Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (ΒΙΝΤΕΟ)

13:53 - 18/06/2020

Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0...

Διαβάστε το στο Zougla

Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Advertorial  Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του; Τι κίνητρο έχει ο Παναθηναϊκός στα play off; Ποιο είναι διπλό όνειρό του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα; Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Σωκράτη Διούδη στον ΟΠΑΠ: https://youtu.be/xJjAoGh1pPg ΔιούδηςΟΠΑΠHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (video)

Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Διούδης στον ΟΠΑΠ: Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό

Διούδης στον ΟΠΑΠ: Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό Thu, 18/06/2020 - 13:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας […] The post Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Το άρθρο Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Αποκλειστική συνέντευξη του 27χρονου τερματοφύλακα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Διούδης «κατέβασε τα ρολά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και κράτησε το 0-0. Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την καλύτερη εμφάνισή του στο εφετινό πρωτάθλημα και εξηγεί πού θα κριθεί το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο […] Το άρθρο Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Διούδης: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στον ΟΠΑΠ και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…