Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται – «Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα»

08:36 - 17/06/2020

Καλεσμένη στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου τα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου […] The post Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται – «Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Νικολάου: «Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα»

«Δεν ήθελα να χωρίσω. Δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση.

Διαβάστε το στο

Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα»

“Δεν ήθελα να χωρίσω”… Καλεσμένη στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου τα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα (VIDEO)

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην προσωπική της ζωή και το διαζύγιο με τον πατέρα του παιδιού της. Πιο συγκεκριμένα, σε μια εξομολόγηση καρδιάς, η Ματίνα Νικολάου παραδέχθηκε στην παρουσιάστρια του Alpha πως «υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που ήμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Γιατί ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγο μου, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου, που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καθόλου. Ήταν πολύ μεγάλο χαστούκι για μένα γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί σε ηλικία δυόμιση χρονών

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…»

Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα...» The post Η Ματίνα Νικολάου εξομολογείται: «Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ματίνα Νικολάου: «Δεν ήθελα να χωρίσω… ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα» (video)

Η «Βάνια» από το «Καλό Μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά, άνοιξε την καρδιά της στα «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο διαζύγιο με τον πατέρα του παιδιού της. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

H Ματίνα Νικολάου εξομολογείται τις δυσκολίες του διαζυγίου της (video)

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου».

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ματίνα Νικολάου: "Ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για μένα" (video)

"Δεν ήθελα να χωρίσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο