγγνώμη από τον Χαρδαλιά (VIDEO)
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» που πέταξε νερό στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. «Επειδή εγώ είμαι παιδί του...
The post Θεσσαλονίκη: Η «παρουσιάστρια» ζήτησε συγγνώμη από τον Χαρδαλιά (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr