Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τη Βίκυ Καγιά – «Δεν ήταν ποτέ φίλη μου, δεν έχω να ξεκαθαρίσω κάτι»

19:24 - 17/06/2020

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε για το My Style […] The post Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τη Βίκυ Καγιά – «Δεν ήταν ποτέ φίλη μου, δεν έχω να ξεκαθαρίσω κάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τη Βίκυ Καγιά: "Δεν ήταν ποτέ φίλη μου, δεν έχω να ξεκαθαρίσω κάτι"

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε για το My Style Rocks και την Acun Medya, αλλά και για την Βίκυ Καγιά. Πού θα σας βρει η νέα σεζόν; Θα επανέλθει το «My Style Rocks»; Αυτό έχω μάθει. Νομίζω εκεί θα είμαι. Ισχύει πως τα συμβόλαια είχαν χρονική λήξη και στην παρούσα φάση έχουν ολοκληρωθεί και πρέπει να υπογραφούν νέα με την Acun Medya; Πράγματι έτσι είναι. Θα υπογράψουμε για έναν καινούργιο κύκλο. Με την Acun Medya συζητάτε για τη συνέχεια ή με τον ΣΚΑΪ; Με την εταιρεία συζητάω και βέβαια με τη θετική αύρα και ενέργεια του ΣΚΑΪ. Εχετε συζητήσει και για κάποιο άλλο πρότζεκτ; Ακούστηκε για «Makeover»… Εχουν συζητηθεί κάποια π

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν ήταν ποτέ φίλη μου η Καγιά

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο “TV Έθνος” για τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά για εκείνη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι φίλες και δεν ήταν ποτέ! Δείτε ένα μέρος της συνέντευξή της: Θεωρείτε άκομψο ότι βγήκε και μίλησε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή σας πριν αναφερθείτε εσείς στο θέμα αυτό; Θα ξαναπώ πως ήταν […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο