Σοκάρει η Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια υγείας: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου!»
13:18 - 16/06/2020
Όλα όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε…
The post Σοκάρει η Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια υγείας: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου!» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ζέτα Δούκα μιλά για το θέμα με την υγεία της: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου»
Η ηθοποιός πρόσφατα υπεβλήθη σε επέμβαση
Διαβάστε το στο Ζέτα Δούκα: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου!»
Η Ζέτα Δούκα το διάστημα της καραντίνας πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές...
Διαβάστε το στο ZouglaΖέτα Δούκα: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου!»
Η Ζέτα Δούκα το διάστημα της καραντίνας πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές, πήγε για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοκάρει η Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια υγείας: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου!»
Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας μέσα στην καραντίνα πέρασε η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του Ant1 «Το Καφέ της Χαράς», αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές, πήγε για έλεγχο στον γυναικολόγο της και μπήκε στο χειρουργείο, καθώς μέσα σε έξι μόλις μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά της. «Είμαι 46 χρόνων είχα ορμονολογικές διαταραχές και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΖέτα Δούκα πρόβλημα υγείας: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου»
Ζέτα Δούκα πρόβλημα υγείας: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, η οποία κόντεψε να της προκαλέσει μια μόνιμη βλάβη.
Διαβάστε το στο pagenews.gr