Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (ΒΙΝΤΕΟ)
13:53 - 18/06/2020
Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0...
Διαβάστε το στο ZouglaΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο NewsBombΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Advertorial
Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0.
Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του; Τι κίνητρο έχει ο Παναθηναϊκός στα play off; Ποιο είναι διπλό όνειρό του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα;
Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Σωκράτη Διούδη στον ΟΠΑΠ:
https://youtu.be/xJjAoGh1pPg
ΔιούδηςΟΠΑΠHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (video)
Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον…
Διαβάστε το στο onsports.grΔιούδης στον ΟΠΑΠ: Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό
Διούδης στον ΟΠΑΠ: Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό
Thu, 18/06/2020 - 13:50
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας […]
The post Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0.
Διαβάστε το στο Cnn.grΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Το άρθρο Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΔιούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο […]
Το άρθρο Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΔιούδης: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στον ΟΠΑΠ και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε το στο to10.gr