#Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα και η ξαδέρφη της, Νάγια μοιάζουν σαν αδερφές κι έχουν ακόμα ένα κοινό

queen.gr
Η Ζέτα Δούκα ευχήθηκε στην ξαδέρφη της για τα γενέθλιά της και όλοι συμφώνησαν πως μοιάζουν σαν αδερφές.Περισσότερα...
16:09 20/04/2024

Winter Wonder Art: Τέχνη για την ΑΝΑΣΑ – Καρολίνα Ροβύθη – Ζέτα Δούκα – “The HUB” by Premium Wellness

irafina.gr
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, 16:00 -21:00 Η Καρολίνα Ροβύθη μαζί με την Ζέτα Δούκα και την μη κερδοσκοπική οργάνωση ΑΝΑΣΑ, σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο event “Winter Wonder Art” το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, και ώρα 16:00 – 21:00, στο “The HUB” by Premium Wellness. Έργα τέχνης της καλλιτέχνιδος Καρολίνας Ροβύθη αλλά και μικρά αντικείμενα […]
00:46 15/12/2023

Φίλιππος Σοφιανός για την παράσταση με τη Ζέτα Δούκα: «Είναι μία θλιβερή ιστορία, θέλω να το πετάξω από το μυαλό μου»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (11/12) ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τη […] The post Φίλιππος Σοφιανός για την παράσταση με τη Ζέτα Δούκα: «Είναι μία θλιβερή ιστορία, θέλω να το πετάξω από το μυαλό μου» appeared first on Zappit.
21:00 11/12/2023

Σε δίκη παραπέμπονται Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη

news.gr
Στο εδώλιο θα καθίσουν και δύο γιατροί για έκδοση ψευδών βεβαιώσεων υγείας στην Ζέτα Δούκα
20:37 30/11/2023

Εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και το Νίκο Ψαρρά

olympia.gr
Σε δίκη παραπέμπονται οι δυο γιατροί που έχουν δώσει βεβαιώσεις σχετικά με τα προβλήματα υγεία που παρουσιάστηκαν στη Ζέτα Δούκα λόγω της πίεσης που ισχυρίζεται ότι δεχόταν από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Σε δίκη όμως παραπέμπεται και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία. Σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού […] Εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και το Νίκο Ψαρρά - olympia
19:28 30/11/2023

Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού: Παραπέμπονται σε δίκη - Έδωσαν ψευδείς βεβαιώσεις για προβλήματα υγείας

ProtoThema.gr
Η Ζέτα Δούκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ
15:00 30/11/2023

Ζέτα Δούκα: «Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού»

zappit.gr
Την καλή της συνάδελφο, Ζέτα Δούκα φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ […] The post Ζέτα Δούκα: «Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού» appeared first on Zappit.
22:00 26/11/2023

Ζέτα Δούκα: «Όταν έκλεισα τα 40 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα, ήθελα οπωσδήποτε να αποκτήσω το δικό μου»

tlife.gr
Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες μιλώντας για την μητρότητα και την σχέση της To άρθρο Ζέτα Δούκα: «Όταν έκλεισα τα 40 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα, ήθελα οπωσδήποτε να αποκτήσω το δικό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 26/11/2023

Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια κι η κολλητής της, Μαρία Ναυπλιώτου τη «γέμισε» με ευχές και φωτογραφίες

queen.gr
Με 5 κοινές τους φωτογραφίες και τις πιο ουσιαστικές ευχές είπε «χρόνια πολλά» η Μαρία Ναυπλιώτου στη Ζέτα Δούκα που έκλεισε τα 50.Περισσότερα...
00:17 25/11/2023

Η Ζέτα Δούκα στο πλευρό της Άλκηστης Πρωτοψάλτη: «Μη θίγεστε, η τέχνη οφείλει να ποιεί ήθος»

govastileto.gr
Η Ζέτα Δούκα πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πάρει θέση για την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις». Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μέρος των στίχων του τραγουδιού «Σταρ του σινεμά» του Νίκου Ζιώγαλα και σχολίασε: «Δηλαδή αν στα […]
16:00 23/11/2023

