Συγγνώμη ζητάει τώρα η "παρουσιάστρια" Ιωάννα Κουσκούση από τον Νίκο Χαρδαλιά [βίντεο]
09:33 - 15/06/2020
"Εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη" λέει η γυναίκα που πέταξε νερό στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγγνώμη ζήτησε η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά γιατί θέλει το έλεος του Θεού
Συγγνώμη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε το βράδυ της Κυριακής η «παρουσιάστρια» Ιωάννα Κουσκούση για το νερό που του πέταξε. H Ιωάννα Κουσκούση ήταν καλεσμένη στην ποδοσφαιρική εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Ραπτόπουλου και μεταξύ άλλων τόνισε: «Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον πανάγιο Πατέρα μας...
The post Συγγνώμη ζήτησε η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά γιατί θέλει το έλεος του Θεού appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤο συγγνώμη της «παρουσιάστριας» Κουσκούση στον Χαρδαλιά από την εκπομπή του Ραπτόπουλου (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Κουσκούση η οποία πρωταγωνίστησε τις τελευταίες μέρες μετά το μπουγέλο που έκανε στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά. Η παρουσιάστρια εμφανώς μετανιωμένη ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά.
Της έγινε μήνυση, συνελήφθη και χρειάστηκε να εξεταστεί στο ψυχιατρείο πριν αφεθεί ελεύθερη.
Την Κυριακή λοιπόν, φιλοξενήθηκε από τον Κώστα Ραπτόπουλο στην εκπομπή του και ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά, λέγοντας...
«Εγώ επειδή είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον Πανάγιο Πατέρα μας και τον Ιησού Χριστό, επειδή όταν ήμουν στο ψυχιατρείο διάβασα τρεις φορές το βιβλίο του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμ
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγγνώμη ζήτησε η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά γιατί θέλει το έλεος του Θεού
AgrinioPress
Συγγνώμη ζήτησε η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά γιατί θέλει το έλεος του Θεού
Συγγνώμη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ζήτησε το βράδυ της Κυριακής η «παρουσιάστρια» Ιωάννα Κουσκούση για το νερό που του πέταξε. H Ιωάννα Κουσκούση ήταν καλεσμένη στην ποδοσφαιρική εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Ραπτόπουλου και μεταξύ άλλων τόνισε: «Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον πανάγιο Πατέρα μας και στον Ιησού χριστό …
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.gr