ΕΡΤ: Νέα δραματική σειρά με την Ζέτα Δούκα, παίρνει έγκριση

youfly.com
Ποια είναι αυτή η νέα σειρά της ΕΡΤ, σε τι φάση βρίσκεται και ποια ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί; The post ΕΡΤ: Νέα δραματική σειρά με την Ζέτα Δούκα, παίρνει έγκριση appeared first on Youfly.
11:58 05/11/2023

Φίλιππος Σοφιανός για τη ματαίωση της παράστασης: «Δεν αποκλείεται να κινηθούμε νομικά, αλλά η δικαιοσύνη είναι αργή»

okmag.gr
Η πρεμιέρα της παράστασης «Απιστία»  στην οποία πρωταγωνιστούν ο Φίλιππος Σοφιανός, η Ζέτα Δούκα και ο Χρήστος Μαλάκης, αναμενόταν στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ακύρωση της παράστασης «Απιστία» λίγο πριν την πρεμιέρα. Τι είπε για την ακύρωση της παράστασης; «Έχει συμβεί το […] The post Φίλιππος Σοφιανός για τη ματαίωση της παράστασης: «Δεν αποκλείεται να κινηθούμε νομικά, αλλά η δικαιοσύνη είναι αργή» appeared first on OK! Magazine.
11:58 24/10/2023

Αντέδρασε η Ζέτα Δούκα σε ερώτηση δημοσιογράφου

patrasevents.gr
«Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και μου κάνετε την ίδια ερώτηση»
20:53 12/10/2023

Ζέτα Δούκα: “Για μένα ο γάμος είναι μία σύμβαση και δεν με αφορά”

instyle.gr
Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο», στο Σύγχρονο Θέατρο. Ήταν μία από τις λιγοστές εμφανίσεις της ηθοποιού, από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν από κοινού, να χωρίσουν με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει την κόρη τους. Οι […] The post Ζέτα Δούκα: “Για μένα ο γάμος είναι μία σύμβαση και δεν με αφορά” appeared first on InStyle.
21:46 10/10/2023

Αντέδρασε η Ζέτα Δούκα: «Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και μου κάνετε την ίδια ερώτηση»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ζέτα Δούκα. Μια ερώτηση, όμως, για τον γάμο και τη φθορά μέσα […] The post Αντέδρασε η Ζέτα Δούκα: «Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και μου κάνετε την ίδια ερώτηση» appeared first on Zappit.
08:00 10/10/2023

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζαντωνάς: Ξανά μαζί για χάρη της κόρης τους – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την 7χρονη Θάλεια, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για την ηθοποιό και τον φυσιοθεραπευτή, που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Σήμερα που είχαμε την έναρξη της […] The post Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζαντωνάς: Ξανά μαζί για χάρη της κόρης τους – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
19:46 11/09/2023

Ζέτα Δούκα: Το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

govastileto.gr
Ένα διαφορετικό καλοκαίρι απολαμβάνει φέτος η Ζέτα Δούκα, καθώς πριν λίγους μήνες εκείνη και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς πήραν την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μια κόρη, την έξι ετών Θάλεια, σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time”, εδώ και λίγους μήνες δεν είναι μαζί και […]
21:00 28/08/2023

Η Ζέτα Δούκα μετά τον χωρισμό έχει την καλύτερη παρέα και δεν είναι άλλη από την 6χρονη κόρη της

queen.gr
Η Ζέτα Δούκα ζει ανέμελες στιγμές με την κόρη της και μοιράζεται τα ωραιότερα καλοκαιρινά στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες με μαγιό και οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό.Περισσότερα...
10:17 28/08/2023

Ξέσπασε η Ζέτα Δούκα: «Η γη θα μπορούσε να μας θρέψει. Τώρα θα μας αφανίσει»

okmag.gr
Το δικό της ηχηρό μήνυμα μετά την ανυπολόγιστη ζημιά που προκάλεσαν οι μεγάλες φωτιές που καίνε ακόμη την Ελλάδα, έστειλε η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε για τα δεκάδες μέτωπα πυρκαγιάς που ξέσπασαν στη χώρα και εξήγησε πόσο σημαντική είναι η φύση για την επιβίωσή μας Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών […] The post Ξέσπασε η Ζέτα Δούκα: «Η γη θα μπορούσε να μας θρέψει. Τώρα θα μας αφανίσει» appeared first on OK! Magazine.
11:58 25/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load